Οραματισμός

Ερμηνεία: Η διαίσθησή σου, τα όνειρά σου, και οι εικόνες στο νου σου, γίνονται πιο καθαρές και πιο έντονες. Αυτή η κάρτα σου ζητά να εμπιστευτείς και ν’ αναπτύξεις τις οραματικές σου ικανότητες και να τις χρησιμοποιήσεις στην συνειδητή σου υλοποίηση.

Οι νεράιδες γνωρίζουν την δύναμη του συνειδητού οραματισμού σαν εργαλείο για υλοποίηση. Με αυτή την κάρτα σε καθοδηγούν να μένεις σε ησυχία σε καθημερινή βάση και να οραματίζεσαι τον εαυτό σου να ζει μια υγιή, ευτυχισμένη, πλούσια και γεμάτη νόημα ζωή. Να οραματίζεσαι μόνο αυτά που επιθυμείς και ν’ αποφεύγεις να δημιουργείς εικόνες με αυτά που δεν επιθυμείς. Έχεις έντονες οραματικές δυνατότητες, ακόμα και αν δεν έχεις επίγνωση αυτών. Να κάνεις κάθε μέρα τη θετική δήλωση, «είμαι ένα έντονα οραματικό άτομο». Οτιδήποτε μπλοκαρίσματα μπορεί να έχεις σχετικά με την διαίσθηση, θ’ αρχίσουν να καθαρίζουν. Να ξέρεις ότι είναι ασφαλές για σένα να βλέπεις το μέλλον, τον κόσμο των πνευμάτων και την αλήθεια σχετικά με την ζωή. Απελευθερώνοντας τυχόν φόβους σχετικά με την ενόραση, οι δυνατότητες σου για οραματισμό θα αυξηθούν εξαιρετικά.

Θετική δήλωση: Είναι ασφαλές για μένα να βλέπω. Είμαι ένα πολύ οραματικό άτομο.

Εμπιστέψου την διαίσθηση σου

Ερμηνεία: Είναι ασφαλές ν’ ακολουθήσεις την καθοδήγηση της καρδιάς σου. Βαθιά μέσα σου γνωρίζεις τι να κάνεις. Αυτή η κάρτα σου ζητά να εμπιστευτείς και ν’ ακολουθήσεις την εσωτερική σου ευφυΐα.

Μήπως η εσωτερική σου καθοδήγηση προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου τελευταία; Ίσως μια βαθιά αίσθηση σε οδηγεί, όπως ένας σκύλος τους τυφλούς, ή μια εσωτερική φωνή σου φωνάζει ή έχεις όνειρα που είναι ιδιαίτερα φορτισμένα με βαθιά συναισθήματα και συμβολισμούς, τώρα τελευταία. Μ’ αυτή την κάρτα σε καθοδηγούν να προσέξεις ιδιαίτερα αυτές τις διαφορετικές μορφές της διαίσθησης. Αυτή την στιγμή δεν είναι καιρός να αγνοήσεις τα μηνύματα ή να κωλυσιεργήσεις. Εμπιστεύσου αυτή την εσωτερική σοφία, σαν να προέρχεται από ένα σοφό δάσκαλο. Να ξέρεις ότι δεν είναι της φαντασίας σου αυτή η καθοδήγηση. Η δυνατή και επαναλαμβανόμενη φωνή της είναι ένα σημάδι ότι λαμβάνεις πραγματικά καθαρά και αξιόπιστα μηνύματα, τα οποία αξίζει ν’ ακολουθήσεις.

Θετική δήλωση: Εμπιστεύομαι και ακολουθώ τις αισθήσεις και τις σκέψεις μου χωρίς αμφιβολία ή καθυστέρηση.

Μείνε σταθερός στην θέση σου

Ερμηνεία: Οι νεράιδες σου ζητούν να παίρνεις τις αποφάσεις σου βασισμένος/η στα ειλικρινή συναισθήματά σου. Παρέμεινε σταθερός/ή στις αποφάσεις σου και να μην αφήσεις να σε κλυδωνίσουν εξωτερικές επιρροές.

Όταν είσαι πραγματικά ειλικρινής με τον εαυτό σου, γνωρίζεις ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Μπορεί όμως άλλοι άνθρωποι να σε πιέζουν να προδώσεις τις πραγματικές σου αισθήσεις  Αυτή η κάρτα δείχνει ότι η αρχική σου απόφαση ήταν σωστή και δεν πρέπει να επιτρέψεις σε εξωτερικές επιρροές να σε επηρεάσουν. Παρότι είναι σοφό ν’ ακούς τις συμβουλές των άλλων, μην συμβιβαστείς σε ό,τι αφορά τις ανάγκες σου. Μην φοβάσαι να πεις στους άλλους πώς αισθάνεσαι. Πιθανότατα θα δεις πως, όταν εκφράζεις τον αληθινό σου εαυτό, νέες λύσεις εμφανίζονται που επιτρέπουν σε όλους να βγουν κερδισμένοι. Μόλις οι άλλοι αντιληφθούν τις πραγματικές σου επιθυμίες, θα σε βοηθήσουν να βρεις ένα τρόπο να τις υλοποιήσεις χωρίς να συμβιβαστείς. Σαν αποτέλεσμα, όλοι θα αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι. Ακόμη πιο σημαντικό, η αυτοπεποίθησή σου θα αυξηθεί όσο φροντίζεις τον εαυτό σου και οι άλλοι θα σε σέβονται για την σταθερότητά σου.

Θετική δήλωση: Εκφράζω την αλήθεια μου με δύναμη και αγάπη. Εμπιστεύομαι τις έντονες αισθήσεις μου και μένω σταθερός/ή και τις ακολουθώ.