Ομορφιά

Ερμηνεία: Εκτίμησε και αύξησε την φυσική σου ελκυστικότητα. Η ομορφιά σου φαίνεται καλύτερα όταν είσαι ευτυχισμένος/η και ικανοποιημένος/η.

Είμαστε όλοι όμορφοι με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο. Μέρος της αυτοεκτίμησης είναι να εκτιμούμε πόσο θαυμάσιοι είμαστε πραγματικά. Ποτέ μα ποτέ μην μειώνεις τον εαυτό σου με οποιοδήποτε τρόπο! Πάντα να έχεις σκέψεις αγάπης για το σώμα σου, το πρόσωπό σου, τα μαλλιά σου, το βάρος σου και κάθε εκατοστό του εαυτού σου. Να κάνεις θετικές δηλώσεις για τον εαυτό σου κάθε μέρα, όπως «το εσωτερικό μου φως λάμπει μέσα από κάθε πόρο και κύτταρο του σώματός μου και όλοι ελκύονται από την εσωτερική και την εξωτερική μου ομορφιά». Επένδυσε χρόνο και χρήμα σε υπηρεσίες που σε κάνουν να νιώθεις εξαίσια, όπως μασάζ, καθαρισμό προσώπου, πεντικιούρ, μανικιούρ, μπάνιο με ειδικά άλατα, ή μια αλλαγή στο χτένισμα. Αν περνάς τον καιρό σου με εποικοδομητικούς τρόπους που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος/η, τότε θα λάμπεις με τον μαγνητισμό ενός πραγματικά ευτυχισμένου ατόμου.

Θετική δήλωση: Ο εσωτερικός και ο εξωτερικός εαυτός μου είναι λαμπεροί και ελκυστικοί τώρα. Αγαπάω τον όμορφο εαυτό μου.

Περιβαλλοντική Επίγνωση

Ερμηνεία: Το βασίλειο των νεράιδων είναι πολύ στενοχωρημένο με την υγεία της Μητέρας Γης. Με αυτή την κάρτα οι νεράιδες σ’ επιστρατεύουν για ν’ ασχοληθείς με περιβαλλοντικά θέματα.

Έχεις την δύναμη να δημιουργήσεις ένα τεράστιο αντίκτυπο στον πλανήτη μας. Η Γη είναι μια ζωντανή ύπαρξη που ανασαίνει και οι νεράιδες σε προσκαλούν να την βοηθήσεις. Η συνεισφορά σου μπορεί να συμπεριλαμβάνει ανακύκλωση, να μαζεύεις σκουπίδια όταν πας στη φύση, να χρησιμοποιείς προϊόντα καθαρισμού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, να συμμετέχεις σε ομάδες προστασίας του περιβάλλοντος, να γίνεις φυτοφάγος ή να εκπαιδεύεις τα παιδιά σου σχετικά με το εύθραυστο της φύσης. Όταν βρίσκεσαι στη φύση, νοητικά ζήτησε από τις νεράιδες καθοδήγηση για το πώς θα μπορείς να κάνεις την ειδική συνεισφορά σου στην ισορροπία της Μητέρας Γης. Οι νεράιδες θα σου δώσουν την απάντηση σε μορφή αισθημάτων, σκέψεων, δημιουργώντας μια συγχρονιστική κατάσταση ή βοηθώντας σε να χρησιμοποιήσεις τα ιδιαίτερα ταλέντα σου για να εκπαιδεύσεις άλλους στα περιβαλλοντικά θέματα.

Θετική δήλωση: Αισθάνομαι καλά να φροντίζω τον πλανήτη μου με αγάπη.

Να είσαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό σου

Ερμηνεία: Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι κρύβεις τα πραγματικά σου αισθήματα και ότι δεν είσαι ειλικρινής σχετικά μ’ ένα σημαντικό θέμα. Οι νεράιδες σε ωθούν να παραδεχτείς τα πραγματικά σου αισθήματα στον εαυτό σου.

Νιώθεις μπλοκαρισμένος/η; Σε κατάθλιψη; Κουρασμένος/η; Θυμωμένος/η ή οξύθυμος/η; Αυτά είναι τα συμπτώματα όταν κάποιος είναι ανειλικρινής με τον εαυτό του. Ίσως αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και δεν έχεις επιλογή. Αυτή η κάρτα δεν σου ζητάει να κάνεις ριζοσπαστικές αλλαγές στην ζωή σου ή να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με κάποιον. Όμως σε ωθεί να αποδεχθείς τα πραγματικά αισθήματά σου για τον εαυτό σου. Ένας εύκολος τρόπος για να έρθεις σε επαφή με τα πραγματικά σου αισθήματά είναι να πας έξω στη φύση και να κάνεις μια σιωπηρή συνομιλία με τις νεράιδες που ζουν ανάμεσα στα λουλούδια, τα δένδρα και το γρασίδι. Παρότι μπορεί να μην καταφέρεις να δεις ή ν’ ακούσεις τις νεράιδες, νοητικά πες όλα όσα σκέφτεσαι, αισθάνεσαι και ζεις αυτό τον καιρό. Ζήτησε τους να σε βοηθήσουν να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Οι νεράιδες ενθουσιάζονται να κρατάνε ένα καθρέπτη προς εμάς ώστε να μπορούμε να δούμε και να παραδεχτούμε την αλήθεια.

Θετική δήλωση: Είναι ασφαλές για μένα να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και τους άλλους. Εκφράζω την αλήθειά μου με αγάπη.