Κάρτες Νεράιδων – Ιανουάριος 2020

Όταν μια ομάδα από νεράϊδες ήρθε σε επαφή με την Doreen Virtue, η ζωή της μεταλλάχθηκε σε μια μαγευτική ιστορία, γεμάτη με μηνύματα θεραπείας και αγάπης. Οι Νεράϊδες είναι παντοδύναμοι φύλακες – Άγγελοι της φύσης και μπορούν θαυματουργά να σας βοηθήσουν με τα θέματα της αυτογνωσίας, της αυτοπεποίθησης, της αφθονίας, των σχέσεων, της υγείας και της καριέρας σας. Θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα για εσωτερική δύναμη και αυτοπεποίθηση, αλλά και για να έλξετε στην ζωή σας τις θετικές σας επιθυμίες. Θα σας δείξουν τον τρόπο να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας με περισσότερη αγάπη και σεβασμό. Με την βοήθεια των καρτών μπορείτε να αναπτύξετε μια εντελώς προσωπική σχέση με το βασίλειο των παντοδύναμων Νεράϊδων και να πετύχετε για τον εαυτό σας, αλλά και αυτούς που αγαπάτε, πολύ σημαντικά επιτεύγματα. Η πραγματοποίηση θα γίνει γρήγορα και με ακρίβεια, μόλις ανακαλύψετε τις αληθινές, βαθιές σας επιθυμίες και τις συντονίσετε με τη δύναμη των νεράϊδων.

Στην παρακάτω μηνιαία επιλογή των καρτών, μπορείτε να δείτε τις κάρτες που έχουν επιλεγεί με βάση το ζώδιό σας, όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίοδο. Να γνωρίζετε ότι η πρώτη κάρτα αναφέρεται σε καταστάσεις που συνέβησαν ή βιώθηκαν από σας στο πρόσφατο παρελθόν, η δεύτερη κάρτα δείχνει αυτά που συμβαίνουν τώρα, ενώ η τρίτη κάρτα δείχνει την έκβαση του θέματος που σας απασχολεί.

Ένας άλλος τρόπος «διαβάσματος» των παρακάτω καρτών, είναι κάνοντας ερωτήσεις.

Πριν κάνετε κάθε ερώτηση καθίστε αναπαυτικά, με ίσια πλάτη και κατεβασμένους τους ώμους. Αφαιρέστε οτιδήποτε περιορίζει οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας. Ξεχάστε κάθε ανησυχία, κάθε σκέψη, κάθε συναίσθημα. Στρέψτε όλη την προσοχή σας στο εδώ και τώρα. Κλείστε τα μάτια για λίγο και πάρτε τρεις αργές, βαθιές ανάσες. Χαρίστε στον εαυτό σας λίγες στιγμές απόλυτης ηρεμίας, απόλυτης χαλάρωσης.

Οραματιστείτε μια ακτίνα λευκού φωτός να έρχεται από το άπειρο, να περνά από την κορυφή του κεφαλιού σας και να κινείται προς τα κάτω, περνώντας από το κέντρο του σώματός σας κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης. Συγκεντρωθείτε περισσότερο στην αγάπη και την κατανόηση και καθόλου στον φόβο, τον θυμό ή τη λύπη.

ΣΣκεφθείτε την ερώτηση, που μπορεί να είναι ειδική ή γε­νική, όπως: «Πως να κινηθώ στον επαγγελματικό τομέα;», «Σε ποιο θέμα χρειάζεται να εστιάσω για να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειές μου στο τάδε θέμα;», ή: «Σας παρακαλώ, δείξτε μου αυτά που χρειάζεται να γνωρίζω».

Επειτα, όταν κάνετε την ερώτηση που θέλετε, ζητήστε διαισθητικά, αλλά συνειδητά να πάρετε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί από τον συνδυασμό καρτών που έχει επιλεγεί για ένα άλλο ζώδιο. Για παράδειγμα: «Ζητώ να πάρω την απάντηση από τον συνδυασμό καρτών του Υδροχόου».

Είναι σκόπιμο να κάνετε τις ερωτήσεις σας με συγκέντρωση, σεβασμό και εμπιστοσύνη στον κόσμο των αγγέλων και στο βασίλειο των στοιχείων. Αν αντιμετωπίσετε τις κάρτες επιπόλαια, δύσπιστα και καχύποπτα, δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν για σας και να σας αποκαλύψουν τα δώρα τους. Ο παραπάνω τρόπος παραπέμπει στο τράβηγμα καρτών της Doreen Virtue και αποδίδει εξαιρετικά.

Τρόποι Διαβάσματος των Καρτών

Σας υπενθυμίζουμε τους τρόπους διαβάσματος των Καρτών.

1. Μπορείτε να δείτε τις κάρτες που έχουν επιλεγεί με βάση το ζώδιό σας, όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίοδο.

2. Ένας άλλος τρόπος «διαβάσματος» των παρακάτω καρτών είναι κάνοντας την ερώτηση και παίρνοντας απάντηση από ένα άλλο ζώδιο .

Πχ. «Πως να κινηθώ στον επαγγελματικό τομέα;», «Ζητώ να πάρω την απάντηση από τον συνδυασμό καρτών του Υδροχόου ή του Κριού ή όποιο άλλο ζώδιο επιλέξετε»

Σας θυμίζουμε:
1. Η πρώτη κάρτα αναφέρεται σε καταστάσεις που συνέβησαν ή βιώθηκαν από σας στο πρόσφατο παρελθόν.

2. Η δεύτερη κάρτα δείχνει αυτά που συμβαίνουν τώρα.

3. Η τρίτη κάρτα δείχνει την έκβαση του θέματος που σας απασχολεί.