Φθινόπωρο 2017: Οικονομικά και Επαγγελματικά

Το φθινόπωρο εισέρχεται με μια πλειάδα Πλανητών και Αστρολογικών γεγονότων στον Άξονα Ιχθύων – Παρθένου, ευνοώντας τα Ζώδια της γης, (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να βάλουν μια νέα μορφή τάξης, που θα προάγει πετυχημένα επαγγελματικά ξεκινήματα. Η οργάνωση άλλωστε της καθημερινότητας όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και η οργάνωση στους επαγγελματικούς στόχους είναι το κλειδί της επιτυχίας για ό,τι δεν προχώρησε παρακάτω ή απέτυχε το προηγούμενο διάστημα. Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας και εντοπίστε που υπάρχουν κενά ή στρεβλώσεις, κυρίως το Σεπτέμβριο με την Πανσέληνο στους Ιχθύες σε όψη δύσκολη με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, αλλά και μια στρατιά Πλανητών στην Παρθένο με αρχηγό τον Άρη, να σου επιδεικνύουν τι κάνεις λάθος και κόβει η ομελέτα. Κενά, ασάφειες, λάθη στρατηγικά, αλλά και ασύμφορες συμφωνίες χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν, ώστε μετέπειτα να εφαρμοστούν με επιτυχία. Επίσης απαραίτητο είναι να εξυγιανθούν σε βάθος φόβοι και φοβίες, που σε καθηλώνουν σε φάση ανήμπορου παιδιού και δυσλειτουργούν πλήρως τους στόχους σου.

Η όψη του Δία από το Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό θα ορίσει βαθιά ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες, που όμως θα έχουν, αν τηρηθούν οι σωστές προϋποθέσεις, εξαιρετικά καλή κατάληξη και μάλιστα εύκολα. Το ζητούμενο καρμικά είναι οι όποιες συμφωνίες να στηριχτούν όχι μόνο στο τι θα δώσω, αλλά και στο τι θα πάρω και αντιστρόφως, όχι μόνο στο τι θα πάρω αλλά και στο τι θα δώσω, ξεκαθαρίζοντας αν μπορεί να δομηθεί μια υγιής συνεργασία ή όχι. Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό από τον Οκτώβριο, ωφελεί όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και οικονομικά τα Ζώδια του νερού (Ιχθύες, Καρκίνους, Σκορπιούς) αλλά και Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Εκτός από χρήματα που έρχονται από την εργασία, ευνοεί χρήματα από κληρονομιές, ασφάλειες, αλλά και την αξιοποίηση πηγών ενέργειας. Το φετινό φθινόπωρο, κυρίως στο ξεκίνημά του, θα ανοίξει το δρόμο σε πολλές συνεργασίες με θετικές προϋποθέσεις. Άλλωστε η παρουσία του Δία στο Σκορπιό ευνοεί πάντα την οικονομική ευημερία, αλλά δεν εγγυάται την καθαρότητα των πηγών του πλούτου, ούτε την ηθική της. Το σίγουρο είναι πως ο εν λόγω Δίας έλκει πλούτο και δύναμη «νόμος της έλξης» προς αυτούς που αισθάνονται μέσα τους «πλούσιοι» και «καλυμμένοι», όπως ακριβώς αναφέρω και στην εισαγωγή από αφθονία αγάπης, αυταγάπης, φροντίδας, συντροφικότητας και αυτοσεβασμού. Τροφοδοτώντας τον πυρήνα σου με τη φροντίδα και την παροχή των παραπάνω, γίνεσαι αυτομάτως και ένας μαγνήτης που έλκει κι άλλο καλό. Απομυζώντας τον πυρήνα σου και κρατώντας διαρροές και σχέσεις και επιλογές απομύζησης της δύναμής σου, αυτό και θα σε βοηθήσει κι ο Δίας να έλξεις καρμικά.

Άλλωστε ο Δίας δεν είναι πλανήτης της τύχης, αλλά της επέκτασης. Επεκτείνει ό,τι βρει κι ό,τι το άτομο εμπεριέχει. Οπότε όλη σου η μέριμνα και η φροντίδα τόσο αυτό το φθινόπωρο, όσο και την υπόλοιπη χρονιά, χρειάζεται να είναι στο να «καθαρίσεις» βαθιά μέσα σου και γύρω σου «μηχανισμούς» και επιλογές αυτοκαταστροφής και αποδυνάμωσης, τοποθετώντας στην θέση τους αλλά και στο περιβάλλον σου «μηχανισμούς» ενδυνάμωσης και εποικοδομητικότητας. Βίωσε βαθιά μέσα σου και εξέπεμψε ακριβώς αυτό που θέλεις να λάβεις και να «κερδίσεις». Τα υπόλοιπα άσε τα να τα επεκτείνει ο Δίας στο Σκορπιό, που δίκαια έχει και το παρατσούκλι «Δίας του πλούτου και του κέρδους», έτσι όπως αυτός ξέρει.

Διαβάστε επίσης:

• Φθινόπωρο 2017: Σχέσεις

• Φθινόπωρο 2017: Το καλοκαίρι για όλα τα ζώδια

• Φθινόπωρο 2017: Τι θα μας συμβεί

Leave a Comment