Γέλιο

Ερμηνεία: Κάθε σύννεφο δεν έχει μόνο ένα γκρι περίγραμμα, έχει επίσης και μια χιουμοριστική πλευρά. Προσπάθησε αντικειμενικά να πάρεις απόσταση από το θέμα σου και να βρεις μια χιουμοριστική πλευρά. Το γέλιο θα σε βοηθήσει να δεις την ζωή από μια άλλη οπτική ώστε να σου έρθουν δημιουργικές ενοράσεις και λύσεις.

Είσαι πολύ σοβαρός/ή σχετικά με την ζωή, σύμφωνα με τις νεράιδες. Δεν σου ζητούν ν’ αμελήσεις τις ευθύνες σου, να μην θεωρείς την ζωή ιερή, ή να υπερασπίζεσαι τα συναισθήματά σου με ανέκδοτα. Αντίθετα, σου ζητούν να δεις το χιούμορ που εμποτίζει το νήμα της ζωής. Σαν μια εξαίσια κωμωδία, οι ζωές μας γίνονται πιο ευχάριστες όταν τις δούμε με τα μάτια ενός χιουμορίστα. Το γέλιο μας βοηθά να κρατήσουμε μια απόσταση και να δούμε τις καταστάσεις μας πιο αντικειμενικά. Όταν γελάμε, ηρεμούμε. Όταν ηρεμούμε, δημιουργικές λύσεις και ανανεωμένη ενέργεια περνούν μέσα μας πιο εύκολα. Οπότε, κράτησε λίγο χρόνο σήμερα για γέλιο. Για παράδειγμα, πήγαινε να δεις ένα νέο αστείο έργο, αγόρασε ένα βιβλίο από τον αγαπημένο σου κωμικό συγγραφέα, ή πες ανέκδοτα μ’ ένα φίλο.

Θετική δήλωση: Βρίσκω το χιούμορ στη ζωή μου και γελάω εύκολα.

Δημιουργική Έκφραση

Ερμηνεία: Η καρδιά σου χρειάζεται ένα τρόπο να εκφράσει δυνατά συναισθήματα. Όταν τραβάς αυτή την κάρτα σε ωθούν να ξεκινήσεις

μια καλλιτεχνική ή δημιουργική έκφραση.

Οι νεράιδες τραγουδούν, χορεύουν και κάνουν πανέμορφες διακοσμήσεις σαν ένα τρόπο να εκφράσουν την χαρούμενη ενέργεια της καρδιάς τους. Σε παροτρύνουν και εσένα να δημιουργήσεις ένα τρόπο για να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου. Οτιδήποτε καλλιτεχνικό ή δημιουργικό θα κάνει την καρδιά σου να τραγουδήσει από χαρά και θα σου επιτρέψει να έρθεις σε επαφή με τα πραγματικά εσωτερικά σου συναισθήματα και την θεϊκή καθοδήγηση. Ζωγραφική, φωτογραφία, πύργοι στην άμμο, γλυπτά στον πάγο, γράψιμο ή σύνθεση τραγουδιών είναι μερικά εξαίρετα  παραδείγματα. Η δημιουργική έκφραση δεν χρειάζεται να είναι αριστοτεχνική ή τέλεια. Για την ακρίβεια οι πιο θεραπευτικοί τύποι δημιουργικών ασχολιών είναι εκείνοι που σου επιτρέπουν «να βγαίνεις πέρα από τα όρια». Με άλλα λόγια, μην στεναχωριέσαι αν η δημιουργική απασχόληση είναι τέλεια ή αν μπορείς να την πουλήσεις στην αγορά. Απελευθέρωσε κάθε στόχο και κριτική και αντίθετα δημιούργησε με παιδική ζωτικότητα. Να ευχαριστηθείς!

Θετική δήλωση: Είμαι πολύ δημιουργικό και καλλιτεχνικό άτομο. Τώρα επιτρέπω σε αυτό το μέρος του εαυτού μου να εκφραστεί.

Να αισθάνεσαι ασφάλεια

Ερμηνεία: Οποιεσδήποτε αισθήσεις κινδύνου ή ανασφάλειες θεραπεύονται και αντικαθιστώνται με σίγουρη γνώση ότι είσαι ασφαλής και προστατευμένος/η αυτή την στιγμή.

Αισθάνεσαι φοβισμένος/η ή ανασφαλής τώρα τελευταία; Εάν ναι, αυτή η κάρτα είναι ένα σημάδι ότι ο ουρανός γνωρίζει τις αισθήσεις σου και έχει έρθει να σε βοηθήσει. Περιβάλλεσαι από ουράνια όντα που σε αγαπούν και σε προστατεύουν συνέχεια. Οι νεράιδες σου θυμίζουν ότι οι σκέψεις κινδύνου σε κάνουν να νιώθεις ευάλωτος/η. Νοητικά έχεις παραδώσει την δύναμή σου σε κάποια εξωτερική οντότητα. Πιστεύεις ότι αυτό το «είδωλο» που έχεις δημιουργήσει μπορεί να σου κάνει κακό. Αλλά η μόνη δύναμή που έχει είναι αυτή που εσύ του έχεις προσδώσει. Οι νεράιδες σε ωθούν να αφυπνιστείς ώστε να βγεις από αυτή την λανθασμένη αίσθηση. Δες ότι έχεις την δύναμη να δημιουργήσεις ένα χαρούμενο και ασφαλές όνειρο και αποφάσισε να νιώθεις ασφαλής.

Θετική δήλωση: Είμαι ασφαλής. Είμαι απόλυτα προστατευμένος/η κάθε στιγμή.