Αποτοξίνωση

Ερμηνεία: Σε οδηγούν να καθαρίσεις το σώμα, το περιβάλλον, το μυαλό και την καρδιά σου από τοξίνες. Ο Θεός και οι νεράιδες θα σε βοηθήσουν σ’ αυτό το έργο.

Είναι ώρα να απελευθερώσεις τις τοξίνες μέσα σου και γύρω σου. Αυτή η κάρτα επιβεβαιώνει την εσωτερική σου καθοδήγηση που σου λέει να σταματήσεις τις επιζήμιες εξαρτήσεις σου. Πήγαινε έξω στην φύση και ζήτησε από τις νεράιδες να σε περικυκλώσουν. Ζήτησε από τον Θεό και τις νεράιδες να σε βοηθήσουν να απελευθερώσεις τις τοξίνες από το νου, το σώμα και την καρδιά. Ζήτησε τους να σε βοηθήσουν ν’ απελευθερώσεις την λαχτάρα σου για επιζήμιες συνήθειες. Θα βρεις τον εαυτό σου σύντομα ν’ αποζητά οργανικές και φυσικές τροφές. Θα σε οδηγήσουν να διαβάζεις τις ταμπέλες με τα συστατικά για κάθε τροφή, ποτό, είδος προσωπικής υγιεινής και θα θέλεις να χρησιμοποιείς μόνο φυσικά προϊόντα. Θα σε οδηγήσουν μακριά από περιβαλλοντικές τοξίνες. Και το κυριότερο, οι σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου θα φύγουν μακριά από κρίσεις και φόβο και θα βασίζονται πλέον μόνο στην αγάπη.

Θετική δήλωση: Προσέχω εξαιρετικά το σώμα μου και λαχταράω μόνο υγιεινά φαγητά και ποτά.

Περιβαλλοντική Επίγνωση

Ερμηνεία: Το βασίλειο των νεράιδων είναι πολύ στενοχωρημένο με την υγεία της Μητέρας Γης. Με αυτή την κάρτα οι νεράιδες σ’ επιστρατεύουν για ν’ ασχοληθείς με περιβαλλοντικά θέματα.

Έχεις την δύναμη να δημιουργήσεις ένα τεράστιο αντίκτυπο στον πλανήτη μας. Η Γη είναι μια ζωντανή ύπαρξη που ανασαίνει και οι νεράιδες σε προσκαλούν να την βοηθήσεις. Η συνεισφορά σου μπορεί να συμπεριλαμβάνει ανακύκλωση, να μαζεύεις σκουπίδια όταν πας στη φύση, να χρησιμοποιείς προϊόντα καθαρισμού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, να συμμετέχεις σε ομάδες προστασίας του περιβάλλοντος, να γίνεις φυτοφάγος ή να εκπαιδεύεις τα παιδιά σου σχετικά με το εύθραυστο της φύσης. Όταν βρίσκεσαι στη φύση, νοητικά ζήτησε από τις νεράιδες καθοδήγηση για το πώς θα μπορείς να κάνεις την ειδική συνεισφορά σου στην ισορροπία της Μητέρας Γης. Οι νεράιδες θα σου δώσουν την απάντηση σε μορφή αισθημάτων, σκέψεων, δημιουργώντας μια συγχρονιστική κατάσταση ή βοηθώντας σε να χρησιμοποιήσεις τα ιδιαίτερα ταλέντα σου για να εκπαιδεύσεις άλλους στα περιβαλλοντικά θέματα.

Θετική δήλωση: Αισθάνομαι καλά να φροντίζω τον πλανήτη μου με αγάπη.

Εσωτερικό Παιδί

Ερμηνεία: Όπως φροντίζεις τα μικρά παιδιά ακούγοντάς τα, παίζοντας μαζί τους και αγκαλιάζοντάς τα, έτσι και το δικό σου εσωτερικό παιδί διψάει για φροντίδα. Αυτή η κάρτα σου ζητά να έχεις υπομονή με τον εαυτό σου, καθώς μεγαλώνεις και ωριμάζεις με τον δικό σου ρυθμό.

Εάν αισθάνεσαι παραμελημένος/η και παραγνωρισμένος/η, ο πιο πιθανός λόγος είναι ότι αγνοείς τις ανάγκες του εσωτερικού σου παιδιού. Όπως συμβαίνει με κάθε παιδί, έτσι και το εσωτερικό σου παιδί χρειάζεται καθημερινή φροντίδα και προσοχή. Αυτό συμπεριλαμβάνει το να δίνεις στον εαυτό σου συνεχώς θετικούς «βαθμούς». Για ένα  λεπτό, αγκάλιασε τον εαυτό σου και πες του (νοητικά ή δυνατά) «Σε αγαπώ! Είσαι ένα θαυμάσιο παιδί του Θεού». Ξόδεψε λίγο χρόνο για παιγνίδι. Το παιγνίδι μπορεί να είναι οργανωμένο, όπως το να πας στο λούνα παρκ, στην παιδική χαρά, ή να λες ανέκδοτα με τους φίλους σου. Η νέα σου καθημερινή σου συνήθεια να φροντίζεις το εσωτερικό παιδί» σε βοηθά να γίνεις πιο νέος/α, πιο ενεργητικός/ή και θα σε κάνει τελικά πιο αποτελεσματικό/ή. Θα γεμίσεις με φρέσκιες ιδέες και οι φίλοι σου θα σου λένε πόσο νέος/α και ανανεωμένος/η φαίνεσαι.

Θετική δήλωση: Επενδύω στον εαυτό μου αφιερώνοντας χρόνο για ηρεμία, παιγνίδι και διασκέδαση.