ΜΟΥΣΙΚΗ

ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΡΤΑΣ: ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΑΓΑΠΗ.

Άγγελοι είναι μαζί σου που θέλουν να σε βοηθήσουν μέσω των θεραπευτικών ιδιοτήτων της μουσικής. Τραβώντας αυτή την κάρτα, οι άγγελοι σου ζητούν να προσθέσεις την μουσική στη ζωή σου. Σε καθοδηγούν να βάζεις απαλή μουσική όταν ντύνεσαι, εργάζεσαι και όταν παίζεις. Επίσης σου ζητούν να σφυρίζεις και να τραγουδάς συχνά.

Μπορεί επίσης να τράβηξες αυτή την κάρτα γιατί έχεις εσύ ο ίδιος μουσικά χαρίσματα. Μήπως ένιωσες πρόσφατα σαν να σε καθοδηγούσαν να συνθέσεις ένα τραγούδι, να συμμετάσχεις σε μουσικό θέατρο, να γίνεις μέλος σε μουσικό συγκρότημα ή χορωδία, ή να παίξεις κάποιο μουσικό όργανο; Αυτές οι εσωτερικές ωθήσεις μπορεί να έρχονται από τους αγγέλους σου που μπορούν να δουν τα θεόσταλτα χαρίσματά σου. Γνωρίζουν ότι τα μουσικά σου ταλέντα θα βοηθήσουν άλλους. Έτσι, σου ζητούν να είσαι ένας Ανθρώπινος άγγελος εκφράζοντας το δικό σου δώρο του τραγουδιού και της μελωδίας.

ΘΑΥΜΑΤΑ

ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΡΤΑΣ : ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.

Αυτή η κάρτα είναι ο τρόπος με τον οποίο οι άγγελοι σου λένε να προσδοκάς ένα θαύμα. Ίσως νιώθεις ότι έχεις ανάγκη από ένα θαύμα τώρα γιατί δεν μπορείς να δεις καμία άλλη λύση. Να είσαι ανοικτός στο να επιτρέψεις στον Θεό να σε βοηθήσει να λύσεις τα ζητήματά σου με τρόπους που μπορεί να σε εκπλήξουν. Ανοίγεις την πόρτα για θαύματα όταν θέλεις να παραδώσεις τους φόβους σου στο Θεό. Οραματίσου τους αγγέλους να παίρνουν μακριά το ζήτημα και νιώσε τον εαυτό σου να υποστηρίζεται από τη σοφία και τη δημιουργικότητα του Θεού.

Καθώς χαλαρώνεις μέσα στην Πηγή, να είσαι σίγουρος ότι ευλογίες σε περιβάλλουν αυτή τη στιγμή. Να είσαι ανοικτός για ένα θαύμα που πρόκειται να σου συμβεί.

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΡΤΑΣ: Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ.

Ένας ήσυχος νους ακούει την φωνή των αγγέλων πιο εύκολα. Αυτή η κάρτα είναι ο τρόπος που χρησιμοποιήσαν οι άγγελοι για να σου πουν να ησυχάσεις τον νου σου ώστε οι αγγελικές σου επικοινωνίες να είναι δυνατές και καθαρές. Μόλις ξυπνήσεις, κάτσε τουλάχιστον πέντε λεπτά με τα μάτια σου κλειστά και ανέπνευσε βαθιά τρεις ή τέσσερις φορές.

Κάνε μία ερώτηση στους αγγέλους σου και κατόπιν άκουσε με προσοχή όπως θα έκανες για ένα αγαπημένο φίλο. Μην κάνεις προσπάθεια για να ακούσεις. Εάν κυνηγάς την απάντηση, θα σου διαφύγει. Αντίθετα, συνέχισε να εισπνέεις και να εκπνέεις βαθιά και άσε τον εαυτό σου να χαλαρώσει. Πες στον εαυτό σου ότι το να λαμβάνεις αγγελική επικοινωνία είναι φυσικό για σένα και ότι στην πραγματικότητα είναι μία καθημερινή εμπειρία. Όσο περισσότερο χαλαρώνει ο νους σου, τόσο ευκολότερο είναι για σένα να ακούσεις την απάντηση.