Εμπιστέψου την διαίσθηση σου

Ερμηνεία: Είναι ασφαλές ν’ ακολουθήσεις την καθοδήγηση της καρδιάς σου. Βαθιά μέσα σου γνωρίζεις τι να κάνεις. Αυτή η κάρτα σου ζητά να εμπιστευτείς και ν’ ακολουθήσεις την εσωτερική σου ευφυΐα.

Μήπως η εσωτερική σου καθοδήγηση προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου τελευταία; Ίσως μια βαθιά αίσθηση σε οδηγεί, όπως ένας σκύλος τους τυφλούς, ή μια εσωτερική φωνή σου φωνάζει ή έχεις όνειρα που είναι ιδιαίτερα φορτισμένα με βαθιά συναισθήματα και συμβολισμούς, τώρα τελευταία. Μ’ αυτή την κάρτα σε καθοδηγούν να προσέξεις ιδιαίτερα αυτές τις διαφορετικές μορφές της διαίσθησης. Αυτή την στιγμή δεν είναι καιρός να αγνοήσεις τα μηνύματα ή να κωλυσιεργήσεις. Εμπιστεύσου αυτή την εσωτερική σοφία, σαν να προέρχεται από ένα σοφό δάσκαλο. Να ξέρεις ότι δεν είναι της φαντασίας σου αυτή η καθοδήγηση. Η δυνατή και επαναλαμβανόμενη φωνή της είναι ένα σημάδι ότι λαμβάνεις πραγματικά καθαρά και αξιόπιστα μηνύματα, τα οποία αξίζει ν’ ακολουθήσεις.

Θετική δήλωση: Εμπιστεύομαι και ακολουθώ τις αισθήσεις και τις σκέψεις μου χωρίς αμφιβολία ή καθυστέρηση.

Αποτοξίνωση

Ερμηνεία: Σε οδηγούν να καθαρίσεις το σώμα, το περιβάλλον, το μυαλό και την καρδιά σου από τοξίνες. Ο Θεός και οι νεράιδες θα σε βοηθήσουν σ’ αυτό το έργο.

Είναι ώρα να απελευθερώσεις τις τοξίνες μέσα σου και γύρω σου. Αυτή η κάρτα επιβεβαιώνει την εσωτερική σου καθοδήγηση που σου λέει να σταματήσεις τις επιζήμιες εξαρτήσεις σου. Πήγαινε έξω στην φύση και ζήτησε από τις νεράιδες να σε περικυκλώσουν. Ζήτησε από τον Θεό και τις νεράιδες να σε βοηθήσουν να απελευθερώσεις τις τοξίνες από το νου, το σώμα και την καρδιά. Ζήτησε τους να σε βοηθήσουν ν’ απελευθερώσεις την λαχτάρα σου για επιζήμιες συνήθειες. Θα βρεις τον εαυτό σου σύντομα ν’ αποζητά οργανικές και φυσικές τροφές. Θα σε οδηγήσουν να διαβάζεις τις ταμπέλες με τα συστατικά για κάθε τροφή, ποτό, είδος προσωπικής υγιεινής και θα θέλεις να χρησιμοποιείς μόνο φυσικά προϊόντα. Θα σε οδηγήσουν μακριά από περιβαλλοντικές τοξίνες. Και το κυριότερο, οι σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου θα φύγουν μακριά από κρίσεις και φόβο και θα βασίζονται πλέον μόνο στην αγάπη.

Θετική δήλωση: Προσέχω εξαιρετικά το σώμα μου και λαχταράω μόνο υγιεινά φαγητά και ποτά.

Οραματισμός

Ερμηνεία: Η διαίσθησή σου, τα όνειρά σου, και οι εικόνες στο νου σου, γίνονται πιο καθαρές και πιο έντονες. Αυτή η κάρτα σου ζητά να εμπιστευτείς και ν’ αναπτύξεις τις οραματικές σου ικανότητες και να τις χρησιμοποιήσεις στην συνειδητή σου υλοποίηση.

Οι νεράιδες γνωρίζουν την δύναμη του συνειδητού οραματισμού σαν εργαλείο για υλοποίηση. Με αυτή την κάρτα σε καθοδηγούν να μένεις σε ησυχία σε καθημερινή βάση και να οραματίζεσαι τον εαυτό σου να ζει μια υγιή, ευτυχισμένη, πλούσια και γεμάτη νόημα ζωή. Να οραματίζεσαι μόνο αυτά που επιθυμείς και ν’ αποφεύγεις να δημιουργείς εικόνες με αυτά που δεν επιθυμείς. Έχεις έντονες οραματικές δυνατότητες, ακόμα και αν δεν έχεις επίγνωση αυτών. Να κάνεις κάθε μέρα τη θετική δήλωση, «είμαι ένα έντονα οραματικό άτομο». Οτιδήποτε μπλοκαρίσματα μπορεί να έχεις σχετικά με την διαίσθηση, θ’ αρχίσουν να καθαρίζουν. Να ξέρεις ότι είναι ασφαλές για σένα να βλέπεις το μέλλον, τον κόσμο των πνευμάτων και την αλήθεια σχετικά με την ζωή. Απελευθερώνοντας τυχόν φόβους σχετικά με την ενόραση, οι δυνατότητες σου για οραματισμό θα αυξηθούν εξαιρετικά.

Θετική δήλωση: Είναι ασφαλές για μένα να βλέπω. Είμαι ένα πολύ οραματικό άτομο.