Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Πρόλογος

13 – 19 November 2019

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, που για να είμαι πιο ακριβής η προηγούμενη εβδομάδα τελείωσε με την Πανσέληνο και αυτή απλά ξεκινά με τα απόνερα… χμμμμ… Έντονα γεγονότα στον οικογενειακό, επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μας ζητούν εκκαθαρίσεις. Το ζητούμενο είναι να δούμε και να κρατήσουμε στην ζωή μας ό,τι αξίζει και να αφήσουμε να φύγει ό,τι έχει τελειώσει οριστικά. Μην ξεχνάτε ότι το 2020 έρχεται με παρόμοιες διαθέσεις.

Κριός

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό κατανοήστε πως όσα έχουν βγει στο φως χρειάζεται να μεταλλαχθούν με θετικό τρόπο, ώστε να πάψουν πλέον να σας καταδιώκουν. Πρόσωπα που διαθέτουν ισχύ και είναι στο πλευρό σας, δίνοντάς σας λύσεις σε ζητήματα που σας είχαν αγχώσει πολύ το τελευταίο διάστημα, με τον τρόπο τους σας καλούν να οργανώσετε τρόπους και στρατηγικές.

AstroTip: Διευθετήσετε οικογενειακές και προσωπικές σας υποθέσεις, που δεν θα σας δεσμεύσουν ούτε θα σας είναι φορτικές σε βάθος χρόνου.

Ταύρος

Οικονομικά ζητήματα αλλά και θέματα που αφορούν την συναισθηματική σας ασφάλεια, βγαίνουν στο προσκήνιο, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό απέναντι σας, ωθώντας σας να κατανοήσετε πως ό,τι υπονομεύει την αυτοδυναμία σας είναι η ώρα να απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Αυτό μπορεί να αφορά σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και πεποιθήσεις του ίδιου σας του εαυτού.

AstroTip: Μην φοβάστε και προχωρήστε στη επίλυση πρακτικών ζητημάτων, που αφορούν στην καθημερινότητά σας αλλά και στην οργάνωση σημαντικών μελλοντικών σας στόχων.

Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, αποφύγετε διενέξεις με συνεργάτες και κοντινά πρόσωπα και διευθετήστε με καλή διάθεση και με την βοήθεια του περιβάλλοντος ό,τι είναι αναγκαίο. Μην αφεθείτε σε ασαφείς και μπερδεμένες συζητήσεις που θα σας οδηγήσουν σε υπερβολές και μάλλον λανθασμένες υπερβολικές αντιδράσεις, μιας και το ζητούμενο δεν είναι να μπερδευτείτε περισσότερο, αλλά να αρχίσετε σιγά-σιγά να βάζετε τάξη σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

AstroTip: Μείνετε ψύχραιμοι αλλά όχι συναισθηματικά αδιάφοροι.

Καρκίνος

Ανατροπές και εντάσεις βγαίνουν στο προσκήνιο και δρουν αποκαλυπτικά σε θέματα που αφορούν τον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό. Χειριστείτε με ωριμότητα και ευθύνη οικογενειακά, συναισθηματικά αλλά και οικονομικά θέματα, παίρνοντας αποστάσεις από επώδυνες συζητήσεις που μόνο θα σας ξοδέψουν, εστιάζοντας μεθοδικά και ψύχραιμα στους στόχους σας.

AstroTip: Μην αφήνετε χώρο στον πανικό και τις υπερβολικές αντιδράσεις, μιας και το κλειδί είναι μια καλύτερη δομή οργάνωσης.

Λέων

Βάλτε σε τάξη τις δραστηριότητες που έχετε να υλοποιήσετε και μην παραβείτε τα όρια και τις αντοχές σας, διότι θα εκτεθείτε, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό. Συζητήσεις που αφορούν σε συναισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, καλό είναι να προσεχθούν διότι εγκυμονούν παρανοήσεις, υπόγειες εντάσεις και παρεξηγήσεις.

AstroTip: Κάντε τα απαιτούμενα ξεκαθαρίσματα, αποφεύγοντας να αφήσετε το παραμικρό στην τύχη του και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, ώστε να μην υποκύψετε σε καταστάσεις παρασκηνίου και εξαπατήσεων.

Παρθένος

Το κλίμα στον τομέα της επικοινωνίας μπορεί να αποφορτιστεί, αν εσείς μείνετε σταθεροί στις πραγματικές σας επιθυμίες και ανάγκες, χωρίς να μπείτε σε διλήμματα, πλάνες και σενάρια πανικού, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό. Δείξτε αποφασιστικότητα και δυναμισμό και στρέψτε την ενέργεια και την προσοχή σας σε ενδυναμωτικούς προς εσάς στόχους.

AstroTip: Αν σκέφτεστε να διαφοροποιήσετε πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και να κάνετε σημαντικές οικονομικές κινήσεις, φροντίστε να έχετε συλλέξει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, ώστε να μη βρεθείτε προ αναπάντεχων εκπλήξεων.

Ζυγός

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, η περίοδος συνεχίζει να ζητά γενναίες αλλαγές, προωθώντας και ως τρόπο σκέψης και ως τακτική μια νέα πολιτική σε κάθε τομέα της ζωής σας. Κάντε επαναπροσεγγίσεις και εξυγιάνετε καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν. Προσέξτε ιδιαίτερα παρασκήνιο και σχέσεις στις οποίες ο δεσποτισμός και η ακαμψία, είτε δικά σας είτε της άλλης πλευράς, σας δυσκολεύουν.

AstroTip: Πάρτε αποστάσεις από έντονες αντιπαραθέσεις και παρατηρείστε απλώς αυτά που συμβαίνουν, δρώντας χωρίς παρόρμηση και αποφεύγοντας να φορτίσετε περισσότερο αδιέξοδες καταστάσεις.

Σκορπιός

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας καλό θα είναι να βάλετε πιο ξεκάθαρα όρια τόσο σε συναισθηματικές όσο και σε επαγγελματικές συζητήσεις που κάνετε, ώστε να αποφύγετε τη μονόπλευρη και κάποιες φορές υπερβολική συναισθηματική αξιολόγηση των πραγμάτων. Έντονα γεγονότα ζητούν από εσάς μια νέα πορεία πραγμάτων.

AstroTip: Κάντε ισχυρές εκκαθαρίσεις, τόσο μέσα σας όσο και στο περιβάλλον, και δημιουργήστε χώρο για ασφάλεια στην ζωή σας. Αξιολογήστε τις ευκαιρίες σας σωστά, ώστε να καταφέρετε να βγείτε από τελματωμένες καταστάσεις.

Τοξότης

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό η περίοδος αυτή είναι έντονα φορτισμένη με την αναγκαιότητα σημαντικών αλλαγών σε καταστάσεις που κάνουν τη ζωή σας να δυσλειτουργεί στο τώρα, αλλά η ρίζα τους βρίσκεται σε λάθος επιλογές του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να σας αποδυναμώνουν. Επιδιώξτε μια σειρά αλλαγών, που θα αναγεννήσουν και θα επαναδομήσουν όλους τους τομείς της ζωής σας.

AstroTip: Την ίδια στιγμή χρειάζεται να κατανοήσετε, πως τα διλλήματα που θέτετε στον εαυτό σας, δεν σας οδηγούν πουθενά.

Αιγόκερως

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό οι επόμενες ημέρες χρειάζονται προσοχή και δυναμικές κινήσεις με αποφασιστικότητα. Δρομολογήστε τρόπους, ώστε να επιλύσετε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά ζητήματα που σας πιέζουν και να οδηγηθείτε σε αναγεννητικές νέες επιλογές. Συχνά θα διαπιστώσετε αυτή την περίοδο πως αυτό που «αγαπάτε» είναι άλλο από αυτό που επιλέγετε, οδηγώντας τον εαυτό σας σε ψευδοδιλλήματα και χαώσεις.

AstroTip: Προβείτε σε αλλαγές με στόχο να ενδυναμώσετε την υλική και συναισθηματική σας ασφάλεια.

Υδροχόος

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό η προσοχή σας χρειάζεται να είναι εστιασμένη σε παρασκήνιο και παγίδες στον οικονομικό και προσωπικό τομέα, αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την ψυχική και σωματική σας ισορροπία. Ζητήματα που περιέχουν έντονο φόβο σας φορτίζουν με υπερβολικά συναισθήματα και στρες.

AstroTip: Αντιμετωπίστε τα τώρα στον πυρήνα τους, ώστε να ελευθερωθείτε από αυτά. Επιλέξτε να βελτιώσετε το μέρος των επιλογών σας που έχει «στηθεί» ενάντια στην χαρά σας.

Ιχθύες

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό έντονα φορτισμένες θα είναι οι επόμενες ημέρες για εσάς, με ζητήματα που πρέπει πλέον να αντιμετωπιστούν ουσιαστικά αλλά και με ευκαιρίες, τόσο στον συναισθηματικό και οικογενειακό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Επιλέξτε να αναθεωρήσετε σε βάθος λάθος επιλογές, αλλά και να αντικαταστήσετε ό,τι δρα αρνητικά στη ζωή σας με νέες θετικές επιλογές.

AstroTip: Αυτή την περίοδο χρειάζεται να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι γίνεται και να αφήσετε ό,τι έχει τελειώσει.

Πως διαβάζουμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις
Στο «Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο» γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων ανά εβδομάδα. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός, για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10), ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού μου ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες, εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του έχει επικρατήσει η άποψη ότι είναι και το ζώδιό μας. Στην πραγματικότητα μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση: «το ζώδιό μου λέει..» με τη φράση: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει…»

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος οφείλει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι βασικός πλανήτης έκφρασης, χρωματίζει πιο έντονα από άλλα ουράνια σώματα την συμπεριφορά μας, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παρακάτω εβδομαδιαία πρόβλεψη και ανάλυση έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε εβδομάδας