Ημερήσιες Προβλέψεις

Εβδομάδα 9 – 15 Οκτωβρίου 2017

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά ζητώντας σας προσεκτικές κινήσεις και χειρισμούς ακριβείας σε οικονομικά, συναισθηματικά και επαγγελματικά θέματα. Η σημερινή μέρα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ευθύνες και υποχρεώσεις τόσο στον οικογενειακό τομέα όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα, για τα οποία χρειάζεται να παρθούν αποφάσεις, τις οποίες όμως καλό είναι να μην πάρετε εν βρασμώ. Μην ξεχνάτε ότι ο Ερμή είναι ακόμα ανάδρομος απέναντι σας και εσείς χρειάζεται να κρατήσετε μια πιο επιφυλακτική στάση.
Ταύρος
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας στρέφει σε διευθετήσεις που αφορούν σε οικονομικά ζητήματα αλλά και σχέσεις με συγγενείς ή το σύντροφό σας. Αν σκέφτεστε να υλοποιήσετε αυτή την περίοδο συνεργασίες και μετακινήσεις, οργανώστε προσεκτικά κάθε σας κίνηση, ώστε να αποφύγετε ανατροπές που μπορούν να ματαιώσουν ή να χαώσουν τα σχέδιά σας.
Δίδυμοι
Το ξεκίνημα της εβδομάδας βγάζει στο προσκήνιο οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις, που θα χρειαστούν δεξιότητα στην αντιμετώπισή τους. Αξιοποιήστε την εύνοια του Ήλιου και της Αφροδίτης από το φιλικό σας Ζυγό, ώστε να θέσετε με ωριμότητα και ακρίβεια τα όριά σας σε κοντινές σας σχέσεις αλλά και συνεργάτες.
Καρκίνος
Κινηθείτε με μέτρο και αποφασιστικότητα σε ζητήματα που προκύπτουν, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον οικονομικό τομέα. Αν σκέφτεστε να κάνετε οικονομικές κινήσεις, διευθετήσεις ή να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό στον συναισθηματικό τομέα, καλό είναι να τα οργανώσετε βήμα-βήμα και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ.
Λέων
Δείξτε προσοχή σε οικονομικές και προσωπικές καταστάσεις που κρύβουν παγίδες. Αποφύγετε να πισωγυρίσετε σε συμπεριφορές κι επιλογές προσώπων και καταστάσεων που έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν δυνατότητες εξέλιξης αλλά και εξυγίανσης.
Παρθένος
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας κινητοποιεί αφενός στον επαγγελματικό τομέα και αφετέρου σε συζητήσεις που αφορούν σε διευθετήσεις νομικών, οικονομικών και ζητημάτων που αφορούν σε συμβόλαια ή συμφωνίες. Σημαντικές εξελίξεις και σε θέματα σχέσεων σας δημιουργούν κλίμα αισιοδοξίας και σας ανανεώνουν δίνοντάς σας σημαντικές προοπτικές.
Ζυγός
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας κινητοποιεί μέσα από συζητήσεις και επαφές αλλά και εξελίξεις τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά σας θέματα. Μην ενθουσιάζεστε για πράγματα που ακούτε και λέγονται. Αν θέλετε προσωπικά και οικογενειακά να προχωρήσουν και να σας δημιουργήσουν ανακούφιση και αισιοδοξία, καλό είναι να επιμείνετε στην καλή οργάνωση και στα σταθερά βήματα.
Σκορπιός
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας ζητά να κινητοποιηθείτε και να διευθετήσετε ζητήματα που αφορούν σε εκκρεμότητες συμβολαίων, νομικών υποθέσεων αλλά και οικονομικών ζητημάτων. Κοντινά σας πρόσωπα θα χρειαστούν τη βοήθειά σας αλλά και την παρουσία σας σε σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν. Μετρήστε καλά τι αντέχετε να κάνετε και σε τι μπορείτε να συμμετέχετε.
Τοξότης
Δώστε προσοχή σε παρασκηνιακές κινήσεις αλλά και συζητήσεις που μπορεί να μεταφερθούν εντελώς διαφορετικά απ’ ό,τι ειπώθηκαν, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικογενειακό τομέα. Αποφύγετε εντάσεις στο συναισθηματικό τομέα και χειριστείτε προσεκτικά συμβόλαια, νομικές διαδικασίες και θέματα υγείας.
Αιγόκερως
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας κινητοποιεί τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα, δείχνοντας σας πως αρκετά ζητήματα που στο παρελθόν σας φαίνονταν δύσκολα να διαφοροποιήσετε, κυρίως γιατί σας έλειπαν τρόποι και δεξιότητες, μπορούν να αρχίσουν να δομούνται χωρίς υπερβολές, αλλά με καλή οργάνωση και σταθερά βήματα.
Υδροχόος
Η παρουσία του Ήλιου και της Αφροδίτης στο φιλικό σας Ζυγό, αλλά και η όψη του πρώτου με τον Ουρανό όλες τις επόμενες ημέρες σας καλούν να δείξετε προσοχή και υπομονή, αν θέλετε να φέρετε σε πέρας νομικές διαδικασίες αλλά και συμβόλαια και οικονομικές εκκρεμότητες που σας είχαν αγχώσει το τελευταίο διάστημα. Στο συναισθηματικό τομέα, έντονα ερωτικό θα είναι το κλίμα τόσο στη σχέση με το σύντροφό σας, όσο και σε νέες γνωριμίες.
Ιχθύες
Η όψη της Σελήνης απέναντί σας με τον Ποσειδώνα θέτει ζητήματα τόσο στον οικονομικό, οικογενειακό όσο και τον επαγγελματικό τομέα, που χρειάζονται σωστή διαχείριση και καθόλου βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Αποφύγετε να στρεσαριστείτε και να καθηλωθείτε, πιστεύοντας ότι είναι τεράστια και οργανώστε την αντιμετώπισή τους, μιας και μπορείτε να τα καταφέρετε. Μην ενδώσετε σε εκνευρισμούς και το στρες που κρύβει η ημέρα.
Κριός
Εξελίξεις σε θέματα σχέσεων σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος με μια πλειάδα πλανητών απέναντι σας, αλλά και την δύσκολη όψη της Σελήνης και του Άρη με τον Κρόνο, κυρίως μέσα από εκκαθαρίσεις που βάζουν στην άκρη πλάνες και μπερδεμένες καταστάσεις με δύσκολο τρόπο. Χειριστείτε ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Αποφύγετε να κινηθείτε σε δραματοποιήσεις και φαντασιώσεις.
Ταύρος
Συζητήσεις που αφορούν σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, θα χρειαστούν προσοχή κυρίως γιατί καραδοκεί η τάση σας για επίκριση. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό τομέα, όπου είναι σημαντικό να αποφύγετε παγίδες που μπορούν να δημιουργήσουν ένταση και δυσαρμονικό κλίμα αντιπαράθεσης με το σύντροφό σας.
Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα σας ζητά να κινηθείτε με τέτοιο τρόπο, ώστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες σας προκύπτουν στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, χωρίς να χάσετε την ικανότητά σας για αξιολόγηση. Στο προσωπικό πεδίο, αποφύγετε επαναλήψεις λαθών σε θέματα σχέσεων και καταστάσεων πιστεύοντας πως απλώς μια νέα αρχή θα δώσει και λύση σε παλαιότερα ζητήματα.
Καρκίνος
Με την δύσκολη όψη της Σελήνης και του Άρη με τον Κρόνο, αλλά και του ήλιου με τον Ουρανό, η ημέρα σας ζητά να κινηθείτε με μέτρο και αποφασιστικότητα σε ζητήματα που προκύπτουν, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον οικονομικό τομέα. Αν σκέφτεστε να κάνετε οικονομικές κινήσεις, διευθετήσεις, ή να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό στον συναισθηματικό τομέα, μετρήστε καλά το κάθε σας βήμα.
Λέων
Σημαντικές δομικές αλλαγές έρχονται στο προσκήνιο τις επόμενες ημέρες με τον ήλιο σε όψη με τον Ουρανό, αλλά και τον Δία στον Σκορπιό να σας αγριοκοιτά, τόσο στον συναισθηματικό τομέα όσο και σε πρακτικά θέματα. Στραφείτε στην ουσία των πραγμάτων και αποφύγετε να διασκορπιστείτε σε γενικόλογες επιφανειακές αξιολογήσεις, αν θέλετε πραγματικά να δοθούν οριστικές λύσεις. Σε αυτή τη λογική, θα σας απασχολήσει έντονα και ο τομέας των σχέσεων.
Παρθένος
Έντονη συναισθηματική φόρτιση και αρκετές αντιφάσεις και κυκλοθυμία όσον αφορά τη διάθεσή σας, με την δύσκολη όψη της Σελήνης και του Άρη με τον Κρόνο, σας δείχνουν αυτή την περίοδο πως κάτι χρειάζεται να αλλάξει επί τους ουσίας στη ζωή σας. Η εξωτερικές διαμάχες και η ένταση με συναδέλφους, συνεργάτες και κοντινά σας πρόσωπα, μόνο θα επιδεινώσει την κατάσταση. Είναι σημαντικό να ψάξετε μέσα σας για τις λύσεις.
Ζυγός
Η περίοδος που ακολουθεί, με τον Ήλιο σε όψη με τον Ουρανό απέναντι σας περιέχει σημαντικές αποκαλύψεις που σας από-διαστρεβλώνουν τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά θέματα. Χειριστείτε με θετική διάθεση θέματα ευθύνης σε σχέσεις και συνεργασίες, και αποφύγετε να απωθήσετε σημαντικές αλήθειες που έρχονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, δοκιμάστε την τύχη σας σε νέες γνωριμίες.
Σκορπιός
Η ήμερα μπορεί να σας οδηγήσει σε ανατροπές στον τομέα των προσωπικών σχέσεων και τον επαγγελματικό τομέα. Αν σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε κάποια σημαντική αλλαγή ή να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο, εξετάστε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.
Τοξότης
Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να καταλάβετε πως η ισορροπία σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα έρθει αν αποδεχθείτε ποιοι είναι οι γύρω σας, με την δύσκολη όψη της Σελήνης και του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Κάντε τις επιλογές σας αντί να τους επικρίνετε. Σημαντικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα αλλά και επαφές στον οικογενειακό τομέα σας δείχνουν πως αν επιθυμείτε μια νέα πορεία πραγμάτων, χρειάζεται να κάνετε αργά και σίγουρα βήματα.
Αιγόκερως
Η παρουσία πληθώρας πλανητών στο Ζυγό σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό και το ζώδιο σας, σας ζητούν αυτή την περίοδο να στραφείτε με καθαρότητα και διαύγεια σε αλλαγές και αναδιευθετήσεις που αφορούν οικονομικές, επαγγελματικές και συναισθηματικές ευθύνες. Κοντινά σας πρόσωπα θα χρειαστούν τη βοήθειά σας αλλά και την παρουσία σας σε σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν.
Υδροχόος
Η ευνοϊκή όψη πλειάδας πλανητών στο φιλικό σας Ζυγό σας βοηθούν και σας ζητούν να δείτε εκ νέου επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, αλλά κυρίως θέματα σχέσεων, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Αν σκέφτεστε αυτή την περίοδο να δράσετε σε θέματα σπουδών, δανείων, νομικών διαδικασιών αλλά και συμβολαίων, κάντε το αλλά χωρίς υπερβολές και υπερενθουσιασμούς.
Ιχθύες
Με την δύσκολη όψη της Σελήνης και του Άρη με τον Κρόνο, και η σημερινή ημέρα φορτίζεται με έντονη επαγγελματική δράση αλλά και ιδιαιτέρως φορτισμένα συναισθήματα. Οικογενειακά και πρακτικά ζητήματα, καλό είναι να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και πρακτικότητα, επιδιώκοντας να αφήσετε χώρο και χρόνο για εσάς και τον σύντροφό σας.
Κριός
Αποφύγετε μια ημέρα πριν την Νέα Σελήνη απέναντι σας τις εντάσεις σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα. Οι αντιπαραθέσεις, το μόνο που καταφέρνουν είναι να σας κρατούν μακριά από τις λύσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αυτή τη δύσκολη περίοδο. Δράστε θετικά, ρίχνοντας φως στην ουσία και δημιουργώντας ισορροπίες.
Ταύρος
Μια ημέρα πριν τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, επιλέξτε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Βάλτε «το μαχαίρι στο κόκαλο», ζητώντας ειλικρίνεια και διαφάνεια, βγάζοντας στο φως ό,τι σας υποσκάπτει και σας στερεί ασφάλειας και δύναμης. Μην υποκύψετε σε σενάρια πανικού και χάους. Αντίθετα χειριστείτε το έτσι ώστε να λειτουργήσει υπέρ σας.
Δίδυμοι
Μια ημέρα πριν τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, δείξτε την απαιτούμενη προσοχή σε συγκρούσεις και μπερδεμένες καταστάσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Αλλάξτε τρόπο αντιμετώπισης σε πρακτικά θέματα, αν θέλετε οι στόχοι σας να υλοποιηθούν. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό τομέα, όπου καλό είναι να φωτίσετε τα λάθη σας και να αναλάβετε τις ευθύνες σας.
Καρκίνος
Αποφύγετε να ταυτιστείτε με την ένταση του περιβάλλοντός σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, μια ημέρα πριν τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας. Κινηθείτε με ρεαλισμό και διαύγεια σε κάθε τομέα, βλέποντας τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και όχι όπως θα ήθελαν οι γύρω σας ή οι φόβοι σας να είναι. Η περίοδος που διανύετε θα χρειαστεί κινήσεις ακριβείας και ρεαλιστικές επιλογές.
Λέων
Στραφείτε σε ξεκαθαρίσματα, που θα κινητοποιήσουν εξελίξεις τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα, μια ημέρα πριν τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Κινηθείτε θετικά προς συνεργασίες που χρειάζονται επαναδιαπραγμάτευση και μην ενδώσετε σε σενάρια πανικού, μιας και θα χρειαστεί αρκετές φορές αυτή την περίοδο να δείξετε τη δύναμη σας.
Παρθένος
Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε ζητήματα αγορών αλλά και επαγγελματικών συμφωνιών. Εξετάστε πιο προσεκτικά τα πράγματα, βλέποντας την αλήθεια ως έχει και όχι όπως σας βολεύει. Δώστε προσοχή σε παραπλανητικές συμβουλές τρίτων και αποφύγετε εξαπατήσεις και υπερβολές.
Ζυγός
Μια ημέρα πριν τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας έρχονται στο προσκήνιο ξεκαθαρίσματα που δρουν έντονα και αποκαλυπτικά, τόσο στον οικονομικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Πάρτε αποστάσεις από έντονες αντιπαραθέσεις, παρατηρείστε απλώς αυτά που συμβαίνουν και δράστε χωρίς παρόρμηση, αποφεύγοντας να φορτίσετε περισσότερο αδιέξοδες καταστάσεις.
Σκορπιός
Αποκαλύψεις που προκύπτουν αυτές τις ημέρες σας βοηθούν, αν και με ένταση, να συνυπολογίσετε παραμέτρους σε κάθε τομέα που η κούραση και το άγχος σας είχαν ωθήσει να αφήσετε απ’ έξω. Από την άλλη δοκιμάστε βγείτε από τελματωμένες καταστάσεις, μένοντας συγκροτημένοι και ακλόνητοι στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.
Τοξότης
Μια ημέρα πριν τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, εσείς θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί σε κινήσεις που θα κάνετε και επαφές για επαγγελματικά σχέδια. Παρόλα αυτά, μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες. Αποφύγετε να αναλωθείτε σε άσκοπες συζητήσεις που σας ταλαιπωρούν και σας αποδυναμώνουν.
Αιγόκερως
Μια ημέρα πριν τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, η σημερινή ημέρα σας εφιστά την προσοχή σε επαγγελματικές και οικονομικές ανατροπές, αλλά και καθυστερήσεις και εντάσεις. Κινηθείτε εξετάζοντας προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, κλείνοντας οριστικά φαύλους κύκλους και αποφεύγοντας σκοπέλους, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.
Υδροχόος
Μια ημέρα πριν τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε όψη με τον Ουρανό, οι επόμενες ημέρες σας καλούν να οραματιστείτε και να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν σε επαγγελματικά σας σχέδια, δίνοντας μεγάλη προσοχή και σε νομικές υποθέσεις, συμβόλαια αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες. Περιφρουρήστε, όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες και την ασφάλεια σας όλη αυτή την περίοδο.
Ιχθύες
Προσπαθήστε να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι γίνεται σε συζητήσεις με συνεργάτες, αλλά και το περιβάλλον σας. Όσο δύσκολη κι αν είναι η επικοινωνία σας, προσπαθήστε να σκεφθείτε λύσεις, χωρίς να χάνετε τη σωστή αξιολόγηση και ορθή σκέψη σας. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτό που θα ζητήσετε και όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένοι, ώστε να μειώσετε την πιθανότητα παρεξηγήσεων.
Κριός
Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη στο απέναντί σας ζώδιο του Ζυγού σε απαιτητικές όψεις, η ημέρα σας καλεί να αναζητήσετε με καθαρό μυαλό νέους τρόπους και σχέδια, για νέα ξεκινήματα σε κάθε τομέα, κυρίως όμως στα προσωπικά και επαγγελματικά σας, μακριά από υπερβολές και παρασκήνιο. Δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να επαναξιολογήσει την όποια κίνηση, μέσα από μια δεύτερη πιο ολοκληρωμένη σκέψη, που θα βασίζεται στις πραγματικές σας ανάγκες.
Ταύρος
Με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό σήμερα, ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε δημιουργικά τους στόχους σας, τις επιλογές και τη συμπεριφορά σας τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Τολμήστε μια καινούργια ισορροπημένη αρχή, μακριά από υπερ-συναισθηματισμούς και παρασκήνιο.
Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη από το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την ανάγκη αλλαγών σε θέματα σχέσεων και αρκετή κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα μέσα από επαφές και αρκετά ενδιαφέρουσες συζητήσεις που προωθούν νέες ευκαιρίες. Θετικοποιήστε μελανά σημεία του άμεσου παρελθόντος και προχωρώντας σε μια υγιή νέα αρχή, χωρίς να αφήνετε το μυαλό σας να χαθεί σε φαντασίες, διλήμματα και πλάνες.
Καρκίνος
Με την Νέα Σελήνη σήμερα στο Ζυγό, εσείς έρχεστε αντιμέτωποι με θέματα σχέσεων και συνεργασιών, για τα οποία χρειάζεται να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις. Συζητήσεις με πρόσωπα σημαντικά σας καλούν να προβείτε στα απαραίτητα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, που θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο ολοκληρωμένα τις ευθύνες που βαρύνουν τους στόχους σας, αλλά και να αναζητήσετε τρόπους που θα σας ελευθερώσουν από ζητήματα που εκκρεμούσαν και σας δεσμεύουν.
Λέων
Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, συζητήσεις με φίλους, συνεργάτες και πρόσωπα που σας γνωρίζουν καλά, μπορούν να διαφωτίσουν την τάση σας να επιλέγετε αδιέξοδες και χαοτικές καταστάσεις, τις οποίες είναι καιρός πλέον να αφήσετε πίσω σας. Κάντε νέες επιλογές που θα σας ικανοποιούν πραγματικά και φορτίστε τις θετικά.
Παρθένος
Σήμερα, με την Νέα Σελήνη στο γειτονικό σας Ζυγό, διαχειριστείτε έξυπνα σχέσεις του περιβάλλοντός σας, που μπορούν να σας στηρίξουν τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά ζητήματα, με στόχο το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος για εσάς. Συζητήσεις που προκύπτουν με τον σύντροφό σας, φίλους και οικογενειακά σας άτομα, αν γίνουν χωρίς κριτική, θα διαφωτίσουν καταστάσεις και θα φέρουν αρμονία.
Ζυγός
Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, η ημέρα θα σας δώσει το έναυσμα για μια νέα πορεία, κατά την οποία εσείς θα χρειαστεί να ξεχωρίσετε ποιες είναι οι ευκαιρίες και ποιες οι παγίδες. Στραφείτε σε καινούργια ξεκινήματα αλλά και παλιές προσπάθειες που είχαν παγώσει ή καθυστερούσαν, και να βρείτε τρόπους να τα ενεργοποιήσετε σταδιακά προς όφελος σας.
Σκορπιός
Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό σήμερα, εσείς χρειάζεται να αναζητήσετε λύσεις σε όσα σας απασχολούν, που ο θυμός και η ένταση δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά. Σχέσεις του περιβάλλοντος σας που μπορούν και θέλουν να σας στηρίξουν τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά ζητήματα, μπορούν να αποτελέσουν βοήθεια και προστασία σας.
Τοξότης
Η σημερινή Νέα Σελήνη στο Ζυγό σας ωθεί σε επαναξιολόγηση των όσων έχουν συμβεί, καλώντας σας να δείτε κατάματα αλήθειες, γεγονός που θα αποφορτίσει εντάσεις της καθημερινότητας. Η κάμψη της αντίστασης που προβάλλετε αυτή την περίοδο στα γεγονότα σε κάθε τομέα, είναι το κλειδί των διαφοροποιήσεων που πρέπει να κάνετε.
Αιγόκερως
Με τη σημερινή Νέα Σελήνη στο Ζυγό, αποφύγετε τις συναισθηματικές εντάσεις, τόσο με το σύντροφό όσο και με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Ίσως αισθάνεστε ότι οι απαντήσεις στα όσα ρωτάτε αυτή την περίοδο είναι ασαφείς, ανεύθυνες και περιπλεγμένες, γεγονός που σας θυμώνει. Κατανοήστε πως αυτό μπορεί να σταματήσει, μόνο αν εσείς πιστέψετε στην αναγκαιότητα ισχυρών διαφοροποιήσεων.
Υδροχόος
Με την Νέα Σελήνη στο φιλικό σας Ζυγό, η κατάσταση στον συναισθηματικό τομέα μπορεί να πάρει σήμερα εξαιρετικά θετική τροπή, αν είστε έτοιμοι να σταθείτε με ειλικρίνεια απέναντι στα γεγονότα και να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές πορείας. Θετικές απαντήσεις σε οικονομικές κι επαγγελματικές συμφωνίες, μπορούν να σας δώσουν αυτή την περίοδο νέα ώθηση, αρκεί εσείς να ξεδιαλύνετε τι από όσα ακούτε είναι ευκαιρία και τι παγίδα.
Ιχθύες
Με τη Νέα Σελήνη σήμερα στο Ζυγό, εσείς χρειάζεται να κατανοήσετε πως για κάθε καινούρια αρχή στον επαγγελματικό τομέα και στον τομέα των σχέσεων, χρειάζονται αργά και ρεαλιστικά βήματα. Αποφύγετε την εναπόθεση των πάντων στην τύχη και μην επαναλάβετε επιλογές, οι οποίες περιέχουν λάθη που σας κόστισαν στον παρελθόν.
Κριός
Εξελίξεις σε θέματα σχέσεων έχει αυτή η περίοδος για εσάς, κυρίως μέσα από εκκαθαρίσεις που χρειάζεται να βάλουν στην άκρη πλάνες και μπερδεμένες καταστάσεις. Χειριστείτε ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα και αποφύγετε να κινηθείτε σε δραματοποιήσεις και φαντασιώσεις.
Ταύρος
Συζητήσεις που αφορούν σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, καθώς και νομικές υποθέσεις, θα χρειασθούν ιδιαίτερη προσοχή κυρίως γιατί καραδοκούν σημαντικές αποκαλύψεις σε ενδεχόμενο παρασκήνιο. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα, όπου είναι σημαντικό να αποφύγετε παγίδες που μπορούν να δημιουργήσουν ένταση και δυσαρμονικό κλίμα αντιπαράθεσης με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.
Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα σας ζητά να κινηθείτε με τέτοιο τρόπο, ώστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας προκύπτουν στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, χωρίς να χάσετε την ικανότητά σας για αξιολόγηση. Αποφύγετε επαναλήψεις λαθών σε θέματα σχέσεων και καταστάσεων, πιστεύοντας πως απλώς μια νέα αρχή θα δώσει και λύση σε παλαιότερα ζητήματα.
Καρκίνος
Κινηθείτε με μέτρο και αποφασιστικότητα σε ζητήματα που προκύπτουν, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον οικονομικό τομέα. Προσέξτε λάθος εκτιμήσεις, οικονομικές κινήσεις, διευθετήσεις και νομικά θέματα, καθώς και ξεκαθαρίσματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό στο συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα.
Λέων
Οι αλλαγές που έχουν έλθει στο προσκήνιο όλες αυτές τις ημέρες, τόσο στον συναισθηματικό τομέα όσο και σε πρακτικά θέματα, σας καλούν να στραφείτε στην ουσία των πραγμάτων και να αποφύγετε να διασκορπιστείτε σε γενικόλογες επιφανειακές αξιολογήσεις, αν θέλετε πραγματικά να δοθούν οριστικές λύσεις. Στην ίδια λογική θα σας απασχολήσει έντονα και ο τομέας των σχέσεων.
Παρθένος
Έντονη συναισθηματική φόρτιση και αρκετές αντιφάσεις και κυκλοθυμία όσον αφορά τη διάθεσή σας, σας δείχνουν αυτή την περίοδο πως κάτι χρειάζεται να αλλάξει επί τους ουσίας στη ζωή σας. Αυτές οι ημέρες σας καλούν να συνειδητοποιήσετε πως οι εξωτερικές διαμάχες και η ένταση με συναδέλφους, συνεργάτες και κοντινά σας πρόσωπα, μόνο θα επιδεινώσει την κατάσταση. Είναι σημαντικό να ψάξετε μέσα σας τις λύσεις με γνώμονα την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Ζυγός
Η περίοδος αυτή περιέχει σημαντικές αποκαλύψεις που σας από-διαστρεβλώνουν τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά θέματα. Χειριστείτε με διάθεση επίλυσης θέματα ευθύνης σε σχέσεις και συνεργασίες, και αποφύγετε να απωθήσετε σημαντικές αλήθειες που έρχονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο.
Σκορπιός
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας καθώς και η χθεσινή Νέα Σελήνη ακόμα ισχυρή εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν σε ανατροπές στον τομέα των προσωπικών σχέσεων και τον επαγγελματικό. Αν σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε κάποια σημαντική αλλαγή ή να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο εξετάστε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους και μην αρκεστείτε σε πρόχειρες αξιολογήσεις και υποσχέσεις τρίτων.
Τοξότης
Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να καταλάβετε πως η ισορροπία σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα έρθει αν αποδεχθείτε ποιοι είναι οι γύρω σας. Αυτές οι ημέρες σας καλούν να κάνετε τις επιλογές σας με σοφία, αντί να προσπαθείτε να τους αλλάξετε, χάνοντας πολύτιμο χρόνο από δικές σας επιθυμίες. Κατανοήστε πως χρειάζεται να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και σε επαφές στον οικογενειακό, μακριά από πλάνες και φαντασίες, με γνώμονα την αλήθεια.
Αιγόκερως
Αυτή την περίοδο στραφείτε με καθαρότητα και διαύγεια σε αλλαγές και αναδιευθετήσεις που αφορούν σε οικονομικές, επαγγελματικές και συναισθηματικές ευθύνες. Το ζητούμενο εδώ είναι η καλή οργάνωση και η επιθυμία να μην κάνετε κάτι ενάντια στο συμφέρον σας, απλά και μόνο γιατί «πρέπει».
Υδροχόος
Επιλέξτε να ξεκαθαρίσετε με διαύγεια επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, αλλά κυρίως θέματα σχέσεων, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, με γνώμονα τη δική σας συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Αν σκέφτεστε αυτή την περίοδο να δράσετε σε θέματα σπουδών, δανείων, νομικών διαδικασιών αλλά και συμβολαίων, κάντε το αλλά χωρίς υπερβολές και υπερενθουσιασμούς.
Ιχθύες
Αυτές οι ημέρες φορτίζονται με έντονη επαγγελματική δράση αλλά και ιδιαιτέρως φορτισμένα συναισθήματα στον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα. Νομικές υποθέσεις και πρακτικά ζητήματα, καλό είναι να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και πρακτικότητα, αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις πρόχειρες αξιολογήσεις, αφήνοντας χώρο στη λογική και την πραγματικότητα να σας κατευθύνουν.
Πώς διαβάζουμε τις καθημερινές προβλέψεις;
Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10), ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού. Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, αλλάζει ζώδιο κάθε ένα μήνα, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι μας καθορίζει ολοκληρωτικά.

Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ατόμου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει…».Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.

Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση. Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει με τις ιδιότητές του την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα. Για τον λόγο αυτό, η παρακάτω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.