Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Πρόλογος

16 – 22 Οκτωβρίου 2019

Μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα ανασφάλειας και διλημμάτων, ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία χρειάζεται να κάνουμε διπλή προσπάθεια για να βάλουμε με ξεκάθαρες συμφωνίες, οικογενειακά, προσωπικά και θέματα συνεργασιών στην θέση τους. Η περίοδος μέχρι και τα Χριστούγεννα θα χρειαστεί προσεκτικές κινήσεις, ώστε να βγούμε από περίπλοκες καταστάσεις του παρελθόντος και να περάσουμε κατά το δυνατόν σε μια νέα πορεία υγιών επιλογών.

Κριός

Λίγο μετά την Πανσέληνο στοπ ζώδιο σας, εσείς χρειάζεται να οργανώσετε καλά τις υποχρεώσεις των επόμενων ημερών, ώστε να αποφύγετε εντάσεις ή ανατροπές. Η πηγή της ανησυχίας σας κινείται μεταξύ οικονομικών και επαγγελματικών ζητημάτων, όπου οι συζητήσεις που θα γίνουν απαιτούν λεπτή ισορροπία αλλά και αδιάβλητη στρατηγική.

AstroTip: Το ζητούμενο για εσάς είναι να φέρετε, τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε, αντιμέτωπα με την πραγματικότητα, χωρίς να υπερβάλετε.

Ταύρος

Ευκαιρίες που σας προσφέρονται στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, σας δίνουν τη δυνατότητα να κλείσετε ζητήματα που το τελευταίο διάστημα σας είχαν αγχώσει. Στον συναισθηματικό τομέα, σημαντικά ξεκαθαρίσματα χρειάζεται να γίνουν, πριν ανοίξει ο δρόμος για σχέσεις με ουσιαστική πορεία.

AstroTip: Αποφύγετε αυτή την περίοδο να πάρετε αποφάσεις παρορμητικά, υποκινούμενοι από ανεδαφικά σενάρια και φαντασίες. Στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα κινηθείτε με την αντίστοιχη συνειδητότητα.

Δίδυμοι

Δυναμικές κινήσεις που περιέχουν αλλαγές και αναθεωρήσεις ζητούν οι επόμενες ημέρες από εσάς. Tο κλίμα μπορεί να είναι βαρύ και ασταθές, αλλά εσείς καλό θα είναι να μην μπλέξετε σε διλήμματα και ανυπόστατα σενάρια. Αν αισθάνεστε ότι παραμένοντας σε καταστάσεις, που αρνούνται να διαφοροποιηθούν, εσείς τελματώνετε, κινηθείτε με αλλαγές και νέες επιλογές σε κάθε τομέα.

AstroTip: Συζητήσεις με κοντινά πρόσωπα, όσο και αν σας πιέζουν, σας βοηθούν να δείτε ξεκάθαρα λάθη του παρελθόντος.

Καρκίνος

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις ημέρες σε οικογενειακές αντιπαραθέσεις, συναισθηματικές προστριβές και επαγγελματικές διευθετήσεις, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Αναζητήστε στα ψυχικά σας αποθέματα τη δυνατότητα και τη δύναμη, ώστε να υλοποιήσετε μια άλλη πορεία πραγμάτων.

AstroTip: Αποφύγετε το κλίμα αντιπαράθεσης και μην απαντήσετε με θυμό σε ό,τι σας καταλογίζουν. Επιλέξτε σε κάθε περίπτωση να εξηγήσετε δυναμικά αλλά και ήρεμα τη θέση σας.

Λέων

Οι λύσεις που ψάχνετε το τελευταίο διάστημα βρίσκονται μακριά από τους τρόπους με τους οποίους έχετε κινηθεί μέχρι τώρα. Χειριστείτε ρεαλιστικά ζητήματα που φαίνονταν κλειστά σε κάθε τομέα και ζητήστε βοήθεια από το περιβάλλον σας. Η αλαζονεία και τα παιχνίδια εξουσίας δεν θα σας δικαιώσουν σε καμιά περίπτωση.

AstroTip: Αποφύγετε να χαθείτε μέσα σε συναισθηματικές εξάρσεις, μιας και η περίοδος που διανύουμε ζητά από όλους μας οριστικά ξεκαθαρίσματα.

Παρθένος

Συζητήσεις με σκοπό να λυθούν ζητήματα που σας απασχολούν σε σχέση με δάνεια, συμβόλαια, δικαστικές υποθέσεις ή θέματα υγείας, μπορεί να σας αγχώσουν προσωρινά, αλλά βρίσκουν λύση. Δείξτε προσοχή σε εντάσεις και διλήμματα, που είναι έντονα, και σας δυσκολεύουν στο πως θα οργανώσετε καλύτερα τις κινήσεις σας.

AstroTip: Οι σχέσεις με οικεία σας πρόσωπα, αλλά και ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό στον οικογενειακό τομέα, θα σας απασχολήσουν αρκετά έντονα τις επόμενες ημέρες.

Ζυγός

Βρείτε λύσεις σε ζητήματα προσωπικών σχέσεων αλλά και συνεργασιών με γνώμονα την ισότιμη ανταλλαγή και την ενδυνάμωσή σας. Βάλτε σε μια σειρά όσα την προηγουμένη περίοδο αιωρούνταν και πείτε ειλικρινά αυτό που πιστεύετε και υπερασπίστε το. Κατανοήστε πως οι όποιες διαπραγματεύσεις και επαφές, χρειάζεται να σας οδηγήσουν σε ουσιαστικές λύσεις, και όχι σε άλλον ένα κύκλο εντάσεων και προστριβών.

AstroTip: Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και αξιοποιήστε ρεαλιστικά και με τον καλύτερο τρόπο, τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Σκορπιός

Εμπιστευτείτε το περιβάλλον σας και πάψτε να είστε κλειστοί, αρνητικοί και δύσπιστοι, αποδεχόμενοι τα καλά πράγματα που μπορούν να σας δώσουν. Κινηθείτε αλλάζοντας κριτήριο και μεταλλάσσοντας τις αρνητικές επιλογές και συμπεριφορές σας σε θετικές.

AstroTip: Αποφύγετε εντάσεις και μην διαρρέετε, με αφορμή αρνητικές συμπεριφορές, σε επιθετικές κινήσεις. Κατανοείστε πως όποιος αρνητικός παράγοντας σας πισωγυρίζει, ήρθε η ώρα αλλάξει, έστω και αν αυτό είναι οι μέχρι τώρα πεποιθήσεις σας.

Τοξότης

Δώστε προσοχή στον οικογενειακό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα και αντιμετωπίστε ψύχραιμα υπερβολές, χωρίς να διαρρέετε. Το γενικό κλίμα των ημερών περιέχει μια έντονη διάθεση για ξεκαθαρίσματα και θα χρειαστεί αρκετή αποστασιοποίηση, ώστε να τηρηθούν οι ισορροπίες. Η δυσκολία σας θα είναι να μείνετε στη ρεαλιστική πραγματικότητα, μιας και θα σας είναι πολύ εύκολο να ενδώσετε σε διλήμματα, φαντασίες και υπερ-αισιόδοξα σενάρια.

AstroTip: Προσέξτε ανατροπές αλλά και αναστατώσεις που μπορεί να προκύψουν από εκκρεμότητες που έχετε παραμελήσει.

Αιγόκερως

Δώστε προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας με τους γύρω σας σε κάθε τομέα και αποφύγετε να διαρρεύσετε σε σχόλια, υπερβολές και εντάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Οι όψεις της εβδομάδας θέτουν το θέμα της αξίας, καθιστώντας σας σαφές ότι χρειάζεται να αλλάξετε τις πεποιθήσεις αναφορικά σε αυτή, χωρίς να μπλεχτείτε σε παιχνίδια επιβολής και τρομοκρατίας.

AstroTip: Συζητήσεις που περιέχουν έντονες αποκαλύψεις, τόσο στον προσωπικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα σας καλούν να μην βιαστείτε να αντιδράσετε με ένταση.

Υδροχόος

Αναζητήστε την αισιοδοξία μέσα σας για τους στόχους που έχετε κατά νου, ώστε να μπορέσει και το περιβάλλον σας να ανταποκριθεί ανάλογα. Δείξτε προσοχή σε επαγγελματικές συμφωνίες και οικονομικές συναλλαγές, αλλά και στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, μιας και τα σενάρια τρόμου και πανικού δίνουν και παίρνουν.

AstroTip: Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις, θέτοντας τα όριά σας. Προσπαθήστε να μην χάσετε το μέτρο και προστατεύστε τον εαυτό σας από συζητήσεις που γίνονται για λόγους εκτόνωσης. Δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

Ιχθύες

Όλες οι επόμενες ημέρες αιτούνται προσεκτικής διαχείρισης από μέρους σας, κυρίως όμως στον τομέα των σχέσεων και των επαγγελματικών. Επαναπροσδιορίστε με ώριμο τρόπο συνεργασίες και οικονομικές δοσοληψίες και αποφύγετε να κινηθείτε σε άκρα αμφιθυμίας, βιώνοντας οργή και αδικία από τη μια, και τρόμο και ενοχές από την άλλη. Προστατέψτε τον εαυτό σας από καταχρήσεις, υπεραισιόδοξα σχέδια, αλλά και ανατροπές, που οφείλονται κυρίως σε κακή οργάνωση.

AstroTip: Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο είναι ενδυνάμωση και στήριξη.

Πως διαβάζουμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις
Στο «Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο» γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων ανά εβδομάδα. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός, για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10), ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού μου ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες, εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του έχει επικρατήσει η άποψη ότι είναι και το ζώδιό μας. Στην πραγματικότητα μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση: «το ζώδιό μου λέει..» με τη φράση: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει…»

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος οφείλει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι βασικός πλανήτης έκφρασης, χρωματίζει πιο έντονα από άλλα ουράνια σώματα την συμπεριφορά μας, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παρακάτω εβδομαδιαία πρόβλεψη και ανάλυση έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε εβδομάδας