Το Φθινόπωρο για όλα τα ζώδια

Κριός

Το φθινόπωρο ξεκινά για εσάς πολύ πιο ήρεμα και χαλαρά όσο αφορά τον μήνα Σεπτέμβριο. Με τον Κυβερνήτη σας τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, πολλές συζητήσεις και μια έντονη κινητικότητα καλό είναι να απέχουν από λόγια παρορμητικά που αργότερα θα μετανιώσετε, αλλά και παιχνίδια επιβολής και κυριαρχίας. Ο Ερμής ανάδρομος απέναντί σας άλλωστε καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου σας ζητάει να προσέχετε βαρύγδουπες δηλώσεις, μιας και οι συνθήκες δεν είναι ακόμη ώριμες για να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου – με τον Δια απέναντί σας – θα επαναπροσδιορίσετε στόχους που είναι σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό και ίσως να είναι και το μόνο διάστημα μέσα στο Φθινόπωρο όπου μπορείτε να προσβλέπετε σε πιο ξεκάθαρες και ουσιαστικές συζητήσεις. Από το τέλος του Οκτώβρη με τον Κυβερνήτη σας τον Άρη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και τις εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που δεν αφήνετε πίσω σας και μπλοκάρει την εξέλιξή σας αλλά και τα δώρα του Δία. Όσο και αν σας είναι δύσκολο ο Οκτώβρης και ο Νοέμβρης ζητούν μια βαθύτερη ενδοσκόπηση, ώστε να κατανοήσετε που μπλοκάρετε και σαμποτάρετε τον εαυτό σας σε κάθε επίπεδο, παρατηρώντας πως αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι μέσα σας κι όχι στον εξωτερικό κόσμο, αφήνοντας στην άκρη την εξωτερική δράση, τις άσκοπες συζητήσεις, τις εμπλοκές, τις συγκρούσεις και τις εντάσεις, καθώς και κάθε σας προσπάθεια να αλλάξετε τους άλλους, αλλάζοντας ουσιαστικά και σε βάθος εσάς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βιώσετε πένθη που αποφεύγετε εδώ και καιρό, κλείνοντας έναν κύκλο ζωής, ώστε να ανοίξετε, με την επιστροφή του Δία στο ζώδιό σας, ένα καινούργιο κύκλο πολύ πιο κοντά στις ανάγκες σας και την ευτυχία σας.

Ταύρος

Βαθιές αλλαγές με το Φθινόπωρο να σας υποδέχεται με το τετράγωνο του Κρόνου στο ζώδιο σας με τον Ουρανό, έρχονται στο προσκήνιο. Αλλαγές δομικές που σχετίζονται με μια άλλη αντίληψη της συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας, αλλά και της ελευθερίας σας. Δυο εκλείψεις στον άξονά σας, μια στο ζώδιό σας και μία στο απέναντι ζώδιο του Σκορπιού, σας ζητούν επιτακτικά να αφήσετε πίσω σας ό,τι έχει τελειώσει πλέον οριστικά βιώνοντας ματαιώσεις που έχουν τη ρίζα τους σε παλιά άκλειστα πένθη. Πένθη που όσο αποφεύγετε να βιώσετε, να θρηνήσετε και να απελευθερώσετε, μπλοκάρουν τη ζωή σας σε κάθε επίπεδο, ανακυκλώνοντας σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, παίρνοντας μία τη θέση του σαδιστή και μία τη θέση του μαζοχιστή. Ο Ουρανός και οι Εκλείψεις έρχονται να σας ξακαθαρίσουν πως όσο περιμένετε οι βαθιές βασικές σας ανάγκες να καλυφθούν από τους άλλους, τόσο θα ματαιώνεστε, μιας και καρμικά η ευθύνη των αναγκών σας και όχι των επιθυμιών σας είναι καθαρά δικής σας. Οι Εκλείψεις σας τονίζουν πως άλλος ένας τρόπος που αυτό-μαζοχίζεστε και μετέπειτα αυτοσαδίζεστε, είναι τα λάθος κριτήρια επιλογής στις σχέσεις σας κάθε είδους. Όσο επιλέγετε να ζητάτε από αυτούς που δεν έχουν και δεν μπορούν να σας δώσουν, αλλά και δεν έχουν καμία δυνατότητα και ωριμότητα να κάνουν καθαρές συμφωνίες και σχέσεις, τόσο η συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια θα πηγαίνει περίπατο. Όλη η περίοδος του Φθινοπώρου μέχρι και την άνοιξη του 2023 που ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο σας, είναι μια περίοδος τεράστιων αλλαγών μέσα σας προς την ωριμότητα αλλά και την ενηλικίωση, επαναπροσδιορίζοντας τα κριτήριά σας, αποχαιρετώντας αυτοκαταστροφικές σχέσεις και συμπεριφορές. Αλλάξτε κατεπειγόντως θέση γιατί αυτή που κρατάτε ανακυκλώνει μόνο απελπισία, αγωνία, τρόμο και ματαιώσεις.

Δίδυμοι

Το Φθινόπωρο ξεκινά με τον Άρη στο ζώδιό σας μια ευθύδρομο και μία ανάδρομο ως τον Μάρτιο του 2023. Η επτάμηνη παραμονή του Άρη στο ζώδιό σας, σαφώς επιφέρει μια πρόσθετη δράση η οποία από την ωριμότητά σας θα εξαρτηθεί αν θα σας οδηγήσει σε νέους δρόμους εξέλιξης ή σε ένα παραλήρημα σκέψεων, λόγων και άσκοπων συγκρούσεων που κυριολεκτικά θα σας διαλύσουν. Αποφύγετε με κάθε κόστος συζητήσεις που οδηγούν σε φαύλους κύκλους και παρανοϊκά σενάρια με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα, να σας φέρνει πολύ συχνά αντιμέτωπους με παιδικές αρρώστιες, παράνοια και τρέλα, κυρίως τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Επιλέξτε να εφαρμόσετε την παροιμία που λέει λίγα λόγια και καλά και κατ΄ επέκταση ενήλικα, γειωμένα και σε επαφή με την πραγματικότητα. Αφήστε πίσω σας εφηβικές και παιδικές τρελλίτσες που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα και οριοθετηθείτε με την βοήθεια του Κρόνου από τον φιλικό σας Υδροχόο, δηλώνοντας ευθαρσώς την μη συμμετοχή σας σε αυτές. Ειδικά από το τέλος Οκτωβρίου που ο Ερμής περνά σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στο ζώδιό  σας και η εξωτερική δράση θα μπλοκάρει, γυρίστε την προσοχή μέσα σας, επαναπροσδιορίζοντας τα όριά σας και διαφοροποιώντας αυτό που θα θέλατε να είστε από αυτό που είστε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα μετακινήσεων, σχέσεων με αδέλφια και βάλτε όρια στο μυαλό σας που τρέχει με χίλια, κοιτώντας προς την καρδιά σας.

Καρκίνος

Το κυριότερο που θα χρειαστεί να προσέξετε με τη δύσκολη όψη του Δία στο ζώδιό σας κυρίως τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, είναι οι υπερβολές που πράττετε κάτω από παρορμητικές αποφάσεις, ξεχνώντας τα όρια των δυνατοτήτων και του εαυτού σας. Η καλύτερη περίοδος για να δράσετε πιο ουσιαστικά και κυρίως με μέτρο αλλά και την εύνοια του Δία από το φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων, είναι το τέλος του Οκτωβρίου και ο Νοέμβριος. Δυο ισχυρές εκλείψεις με θετική διάθεση προς εσάς, σας ζητούν να απενοχοποιηθείτε και να θυμηθείτε πως η Αγάπη είναι αυθεντική, όταν πρωτίστως διακινείται προς τον εαυτό μας και στην συνέχεια διοχετεύεται στους άλλους. Αγάπη που στρέφεται προς το “καλό” των άλλων και στο τέλος σας διαλύει και σας αποδυναμώνει λέγεται εξάρτιση και επιφέρει μόνο χωριστότητα και δυστυχία. Αυτοί οι βαθιοί επαναπροσδιορισμοί του πότε είστε καλός, πότε είστε κακός, πότε κατά τη γνώμη των άλλων αγαπάτε και πότε κατηγορείστε ότι είστε παρτάκηδες, αδιάφοροι, κακοί και ένοχοι, είναι αυτό που θα πρέπει καρμικά να εργαστείτε όλη αυτή την περίοδο. Δείτε αυτό το φθινόπωρο, μιας και η Αγάπη για εσάς είναι το πιο σημαντικό, πως Αγάπη που δεν παρέχει Αλήθεια και Ελευθερία, μόνο Αγάπη δεν είναι. Ελευθερώστε τον εαυτό σας από τέτοιου είδους παιχνίδια, ξεμπλοκάροντάς τον από μαύρες τρύπες διαρροής, ώστε να ανοίξουν δρόμοι σε κάθε τομέα της ζωής σας πέρα από εξαρτήσεις και εμπλοκές, προσκολλήσεις και πάθη, με τη βοήθεια του Δία από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων.

Λέων

Ξέρετε πως βρίσκεστε σε μια περίοδο ισχυρών πιέσεων με τον Κρόνο απέναντί σας, τον Ουρανό σε έντονη όψη από τον Ταύρο και δύο εκλείψεις στον Ταύρο και τον Σκορπιό να σας λένε ξεκάθαρα πως ο τρόπος που επιλέγετε οδηγεί σε αυτές τις ισχυρές πιέσεις. Αυτό το φθινόπωρο θα σας γίνει ξεκάθαρο πως, όσο προσπαθείτε να κυριαρχείτε και να επιβάλλεστε, να εξουσιάζετε και να υποτιμάτε κάνοντας σημαία σας την αλαζονεία και άλλες πατριαρχικές μεθόδους, το αποτέλεσμα θα είναι κλειστοί δρόμοι προς κάθε κατεύθυνση. Όλο το σύμπαν και η εποχή του Υδροχόου που χαράζει σας ξεκαθαρίζει πως η περίοδος των “βασιλιάδων” καταρρέει για πάντα. Είναι η ώρα να συνειδητοποιήσετε πως δυνατός δεν είναι αυτός που ελέγχει τους άλλους με κάθε τρόπο, αλλά αυτός που μπορεί να ελέγχει τον εαυτό του και να επιτρέπει στη ζωή να του δείχνει αυτό που τον εξελίσσει κι όχι αυτό που τον βολεύει.

Πένθη πολλά και άκλειστα φέρνει στο προσκήνιο όλη αυτή η περίοδος. Πένθη που έρχονται καρμικά να σας δείξουν πως είναι η ώρα να αποχαιρετίσετε οριστικά αυτόν τον πατριάρχη εξουσιαστή που σας ταλαιπωρεί από τα παιδικάτα σας, αποχαιρετώντας παθολογίες και αλαζονικές συμπεριφορές και ανοίγοντας την καρδιά σας. Είναι η ώρα να συνειδητοποιήσετε πως κανένας δεν γεννήθηκε για να κάνει αυτό που εσείς θέλετε, αλλά για να εκπληρώσει τον δικό του σκοπό ζωής, δίνοντας στους άλλους το δικαίωμα της Ελεύθερης βούλησης και δημιουργώντας σχέσεις Ελευθερίας, Αλήθειας και κατ’ επέκταση Αγάπης. Μόνο αλλάζοντας σε βάθος θα δείτε την πίεση που σας συνθλίβει να μεταλλάσσεται σε φως.

Παρθένος

Με τον Άρη να σας στοχεύει από το ζώδιο των Διδύμων μια ευθύδρομος και μία ανάδρομος, σίγουρα αν δεν αλλάξετε θέση θα βιώσετε ένα φθινόπωρο ακραίο στα όρια της διάλυσης. Κάθε μορφή βίας είτε λεκτική, είτε παθητική, είτε ενεργητική, είτε τη δέχεστε, είτε την ασκείτε, είναι η ώρα να βγει με κάθε κόστος έξω από τη ζωή σας. Ταρατατζούμ, ουρλιαχτά, παράνοια, τρέλα, παιχνίδια κυριαρχίας, είναι η ώρα που καρμικά χρειάζεται να καθαριστούν μέχρι το βάθος του πυρήνα σας, αλλιώς οι συνέπειες θα είναι έντονες και εξαιρετικά επικίνδυνες. Είναι η ώρα να συνειδητοποιήσετε το πόσο παθολογικά είναι τα παιχνίδια θύματος – θύτη και να κλείσετε οριστικά αυτούς τους πολέμους, αποχαιρετώντας ό,τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Ειδικά την περίοδο του Οκτώβρη και του Νοέμβρη που ο Άρης συγκρούεται με τον Ποσειδώνα και οι εκλείψεις στον Άξονα Ταύρου-Σκορπιού οδηγούν τα πράγματα στα άκρα, προσέξτε τι λέτε, σε ποιον το λέτε, προσέξτε κάθε μορφή επίκρισης και κριτικής αλλά και κάθε εμπλοκή σας με καταστάσεις και πρόσωπα που κινούνται ανάμεσα στην τρέλα και την παράνοια. Όλη αυτή η περίοδος για εσάς, με τον Δία να επιστρέφει απέναντί σας, καρμικά είναι μια περίοδος βαθιάς θεραπείας, πένθους και αποχαιρετισμού της βίας σε κάθε της μορφή, με σκοπό να μάθετε να σχετίζεστε με σεβασμό και αγάπη τόσο στον εαυτό σας όσο και στο περιβάλλον σας.

Ζυγός

Ο Σεπτέμβρης ξεκινά με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και τον Δία απέναντί σας ανάδρομο να σας ζητούν να επαναπροσδιορίσετε στόχους, σχέσεις και συμπεριφορές που θα σας πάνε μετέπειτα και πιο ουσιαστικά στους στόχους σας σε κάθε τομέα. Η θετική όψη του Κρόνου άλλωστε σας βοηθάει να βρείτε αυτό το μέτρο που θα παράξει αρμονία, απελευθερώνοντάς σας από καταστάσεις δυσαρμονικές, που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα καλό πια. Σε αυτή τη λογική κινείται όλο το Φθινόπωρο με τον Άρη από το φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων, μια ευθύδρομο και μια ανάδρομο ως τον Μάρτιο, να σας οδηγεί σε μια δράση με μέτρο χωρίς περιττά λόγια, άσκοπες διαρροές και συζητήσεις, θυμίζοντάς σας πως “σαπουνίζοντας γουρούνι, χάνεις χρόνο και σαπούνι”. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο με τον Άρη να περνά σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, σε υπερβολές που αφορούν συζητήσεις που προάγουν μόνο φαύλους κύκλους, αλλά και μετακινήσεις που καλό είναι να αποφευχθούν. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας άλλωστε τον Οκτώβριο σε όψη με τον Δία και τον Κρόνο, αλλά και δυο  ισχυρές Εκλείψεις σας ζητούν να αφήσετε πίσω σας ό,τι έχει “πεθάνει” πια, παύοντας να προσδοκάτε νεκραναστάσεις, αποδεχόμενοι τα πένθη σας και κοιτώντας μπροστά σε μια νέα θέση ζωής από κάθε άποψη. Αφήστε ό,τι δεν προχωράει τώρα για λίγο αργότερα προς τον Δεκέμβρη και μετά, με τον Δία να επιστρέφει απέναντί σας, υποσχόμενος εξαιρετικά δώρα αν έχετε φροντίσει να “καθαρίσετε” τον χώρο σας για να έρθουν.

Σκορπιός

Με τον Ουρανό απέναντι σας σε έντονη όψη με τον Κρόνο και δύο ισχυρές εκλείψεις μια στο ζώδιό σας και μια στο ζώδιο του Ταύρου, όσο και να θέλω να σας μιλήσω για ένα εύκολο φθινόπωρο, δυστυχώς δε μπορώ. Όλο το σύμπαν ασκεί τεράστιες πιέσεις με στόχο να μεταβληθείτε και για να είμαι ακριβής με στόχο να μεταλλαχθείτε, συνειδητοποιώντας πως αυτές οι πιέσεις ξεκινούν από μέσα σας και δημιουργούν τεράστια αδιέξοδα έξω σας. Όλη αυτή η περίοδος σας ζητά να θυμηθείτε το σκοπό που βρίσκεστε ενσαρκωμένοι σε αυτήν εδώ την διάσταση. Να θυμηθείτε πως είστε μια ύπαρξη που ενσαρκώθηκε να εξελιχθεί από το “σκοτάδι” της προς το Φως, αποχαιρετώντας δυσλειτουργικές συμπεριφορές, πεποιθήσεις, παιχνίδια βίας, κυριαρχίας και επιβολής, κινούμενοι προς την Αλήθεια, την Ελευθερία και την Αγάπη. Αφήστε πίσω τις εξαρτήσεις και κυρίως σαδομαζοχιστικά παιχνίδια που ασκείτε στον εαυτό σας, είτε δέχεστε από τους άλλους, αλλά και φαύλους κύκλους αυτοκαταστροφής. Το κυριότερο αυτής της περιόδου με τις Εκλείψεις στον Άξονά σας, είναι να βιώσετε και να “κλείσετε” πένθη, συνειδητοποιώντας πως είναι άλλο το παριστάνω τον πενθούντα και άλλο αποχαιρετώ και από-προσκολλούμαι από προηγούμενες φάσεις ζωής, γιατί απλά δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα καλό στο εδώ και τώρα. Και όλο αυτό είναι αληθινό όταν γίνεται μόνο με Αγάπη προς εμένα, αλλά και προς ό,τι αποχαιρετώ. Να θυμάστε πως αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να μετατρέψει το σκοτάδι σε φως, είστε εσείς. Αλλά ίσως αυτό δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Έχετε την δυναμική και ίσως σας λείπουν οι δεξιότητες.

Τοξότης

Αυτό το Φθινόπωρο, με τον Άρη απέναντί σας ως τον Μάρτιο, μια σε ευθύδρομη και μια σε ανάδρομη πορεία, αλλά και τη συμμετοχή του Ποσειδώνα, το να κρατήσετε τον εαυτό σας σε επαφή με την πραγματικότητα μακριά από την παράνοια και την τρέλα θα είναι το ζητούμενό. Συνειδητοποιήστε πως υπάρχουν πράγματα τόσο ιεραρχικά όσο και ψυχοπαθολογικά που δεν “νικιούνται” αλλά μόνο “αποχαιρετιούνται”. Πάψτε λοιπόν να προσπαθείτε να πολεμήσετε επιδιώκοντας πύρρειες νίκες που θα σας αποδιοργανώσουν πλήρως, αφήνοντας πίσω σας ό,τι παραπαίει και σας αποδιοργανώνει, ακόμη κι αν αυτό είναι οι πεποιθήσεις σας. Την περίοδο που ο Άρης βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία προς το τέλος του Οκτωβρίου και τον Νοέμβριο αποφύγετε να πιέσετε ό,τι δεν εξελίσσεται και δεν προχωράει, παίρνοντας απόσταση και διορθώνοντας τα κριτήρια και τις επιλογές σας, ώστε τον Γενάρη με την επιστροφή του Δία στο Κριάρι και τον Άρη σε ευθύδρομη πορεία να τα υλοποιήσετε χωρίς δυσκολίες και εμπόδια. Αποφύγετε με κάθε κόστος συζητήσεις που περιέχουν βία και εντάσεις. Με τον καινούργιο χρόνο όλα αυτά μπορούν να εξηγηθούν πολύ πιο ήρεμα και ουσιαστικά. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια με τον Άρη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, γιατί κάθε είδους κίνηση φαίνεται να μπλοκάρεται. Το ίδιο ισχύει και για θέματα σπουδών, αγορές αυτοκινήτων, αλλά και διευθετήσεις εγγράφων και νομικών υποθέσεων. Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί να δράσετε ουσιαστικά και υπαρξιακά, αλλάζοντας από μέσα προς τα έξω όσα σας ασκούν πίεση.

Αιγόκερως

Με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο σε έντονη όψη με τον Ουρανό και τον Δία σε όψη τετραγώνου, αποφύγετε επιλογές που περιέχουν υπερβολές και δείχνουν πως σας ελευθερώνουν, αλλά στην πραγματικότητα θα σας εγκλωβίσουν σε αδιέξοδα. Να θυμάστε πως “κόβοντας” δεσμούς με ένταση και βία στην πραγματικότητα πισωγυρίζετε και δεν προχωράτε. Όσο και αν αισθάνεστε πως οι επιλογές σας σας πιέζουν, “κόβοντας” μέσω ρήξεων, απλά θα επαναλάβετε τον ίδιο φαύλο κύκλο. Ο δρόμος προς την Ελευθερία έρχεται από μέσα προς τα έξω, ελευθερώνοντας και εξελίσσοντας τον εαυτό σας από όλα αυτά που κουβαλάτε και όχι αλλάζοντας έξω τόπους και πρόσωπα. Δυο ισχυρές Εκλείψεις και ο Άρης μια σε ευθύδρομη και μια σε ανάδρομη πορεία, σας ζητούν να αφήσετε πίσω σας από αγάπη και όχι από οργή ολόκληρα κομμάτια του εαυτού σας που είναι πλέον “νεκρά”, αλλάζοντας θέση στο εδώ και τώρα και όχι στο εκεί και τότε. Το φετινό Φθινόπωρο σας δίνει προοπτικές να αλλάξετε εσείς σε βάθος και όχι να αλλάξετε τους γύρω σας. Είναι η ώρα να συνειδητοποιήσετε πως οι πατριαρχικές μέθοδοι επιβολής, κυριαρχίας, απαξίωσης και υποτίμησης δεν σας προωθούν προς την ευτυχία σας, αλλά προς μια ψεύτικη δύναμη που στο τέλος της ημέρας ανακυκλώνει πόνο και αδιέξοδα και ένα φαύλο κύκλο με θύτες και θύματα. Η όψη του Δία με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας σας δίνει τη βοήθεια που χρειάζεστε για να ανακαλύψετε δεξιότητες και τρόπους που θα σας θεραπεύσουν σε βάθος, φέρνοντας σας σε επαφή με αυτό που είναι η αληθινή δύναμη.

Υδροχόος

Αυτό το Φθινόπωρο με την όψη του Κρόνου στο ζώδιό σας με τον Ουρανό αλλά και δυο εκλείψεις μια στον Ταύρο και μια στον Σκορπιο, σας ζητά βαθιές δομικές αλλαγές, αλλά και το κλείσιμο ολόκληρων κύκλων ζωής που αρνείστε πεισματικά να “πενθήσετε”. Παρόλα αυτά σημαντικοί πλανήτες και όψεις, σας βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, ζητώντας σας να “ξεπαγώσετε” πράγματα και συναισθήματα που σας κρατούν έξω και μακριά από αυτά που στο τώρα ζητάει η εξέλιξή σας. Η παρουσία του Άρη στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων από τον Σεπτέμβριο ως τον Μάρτιο, μια ευθύδρομος, μία ανάδρομος, σας ζητά να βρείτε άλλους τρόπους πέρα από τους νοητικούς, αποφεύγοντας θεωρίες και αναλύσεις με κριτική εστιάζοντας σε αυτό που λέει η καρδιά σας. Βάλτε όρια στο μυαλό σας που τρέχει ασταμάτητα και νιώστε όλα σας τα συναισθήματα χωρίς διακρίσεις, αν θέλετε πραγματικά να “πενθήσετε” και να αποχαιρετίσετε με Αγάπη ό,τι δεν σας πάει παρακάτω. Τον Οκτώβριο, η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού σας δίνει τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις και συνεργασίες από μια τελείως διαφορετική σκοπιά, με υπομονή, μιας και τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ καθαρά τον Γενάρη με τον Άρη σε ευθύδρομη πορεία. Το Φθινόπωρο αυτό θα αλλάξει, αν δουλέψετε σε βάθος αυτό που λέτε υλική και συναισθηματική ασφάλεια, δημιουργώντας, αν το επιτρέψετε, πολύ καλύτερους υποστηρικτικούς μηχανισμούς για εσάς. Αποφύγετε κάθε μορφή απολυτότητας, αλλά και συζητήσεις που είναι ξεκάθαρο ότι εμπεριέχουν αδιέξοδα, παράνοια και τρέλα.

Ιχθύες

Αυτό το Φθινόπωρο, με τον Άρη σε έντονη όψη από τους Διδύμους μέχρι τον Μάρτιο, μια ευθύδρομο, μια ανάδρομο, σε πολύ δύσκολη όψη με τον Κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, καθιστά ως αναγκαιότητα το να μείνετε σε επαφή με την πραγματικότητα και να απεμπλακείτε από καταστάσεις εξάρτισης, τρέλας και παράνοιας με κάθε κόστος. Συζητήσεις που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι δεν οδηγούν πουθενά, καλό είναι να αποφευχθούν με κάθε κόστος, γιατί μόνο αποδιοργάνωση θα φέρουν. Η ανάδρομη πορεία του Άρη τον Νοέμβριο αλλά και η επιστροφή του Δία στο ζώδιό σας, σας ζητούν να σταματήσετε την εξωτερική δράση και να κοιτάξετε μέσα σας θεραπεύοντας τραύματα και “κλείνοντας” πένθη, αλλά και ολόκληρους κύκλους επιλογών που δεν σας προσφέρουν σε καμία περίπτωση πλέον αυτό που έχετε ανάγκη. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναπροσδιορίσετε όχι αυτό που σας ζητήθηκε να είστε, αλλά αυτό που είστε, αγκαλιάζοντάς το με αγάπη, αφήνοντας πίσω σας σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές που μια παίρνετε την θέση του σαδιστή και μια του μαζοχιστή, επιλέγοντας έτσι και τέτοιους συμπαίκτες.  Δώστε ιδιαίτερη προσοχή την περίοδο Νοεμβρίου σε μετακινήσεις, ταξίδια, θέματα σπουδών, αλλά και εγγράφων και νομικών υποθέσεων. Γίνετε συγκεκριμένοι, αφήνοντας παιχνίδια φυγής και ασάφειας, αλλά και αυτό το περιβόητο “καλό παιδί” που δε λέει την αλήθεια του αλλά αυτό που θέλουν να ακούσουν οι άλλοι, συνειδητοποιώντας πως στον κόσμο των ενηλίκων η εκτίμηση προηγείται της αγάπης.

Leave a Comment