ΔΥΝΑΜΗ

ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΡΤΑΣ: ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

Έχεις όλη τη δύναμη του Δημιουργού σου μέσα σου! Όλη η δύναμη της Θεϊκής αγάπης, σοφίας και διάνοιας είναι διαθέσιμη σε σένα. Έχεις την πνευματική δύναμη να δεις αγγέλους και το μέλλον. Έχεις την νοητική δύναμη να συνδεθείς με την συμπαντική σοφία της Μίας Διάνοιας. Έχεις συναισθηματική δύναμη να συναισθάνεσαι τα θέματα των άλλων και σωματική δύναμη που είναι πραγματικά απεριόριστη.

Οι άγγελοι σου ζητούν να τους δώσεις όποιους φόβους μπορεί να έχεις σχετικά με το είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος δύναμη. Οι άγγελοί σου βλέπουν μία ήσυχη και όμορφη πλευρά της αληθινής σου δύναμης, να πηγάζει από την μόνη πηγή στο σύμπαν: Θεϊκή αγάπη. Επέτρεψε στον εαυτό σου να λάμπει με αυτή την ακτινοβολούσα αγάπη έτσι ώστε η αληθινή σου δύναμη να μπορεί να λάμπει προς τα έξω στον κόσμο με θαυματουργούς τρόπους.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΡΤΑΣ: Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ! ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΟΧΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.

Οι άγγελοι ξέρουν ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις και ότι χρειάζεσαι μία σταθερή ροή χρόνου, χρημάτων και άλλων πόρων. Τραβώντας αυτή την κάρτα, οι άγγελοι θέλουν να ξέρεις ότι τακτικές δόσεις παιχνιδιού μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου. Μπορεί να διαμαρτυρηθείς ότι δεν έχεις αρκετό χρόνο, χρήματα ή ενέργεια για να παίξεις. Όμως, οι άγγελοι σε διαβεβαιώνουν πως το παιχνίδι είναι μία θαυμάσια επένδυση που αποδίδει άμεσα οφέλη.

Όταν παίζεις και γελάς, χαλαρώνεις. Αυτή η χαλάρωση σου δίνει μεγαλύτερη εισροή από ιδέες, πνευματικές συνδέσεις, Θεϊκή καθοδήγηση και ενέργεια. Με τις νέες εμπνεύσεις και ενέργεια, μπορείς πολύ καλύτερα να υλοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Η χαλαρή και ακτινοβολούσα προσωπικότητά σου έλκει υπέροχους και υποστηρικτικούς ανθρώπους κοντά σου. Η θετική σου στάση δημιουργεί νέες ευκαιρίες για σένα. Όταν κοιτάς την ζωή με αυτό τον τρόπο, δεν μπορείς να μην παίζεις.

ΝΕΑ ΑΓΑΠΗ

ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΡΤΑΣ: ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Ή ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΜΙΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΣΧΕΣΗ.

Άνοιξε την καρδιά σου σε μία νέα εισροή Θεϊκής αγάπης, μέσω ενός συντρόφου στη ζωή σου. Οι άγγελοι σε προετοιμάζουν να έχεις επίγνωση των νέων ανθρώπων που εμφανίζονται στη ζωή σου, καθώς ένας νέος σύντροφος μπορεί να μην μοιάζει καθόλου με τους προηγούμενους συντρόφους σου. Να είσαι ανοικτός στις αλλαγές στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου, και μην προσκολλάσαι σε ιδέες για το πώς σκέφτεσαι ότι πρέπει να είναι οι σχέσεις. Αυτή είναι μία εποχή θαυμάσιων αλλαγών στην προσωπική σου ζωή και σου ζητείται να εμπιστευτείς τον θεό και τους φύλακες αγγέλους σου ώστε να ρυθμίσουν έτσι τα πράγματα που να ανταποκρίνονται στο ανώτατο καλό σου.

Οι αλλαγές στην προσωπική σου ζωή θα είναι επώδυνες μόνο εάν είσαι απόλυτη στις σκέψεις ή τις συμπεριφορές σου. Εάν ρέεις μαζί το ρεύμα της αγάπης, θα ανακαλύψεις ότι παλαιά μέρη της προσωπικής σου ζωής θα φύγουν σιγά-σιγά. Θα αντικατασταθούν πολύ γρήγορα από νέες οπτικές που θα σε ευχαριστήσουν βαθιά. Οι τωρινές σχέσεις μπορεί να τελειώσουν ή μπορεί να λειτουργούν σε μετάβαση προς μία νέα φάση πάθους και ανανεωμένης αγάπης. Ή, ένας νέος σύντροφος μπορεί να εμφανιστεί στην ζωή σου και να φέρει μεγάλη ευτυχία και για τους δύο σας.