Εβδομάδα 19 – 25 Ιουνίου 2019

Πρόλογος

Με τον Ήλιο να περνά στον Καρκίνο αυτή την εβδομάδα, ξεκινά μια απαιτητική περίοδος που μας κινητοποιεί τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, και χρειάζεται προσοχή κυρίως στον τρόπο που θα επιλέξουμε να χειριστούμε τις καταστάσεις που ανακύπτουν, μιας και θα φέρουν στο προσκήνιο παλιά ζητήματα, τα οποία καλό θα είναι να αντιμετωπιστούν ριζικά. Μην ξεχνάτε πως η περίοδος των Εκλείψεων είναι κοντά και τα αιτήματα τους ακόμα κοντινότερα.

Κριός

Οι επόμενες ημέρες έχουν ένταση και κινητικότητα. Ασαφείς καταστάσεις στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, χρειάζεται να ξεκαθαριστούν. Αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας, αλλά μην τους επιτρέψετε να καθορίσουν απόλυτα την δράση σας, και αποφύγετε να διεκδικήσετε οτιδήποτε με οργή και βία. Διαφοροποιηθείτε από κάθε τι δυσλειτουργικό, χωρίς να πολεμήσετε μαζί του για την τιμή των όπλων.

AstroTip: Σημαντικές αποκαλύψεις χρειάζεται να διαφωτίσουν σκοτεινά σημεία, βοηθώντας σας να είστε πιο ξεκάθαροι στις μελλοντικές σας επιλογές.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα εσείς δραστηριοποιείστε τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, δίνοντας σας την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά ζητήματα που εκκρεμούν και σας ταλαιπωρούν. Παρόλα αυτά, μην ξοδευτείτε σε χίμαιρες. Κατανοήσετε πως μόνο η προσωπική σας αλήθεια και η διαφοροποίηση σας από διλήμματα είναι ο δρόμος για τη δική σας εξέλιξη.

AstroTip: Αποφύγετε άσκοπες εκρήξεις, που απλώς θα εντείνουν το πρόβλημα και κινηθείτε υπεύθυνα, με γνώμονα τον ρεαλισμό και την αλήθεια.

Δίδυμοι

Επαγγελματικές, οικονομικές και συναισθηματικές καταστάσεις που έχουν πρακτικά τελειώσει και συντηρούνται από εσάς στην παλιά τους μορφή με μεγάλο ψυχολογικό κόστος χρειάζεται να ανατραπούν, ώστε να σας δώσουν τη δυνατότητα για ένα νέο κύκλο εξέλιξης πιο κοντά στον εαυτό σας. Φροντίστε κάθε τομέα της ζωή σας, επαναπροσδιορίζοντας τα θέλω σας και ξεκαθαρίστε με όλες τις εκκρεμότητες που τα παρακωλύουν.

AstroTip: Ρίξετε φως, αποκαθιστώντας κυρίως ψευδοδιλλήματα και στρεβλώσεις.

Καρκίνος

Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας. Σωρεία γεγονότων σας καλεί να αφήσετε πίσω σας τις εξαρτημένες σχέσεις στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, και να αλληλεπιδράσετε ενήλικα, ισότιμα και αυτόνομα με τους γύρω σας. Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας, ξεκαθαρίστε κάθε τί που δεν αποδίδει και εστιάστε σε ό,τι είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα.

AstroTip: Μην αφήνετε χώρο σε ανατροπές και εξαπατήσεις να σας καταβάλουν, και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις σε σημαντικά θέματα.

Λέων

Θέματα σχέσεων αλλά και η ανάπτυξη επαγγελματικών σας στόχων, χρειάζονται σαφή όρια και μια πιο δομημένη οργάνωση, ώστε να αποδώσουν καρπούς, Ζητήματα που έχουν κάνει αρκετούς κύκλους απορροφώντας σας ενέργεια και χρόνο, χωρίς να εξελίσσονται, χρειάζεται να διευθετηθούν με διαφορετικούς, πιο ευνοϊκούς για εσάς όρους.

AstroTip: Δράστε με ψυχραιμία και αποστασιοποίηση, ώστε να αποφύγετε εντάσεις, ρήξεις και ανατροπές.

Παρθένος

Ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις βγαίνουν σταδιακά στο προσκήνιο. Επιλέξτε να αντιμετωπίσετε με διάθεση επίλυσης τα ζητήματα που θα προκύψουν και χρησιμοποιήστε την ίδια λογική και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, όντας ιδιαίτερα προσεκτικοί στις ανατροπές και τη χάωση που επικρατούν.

AstroTip: Χειριστείτε υπέρ σας τις διαφοροποιήσεις που προκύπτουν, με ευελιξία και ανοιχτό μυαλό, χωρίς να παραμελήσετε τον τομέα των σχέσεων και θέματα υγείας.

Ζυγός

Δύσκολες καταστάσεις και έντονες συνειδητοποιήσεις σε κάθε τομέα σας βοηθούν να αποκαταστήσετε τόσο μέσα σας όσο και στο περιβάλλον σας μπερδεμένες καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν στον συναισθηματικό και οικονομικό τομέα. Κατανοήστε πως εσείς έχετε την ευθύνη για τις επιλογές σας και αυτή η περίοδος σας το δίνει να το καταλάβετε καθαρά.

AstroTip: Βρείτε την πολυπόθητη ισορροπία, μακριά από ψυχοφθόρες επιλογές που σας αποδυναμώνουν διαρκώς, και αφήστε την αλήθεια να βγει στο προσκήνιο.

Σκορπιός

Σημαντικές αλήθειες βγαίνουν στο προσκήνιο, δίνοντάς σας απαντήσεις που σοκάρουν, και ενδεχομένως να σας πονέσουν, αλλά σας βγάζουν από πλάνες. Ετοιμαστείτε για εντάσεις και ανταγωνισμούς, που θα οφείλονται σε παρασκήνιο, που τώρα σας αποκαλύπτεται, κυρίως στους τομείς των προσωπικών και συνεργατικών σχέσεων.

AstroTip: Θέστε με σαφή τρόπο τους όρους σας σε θέματα που σας έχουν αγχώσει, μιας και για να βρουν λύση χρειάζεται να αλλάξετε πολιτική και στάση.

Τοξότης

Χρειάζεται να χαράξετε μια καινούρια, πιο θετική πορεία σε σχέση με όσα τα τελευταία χρόνια κλόνισαν τη ζωή σας. Η διαφορά που έχει το τώρα με το τότε, είναι ότι τώρα εσείς είστε πιο πολύ εστιασμένοι στις ανάγκες σας, αλλά και πιο πρόθυμοι να βρείτε τρόπους πρακτικά να υλοποιήσετε τα όσα επιθυμείτε, μακριά από υπερβολές και σπατάλες.

AstroTip: Κινηθείτε με ευελιξία και δυναμισμό, προς όλα όσα φοβάστε να υλοποιήσετε, κερδίζοντας έτσι μικρές νίκες κάθε φορά.

Αιγόκερως

Αποφύγετε παρακινδυνευμένες κινήσεις, διαξιφισμούς, υπερβολές, εξιδανικεύσεις και ευκαιρίες – παγίδες, και αντιμετωπίστε με οξυδέρκεια και διορατικότητα καλά κρυμμένες εκκρεμότητες, που δεν είχατε ως τώρα εντοπίσει. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και ξεσπάσματα που μόνο θα σας χαώσουν και στραφείτε αποκλειστικά στη ρίζα των γεγονότων.

AstroTip: Κρατήσετε σημαντικές ισορροπίες ξεκαθαρίζοντας με θετικό τρόπο χρόνιες δυσλειτουργικές καταστάσεις.

Υδροχόος

Αυτές οι ημέρες σας προτρέπουν να ασχοληθείτε με τη διευθέτηση ζητημάτων σε σχέσεις και συνεργασίες, που έχουν τη ρίζα τους σε αλαζονικές συμπεριφορές και σας χωρίζουν από αυτά που επιθυμείτε. Αναμετρηθείτε μαζί τους και αλλάξτε τις, με στόχο την ουσιαστική ενηλικίωση και τις εγκάρδιες σχέσεις αγάπης, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους γύρω σας.

AstroTip: Αλληλεπιδράστε αυθεντικά και σχετιστείτε πυρηνικά με οτιδήποτε κάνετε στην ζωή σας.

Ιχθύες

Μη βιαστείτε να περάσετε σε οριστικές αποφάσεις, με την έντονη όψη Αφροδίτης – Δία – Ποσειδώνα, να ευνοεί τις παρεκτροπές και τις χαώσεις σε κάθε τομέα. Ζητήματα που αφορούν στην υγεία κοντινών σας προσώπων αλλά και δύσκολες δικές σας προσωπικές, επαγγελματικές και οικονομικές καταστάσεις, καλό είναι να ιδωθούν με διαύγεια και καθαρότητα, και καθόλου με βάση μπερδεμένα συναισθήματα.

AstroTip: Δώστε προσοχή στους τομείς της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών αλλά και σε κάθε είδους συμβόλαια και συμφωνίες.

Πως διαβάζουμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις
Στο «Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο» γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων ανά εβδομάδα. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός, για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10), ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού μου ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες, εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του έχει επικρατήσει η άποψη ότι είναι και το ζώδιό μας. Στην πραγματικότητα μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση: «το ζώδιό μου λέει..» με τη φράση: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει…»

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος οφείλει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι βασικός πλανήτης έκφρασης, χρωματίζει πιο έντονα από άλλα ουράνια σώματα την συμπεριφορά μας, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παρακάτω εβδομαδιαία πρόβλεψη και ανάλυση έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε εβδομάδας