Αποτοξίνωση

Ερμηνεία: Σε οδηγούν να καθαρίσεις το σώμα, το περιβάλλον, το μυαλό και την καρδιά σου από τοξίνες. Ο Θεός και οι νεράιδες θα σε βοηθήσουν σ’ αυτό το έργο.

Είναι ώρα να απελευθερώσεις τις τοξίνες μέσα σου και γύρω σου. Αυτή η κάρτα επιβεβαιώνει την εσωτερική σου καθοδήγηση που σου λέει να σταματήσεις τις επιζήμιες εξαρτήσεις σου. Πήγαινε έξω στην φύση και ζήτησε από τις νεράιδες να σε περικυκλώσουν. Ζήτησε από τον Θεό και τις νεράιδες να σε βοηθήσουν να απελευθερώσεις τις τοξίνες από το νου, το σώμα και την καρδιά. Ζήτησε τους να σε βοηθήσουν ν’ απελευθερώσεις την λαχτάρα σου για επιζήμιες συνήθειες. Θα βρεις τον εαυτό σου σύντομα ν’ αποζητά οργανικές και φυσικές τροφές. Θα σε οδηγήσουν να διαβάζεις τις ταμπέλες με τα συστατικά για κάθε τροφή, ποτό, είδος προσωπικής υγιεινής και θα θέλεις να χρησιμοποιείς μόνο φυσικά προϊόντα. Θα σε οδηγήσουν μακριά από περιβαλλοντικές τοξίνες. Και το κυριότερο, οι σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου θα φύγουν μακριά από κρίσεις και φόβο και θα βασίζονται πλέον μόνο στην αγάπη.

Θετική δήλωση: Προσέχω εξαιρετικά το σώμα μου και λαχταράω μόνο υγιεινά φαγητά και ποτά.

Να είσαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό σου

Ερμηνεία: Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι κρύβεις τα πραγματικά σου αισθήματα και ότι δεν είσαι ειλικρινής σχετικά μ’ ένα σημαντικό θέμα. Οι νεράιδες σε ωθούν να παραδεχτείς τα πραγματικά σου αισθήματα στον εαυτό σου.

Νιώθεις μπλοκαρισμένος/η; Σε κατάθλιψη; Κουρασμένος/η; Θυμωμένος/η ή οξύθυμος/η; Αυτά είναι τα συμπτώματα όταν κάποιος είναι ανειλικρινής με τον εαυτό του. Ίσως αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και δεν έχεις επιλογή. Αυτή η κάρτα δεν σου ζητάει να κάνεις ριζοσπαστικές αλλαγές στην ζωή σου ή να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με κάποιον. Όμως σε ωθεί να αποδεχθείς τα πραγματικά αισθήματά σου για τον εαυτό σου. Ένας εύκολος τρόπος για να έρθεις σε επαφή με τα πραγματικά σου αισθήματά είναι να πας έξω στη φύση και να κάνεις μια σιωπηρή συνομιλία με τις νεράιδες που ζουν ανάμεσα στα λουλούδια, τα δένδρα και το γρασίδι. Παρότι μπορεί να μην καταφέρεις να δεις ή ν’ ακούσεις τις νεράιδες, νοητικά πες όλα όσα σκέφτεσαι, αισθάνεσαι και ζεις αυτό τον καιρό. Ζήτησε τους να σε βοηθήσουν να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Οι νεράιδες ενθουσιάζονται να κρατάνε ένα καθρέπτη προς εμάς ώστε να μπορούμε να δούμε και να παραδεχτούμε την αλήθεια.

Θετική δήλωση: Είναι ασφαλές για μένα να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και τους άλλους. Εκφράζω την αλήθειά μου με αγάπη.

Σπάσε τα δεσμά

Ερμηνεία: Μερικές φορές μπορεί να αισθάνεσαι παγιδευμένος/η σε κάποιο τομέα της ζωής σου. Αυτή η κάρτα σου ζητά να κάνεις το πρώτο βήμα για  να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από οποιοδήποτε αφύσικο περιορισμό.

Μερικές φορές αισθανόμαστε παγιδευμένοι από εξωτερικές αιτίες. Για παράδειγμα, αισθανόμαστε ότι για οικονομικούς ή οικογενειακούς λόγους πρέπει να αποδεχθούμε μια δουλειά που δεν είναι ικανοποιητική. Ίσως αισθανόμαστε ότι ο σύντροφός μας ή η οικογένεια μας δεν θα μας «αφήσουν» να ακολουθήσουμε δραστηριότητες που μας βοηθούν στη ζωή, όπως κολεγιακού επιπέδου μαθήματα ή προγράμματα προπόνησης. Ίσως όμως και να αισθανόμαστε ότι μας ελέγχουν οι εξαρτήσεις μας. Οι νεράιδες λένε ότι όταν είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στον εαυτό μας, είμαστε και περισσότερο υπεύθυνοι προς τους άλλους. Δηλαδή, όταν είμαστε ευτυχισμένοι, η οικογένειά μας, οι φίλοι μας, τα παιδιά μας και ο σύντροφος μας, χαίρονται να βρίσκονται γύρω μας και εμπνέονται από την δύναμή μας και την αυτοπεποίθησή μας. Προσευχήσου για βοήθεια για ν’ απελευθερώσεις τους φόβους σου και για να σε βοηθήσουν να σπάσεις τα δεσμά. Το σχέδιο του Θεού είναι να είσαι υπεύθυνος, ενώ ταυτόχρονα να αισθάνεσαι ελεύθερος σαν τα πουλιά, τους αγγέλους και τις νεράιδες.

Θετική δήλωση: Είμαι ελεύθερος/η και είμαι δυνατός/ή. Τώρα επιτρέπω στον εαυτό μου να ευχαριστηθεί αυτή την ελευθερία και την δύναμη.