Όνειρα που πραγματοποιούνται

Ερμηνεία: οι επιθυμίες της καρδιάς σου πραγματοποιούνται. Οι νεράιδες σού ζητούν να κρατήσεις δυνατά την πίστη σου και να αναμένεις θετικά αποτελέσματα.

Καλά νέα! Η ζωή που ονειρεύεσαι, γίνεται πραγματικότητα. Οι θετικές δηλώσεις, προσευχές, οραματισμοί και άλλες θετικές ενέργειες έχουν βοηθήσει να καρποφορήσουν τα όνειρά σου. Τώρα οι νεράιδες σου ζητούν να κρατήσεις την πίστη σου. Αυτή την στιγμή μπορείς να δεις ψήγματα από τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Αυτά τα όνειρα μεταλλάσσονται από μορφές σκέψης σε αιθερικές μορφές και μετά συμπυκνώνονται σε υλική μορφή. Για να γίνει αυτή η μετάλλαξη επιτυχής και ολοκληρωμένη, η συνεχιζόμενη πίστη σου και προσευχή σου είναι απαραίτητες. Ζήτησε από τον Θεό και τις νεράιδες να σε βοηθήσουν ν’ απελευθερώσεις οτιδήποτε φόβους μπορεί να σαμποτάρουν την επιτυχία σου. Να ξέρεις ότι σου αξίζει αυτή η νέα αφθονία και ότι θα φέρει πολύ χαρά σε σένα και στους γύρω σου.

Θετική δήλωση: Η καρδιά μου είναι γεμάτη από ευγνωμοσύνη και έντονες συγκινήσεις, επειδή γνωρίζει ότι υπέροχοι άνθρωποι και καταστάσεις με περιτριγυρίζουν τώρα.

Σωματική Κίνηση

Ερμηνεία: Το σώμα σου θέλει να εκφραστεί μέσα από κίνηση. Άκουσε το σώμα σου και θα σου πει τι τύπο κίνησης επιθυμεί.

Το σώμα σου έχει την δική του ενέργεια ζωής και ευφυΐα και είναι μέρος του βασιλείου των στοιχείων, όπως είναι και οι νεράιδες. Είναι ταυτόχρονα παιδικό και απαιτητικό, ώριμο και γεμάτο διόραση. Αυτή η κάρτα δείχνει την σοφία του σώματός σου και σου ζητά να τιμήσεις την ανάγκη του σώματος σου για άσκηση και κίνηση. Κάθισε ένα λεπτό να ρωτήσεις τι είδους κίνηση προτιμά το σώμα σου. Θέλει άσκηση για το καρδιαγγειακό σύστημα, όπως το τρέξιμο; Μια γαλήνια βόλτα στην φύση; Τέντωμα και διαλογιστικές ασκήσεις, όπως η γιόγκα; Χορό με μουσική; Άκουσε και ακολούθησε την απάντηση του σώματός σου.

Θετική δήλωση: Με αγάπη προσέχω τις ανάγκες του σώματός μου.

Ρομαντικός Σύντροφος

Ερμηνεία: Ένα νέο ρομαντικό ειδύλλιο έρχεται σε σένα! Είτε είναι ένας νέος σύντροφος είτε η αναζωογόνηση ενός πάθους σε μια υφιστάμενη σχέση, θα σου φέρουν χαρά τώρα ή στο άμεσο μέλλον.

Με αυτή την κάρτα το βασίλειο των νεράιδων θέλει να ξέρεις ότι ένα νέο ρομαντικό κύμα έρχεται προς εσένα. Η ρομαντική σχέση μπορεί να υλοποιηθεί με διάφορους ευχάριστους τρόπους, όπως να συναντήσεις ένα νέο σύντροφο που κάνει την καρδιά σου να τραγουδά με πάθος και ενθουσιασμό, ή ν’ αναβιώσει μια τρέχουσα σχέση. Ίσως η νέα σχέση να πάρει την μορφή μιας απόδρασης σ’ ένα τροπικό μέρος, ή μια νύχτα σε ένα όμορφο μακρινό πανδοχείο, ή ένα βράδυ δείπνου και χορού. Οι νεράιδες λατρεύουν τα ρομαντικά ειδύλλια και γνωρίζουν την σπουδαιότητα του πάθους σε μια σχέση. Ζήτησε τους να σε βοηθήσουν με ιδέες γεμάτες φαντασία, για να δημιουργήσεις περισσότερο πάθος στη ζωή σου. Σου υπενθυμίζουν ότι το ρομαντικό ειδύλλιο είναι μια κατάσταση του μυαλού και συμπεριλαμβάνει παιγνίδι και δημιουργικότητα. Μερικές φορές όταν είμαστε στρεσαρισμένοι, επιθυμούμε ρομαντικές σχέσεις, αλλά μπορεί να μην γνωρίζουμε πώς να ζήσουμε την ρομαντική διάθεση. Άσε τις νεράιδες να σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να σου φέρουν ρομαντικές ιδέες και την ενέργεια να τις εφαρμόσεις και να τις ευχαριστηθείς όσο πιο πολύ γίνεται.

Θετική δήλωση: Είμαι ένα ρομαντικό άτομο. Απελευθερώνω κάθε φόβο που μπορεί να έχω σχετικά με το να δίνω και να δέχομαι αγάπη.