Εμπιστέψου την διαίσθηση σου

Ερμηνεία: Είναι ασφαλές ν’ ακολουθήσεις την καθοδήγηση της καρδιάς σου. Βαθιά μέσα σου γνωρίζεις τι να κάνεις. Αυτή η κάρτα σου ζητά να εμπιστευτείς και ν’ ακολουθήσεις την εσωτερική σου ευφυΐα.

Μήπως η εσωτερική σου καθοδήγηση προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου τελευταία; Ίσως μια βαθιά αίσθηση σε οδηγεί, όπως ένας σκύλος τους τυφλούς, ή μια εσωτερική φωνή σου φωνάζει ή έχεις όνειρα που είναι ιδιαίτερα φορτισμένα με βαθιά συναισθήματα και συμβολισμούς, τώρα τελευταία. Μ’ αυτή την κάρτα σε καθοδηγούν να προσέξεις ιδιαίτερα αυτές τις διαφορετικές μορφές της διαίσθησης. Αυτή την στιγμή δεν είναι καιρός να αγνοήσεις τα μηνύματα ή να κωλυσιεργήσεις. Εμπιστεύσου αυτή την εσωτερική σοφία, σαν να προέρχεται από ένα σοφό δάσκαλο. Να ξέρεις ότι δεν είναι της φαντασίας σου αυτή η καθοδήγηση. Η δυνατή και επαναλαμβανόμενη φωνή της είναι ένα σημάδι ότι λαμβάνεις πραγματικά καθαρά και αξιόπιστα μηνύματα, τα οποία αξίζει ν’ ακολουθήσεις.

Θετική δήλωση: Εμπιστεύομαι και ακολουθώ τις αισθήσεις και τις σκέψεις μου χωρίς αμφιβολία ή καθυστέρηση.

Ρομαντικός Σύντροφος

Ερμηνεία: Ένα νέο ρομαντικό ειδύλλιο έρχεται σε σένα! Είτε είναι ένας νέος σύντροφος είτε η αναζωογόνηση ενός πάθους σε μια υφιστάμενη σχέση, θα σου φέρουν χαρά τώρα ή στο άμεσο μέλλον.

Με αυτή την κάρτα το βασίλειο των νεράιδων θέλει να ξέρεις ότι ένα νέο ρομαντικό κύμα έρχεται προς εσένα. Η ρομαντική σχέση μπορεί να υλοποιηθεί με διάφορους ευχάριστους τρόπους, όπως να συναντήσεις ένα νέο σύντροφο που κάνει την καρδιά σου να τραγουδά με πάθος και ενθουσιασμό, ή ν’ αναβιώσει μια τρέχουσα σχέση. Ίσως η νέα σχέση να πάρει την μορφή μιας απόδρασης σ’ ένα τροπικό μέρος, ή μια νύχτα σε ένα όμορφο μακρινό πανδοχείο, ή ένα βράδυ δείπνου και χορού. Οι νεράιδες λατρεύουν τα ρομαντικά ειδύλλια και γνωρίζουν την σπουδαιότητα του πάθους σε μια σχέση. Ζήτησε τους να σε βοηθήσουν με ιδέες γεμάτες φαντασία, για να δημιουργήσεις περισσότερο πάθος στη ζωή σου. Σου υπενθυμίζουν ότι το ρομαντικό ειδύλλιο είναι μια κατάσταση του μυαλού και συμπεριλαμβάνει παιγνίδι και δημιουργικότητα. Μερικές φορές όταν είμαστε στρεσαρισμένοι, επιθυμούμε ρομαντικές σχέσεις, αλλά μπορεί να μην γνωρίζουμε πώς να ζήσουμε την ρομαντική διάθεση. Άσε τις νεράιδες να σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να σου φέρουν ρομαντικές ιδέες και την ενέργεια να τις εφαρμόσεις και να τις ευχαριστηθείς όσο πιο πολύ γίνεται.

Θετική δήλωση: Είμαι ένα ρομαντικό άτομο. Απελευθερώνω κάθε φόβο που μπορεί να έχω σχετικά με το να δίνω και να δέχομαι αγάπη.

Αυτοπεποίθηση

Ερμηνεία: Είσαι ο καλύτερος φίλος του εαυτού σου και μπορείς να φροντίζεις τον εαυτό σου και συναισθηματικά και σωματικά.

Μερικές φορές αισθανόμαστε φοβισμένοι και χρειαζόμαστε επιβεβαίωση από κάποιον άλλο πως όλα θα πάνε καλά. Με αυτή την κάρτα σου επιβεβαιώνεται πως έχεις όλα όσα σου χρειάζονται. Μπορείς να βασιστείς στον εαυτό σου και στα πνευματικά σου δώρα για να υλοποιήσεις όλα όσα χρειάζεσαι στην ζωή. Αν και οι υλοποιήσεις είναι η ενέργεια του Πνεύματος που συχνά διοχετεύεται μέσα από άλλους ανθρώπους, αυτή η ενέργεια ξεκινά από τις δικές σου σκέψεις. Αυτή η κάρτα σε συμβουλεύει να φιλτράρεις την αρνητικότητα που μπορεί να σ’ εμποδίζει ν’ ακούς την εσωτερική σου φωνή. Μην επιτρέψεις στους απαισιόδοξους να σε πείσουν ότι δεν μπορούν να εκπληρωθούν τα όνειρά σου. Έχεις όλα τα προσόντα και σου αξίζει η επιτυχία όσο σε οποιοδήποτε άλλο άτομο. Με εστιασμένη πρόθεση και Θεϊκά οδηγούμενη δράση, τα όνειρα σου γίνονται πραγματικότητα αυτή την στιγμή.

Θετική δήλωση: Είμαι συντονισμένος/η με την εσωτερική πηγή της καθοδήγησής μου. Βασίζομαι με αυτοπεποίθηση στην εσωτερική πηγή να με καθοδηγήσει τέλεια.