Κάνε νέους φίλους

Ερμηνεία: Ο κύκλος των φίλων σου και των γνωριμιών σου μετακινείται σε μια υψηλότερη συχνότητα. Παλαιοί φίλοι μπορεί να φύγουν και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου.

Τα ενδιαφέροντα και οι προτεραιότητές σου αλλάζουν και αυτό έχει αντίκτυπο σε όλη την ζωή σου. Καθώς οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου εστιάζονται σε πνευματικά θέματα, προσελκύεις αντίστοιχα σκεπτόμενους ανθρώπους στην ζωή σου. Μπορεί να δεις ότι δεν σε τραβούν πλέον οι παλιοί φίλοι ή ότι δεν μοιράζεστε πια τόσα κοινά ενδιαφέροντα. Οι νεράιδες σου ζητούν να μην στεναχωριέσαι για αυτές τις φυσικές αλλαγές στην ζωή σου. Δεν απορρίπτεις, ούτε κατακρίνεις τους παλιούς σου φίλους. Απλώς αφήνεις χώρο για ανάπτυξη και επιβεβαίωση του Συμπαντικού Νόμου της Έλξης: Οι άνθρωποι που σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο φυσικά έλκονται ο ένας από τον άλλο. Να ξέρεις ότι σου αξίζουν θαυμάσιοι φίλοι που θα σε εμπνέουν, θα σε υποστηρίζουν, θα σε κατανοούν και θα σε συμπληρώνουν.

Θετική δήλωση: Είμαι ευγνώμων για τους θαυμάσια υποστηρικτικούς και αγαπημένους φίλους.

Ανώτερη συνειδητότητα

Ερμηνεία: Λαμβάνεις καθοδήγηση από τον αληθινό εαυτό σου, την ανώτερη συνειδητότητά σου, η οποία είναι ένα με την Θεϊκή συμπαντική σοφία. Ακολουθείς την αγάπη παρά τον φόβο.

Αυτή η κάρτα είναι η επαλήθευση ότι οι πρόσφατες αισθήσεις, σκέψεις, όνειρα, και φιλοδοξίες προέρχονται από το Πνεύμα. Ζητούσες θεϊκή καθοδήγηση και ο ανώτερος εαυτός σου απάντησε τις προσευχές σου. Το πνευματικό μονοπάτι σε έχει βοηθήσει ν’ ακούσεις αυτή τη φωνή γιατί έχεις αφιερώσεις χρόνο στο ν’ ακούς. Ίσως έχεις ξεκινήσει διαλογισμό ή γιόγκα και αυτό έχει βοηθήσει να γαληνέψει το μυαλό σου. Ή ίσως πάτησες πόδι στο Σύμπαν και έχεις αποφασίσει να καλυτερεύσει η ζωή σου. Ο δρόμος που ακολουθείς είναι σωστός. Τώρα οι νεράιδες σου ζητούν να συνεχίσεις να συνομιλείς με την Ανώτερη Συνειδητότητα σου. Αυτό σημαίνει να αφιερώνεις χρόνο μακριά από θόρυβο και στρες. Μπορεί να χρειαστεί να περπατάς στη φύση συχνά, να γίνεις μέλος μιας πνευματικής ομάδας ή να πας σ’ ένα ησυχαστήριο. Όταν ησυχάζεις το μυαλό και τη ζωή σου, η φωνή της ανώτερης συνειδητότητας γίνεται πιο δυνατή και πιο καθαρή. Σε καθοδηγεί τέλεια μέσα απ’ όλες τις καταστάσεις της ζωής.

Θετική δήλωση: Εύκολα ακούω και καταλαβαίνω την εσωτερική φωνή του Πνεύματος.

Ομορφιά

Ερμηνεία: Εκτίμησε και αύξησε την φυσική σου ελκυστικότητα. Η ομορφιά σου φαίνεται καλύτερα όταν είσαι ευτυχισμένος/η και ικανοποιημένος/η.

Είμαστε όλοι όμορφοι με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο. Μέρος της αυτοεκτίμησης είναι να εκτιμούμε πόσο θαυμάσιοι είμαστε πραγματικά. Ποτέ μα ποτέ μην μειώνεις τον εαυτό σου με οποιοδήποτε τρόπο! Πάντα να έχεις σκέψεις αγάπης για το σώμα σου, το πρόσωπό σου, τα μαλλιά σου, το βάρος σου και κάθε εκατοστό του εαυτού σου. Να κάνεις θετικές δηλώσεις για τον εαυτό σου κάθε μέρα, όπως «το εσωτερικό μου φως λάμπει μέσα από κάθε πόρο και κύτταρο του σώματός μου και όλοι ελκύονται από την εσωτερική και την εξωτερική μου ομορφιά». Επένδυσε χρόνο και χρήμα σε υπηρεσίες που σε κάνουν να νιώθεις εξαίσια, όπως μασάζ, καθαρισμό προσώπου, πεντικιούρ, μανικιούρ, μπάνιο με ειδικά άλατα, ή μια αλλαγή στο χτένισμα. Αν περνάς τον καιρό σου με εποικοδομητικούς τρόπους που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος/η, τότε θα λάμπεις με τον μαγνητισμό ενός πραγματικά ευτυχισμένου ατόμου.

Θετική δήλωση: Ο εσωτερικός και ο εξωτερικός εαυτός μου είναι λαμπεροί και ελκυστικοί τώρα. Αγαπάω τον όμορφο εαυτό μου.