Ομορφιά

Ερμηνεία: Εκτίμησε και αύξησε την φυσική σου ελκυστικότητα. Η ομορφιά σου φαίνεται καλύτερα όταν είσαι ευτυχισμένος/η και ικανοποιημένος/η.

Είμαστε όλοι όμορφοι με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο. Μέρος της αυτοεκτίμησης είναι να εκτιμούμε πόσο θαυμάσιοι είμαστε πραγματικά. Ποτέ μα ποτέ μην μειώνεις τον εαυτό σου με οποιοδήποτε τρόπο! Πάντα να έχεις σκέψεις αγάπης για το σώμα σου, το πρόσωπό σου, τα μαλλιά σου, το βάρος σου και κάθε εκατοστό του εαυτού σου. Να κάνεις θετικές δηλώσεις για τον εαυτό σου κάθε μέρα, όπως «το εσωτερικό μου φως λάμπει μέσα από κάθε πόρο και κύτταρο του σώματός μου και όλοι ελκύονται από την εσωτερική και την εξωτερική μου ομορφιά». Επένδυσε χρόνο και χρήμα σε υπηρεσίες που σε κάνουν να νιώθεις εξαίσια, όπως μασάζ, καθαρισμό προσώπου, πεντικιούρ, μανικιούρ, μπάνιο με ειδικά άλατα, ή μια αλλαγή στο χτένισμα. Αν περνάς τον καιρό σου με εποικοδομητικούς τρόπους που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος/η, τότε θα λάμπεις με τον μαγνητισμό ενός πραγματικά ευτυχισμένου ατόμου.

Θετική δήλωση: Ο εσωτερικός και ο εξωτερικός εαυτός μου είναι λαμπεροί και ελκυστικοί τώρα. Αγαπάω τον όμορφο εαυτό μου.

Οικονομική Ροή

Ερμηνεία: Έχεις δημιουργήσει μια νέα αίσθηση αφθονίας στην ζωή σου. Οποιαδήποτε οικονομικά εμπόδια έχουν απαλειφθεί με επιτυχία και βρίσκεσαι τώρα στην ροή του αυξανόμενου πλούτου. Συγχαρητήρια!

Τα οικονομικά σου ανεβαίνουν σε νέο επίπεδο. Έχεις προσευχηθεί για αυξημένη ροή και οραματίζεσαι μεγαλύτερο πλούτο. Οι θετικές σκέψεις και οι επιθυμίες σου έχουν αποτέλεσμα να έρχεται προς εσένα μια πλούσια φλέβα αφθονίας. Αυτή η καλή τύχη δεν σχετίζεται μόνο με λεφτά, αλλά και με μεγαλύτερες ευκαιρίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Οι νεράιδες, που είναι οι πιο ειδικές στην υλοποίηση, σε συμβουλεύουν να κρατήσεις ένα θετικό και χαρούμενο τρόπο αντιμετώπισης καθώς μπαίνεις σε αυτό το θαυμάσιο νέο επίπεδο. Συνεχώς να λες «με χάρη αποδέχομαι το καλό στην ζωή μου αυτή την στιγμή» και «μου αξίζει η αφθονία». Εάν δεις ότι αυτή η οικονομική ροή αναχαιτίζεται, ζήτησε από τις νεράιδες να σε βοηθήσουν να προσαρμόσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου ώστε με χάρη και προθυμία ν’ αποδεχτείς όλα τα δώρα που σου αξίζουν.

Θετική δήλωση: Είμαι οικονομικά ασφαλής. Έχω υποστήριξη και αφθονία σήμερα και κάθε μέρα από εδώ και μπρος.

Να αισθάνεσαι ασφάλεια

Ερμηνεία: Οποιεσδήποτε αισθήσεις κινδύνου ή ανασφάλειες θεραπεύονται και αντικαθιστώνται με σίγουρη γνώση ότι είσαι ασφαλής και προστατευμένος/η αυτή την στιγμή.

Αισθάνεσαι φοβισμένος/η ή ανασφαλής τώρα τελευταία; Εάν ναι, αυτή η κάρτα είναι ένα σημάδι ότι ο ουρανός γνωρίζει τις αισθήσεις σου και έχει έρθει να σε βοηθήσει. Περιβάλλεσαι από ουράνια όντα που σε αγαπούν και σε προστατεύουν συνέχεια. Οι νεράιδες σου θυμίζουν ότι οι σκέψεις κινδύνου σε κάνουν να νιώθεις ευάλωτος/η. Νοητικά έχεις παραδώσει την δύναμή σου σε κάποια εξωτερική οντότητα. Πιστεύεις ότι αυτό το «είδωλο» που έχεις δημιουργήσει μπορεί να σου κάνει κακό. Αλλά η μόνη δύναμή που έχει είναι αυτή που εσύ του έχεις προσδώσει. Οι νεράιδες σε ωθούν να αφυπνιστείς ώστε να βγεις από αυτή την λανθασμένη αίσθηση. Δες ότι έχεις την δύναμη να δημιουργήσεις ένα χαρούμενο και ασφαλές όνειρο και αποφάσισε να νιώθεις ασφαλής.

Θετική δήλωση: Είμαι ασφαλής. Είμαι απόλυτα προστατευμένος/η κάθε στιγμή.