Η άνοιξη για όλα τα ζώδια

Κριός

Παρά το μπάχαλο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, που παραπαίει μεταξύ παράνοιας και τρέλας, σου δίνεται η δυνατότητα με τον Κυβερνήτη σου τον Άρη στην καλύτερή του θέση, στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Κρόνο, να οριοθετήσεις ό,τι «σε πετάει» εκτός πορείας, επαναπροσδιορίζοντας σχέσεις, τρόπους σχέτισης, συνεργασίες, οικονομικά και πρακτικά ζητήματα τόσο της καθημερινότητας όσο και της καριέρας σου, με τρόπο «γειωμένο» και ενήλικο. Αν διαχειριστείς με στρατηγική και μέτρο τις εκάστοτε προκλήσεις αυτήν την άνοιξη, δίνοντας τα ηνία της δράσης στον ενήλικά σου και όχι σε ένα παρορμητικό ανοριοθέτητο παιδί, όπως κάνεις συνήθως, θα δεις ολόκληρους τομείς της ζωής σου που παρέπαιαν σε λάθος επιλογές και αποτυχίες, να επιτυγχάνουν αυτή τη φορά. Η άνοιξη αυτή σου ζητάει να αφήσεις τα παιδιαρίσματα και τα παρορμητικά τερτίπια, μετρώντας και φιλτράροντας κάθε σου επιλογή και κάθε σου κίνηση. Μετάλλαξε αρνητικούς καρμικούς φαύλους κύκλους σε θετικές πορείες εξέλιξης σε κάθε τομέα της ζωής σου. Σχετίσου από την ηλικία σου και άφησε οριστικά πίσω σου παιχνίδια κυριαρχίας, επιβολής, απαιτήσεων, βίας και θυματοποίησης, επιδιώκοντας αυτή τη φορά να «αλλάξεις» τις στρεβλώσεις και τις τραυματικές πεποιθήσεις σου και όχι να ανοίξεις πόλεμο προσπαθώντας να αλλάξεις τους άλλους.

Ταύρος

Με το Δία σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία όλη αυτή την άνοιξη και την επιρροή των Εκλείψεων ισχυρή, θα χρειαστεί να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου επαναπροσδιορίζοντας τη στάση ζωής σου, αλλά και τους στόχους σου σε κάθε τομέα. Όπως επίσης θα χρειαστεί να αποχαιρετίσεις την πεποίθησή σου να «κλειδώνεσαι», ώστε να νιώθεις ασφαλής. Σαφώς αυτή η χρονιά σου μιλάει πεντακάθαρα για το φτου ξελευτερία και κυρίως για την καρμική συνειδητοποίηση πως η ασφάλεια ή υπάρχει και διακινείται μέσα σου ή δεν υπάρχει πουθενά. Όσο πάντως νταλαβερίζεσαι με ρόλους και παιχνίδια κυριαρχίας, υποτίμησης, επιβολής, παριστάνοντας μία το θύμα και μία το θύτη, ασφαλής δε θα νιώσεις εκ των πραγμάτων. Η παρουσία του Άρη και του Κρόνου στην καλύτερή τους θέση στο φιλικό σου ζώδιο του Αιγόκερω, σου δίνουν τις καλύτερες προοπτικές αυτή την άνοιξη να «διαλύσεις» στρεβλώσεις που σε απορυθμίζουν πλήρως, επαναπροσδιορίζοντας τη ζωή σου σε όλους τους τομείς της, με γνώμονα τη δυναμική της ηλικίας σου και όχι τους φόβους και τα τραύματα ενός μικρού παιδιού. Σου δίνεται η ευκαιρία να «χτίσεις» αυτή την άνοιξη τις προϋποθέσεις για μια τελείως άλλη φάση ζωής και επιτυχίας. Με την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιό σου, τόλμησέ το.

Δίδυμοι

Η άνοιξη σε υποδέχεται με έντονη πίεση και σε αποχαιρετά, αν το φροντίσεις, με την ικανοποίηση ότι μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους. Ο Μάρτιος ειδικά, με τον Άρη απέναντί σου σε σκληρές όψεις με τη Νέα Σελήνη, την Πανσέληνο και τον Ποσειδώνα, θέτει ως ζητούμενο την επαφή με την πραγματικότητα, εμφανίζοντας διαρκώς καταστάσεις που κινούνται μεταξύ τρέλας και παράνοιας εμπρός σου. Δύο είναι καρμικά αυτά που χρειάζεται να μην κάνεις καθόλου αυτή την περίοδο: πρώτον να «φύγεις» εκτός πραγματικότητας και δεύτερον να «εμπιστευτείς» τα σενάρια και τις φαντασίες του «μυαλού» σου ως πραγματικότητα, «διαρρέοντας» ενεργειακά άσκοπα προς κάθε κατεύθυνση. Η περίοδος αυτή σου ζητά, με την παρουσία του Άρη και του Κρόνου στον Αιγόκερω, να οργανώσεις σε μια νέα ρεαλιστική βάση μέσα από ξεκαθαρίσματα και αλλαγή λάθος επιλογών, μια νέα πορεία σε θέματα καριέρας, σχέσεων αλλά και στον οικογενειακό τομέα. Άφησε οριστικά πίσω σου ό,τι σε κρατάει μικρό και αδύναμο, όπως οι ρόλοι και τα παιχνίδια ρόλων «βρίσκοντας» τον αυθεντικό εαυτό σου και ανοίγοντας το δρόμο για πραγματική εξέλιξη, με την υποστήριξη του Δία που οσονούπω αριβάρει απέναντί σου.

Καρκίνος

Επαναπροσδιορισμούς και αναθεωρήσεις σε όποιον στόχο «μπάζει νερά» προτείνει αυτή η άνοιξη, και από ό,τι φαίνεται, αυτό το «ράβε-ξήλωνε» είναι αυτό ακριβώς που θα σε ωθήσει σε πραγματικά εξελικτικές επιλογές και όχι σε μια από τα ίδια, αλλάζοντας μόνο «ονόματα» στις λάθος επιλογές σου. Που θα πει, αλλαγές και εξέλιξη με ίδιες ποιοτικά επιλογές δεν γίνεται, όπως θα σου βροντοφωνάξουν αυτή την άνοιξη ο Άρης και ο Κρόνος απέναντί σου, απαιτώντας άμεση, ενηλικίωση και απόσταση από παιδικά παιχνίδια και αρρώστιες.  Ο Δίας σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία για όλη την περίοδο της άνοιξης, σου τονίζει πως «μέσα σου» αλλά και γύρω σου τα πράγματα δεν είναι ώριμα για σημαντικές αποφάσεις, δίνοντάς σου όμως την προοπτική να «σκάψεις» μέσα σου και να αλλάξεις στάση και κριτήριο επιλογών. Μη βιαστείς αυτή την άνοιξη να κάνεις μεγάλες κινήσεις, γιατί πολλές από τις ευκαιρίες θα αποδειχθούν μελλοντικά παγίδες. Επίσης, εκτός από συναισθηματικά, μέτρησε και λογικά, με κριτήριο τη σημερινή σου ηλικία και όχι τα παιδικά σου τραύματα, στα οποία σε συμφέρει να επενδύσεις αποχαιρετώντας συνήθειες και πεποιθήσεις χρόνων. Θέματα σχέσεων, καριέρας, οικογένειας και σπιτιού θα χρειαστούν μετρημένες κινήσεις αφού πρώτα ελέγξεις διεξοδικά όλες τις παραμέτρους. Ό,τι φέρνει εμπόδια δεν είναι απαραιτήτως κακό και ό,τι γυαλίζει δεν είναι απαραιτήτως χρυσός.

Λέων

Με την έντονη επιρροή των Εκλείψεων στον άξονά σου σε υποδέχεται αυτή η άνοιξη, ζητώντας σου να πεις οριστικά αντίο σε παιχνίδια ρόλων, με στόχο το ποιος έχει το πάνω χέρι. Πιέσεις και ανατροπές σε ωθούν να δεις ξεκάθαρα πως τίποτα δεν θα πάει παρακάτω, εναλλάσσοντας διαρκώς ρόλους θύτη, θύματος, σωτήρα, άπειρο στρες και παιχνίδια κυριαρχίας, υποτίμησης, επιβολής, βίας, παλεύοντας ακόμα, ενώ μεγάλωσες, με «κακούς» μπαμπάδες και «κακές» μαμάδες μέσα σου και γύρω σου, επιζητώντας την επιβράβευση και την εμπιστοσύνη που δεν θα έρθει ποτέ, γιατί τα κριτήρια είναι εξαρχής λάθος. Αυτή η περίοδος σου ζητά να θεραπεύσεις τραύματα που προέρχονται από πολύ πίσω και ανακυκλώνονται μέσα από φαύλους κύκλους λάθος επιλογών και σήμερα στη ζωή σου. Αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να φροντίσεις την ψυχική και σωματική σου υγεία παίρνοντας σοβαρά αυτή τη φορά την κούραση και τη φθορά, αλλά και την διαρροή ενέργειας, αλλάζοντας αρνητικές καρμικές καταστάσεις σε θετικές. Η περίοδος αυτή είναι αδιαμφισβήτητα για εσένα μια περίοδος ισχυρών καρμικών αλλαγών, που στόχος της είναι η αλλαγή πορείας από ό,τι δεν σε εξελίσσει και δεν σε ενδυναμώνει, σε ό,τι σε εξελίσσει και σε ελευθερώνει από μακροχρόνιες καταστάσεις υπερπροσπάθειας, με βαθύτερο στόχο να σε εμπιστευτούν, να σε εγκρίνουν και να σε αγαπήσουν. Ο Δίας σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από το Σκορπιό σου ξεκαθαρίζει πάντως πως μάταια ζητάς από τους άλλους αυτό που στερείς εσύ από τον εαυτό σου. Στρέψε την ενέργεια που «χάνεις» σε εσένα, ξεκινώντας καταρχήν να σε αγαπάς.

Παρθένος

Το να κρατήσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και να μη χαθείς σε σενάρια και φαντασίες του μυαλού σου είναι το ζητούμενο του πρώτου μήνα της άνοιξης, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου και τη Νέα Σελήνη απέναντί σου σε έντονες όψεις με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να σε «παραμυθιάζουν» ωθώντας σε, σε παιχνίδια «φυγής» και καταστάσεις που παραπαίουν χαρωπές ανάμεσα στην τρέλα και την παράνοια. Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που την κάνεις για άλλες «πολιτείες» και άλλους «κόσμους» αναζητώντας άλλες απραγματοποίητες πραγματικότητες και μετά πέφτεις με την κοιλιά στα βράχια, ήρθαν ο Άρης και ο Κρόνος από το φιλικό σου ζώδιο του Αιγόκερου να σε συμμαζέψουν από τα ασυμμάζευτα, δίνοντάς σου την προοπτική να δεις επιτέλους την πραγματικότητα ως έχει, αλλά και να συνειδητοποιήσεις πως όσο επιλέγεις από τις παιδικές σου χαώσεις, θα ματαιώνεσαι αλλεπάλληλα. Όλη αυτή την άνοιξη έχεις την δυνατότητα να αναθεωρήσεις σε βάθος τι είναι εφικτό και τι δεν είναι, τι είναι πραγματικό και τι ψεύτικο, τι είναι παραμύθι και τι πραγματικότητα, τι είναι υγεία και τι αρρώστια. Αναδιαμόρφωσε τους στόχους σου με ουσιαστικά και ρεαλιστικά κριτήρια και κυρίως με υγιείς προθέσεις, ώστε να υλοποιηθούν μετά την ευθυδρόμηση του Δία, κλείνοντας οριστικά φαύλους κύκλους πόνου, κούρασης, ενεργειακής διαρροής και ματαίωσης.

Ζυγός

Το κυρίαρχο γεγονός Αστρολογικά αυτής της άνοιξης είναι η μετάβαση του Ουρανού από το απέναντί σου ζώδιο του Κριού, όπου είχε κατσικωθεί τα τελευταία οκτώ χρόνια μην αφήνοντας σε συνεργασία πάντα με τον Πλούτωνα τίποτα να στεριώσει. Αλλεπάλληλες ανατροπές και αλλαγές, απώλειες και οριστικές ρήξεις που σε συντρόφευσαν σχεδόν μια δεκαετία, σταδιακά «μαλακώνουν», δίνοντας σου τη δυνατότητα να μην είναι η ζωή σου σαν, το γιοφύρι της Άρτας, που ολημερίς το χτίζανε το βράδυ εγκρεμιζόταν. Μπορέι να σου επιφυλάσσει μια τελευταία επιστροφή το χειμώνα του 2019, αλλά την άνοιξη του 2019 αποχωρεί οριστικά, ανοίγοντας σου προοπτικές για σταθερές επιλογές εάν και εφόσον αποχαιρέτησες οριστικά ό,τι νεκρό, φθαρμένο και ασταθές κλυδώνιζε τη ζωή σου. Αυτή η άνοιξη σου δίνει τη δυνατότητα να δεις από απόσταση μια εντελώς καινούργια προοπτική ζωής, αλλά και να «ανοιχτείς» -με εμπιστοσύνη και αφήνοντας πίσω σου τα βάρη του παρελθόντος- σε επιλογές που θα σου «μείνουν», θα γίνουν πραγματικές σχέσεις και όχι παιχνίδια ρόλων, αλλά και επιλογές κοντά στις ανάγκες σου σε κάθε τομέα της ζωής σου. Ελπίζω ο Ουρανός να σου έμαθε να λες την αλήθεια σου και την ανάγκη σου ευθαρσώς και κατά μέτωπο, και να συστήνεσαι ως ο εαυτός σου και όχι ως αυτό που οι άλλοι θα ήθελαν να είσαι για να σε εμπιστευτούν, να σε αποδεχθούν και να σε αγαπάνε.

Σκορπιός

Αυτή την άνοιξη, με δύο Εκλείψεις να έχουν ακόμη ισχυρή επιρροή για εσένα, και τον Δία ανάδρομο στο ζώδιό σου, θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις παρά να υλοποιήσεις. Ειδικά το Μάρτιο, απέφυγε να πάρεις σοβαρές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σου και αποφεύγοντας ευκαιρίες που είναι παγίδες, με την έντονα Ποσειδώνια επιρροή να καλλιεργεί αυτοεξαπατήσεις, σενάρια, φαντασίες και να εντείνει κάθε είδους αποδιοργάνωση. Καρμικά αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να κλείσεις οριστικά τα νταλαβέρια σου με ό,τι σε «κλειδώνει» και δεν σε «ελευθερώνει», γιατρεύοντας βαθιά μέσα σου παιδικά τραύματα, φόβο και πόνο που σε οδηγούν σε «εθιστικές» καταστάσεις κυριαρχίας, επιβολής, υποτίμησης, εναλλάσσοντας ρόλους θύτη και θύματος, παιχνίδια εξιδανίκευσης και καταβαράθρωσης, που η επιρροή τους λειτουργεί εντελώς αυτοκαταστροφικά στη ζωή σου σε κάθε τομέα, πολώνοντας σε ακρότητες και οδηγώντας σχέσεις και στόχους σε κρίση. Περισσότερο αυτή την άνοιξη λοιπόν θα χρειαστεί να εξυγιάνεις δηλητηριώδη αισθήματα που οδηγούν σε άκαιρα «θιξίματα», αλλά και την παράφραση απλών διαφωνιών σε εμπόλεμη σύρραξη. Άφησε πίσω σου παιχνίδια ελέγχου, κυριαρχίας και καχυποψίας, και εστίασε στο να βρεις την εμπιστοσύνη μέσα σου, αλλά και την ασφάλεια που θα σε προωθήσει σε επιλογές που θα σου μείνουν, με την ευθυδρόμηση του Δία στο τέλος της άνοιξης στο ζώδιό σου. Άλλαξε τελείως το κριτήριο των επιλογών σου από καταστροφικές σε ενδυναμωτικές και εποικοδομητικές – με μια πλειάδα Πλανητών να το υποστηρίζει αυτή την άνοιξη- αλλάζοντας μετέπειτα στάση και πορεία ζωής.

Τοξότης

Η άνοιξη έρχεται με ένταση για εσένα, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου σε έντονες όψεις ειδικά το Μάρτιο με τον Ποσειδώνα, την Πανσέληνο και τη νέα Σελήνη να εντείνουν καταστάσεις που παραπαίουν μεταξύ χάωσης και παράνοιας. Βάλε όρια με τον Κυβερνήτη σου τον Δία σε ανάδρομη πορεία στο γειτονικό σου Σκορπιό σε δράματα, φαντασίες, σενάρια που ευνοούν τον «εθισμό» σου σε παιχνίδια φυγής από το εδώ και το τώρα, αναζητώντας εξιδανικευμένους πλανήτες να εγκατασταθείς. Αξιοποίησε την επιρροή των Εκλείψεων αλλά και της Συνόδου του Άρη με τον Κρόνο μετά το τέλος του Μάρτη στον γειτονικό σου Αιγόκερω, αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα ως έχει και όχι μεταφράζοντάς τη όπως θα ήθελες ή σε βολεύει να είναι. Άλλωστε, η συμμετοχή του Κυβερνήτη σου του Δία στις Εκλείψεις, σου θέτει ως αναγκαιότητα να δεχθείς και όχι απαραιτήτως να αποδεχθείς το κάθε τι στη ζωή όπως είναι, παύοντας να «πολεμάς» να αλλάξεις τον κόσμο, αλλάζοντας επιτέλους τον εαυτό σου από το στάδιο του επαναστατημένου εφήβου προς το στάδιο του συγκαταβατικού ενήλικα. Αποχαιρέτα οριστικά παιχνίδια ρόλων, θύτη και θύματος, που κρατούν τον εθισμό σου στην αδρεναλίνη στο «κόκκινο», επιλέγοντας καταστάσεις ενήλικες, ήρεμες και εποικοδομητικές προς την εξέλιξή σου και κυρίως προς την ηλικία σου. Αναθεώρησε και ξαναχτίσε -με την ευθυδρόμηση του Δία τη ζωή σου- σε βάσεις ρεαλιστικές, που οδηγούν σε καθαρές σχέσεις και αποκλείουν ενεργειακές διαρροές και φαύλους κύκλους αυτοκαταστροφής δια ροπάλου.

Αιγόκερως

Με μία διάθεση ανασυγκρότησης και αποβολής των περιττών κάθε είδους και σε κάθε τομέα της ζωής σου έρχεται αυτή η άνοιξη. Η επιρροή των Εκλείψεων ακόμη ισχυρή σου ζητά να αφήσεις ευθύς αμέσως πίσω σου παιχνίδια ρόλων, με απώτερο στόχο το ποιος έχει το πάνω χέρι, ποιος διατάζει και ποιος κάνει κουμάντο, και να στραφείς σε επιλογές που δεν μιμούνται μπαμπάδες και μαμάδες, αλλά κινούνται αυθεντικά και ενήλικα. Πέταξε από πάνω σου κουστούμια ρόλων, όπως το θύμα, ο θύτης και ο σωτήρας, επιβλαβείς πεποιθήσεις, εξαρτήσεις και εθισμούς και ό,τι άλλο περιττό σε καταναλώνει και σε διαρρέει άσκοπα. Η άνοιξη αυτή, με την παρουσία του Κρόνου και του Άρη στο ζώδιό σου, έρχεται με στόχο να βάλει μέτρο σε ό,τι περιττό και μη ωφέλιμο, δίνοντας σου προοπτικές να ανοίξεις καινούργιους δρόμους που θα λειτουργήσουν θετικά και εξελικτικά προς εσένα με την απαραίτητη προϋπόθεση να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν σε εξελίσσει και δεν σε ελευθερώνει, αλλά σε εγκλωβίζει. Θέματα σπιτιού, οικογένειας, καριέρας αλλά και αυτοφροντίδας μπορούν να οργανωθούν σε μια νέα βάση, που θα λειτουργήσει απόλυτα υποστηρικτικά προς εσένα. Πάψε, με τον Ουρανό να εισέρχεται στον φιλικό σου Ταύρο, να ασχολείσαι με τους άλλους και διοχέτευσε αυτή την ενέργεια στην φροντίδα σου με αγάπη και θα δεις – με την ευθυδρόμηση του Δία – θεαματικά αποτελέσματα αναγέννησης σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Υδροχόος

Το πιο σημαντικό γεγονός αυτής της άνοιξης είναι η μετάβαση του Κυβερνήτη σου του Ουρανού από το ζώδιο του Κριού στο ζώδιο του Ταύρου. Αλλαγές μαζί με την έντονη επιρροή των Εκλείψεων σου ζητούν να αφήσεις πίσω σου σοκ, ανατροπές και βίαιες ακραίες καταστάσεις, επιζητώντας ηρεμία, ασφάλεια και σταθερότητα σε κάθε δράση της ζωής σου. Ρίξε καταρχήν μέσα σου τους ρυθμούς της έντασης και μείωσε την εθιστική σου εξάρτηση από το στρες και την αδρεναλίνη, αντιμετωπίζοντας τον εαυτό σου σαν κοινό θνητό και όχι σαν υπερήρωα, σωτήρα, θύμα ή θύτη. Στην ουσία αυτή η περίοδος σου ζητά να αφήσεις οριστικά πίσω σου παιχνίδια ρόλων που σε φορτίζουν με ένταση και αδρεναλίνη, παριστάνοντας μια τον κυρίαρχο, μία τον υπόδουλο και παίζοντας αλλεπάλληλα παιχνίδια με στόχο το ποιος έχει το πάνω χέρι. Επιζήτησε μια κανονική ήρεμη ζωή, όπου επιτρέπονται όλα τα συναισθήματα και κυριαρχεί η αυθεντικότητα και η ισοτιμία στις σχέσεις σου. Ο Δίας σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία σε έντονη όψη σου ζητά να επαναπροσδιορίσεις αυτή την άνοιξη τους στόχους σου προς αυτή την κατεύθυνση, εξυγιαίνοντας τους από διαρροές ενεργειακές και υπερβολές κάθε είδους, ώστε να αποφύγεις να αναπαράγεις καρμικά αυτοκαταστροφικούς φαύλους κύκλους. Απέφυγε βιαστικές αποφάσεις τον Μάρτιο και τον Απρίλιο – με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και το χάος και την παράνοια να κάνουν πάρτυ γύρω σου. Χρησιμοποίησε αυτή την περίοδο κυρίως για αναθεώρηση και προχώρα, μετά το δεύτερο δεκαήμερο του Απρίλη, σε υλοποίηση με γνώμονα το να αφήσεις οριστικά πίσω σου ό,τι σε αποδυναμώνει και να κινήσου προς ό,τι σε ελευθερώνει και σε εξελίσσει.

Ιχθύες

Με ένταση σε υποδέχεται η φετινή άνοιξη, με τον Άρη από τον Τοξότη σε έντονες όψεις με την Πανσέληνο απέναντί σου, τη Νέα Σελήνη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου να δημιουργούν καταστάσεις που παραπαίουν μεταξύ τρέλας και παράνοιας, ζητώντας σου να αφήσεις τα «ταξιδάκια» σου σε άλλες διαστάσεις και τις εθιστικές σου συνήθειες προς τη φυγή επιστρέφοντας εδώ στη γη, ώστε να βάλεις σε τάξη ό,τι αφήνεις αφρόντιστο και απορυθμισμένο. Συνειδητοποίησε με την παρουσία του Άρη και του Κρόνου στον Αιγόκερω, πως όσο δε βάζεις όρια και όσο δεν ξεκαθαρίζεις τη θέση σου και περιμένεις στο συννεφάκι σου να γίνει από μόνο του, τόσο η αποδιοργάνωση θα είναι η καλύτερη σου φίλη. Ο Δίας σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τον φιλικό σου Σκορπιό και μια πλειάδα Πλανητών αυτή την άνοιξη σου ζητούν να αντιμετωπίσεις κατάματα ό,τι σε διαρρέει, σε φθείρει αλλά και τραγικές υπερβολές που σε αποσυνδέουν από τον εαυτό σου, το σώμα σου, τις ανάγκες σου και την πραγματικότητα αυτή κάθε αυτή. Την ίδια στιγμή σου λέει σε συνεργασία με την επιρροή των Εκλείψεων να αφήσεις επιτέλους παιχνίδια ρόλων, χειρισμούς, δράματα και παιδικές αρρώστιες αναλαμβάνοντας την ευθύνη των επιλογών σου και αποχαιρετώντας οριστικά ό,τι σε πάει παραπίσω και όχι παραπέρα. Επέλεξε αυτή τη φορά να αντιμετωπίσεις κατάματα φόβους και παιδικά φαντάσματα, επιβάλλοντας τη δύναμη του ενήλικα που είσαι, αφαιρώντας οτιδήποτε περιττό και επιλέγοντας μια νέα φάση εσωτερικής εμπιστοσύνης και ασφάλειας, αλλά και όποιον και ό,τι την προάγει. Αναθεώρησε σε βάθος, αφαιρώντας με τόλμη ό,τι σε κρατάει μικρό και αδύναμο, εγκλωβισμένο σε φαντασίες και σενάρια αναπαράγοντας άπειρο στρες και ανασφάλεια, ώστε με την ευθυδρόμηση του Δία να επανατοποθετήσεις σε περιβάλλον ασφάλειας και ηρεμίας κάθε τομέα της ζωής σου.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξη 2018: Τι θα μας συμβεί

Leave a Comment