Κάνε νέους φίλους

Ερμηνεία: Ο κύκλος των φίλων σου και των γνωριμιών σου μετακινείται σε μια υψηλότερη συχνότητα. Παλαιοί φίλοι μπορεί να φύγουν και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου.

Τα ενδιαφέροντα και οι προτεραιότητές σου αλλάζουν και αυτό έχει αντίκτυπο σε όλη την ζωή σου. Καθώς οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου εστιάζονται σε πνευματικά θέματα, προσελκύεις αντίστοιχα σκεπτόμενους ανθρώπους στην ζωή σου. Μπορεί να δεις ότι δεν σε τραβούν πλέον οι παλιοί φίλοι ή ότι δεν μοιράζεστε πια τόσα κοινά ενδιαφέροντα. Οι νεράιδες σου ζητούν να μην στεναχωριέσαι για αυτές τις φυσικές αλλαγές στην ζωή σου. Δεν απορρίπτεις, ούτε κατακρίνεις τους παλιούς σου φίλους. Απλώς αφήνεις χώρο για ανάπτυξη και επιβεβαίωση του Συμπαντικού Νόμου της Έλξης: Οι άνθρωποι που σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο φυσικά έλκονται ο ένας από τον άλλο. Να ξέρεις ότι σου αξίζουν θαυμάσιοι φίλοι που θα σε εμπνέουν, θα σε υποστηρίζουν, θα σε κατανοούν και θα σε συμπληρώνουν.

Θετική δήλωση: Είμαι ευγνώμων για τους θαυμάσια υποστηρικτικούς και αγαπημένους φίλους.

Καλοσύνη

Ερμηνεία: Εφάρμοσε την καλοσύνη σε όλες τις σκέψεις και πράξεις σου σήμερα – προς τον εαυτό σου, τους άλλους, τα ζώα και το περιβάλλον – και παρατήρησε τις ανταμοιβές που σου έρχονται.

Συχνά αναφερόμαστε στην καλοσύνη σαν «ευγενικό που το σκέφτηκες». Όμως η καλοσύνη πιο σωστά αποδίδεται σαν «πληρότητα αγάπης». Με αυτή την κάρτα οι νεράιδες σου αναθέτουν το θαυμάσιο έργο να ψάξεις για ευκαιρίες να είσαι καλοσυνάτη σήμερα. Αυτό μπορεί να σημαίνει «κρυφή» καλοσύνη, στην οποία ανώνυμα κάνεις καλές πράξεις. Ή μπορεί να σημαίνει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική για τα άτομα που μπορεί να χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας ή μια λέξη παρηγοριάς. Η καλοσύνη μπορεί επίσης να σημαίνει να επιτρέπεις σε κάποιον να κερδίσει μια λεκτική αντιδικία ή να γίνεσαι εθελοντής για κάποιο σκοπό στον οποίο πραγματικά πιστεύεις. Προσέχοντας τον αντίκτυπο κάθε σκέψης και δραστηριότητας, αναπτύσσεις μια «συνήθεια» καλοσύνης. Η νέα ενέργεια της καλοσύνης προσελκύει νέους αγαπητούς φίλους. Εξασκώντας την καλοσύνη, προς τα ζώα, τα φυτά, και το περιβάλλον αναπτύσσεις μια κοντινότερη σχέση με την φύση. Το σπουδαιότερο, όταν είσαι ιδιαίτερα καλή προς τον εαυτό σου, δηλαδή σκέφτεσαι τον εαυτό σου με συμπόνια και του αφιερώνεις χρόνο, επιβραβεύεσαι με μια βαθειά αίσθηση ικανοποίησης και γαλήνης.

Θετική δήλωση: Είμαι καλός/ή, συμπονετικός/ή και γεμάτος/η αγάπη για τον εαυτό μου και τους άλλους.

Περιβαλλοντική Επίγνωση

Ερμηνεία: Το βασίλειο των νεράιδων είναι πολύ στενοχωρημένο με την υγεία της Μητέρας Γης. Με αυτή την κάρτα οι νεράιδες σ’ επιστρατεύουν για ν’ ασχοληθείς με περιβαλλοντικά θέματα.

Έχεις την δύναμη να δημιουργήσεις ένα τεράστιο αντίκτυπο στον πλανήτη μας. Η Γη είναι μια ζωντανή ύπαρξη που ανασαίνει και οι νεράιδες σε προσκαλούν να την βοηθήσεις. Η συνεισφορά σου μπορεί να συμπεριλαμβάνει ανακύκλωση, να μαζεύεις σκουπίδια όταν πας στη φύση, να χρησιμοποιείς προϊόντα καθαρισμού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, να συμμετέχεις σε ομάδες προστασίας του περιβάλλοντος, να γίνεις φυτοφάγος ή να εκπαιδεύεις τα παιδιά σου σχετικά με το εύθραυστο της φύσης. Όταν βρίσκεσαι στη φύση, νοητικά ζήτησε από τις νεράιδες καθοδήγηση για το πώς θα μπορείς να κάνεις την ειδική συνεισφορά σου στην ισορροπία της Μητέρας Γης. Οι νεράιδες θα σου δώσουν την απάντηση σε μορφή αισθημάτων, σκέψεων, δημιουργώντας μια συγχρονιστική κατάσταση ή βοηθώντας σε να χρησιμοποιήσεις τα ιδιαίτερα ταλέντα σου για να εκπαιδεύσεις άλλους στα περιβαλλοντικά θέματα.

Θετική δήλωση: Αισθάνομαι καλά να φροντίζω τον πλανήτη μου με αγάπη.