Οραματισμός

Ερμηνεία: Η διαίσθησή σου, τα όνειρά σου, και οι εικόνες στο νου σου, γίνονται πιο καθαρές και πιο έντονες. Αυτή η κάρτα σου ζητά να εμπιστευτείς και ν’ αναπτύξεις τις οραματικές σου ικανότητες και να τις χρησιμοποιήσεις στην συνειδητή σου υλοποίηση.

Οι νεράιδες γνωρίζουν την δύναμη του συνειδητού οραματισμού σαν εργαλείο για υλοποίηση. Με αυτή την κάρτα σε καθοδηγούν να μένεις σε ησυχία σε καθημερινή βάση και να οραματίζεσαι τον εαυτό σου να ζει μια υγιή, ευτυχισμένη, πλούσια και γεμάτη νόημα ζωή. Να οραματίζεσαι μόνο αυτά που επιθυμείς και ν’ αποφεύγεις να δημιουργείς εικόνες με αυτά που δεν επιθυμείς. Έχεις έντονες οραματικές δυνατότητες, ακόμα και αν δεν έχεις επίγνωση αυτών. Να κάνεις κάθε μέρα τη θετική δήλωση, «είμαι ένα έντονα οραματικό άτομο». Οτιδήποτε μπλοκαρίσματα μπορεί να έχεις σχετικά με την διαίσθηση, θ’ αρχίσουν να καθαρίζουν. Να ξέρεις ότι είναι ασφαλές για σένα να βλέπεις το μέλλον, τον κόσμο των πνευμάτων και την αλήθεια σχετικά με την ζωή. Απελευθερώνοντας τυχόν φόβους σχετικά με την ενόραση, οι δυνατότητες σου για οραματισμό θα αυξηθούν εξαιρετικά.

Θετική δήλωση: Είναι ασφαλές για μένα να βλέπω. Είμαι ένα πολύ οραματικό άτομο.

Οικογενειακή αρμονία

Ερμηνεία: Οι σχέσεις σου με μέλη της οικογένειας σου θεραπεύονται. Καθώς κρατάς σκέψεις και αισθήματα αγάπης γι’ αυτές τις ψυχές (συμπεριλαμβανομένης και της δικής σου), αισθάνεσαι πραγματική αρμονία μέσα στην οικογένειά σου.

Κάθε άτομο στην ζωή σου επηρεάζεται από τις πεποιθήσεις και τις προσδοκίες σου, ακόμα και τα μέλη της οικογένειάς σου. Με αυτή την κάρτα σε συμβουλεύουν να έχεις θετικές σκέψεις και σκέψεις αγάπης για οποιονδήποτε φαίνεται ότι σε έχει ενοχλήσει ή βλάψει. Όσο περισσότερη αγάπη στείλεις σε κάθε άτομο, τόση περισσότερη αγάπη θα επιστρέψει πίσω σ’ εσένα. Να έχεις υπομονή, αρχίζεις να αισθάνεσαι μια μεγάλη θεραπεία να λαμβάνει χώρα στις οικογενειακές σχέσεις. Οι νεράιδες σου ζητούν να σκεφτείς τρεις λόγους για τους οποίους είσαι ευγνώμων προς κάθε μέλος της οικογένειας σου. Εάν κάποιο άτομο φαίνεται να σε ενοχλεί ιδιαίτερα, σκέψου πέντε λόγους γιατί αυτό το άτομο αξίζει την αγάπη σου. Στείλε ευλογίες και προσευχές σε αυτό το άτομο και η σχέση σας θα δείξει άμεσα σημάδια βελτίωσης.

Θετική δήλωση: Βλέπω το καλό μέσα σε κάθε μέλος της οικογένειας. Η οικογενειακή μου ζωή είναι αρμονική και γεμάτη με αγάπη και χαρά.

Οικονομική Ροή

Ερμηνεία: Έχεις δημιουργήσει μια νέα αίσθηση αφθονίας στην ζωή σου. Οποιαδήποτε οικονομικά εμπόδια έχουν απαλειφθεί με επιτυχία και βρίσκεσαι τώρα στην ροή του αυξανόμενου πλούτου. Συγχαρητήρια!

Τα οικονομικά σου ανεβαίνουν σε νέο επίπεδο. Έχεις προσευχηθεί για αυξημένη ροή και οραματίζεσαι μεγαλύτερο πλούτο. Οι θετικές σκέψεις και οι επιθυμίες σου έχουν αποτέλεσμα να έρχεται προς εσένα μια πλούσια φλέβα αφθονίας. Αυτή η καλή τύχη δεν σχετίζεται μόνο με λεφτά, αλλά και με μεγαλύτερες ευκαιρίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Οι νεράιδες, που είναι οι πιο ειδικές στην υλοποίηση, σε συμβουλεύουν να κρατήσεις ένα θετικό και χαρούμενο τρόπο αντιμετώπισης καθώς μπαίνεις σε αυτό το θαυμάσιο νέο επίπεδο. Συνεχώς να λες «με χάρη αποδέχομαι το καλό στην ζωή μου αυτή την στιγμή» και «μου αξίζει η αφθονία». Εάν δεις ότι αυτή η οικονομική ροή αναχαιτίζεται, ζήτησε από τις νεράιδες να σε βοηθήσουν να προσαρμόσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου ώστε με χάρη και προθυμία ν’ αποδεχτείς όλα τα δώρα που σου αξίζουν.

Θετική δήλωση: Είμαι οικονομικά ασφαλής. Έχω υποστήριξη και αφθονία σήμερα και κάθε