Ημερήσιες Προβλέψεις

Εβδομάδα 14 – 20 Αυγούστου 2017

Κριός

Επαγγελματικές, φιλικές και οικογενειακές συναντήσεις ίσως σήμερα σας ταλαιπωρήσουν και σας εκνευρίσουν, λόγω του κλίματος ασυνεννοησίας που θα επικρατεί κυρίως με την δύσκολη όψη του Δία με τον Πλούτωνα, στην οποία θα προστεθεί μέσα στην εβδομάδα και η Αφροδίτη, αλλά και ο ανάδρομος Ερμή από εχθές. Μη βιάζεστε να ολοκληρώσετε συμφωνίες αυτή την περίοδο πιέζοντας τα πράγματα, μιας και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εκνευριστείτε και να αποδιοργανωθείτε.

Ταύρος

Η περίοδος φέρνει κοντά σας ένα υποστηρικτικό περιβάλλον και σας υποδεικνύει τρόπους ώστε να «θεραπεύσετε» οικογενειακά, προσωπικά, επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Χειριστείτε με ρεαλισμό και αλήθεια την δύσκολη όψη του Δία με τον Πλούτωνα, στην οποία θα προστεθεί μέσα στην εβδομάδα και η Αφροδίτη, αξιοποιώντας την θετική της πλευρά που καλό είναι να σας στρέψει στην στρατηγική και την εναρμόνιση.

Δίδυμοι

Ξεκαθαρίσματα και τελεσίδικες αποφάσεις σας ανακουφίζουν αρκετά σήμερα, βάζοντας στην άκρη φόβους και ανασφάλειες σας. Η συμπαράσταση κοντινών προσώπων σας δείχνει πως έχετε υποστήριξη και «πλάτες» σε κάθε σας επιλογή. Με την δύσκολη όψη του Δία με τον Πλούτωνα, στην οποία θα προστεθεί μέσα στην εβδομάδα και η Αφροδίτη, αλλά και ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής από εχθές Αποφύγετε παρόλα σας καλούν να μην φορτωθείτε ευθύνες και ανάγκες τρίτων.

Καρκίνος

Σήμερα, με την δύσκολη όψη του Δία με τον Πλούτωνα, στην οποία θα προστεθεί μέσα στην εβδομάδα και η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, αλλά και ο ανάδρομος Ερμή από εχθές, σας τροφοδοτούν με αρκετή εσωτερική ένταση. Καλό θα ήταν να διερευνήσετε με καθαρό μυαλό ό,τι σας οργίζει και ποιος επί της ουσίας ευθύνεται γι’ αυτό. Πριν βιαστείτε να αποδώσετε ευθύνες στους γύρω σας, αναλογιστείτε τις δικές σας, ώστε να αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές.

Λέων

Αντιφατικά κινείται για εσάς η μέρα, χαώνοντας και περιπλέκοντας τις αποφάσεις σας. Ο φόβος και οι ελλείψεις που έχετε δημιουργήσει και επείγουν, σας υπαγορεύουν να χειριστείτε με ψυχρή λογική τα γεγονότα, ενώ οι ανάγκες σας αιτούνται να ξαναπροσπαθήσετε για μια καλύτερη πορεία στον προσωπικό τομέα. Το κλειδί για σας είναι το μέτρο, η ειλικρίνεια, η γενναιότητα και η αλήθεια.

Παρθένος

Με την δύσκολη όψη του Δία με τον Πλούτωνα, στην οποία θα προστεθεί μέσα στην εβδομάδα και η Αφροδίτη, αλλά και ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής από εχθές, σας καλούν να διαχειριστείτε επιτυχώς δύσκολες καταστάσεις. Το δίδαγμα της περιόδου που διανύετε είναι πως αν θέλετε να μην χάνετε την επαφή με την πραγματικότητα, το κλειδί είναι η αποδοχή του εαυτού σας και η διαρκής και σταθερή επαφή με τα πραγματικά σας συναισθήματα, με τον σκοπό σας και με την αλήθεια.

Ζυγός

Με την δύσκολη όψη του Δία με τον Πλούτωνα, στην οποία θα προστεθεί μέσα στην εβδομάδα και η Αφροδίτη, αλλά και ο ανάδρομος Ερμής από εχθές, σας φέρνουν αυτή την περίοδο σε επαφή με το κλείσιμο ενός κύκλου ζωής και το άνοιγμα ενός καινούριου. Αλλαγές και ανατροπές, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στον ψυχισμό σας, έρχονται να διαμορφώσουν μια νέα πραγματικότητα, πιο κοντά στις ανάγκες σας.

Σκορπιός

Με την δύσκολη όψη του Δία με τον Πλούτωνα, στην οποία θα προστεθεί μέσα στην εβδομάδα και η Αφροδίτη, αλλά και ο ανάδρομος Ερμής από εχθές, το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει στο προσκήνιο σημαντικά ξεκαθαρίσματα, έστω και μέσα από εντάσεις. Κλείστε αρμονικά και χωρίς διαρροές εκκρεμότητες του παρελθόντος και χαράξτε μια νέα πορεία, φροντίζοντας να θυμάστε ότι κανένας δεν αλλάζει επειδή εσείς το απαιτείτε ή πρέπει.

Τοξότης

Έντονη δράση περιέχει η σημερινή μέρα για εσάς. Η ανάγκη για ξεκούραση και χαλαρότητα, σας κάνει κάπως αμφιθυμικούς προς την διευθέτηση πρακτικών ζητημάτων. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ανατροφοδοτηθεί, μειώνοντας του ρυθμούς σας, αποφεύγοντας διαρροές και εντάσεις και διευθετώντας παράλληλα με ηρεμία τις όποιες υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως

Αρκετά ευερέθιστους και ευέξαπτους σας βρίσκει η σημερινή ημέρα. Αναχαιτίστε την τάση σας να ξεσπάσετε στους συνεργάτες σας, γιατί το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά θετικό θα είναι για το κλίμα στην εργασία σας. Επίσης, μην αποδώσετε αγόγγυστα την αρνητική σας διάθεση στα κοντινά σας πρόσωπα. Λειτουργήστε με γνώμονα το μέτρο και την δεύτερη σκέψη.

Υδροχόος

Συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας αλλά και συνεργάτες που έχουν να κάνουν με ζητήματα που εκκρεμούν, συνεχίζουν να κινούνται προς ουσιαστικές λύσεις. Παρόλα αυτά, με την δύσκολη όψη του Δία με τον Πλούτωνα, στην οποία θα προστεθεί μέσα στην εβδομάδα και η Αφροδίτη, αλλά και ο ανάδρομος Ερμή από εχθές να φορτίζουν έντονα τόσο τον επαγγελματικό, όσο και τον τομέα των σχέσεων σας, τοποθετηθείτε ξεκάθαρα και υποστηρίξτε τις απόψεις σας, ενθυμούμενοι παράλληλα ότι είναι περίοδος διακοπών και χαλαρότητας.

Ιχθύες

Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα, καλό είναι να ληφθούν κάτω από κλίμα διαύγειας, με πλήρη επίγνωση του τι αναλαμβάνετε. Με την δύσκολη όψη του Δία με τον Πλούτωνα, στην οποία θα προστεθεί μέσα στην εβδομάδα και η Αφροδίτη, αλλά και ο ανάδρομος Ερμής απέναντι σας από εχθές, σας ζητούν ώριμες και θετικές σκέψεις και κινήσεις, ώστε να μπορέσετε να έχετε σταθερότητα και ασφάλεια στο μέλλον.

Κριός

Μην αφήσετε σήμερα την παρόρμηση και την άκριτη συναισθηματική φόρτιση να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και ανεδαφική δράση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα. Καταστάσεις που βγαίνουν αυτή την περίοδο στο προσκήνιο, για να αντιμετωπιστούν ουσιαστικά χρειάζεται να εκτιμηθούν σε όλο τους το εύρος.

Ταύρος

Η ημέρα φέρνει στο προσκήνιο χαοτικά γεγονότα που αφορούν σε λάθος εκτιμήσεις στον συναισθηματικό, τον οικογενειακό και τον επαγγελματικό τομέα. Σταματήστε να φαντασιώνεστε πως οι διαστρεβλωμένες  καταστάσεις και τα γεγονότα θα λυθούν ως δια μαγείας, και δείτε την αλήθεια ως έχει, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας. Προσοχή στις εντάσεις.

Δίδυμοι

Χειριστείτε σήμερα επαγγελματικά θέματα αλλά και οικονομικές υποθέσεις που προκύπτουν με ψυχραιμία και χωρίς να κινηθείτε σε ακραίες αντιμετωπίσεις. Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα φορτισμένη και αυτό εύκολα μπορεί να σας κάνει να βγείτε εκτός εαυτού. Ό,τι αισθάνεστε ότι σας πισωγυρίζει, καλό είναι ή να φύγει από τη ζωή σας ή να μεταλλαχθεί θετικά.

Καρκίνος

Μην αφήσετε σήμερα την αλαζονεία και την συγκρουσιακή διάθεση χωριστότητας να σταθούν εμπόδιο σε σχέσεις και συνεργασίες. Δείξτε προσοχή όσον αφορά σε οικογενειακά θέματα, λόγω της έντονης διάθεσης σας να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια σειρά τα ζητήματα που σας απασχολούν και αποφύγετε συζητήσεις εφ’ όλης της ύλης.

Λέων

Η περίοδος σας στρέφει να εξυγιάνετε μη ρεαλιστικές σχέσεις και καταστάσεις με πρόσωπα που στο υποσυνείδητό σας είναι εξιδανικευμένα ή έχουν διαστάσεις μύθου. Σταθείτε με ρεαλισμό και αποκαλυπτική διάθεση απέναντι στους φόβους σας, φωτίζοντάς τους και απομυθοποιώντας τους.

Παρθένος

Επιλέξτε σήμερα να οραματιστείτε και να θέσετε σε εφαρμογή τους τρόπους που θα σας οδηγήσουν σε μια καλύτερη για εσάς πραγματικότητα. Η επαφή με τις πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες, όπως θα κατανοήσετε, είναι ο μόνος πραγματικά αλάνθαστος οδηγός σε αυτή την διαδρομή. Μην αφήνετε παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις να μπουν στη μέση και να ανακόψουν την πορεία σας.

Ζυγός

Εστιάστε στο πόσο έχετε στρεσαριστεί ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα σε κάθε τομέα, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη σας ότι είναι απαραίτητο να αφήσετε επιλογές που δεν μπορείτε να σηκώσετε. Επαγγελματικές, οικονομικές αλλά και ψυχολογικές σας ανησυχίες που σας κάνουν να διαρρέετε, χρειάζεται να επαναξιολογηθούν ρεαλιστικά και ψύχραιμα.

Σκορπιός

Λάθος επιλογές και συμπεριφορές σε κάθε τομέα που οφείλονται σε ένα παιδικό μέρος του εαυτού σας που παραπαίει ανάμεσα σε αυτοεξαπατήσεις και εξιδανικεύσεις, έρχονται μέρα με την ημέρα στο προσκήνιο και σας θυμίζουν την παρουσία τους. Το να χρεώσετε στους γύρω σας ευθύνες που και οι ίδιοι δεν είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε, δεν θα προάγει την ασφάλειά σας, αλλά θα σας απορυθμίσει.

Τοξότης

Αποφύγετε, με τον Ερμή ανάδρομο και σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, τις κακές συνεννοήσεις που εύκολα μπορούν να σας αποδιοργανώσουν, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε πρακτικά ζητήματα και μετακινήσεις. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να αποφύγετε συζητήσεις συναισθηματικού περιεχομένου όσο και αν αισθάνεστε ότι επείγουν ή πρέπει να γίνουν.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας σε δυσμενή όψη με τον Δία και την Αφροδίτη να τους πλησιάζει απέναντι σας, σας εφιστούν την προσοχή σε ισχυρές συγκρούσεις που θα επιφέρουν σημαντικές ανατροπές. Χειριστείτε με απόλυτη ακρίβεια θέματα μετακινήσεων, σχέσεων, οικογενειακών και επαγγελματικών, μετακομίσεων, υγείας και συμβολαίων, αποφεύγοντας υπονομεύσεις τρίτων αλλά και το να δράσετε απερίσκεπτα σαμποτάροντας το δίκιο σας.

Υδροχόος

Αντιπαρατεθείτε στην συγκρουσιακή πολιτική και την χάωση που σας οδηγούν τρίτα πρόσωπα, καταστάσεις αλλά και ο ίδιος σας ο εαυτός αυτή την περίοδο. Ανακαλέστε το πιο ώριμο και ισορροπημένο κομμάτι του εαυτού σας και υπερβείτε πλάνες και αυτοεξαπατήσεις. Μην ξεχνάτε πως είμαστε εν μέσω Εκλείψεων στον άξονα σας και εσείς είστε στο μάτι του κυκλώνα για όλο τον μήνα.

Ιχθύες

Θετικές συζητήσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, φαίνεται πως μπορούν να σας βγάλουν από την πίεση της προηγούμενης περιόδου, αρκεί να είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Εστιάστε σε ρεαλιστικούς τρόπους που θα σας κάνουν πιο αξιόπιστους προς το περιβάλλον σας και αποφύγετε τις υπεραισιόδοξες αξιολογήσεις, κυρίως ως προς το πώς οι ίδιοι θεωρείτε τον εαυτό σας χρήσιμο και αποδοτικό.

Κριός

Η χάραξη μιας καινούριας πορείας απαλλαγμένης από αρνητικά πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος είναι πλέον αναγκαιότητα. Αφήστε πίσω σας άγονες αντιπαραθέσεις και οργανώστε με ρεαλισμό, ωριμότητα και επίγνωση από τα λάθη του παρελθόντος την ζωή σας σε κάθε τομέα, αξιοποιώντας ευκαιρίες, για τους λίγους μήνες που είναι ο Δίας απέναντι σας.

Ταύρος

Επιλέξτε αυτή την περίοδο για να βάλετε τα θεμέλια που θα σας οδηγήσουν σε μια καλύτερη πραγματικότητα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Φροντίστε όμως να είστε σε εγρήγορση, έστω και αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιρού και των διακοπών. Δείτε πως μπορείτε να εξομαλύνετε συμφωνίες με πρόσωπα της οικογένειας.

Δίδυμοι

Την περίοδο αυτή ο εαυτό σας σας έχει ολόκληρους ανάγκη, γι’ αυτό και είναι σημαντικό οι κινήσεις και οι αξιολογήσεις σας να γίνονται κάτω από αυτό το πρίσμα και όχι μέσα από ψευτοδιλήμματα και διασπαστικούς νοητικούς μηχανισμούς. Οι θετικές όψεις του Ήλιου και του Κρόνου απέναντι σας, σας βοηθούν να έχετε την διαύγεια και την οργανωτικότητα να το πράξετε.

Καρκίνος

Η απαιτητική όψη της Σελήνης σήμερα με τον Ποσειδώνα και τον ανάδρομο Ερμή σας φέρνει αντιμέτωπους με ψυχολογικά αδιέξοδα που στηρίζονται σε επιλογές εξάρτησης και ανωριμότητα. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως ασχέτως από τις πεποιθήσεις και τις δυσλειτουργίες του περιβάλλοντός σας, η ευθύνη για την πορεία της ζωής σας είναι δική σας και μόνο.

Λέων

Αξιοποιήστε σήμερα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα, παραμερίζοντας εμπόδια και υπονομευτικές κινήσεις με την ευνοϊκή όψη του Ήλιου με τον Κρόνο στον φιλικό σας Τοξότη. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβετε πρωτοβουλίες στον παραπάνω τομέα, προωθώντας την εξέλιξή σας. Έντονες συζητήσεις θα υπάρξουν στον τομέα των σχέσεων, με κύριο στόχο να δοθούν λύσεις σε χρόνια ζητήματα.

Παρθένος

Η απαιτητική όψη της Σελήνης σήμερα με τον Ποσειδώνα και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας, εντείνει τα διλήμματα που δεν έχουν ρεαλιστική βάση, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και αυτόν των σχέσεων. Την ίδια στιγμή όμως σας δίνει την δυνατότητα να φορτίσετε τις μπαταρίες σας μέσα από εξελίξεις, αρκεί να μην αφήσετε στρεβλώσεις αλλά και την ένταση κάποιων να σας απορυθμίσουν.

 

 

Ζυγός

Οι ισχυρές ανατροπές που βγαίνουν στο προσκήνιο αυτή την περίοδο, είναι σημαντικό να αντιμετωπιστούν ως κριτήρια του τι πρέπει να διαφοροποιήσετε στην ζωή σας άμεσα σε κάθε τομέα. Η περίοδος σας δείχνει πως είναι η στιγμή να βαδίσετε τον «δρόμο» σας, έστω και αν χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις.

Σκορπιός

Αν και περίοδος διακοπών και χαλάρωσης, θα χρειαστεί να μείνετε σε εγρήγορση ώστε να αποφύγετε υπονομευτικές παρασκηνιακές κινήσεις τρίτων που φαίνεται να είναι σε ενεργή δράση. Χειριστείτε  με ψυχραιμία σημαντικά οικονομικά ζητήματα αλλά και θέματα που αφορούν  σε οικογενειακές υποθέσεις που περιέχουν ισχυρή ψυχολογική φόρτιση. Μάθετε επίσης να αφήνετε πίσω σας ό,τι δεν σας εξελίσσει.

Τοξότης

Με τον Ήλιο σε ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο, αλλά και την απαιτητική όψη της Σελήνης σήμερα με τον Ποσειδώνα, το ζώδιο σας και τον ανάδρομο Ερμή, είναι μια καλή ημέρα για εσάς να ξεκαθαριστούν ζητήματα που εκκρεμούν στον τομέα των σχέσεων και να μπουν καινούριες βάσεις σε αυτές με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν σε οικονομικές και οικογενειακές υποθέσεις.

Αιγόκερως

Αρκετοί στόχοι σας οδεύουν προς την τελική ευθεία και οι ανατροπές που παρουσιάζονται στην καθημερινότητα σας δεν έχουν στόχο να τους ανατρέψουν, αλλά να σας δείξουν με ακρίβεια που χρειάζεται να τους αναδιαμορφώσετε. Αποφύγετε να συνεξαρτήσετε με τους στόχους σας πρόσωπα και καταστάσεις που στο παρελθόν σας έχουν δείξει ότι δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε ευθύνες.

Υδροχόος

Η ημέρα σήμερα σας λέει πως οι συζητήσεις που θα κάνετε τις επόμενες ημέρες, αν μείνετε μακριά από ψευτοδιλήμματα και φαντασίες, μπορούν να σας καταστίσουν ικανούς να κλείσετε φαύλους κύκλους αλλά και να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Κρατήστε απόσταση από ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις, ενώ καλό είναι να μην ξεχνάτε ούτε στιγμή πως οι εξιδανικεύσεις και οι πλάνες δεν είναι καλοί σύμβουλοι.

Ιχθύες

Αξιοποιήστε σήμερα την ισχυρή διαίσθηση σας, παρακάμπτοντας παγίδες και κινούμενοι με ωριμότητα και ακρίβεια σε θέματα σχέσεων. Η απαιτητική όψη της Σελήνης σήμερα με τον Ποσειδώνα και τον ανάδρομο Ερμή σας καλεί να αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και πλάγιες μεθόδους κινούμενοι με διαύγεια, καθαρότητα και αλήθεια. Η στήριξη των προσώπων του περιβάλλοντός σας αλλά και κοντινών σας ατόμων, σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις αλλά και να αντιληφθείτε τον τρόπο με τον οποίο θα βγείτε από αυτές.

Κριός

Η σημερινή μέρα σας στρέφει έντονα στην επίγνωση πως αν δεν υλοποιηθούν κάποιες αναγκαίες, ριζικές αλλαγές, οι πιέσεις μόνο θα αυξηθούν. Μην ξεχνάτε πως βρισκόμαστε εν μέσω Εκλείψεων, οι οποίες έχουν ενεργοποιήσει το ξεκίνημα μιας περιόδου σημαντικών αλλαγών ζωής. Παρόλα αυτά, έχετε όλα τα περιθώρια να δράσετε και να πετύχετε νίκες, αποστρεσάροντας τον εαυτό σας, με την όψη του Άρη με τον Κρόνο να σας ευνοεί για όλο το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Ταύρος

Η οργανωτικότητα σας είναι αυτό που πάσχει αυτή την περίοδο με τον Ήλιο και τον Άρη σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας. Στραφείτε στην κατανόηση όσων ζητημάτων δεν έβρισκαν ικανοποιητική εξήγηση παλαιότερα και έχουν επανακάμψει τώρα την περίοδο των Εκλείψεων, για να διευθετηθούν. Μέσα από επαφές και συζητήσεις σε κάθε τομέα, αρχίζει να ξεδιπλώνεται η άκρη του νήματος. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Δίδυμοι

Η ένωση του διαιρεμένου σας εαυτού είναι το κύριο ζητούμενο την περίοδο που διανύουμε. Η ηθική που έχετε διδαχτεί και οι λογικές πεποιθήσεις που διατηρείτε, σας φέρνουν σε αλλεπάλληλες συγκρούσεις με τις ανάγκες και τα συναισθήματα σας Αυτό προβάλλεται και υλοποιείται σε κάθε σας δραστηριότητα, με αποτέλεσμα την έντονη πίεση. Αναθεωρήστε σε βάθος ό,τι δρα περιοριστικά και σας μπλοκάρει.

Καρκίνος

Πάψτε να απωθείτε την πραγματικότητα και να μεταβιβάζετε στους άλλους την ευθύνη των επιλογών σας, και αναλάβετε με ωριμότητα να αφήσετε πίσω σας λάθη και επιλογές που σας αποστραγγίζουν υλικά και συναισθηματικά, με την Αφροδίτη από το ζώδιο σας να συμμετέχει στην απαιτητική όψη του Πλούτωνα με τον Δία. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε νομικές διαδικασίες με κληρονομιές, θέματα σχέσεων στο οικογενειακό περιβάλλον και οικονομικών.

Λέων

Καινούργια ελπιδοφόρα ξεκινήματα αλλά και παλιές προσπάθειες που είχαν παγώσει ή καθυστερούσαν, ενεργοποιούνται σταδιακά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς μέσα από καρμικές καταστάσεις όλη αυτή την περίοδο των Εκλείψεων στον άξονα σας. Στον επαγγελματικό, οικονομικό και προσωπικό τομέα, η Έκλειψη που πλησιάζει την άλλη εβδομάδα θα σας δώσει πληθώρα ευκαιριών, αρκεί εσείς να αποφύγετε τις υπερβολές και το ξόδεμα.

Παρθένος

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως όσο η ψυχολογική σας κατάσταση παραμένει βαριά και επίπονη, θα αντανακλάται σε κάθε σας δραστηριότητα. Αναλάβετε την ευθύνη και σταθείτε με σοβαρότητα στην κατανόηση πως στην ζωή έλκουμε αυτό που είμαστε. Εξυγιάνετε καρμικά βάρη και καταστάσεις, ώστε να επιτρέψετε στην περίοδο να σας δώσει με γενναιοδωρία την εύνοιά της.

Ζυγός

Ισχυρές συνειδητοποιήσεις και ανακατατάξεις αναδιαμορφώνουν απόψεις και στρεβλές πεποιθήσεις που εδώ και χρόνια σας αποδυναμώνουν, στερώντας σας βασικές σας ανάγκες. Η απαιτητική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Δία έρχεται να σας μάθει πως αυτό που ονομάζετε αγάπη χρειάζεται να αναθεωρηθεί και να εξυγιανθεί. Σημαντικά γεγονότα, σχέσεις και ανατροπές σας δείχνουν τον τρόπο.

Σκορπιός

Η απαιτητική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Δία φορτίζει και σήμερα έντονα ζητήματα που αφορούν σε σημαντικές αποφάσεις αλλαγών που πρέπει να παρθούν αυτή την περίοδο, ώστε να κλείσουν οριστικά επώδυνες εκκρεμότητες. Η δυναμική των ανατροπών που βιώνετε το τελευταίο διάστημα, αν δεν τους επιτρέψετε να σας καταβάλουν, θα σας οδηγήσουν στην εξυγίανση.

Τοξότης

Νέα ξεκινήματα, σημαντικές κινήσεις και θετικές αλλαγές ζητημάτων που αφορούν σε κοντινά σας πρόσωπα, επιδοτήσεις, αλλά και νομικές διαδικασίες και θέματα εξωτερικού περιέχει αυτή η περίοδος για εσάς. Στον συναισθηματικό και οικογενειακό  τομέα, αναθερμάνετε το κλίμα και επαναπροσδιορίστε καταστάσεις.

Αιγόκερως

Η περίοδος περιέχει έντονες διεργασίες και ανατροπές για εσάς, και σας ωθεί στην αυτοδυναμία σας μέσα από τον αυτοσεβασμό και την επίγνωση πως οι άλλοι μπορούν να σας εγκλωβίσουν μόνο εφ’ όσον εσείς τους το επιτρέπετε. Μία νέα τάξη πραγμάτων σας εγκαθιστά στο επίκεντρο της δύναμης σε κάθε τομέα, αρκεί να είστε έτοιμοι να αποχαιρετήσετε δυσλειτουργικές σχέσεις και καταστάσεις.

Υδροχόος

Εν αναμονή της δεύτερης Έκλειψης στον άξονα σας την επόμενη εβδομάδα, η περίοδος σας ωθεί να προχωρήσετε σε εποικοδομητικές αλλαγές μετά από μία περίοδο αναποφασιστικότητας και ασάφειας. Επιλέξτε να έλθετε σε επαφή με κοντινά σας πρόσωπα, ώστε οι συζητήσεις που θα κάνετε να ξεδιαλύνουν πολλά σημεία του παρελθόντος.

Ιχθύες

Με τον Ερμή απέναντι σας ανάδρομο, αλλά και την όψη του Άρη με τον Κρόνο, περιπλεγμένες συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος ενδέχεται να εξελιχθούν με ένταση, εάν δεν φροντίσετε να κρατηθούν οι ισορροπίες. Στον προσωπικό τομέα, επιτρέψτε να φύγουν από την ζωή σας οι καταστάσεις που περιέχουν ασάφεια και χάωση και δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας για υγιή εξέλιξη.

Κριός

Εν αναμονή της Έκλειψης την άλλη εβδομάδα με την συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου, οι επόμενες ημέρες έχουν έντονα γεγονότα σε κάθε τομέα. Παρασκηνιακές κινήσεις, αλλά και ανατροπές στον επαγγελματικό, οικονομικό και προσωπικό τομέα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και σας ζητούν να αντιμετωπίσετε κατάματα τον τρόμο σας και να τον μεταλλάξετε σε δύναμη. Αποφύγετε παιχνίδια επιβολής και άσκοπες αντιπαραθέσεις.

Ταύρος

Εν αναμονή της Έκλειψης την άλλη εβδομάδα σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας με την συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου, οι επόμενες ημέρες δημιουργούν ανατροπές και μπερδέματα σε κάθε τομέα, αιτούμενες σημαντικές διαφοροποιήσεις, τόσο στον προσωπικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Καταχρήσεις από άτομα σε θέσεις εξουσίας και παιχνίδια επιβολής που διαμορφώνουν μια χαοτική πορεία στην εργασία σας, χρειάζεται να ανατραπούν προς όφελός σας, αποφεύγοντας παγίδες και πλάνες. Δώστε προσοχή σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας.

Δίδυμοι

Είναι η κατάλληλη στιγμή μέσα από νέους τρόπους, να ανατρέψετε αρνητικά δεδομένα και παγιωμένες καταστάσεις σε θέματα σχέσεων. Εν αναμονή της Έκλειψης την άλλη εβδομάδα με την συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου, τις επόμενες ημέρες πάρτε την δύναμη σας στα χέρια σας, αποκλείοντας σε καταπιεστικά πρόσωπα και καταστάσεις να σας οδηγήσουν σε λάθος και βεβιασμένες επιλογές.

Καρκίνος

Εν αναμονή της Έκλειψης την άλλη εβδομάδα με την συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου, οι επόμενες ημέρες δημιουργούν στην καρδιά του καλοκαιριού ισχυρά γεγονότα και διαφοροποιήσεις, προετοιμάζοντας σας για αποκαλύψεις και μια νέα τάξη πραγμάτων σε κάθε τομέα. Αποφύγετε  να εμπλακείτε και να διαρρεύσετε ενεργειακά σε πρόσωπα και ζητήματα που δεν έχουν την δυναμική να αλλάξουν, είτε γιατί δεν θέλουν, είτε γιατί δεν μπορούν. Αποδεσμευτείτε από φαύλους κύκλους και προχωρήστε παρακάτω.

Λέων

Εν αναμονή της Έκλειψης στον άξονα σας την άλλη εβδομάδα με την συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου, οι επόμενες ημέρες έχουν σημαντικές αλλαγές είναι απαραίτητες, όπως και νέα ξεκινήματα. Είστε στο κατώφλι μιας νέας πορείας στον συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα, όπου συμβαίνουν ανακατατάξεις που προϋποθέτουν νέες, πιο πρακτικές δομές. Αξιοποιείστε την περίοδο των διακοπών προετοιμάζοντας το έδαφος σε κάθε τομέα με θετική διάθεση και γενναίες διαφοροποιήσεις.

Παρθένος

Ξεκαθαρίσματα καταστάσεων του άμεσου παρελθόντος με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας, τόσο στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα όσο και σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας, φαίνεται να αποφορτίζουν το έντονο κλίμα της τελευταίας περιόδου. Αλλαγές σε κάθε τομέα σας φέρνουν σημαντική βελτίωση, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στον ψυχολογικό τομέα και σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε αυτή την εβδομάδα κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

Ζυγός

Εν αναμονή της Έκλειψης την άλλη εβδομάδα με την συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου, οι επόμενες ημέρες σας καλούν σε μια ανανεωτική πορεία σε κάθε τομέα. Επαγγελματικές, συναισθηματικές και κοινωνικές επιλογές θα αποδώσουν εξαιρετικά, αρκεί να χρησιμοποιείτε την δύναμη σας προς όφελός σας. Αποφύγετε άσκοπες συγκρούσεις και εντάσεις χωρίς όμως να υποχωρήσετε σε θέματα αρχής.

Σκορπιός

Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να κατανοήσετε πως όσο υποκύπτετε σε σχέσεις εξάρτησης και ανισοτιμίας, η κατάσταση σας θα παραμένει χαώδης και επίπονη και θα αντανακλάται σε κάθε σας δραστηριότητα. Εν αναμονή της Έκλειψης την άλλη εβδομάδα με την συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου, στηρίξτε αυτοδύναμα τον εαυτό σας σε πρακτικά και συναισθηματικά θέματα, ώστε να πάψετε να εξαρτάστε από πρόσωπα και καταστάσεις.

Τοξότης

Η εβδομάδα που έρχεται χρειάζεται διαρκώς αλλαγές τακτικών για να αποδώσει. Εν αναμονή της Έκλειψης την άλλη εβδομάδα με την συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου, οι επόμενες ημέρες σας ανοίγουν επαγγελματικούς δρόμους, ενώ ο ανάδρομος Ερμής σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας αιτείται ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Οικογενειακά θέματα και ζητήματα σχέσεων που εκκρεμούν, πέρα από πρακτική διευθέτηση χρειάζονται και συναισθηματική συμμετοχή, κλίμα ενότητας και θετική ατμόσφαιρα για να αποδώσουν.

Αιγόκερως

Εν αναμονή της Έκλειψης την άλλη εβδομάδα με την συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου, οι επόμενες ημέρες σας ζητούν να ανασυγκροτηθείτε, στρέφοντας όλη σας την ενέργεια και την δύναμη στην επίλυσή των προβλημάτων σας και όχι πλέον στο πρόβλημα. Αποφύγετε τις επιφανειακές και άκαιρες αξιολογήσεις, και εστιάστε στην ρίζα των ζητημάτων σας. Προχωρήστε σε ριζικές αλλαγές σε κάθε τομέα και παραιτηθείτε της προσπάθειας να αλλάξετε ό,τι έχει αποδείξει ότι δεν αλλάζει.

Υδροχόος

Εν αναμονή της Έκλειψης την άλλη εβδομάδα με την συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου, οι επόμενες ημέρες φέρνουν σημαντικές διαφοροποιήσεις, αποκαλύψεις και αλλαγές πλεύσης σε κάθε τομέα. Η παρούσα περίοδος σας ωθεί στην αυτοδυναμία και την ελευθερία σας μέσα από τον αυτοσεβασμό και την επίγνωση πως οι άλλοι είναι ισχυροί να σας καθηλώσουν μόνο αν εσείς τους επιτρέπετε να είναι. Μία νέα τάξη πραγμάτων σας ωθεί να απελευθερωθείτε από επιλογές αποδυνάμωσης.

Ιχθύες

Εν αναμονή της Έκλειψης την άλλη εβδομάδα με την συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου, τις επόμενες ημέρες δείξτε προσοχή σε κάθε τομέα κυρίως σε όσα σε πρώτη ανάγνωση φαίνονται δελεαστικά αλλά αν διερευνηθούν διεξοδικά θα διαπιστώσετε ότι κρύβουν παγίδες. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή απέναντι σας καλεί να είστε όσο πιο διαυγείς και ρεαλιστικά τοποθετημένοι μπορείτε σε κάθε σας κίνηση.

Πώς διαβάζουμε τις καθημερινές προβλέψεις;
Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10), ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού. Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, αλλάζει ζώδιο κάθε ένα μήνα, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι μας καθορίζει ολοκληρωτικά.

Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ατόμου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει…».Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.

Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση. Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει με τις ιδιότητές του την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα. Για τον λόγο αυτό, η παρακάτω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.