Η Γεωργία Κιάφη. 

Η Γεωργία Κιάφη. 

 

Η Γεωργία Κιάφη είναι επαγγελματίας Σύμβουλος του Φένγκ Σούι, με ειδικότητα στην παραδοσιακή σχολή του Φένγκ Σούι «Ιπτάμενα Αστρα». Αλλες ειδικότητές της είναι η μέθοδος ανάλυσης κινέζικου ωροσκόπιου «4 κολώνες του πεπρωμένου», το Ι Τσινγκ, όπως και η επιλογή ευοίωνων ημερομηνιών για σημαντικά γεγονότα.

Η Γεωργία γεννήθηκε στην Αθήνα και μιλάει άπταιστα 4 ξένες γλώσσες (αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά). Διαμένει μεταξύ Ελβετίας και Ελλάδας, ενώ συχνά ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ευρώπη για μελέτες, παρουσιάσεις και σεμινάρια.

Παρέχει επιλογή τοποθεσίας, σχεδιασμό διαρρύθμισης εξωτερικού χώρου και σχεδιασμό επαγγελματικού και ιδιωτικού εσωτερικού χώρου. Επιπλέον, συμβουλεύει εταιρίες και ιδιώτες, σχετικά με επενδύσεις και μελλοντικά τους σχέδια.

Η Γεωργία εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικά προγράμματα, αρθρογραφεί σε περιοδικά και παρουσιάζει το Φένγκ Σούι και τις «4 κολώνες του Πεπρωμένου» σε διαλέξεις στη Γερμανία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Γεωργία Κιάφη είναι προσωπικά εκπαιδευμένη από τον Master Raymond Lo, από το Hong Kong. Είχε την μοναδική ευκαιρία να εργαστεί πολλές φορές μαζί με τον Master Raymond Lo σε ολόκληρο τον κόσμο, συμβουλεύοντας πελάτες στο Φένγκ Σούι, τις «4 κολώνες του πεπρωμένου» και το Ι Τσινγκ.

Η Γεωργία είναι η μοναδική εξουσιοδοτημένη διδάσκαλος Ευρώπης του εκπαιδευτικού προγράμματος του Master Raymond Lo για επαγγελματίες συμβούλους του Φένγκ Σούι.

Είναι επίσης η μοναδική εκπρόσωπός του σε ολόκληρη την Ευρώπη.

  

Φενγκ Σούι.

 

Φένγκ Σούι ονομάζεται η αρχαία κινέζικη γνώση που μελετά την επιρροή του περιβάλλοντος στην ανθρώπινη ευημερία. Οι Σοφοί παρατήρησαν όλα τα φυσικά φαινόμενα, κατέγραψαν τις παρατηρήσεις τους και έβγαλαν το συμπέρασμα ότι όλες οι δυνάμεις του διαστήματος, τα βουνά και τα ποτάμια, ο άνεμος και το νερό, μπορούν να επηρεάσουν την τύχη του ανθρώπου.

Κατανόησαν ότι το άμεσο εξωτερικό περιβάλλον, αλλά και ο άμεσος εσωτερικός χώρος διαμονής ενός ατόμου, επηρεάζει τις σχέσεις του με άλλα άτομα, την οικονομική ευημερία του, αλλά και την υγεία του. Χρησιμοποίησαν αυτή την πολύτιμη γνώση, ώστε να ευνοήσουν τον Αυτοκράτορα της Κίνας και τους ευγενείς, με σκοπό την εξασφάλιση της πολιτικής κυριαρχίας τους, της μακροζωίας τους και των καλών ανθρώπινων σχέσεων, όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή. Για ολόκληρους αιώνες, το Φένγκ Σούι ήταν ένα καλά κρατημένο μυστικό που διδασκόταν από στόμα σε στόμα, από τον Διδάσκαλο στον διαλεκτό μαθητή του. Στην επαρχία της Κίνας και σε άλλα κράτη, το Φένγκ Σούι έχασε την αρχική του έννοια. Αυτό συνέβη, είτε επειδή ήταν δύσκολο για τους απλούς αγρότες Κινέζους να κατανοήσουν αυτή την γνώση χρησιμοποιώντας υπολογισμούς και περίπλοκες πυξίδες, είτε επειδή κάποιες άλλες φορές διαδίδονταν επίτηδες λανθασμένες πληροφορίες από τον ίδιο τον Αυτοκράτορα, με τον σκοπό να ξεγελάσει τους εχθρούς του.

Παρόλα αυτά, η αληθινή γνώση του Φένγκ Σούι κατάφερε να φτάσει μέχρι και τις μέρες μας. Σήμερα γοητεύει και τη Δύση. Ανθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα εφαρμόζουν αυτή την αρχαία γνώση, για να βελτιώσουν την ευημερία τους σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Η μελέτη Φενγκ Σούι.

Το Φένγκ Σούι δεν είναι ούτε θέμα πίστης, ούτε θρησκεία. Δεν έχει να κάνει με την διαίσθηση ή αίσθηση ενός δωματίου. Το Φένγκ Σούι βασίζεται αποκλειστικά σε υπολογισμούς, χρησιμοποιώντας την ειδική πυξίδα Λο Παν.

Μια μελέτη Φενγκ Σούι περιλαμβάνει τα εξής:

A.

Μέτρηση με μοίρες ακριβώς του μπροστινού τμήματος του κτιρίου, χρησιμοποιώντας την πυξίδα Λο Παν. Ειδικά εξωτερικά χαρακτηριστικά, όπως πισίνες, σιντριβάνια, δέντρα ή λάμπες ηλεκτρικού, βουνά, δρόμοι κλπ λαμβάνονται υπόψιν.

B.

Εξέταση του εσωτερικού χώρου, έχοντας το αρχιτεκτονικό σχέδιο και γνωρίζοντας την εποχή κατασκευής και την κατοίκηση του κτιρίου.

Γ.

Συζήτηση και πρόταση για σωστή τοποθέτηση παραθύρων, πορτών, επίπλων και άλλων διακοσμητικών αντικειμένων.

Δ.

Αναλυτική, γραπτή αναφορά με επεξήγηση των αλλαγών που θα πρέπει να γίνουν, αναφέροντας προτεραιότητες και αιτιολόγηση.

E.

Ανάλυση του κινέζικου ωροσκοπίου των ατόμων που κατοικούν το χώρο, με σκοπό την εφαρμογή των κατάλληλων χρωμάτων στον προσωπικό τους χώρο.

Ζ.

Μηνιαίο τσεκ απ «Ιπτάμενων άστρων», μήνα με μήνα, για ένα χρόνο. Δίνεται έμφαση όταν κάποιες ιδιαίτερα αρνητικές ενέργειες επισκέπτονται τα σημαντικά δωμάτια, όπως κρεβατοκάμαρα, είσοδο, γραφείο. Προτάσεις πώς να μειωθεί η επιρροή τους.

 

 

Συμβουλές Feng Shui 2004/2005.

Πώς επηρεάζουν τα Ιπτάμενα Αστρα το χώρο σας.

 

Γιατί πρέπει να κάνουμε Feng Shui για κάθε χρονιά;

 

Σύμφωνα με τη σχολή Ιπτάμενων Αστρων του  Feng Shui, κάθε χώρος έχει τις τυχερές και άτυχες στιγμές του, οι οποίες μπορούν να προϋπολογιστούν, όπως ακριβώς κάνουμε για έναν άνθρωπο, αναλύοντας το ωροσκόπιό του.

Κάθε χώρος έχει γενέθλια. Είναι η περίοδος που το κτίριο κατασκευάστηκε και κατοικήθηκε για πρώτη φορά.

Κάθε χώρος έχει προσωπικότητα. Κάθε κτίριο βλέπει σε ορισμένες μοίρες, σε σχέση με τον βορρά και κάθε δωμάτιό του βρίσκεται σε ορισμένη κατεύθυνση.

 

Οταν γνωρίζουμε πότε κατοικήθηκε ένα κτίριο και σε πόσες μοίρες «βλέπει», μπορούμε να υπολογίζουμε τον προσωπικό του χάρτη. Αυτός ο χάρτης, μας δίνει πληροφορίες για το πώς επηρεάζει το κτίριο τους κατοίκους του σε θέματα ανθρώπινης αρμονίας και οικονομικής ευμάρειας.

Εκτός από το χάρτη αυτό, ο οποίος είναι σταθερός και ισχύει για πάντα, υπάρχει η επιρροή της χρονιάς και του μήνα. Αυτή η επιρροή εξηγεί για ποιο λόγο δεν συμβαίνουν τα ίδια πράγματα σε ένα χώρο.

 

Με απλά λόγια, μπορούμε να συγκρίνουμε τη σχολή Ιπτάμενων Αστρων του Feng Shui με την Αστρολογία που κάνουμε για έναν άνθρωπο.

Στην Αστρολογία, κάθε άτομο έχει τον προσωπικό, σταθερό, αστρολογικό του χάρτη. Οι πλανήτες όμως, αλλάζουν θέση κάθε στιγμή, την οποία θέση μπορούμε να προϋπολογίσουμε, οπότε μπορούμε να κάνουμε και προβλέψεις για το μέλλον αυτού του ατόμου.

Έτσι ακριβώς και για ένα κτίριο, γνωρίζοντας τον χάρτη των «Ιπτάμενων Αστρων» του, μπορούμε να δούμε τις δυνατότητες αυτού του χώρου. Γνωρίζοντας την επιρροή της φύσης κάθε χρονιά, μήνα ακόμα και μέρα, μπορούμε να υπολογίζουμε με ακρίβεια την επιρροή του χώρου πάνω στα άτομα που τον κατοικούν.

 

  Πώς επηρεάζει ένας μήνας ή χρόνος

τον προσωπικό χάρτη Ιπτάμενων Αστρων ενός χώρου;

 

Η σχολή Ιπτάμενων Αστρων του Feng Shui αναφέρεται στους δύο μεγαλύτερους παράγοντες στη ζωή: Την ανθρώπινη αρμονία (π.χ. υγεία, σταθερότητα, καλές ανθρώπινες σχέσεις) και τα χρήματα.

 

Χρησιμοποιώντας τον χάρτη Ιπτάμενων Αστρων π.χ. ενός σπιτιού, βρίσκουμε τους χώρους που πρέπει να είναι ήσυχοι (κρεβατοκάμαρα) και τους χώρους που πρέπει να είναι δραστήριοι (σαλόνι, Χολ, πόρτα, γραφείο).

Κατόπι, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα ήσυχα δωμάτια στην κατεύθυνση που πρέπει να είναι ήσυχη, ενώ θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα δραστήρια δωμάτια στην κατεύθυνση που πρέπει να είναι δραστήρια.

Εάν ο χώρος είναι λάθος τοποθετημένος, θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε ήσυχο τον χώρο που πρέπει να είναι ήσυχος, απομακρύνοντας τηλεοράσεις, σιντριβανάκια, computerς και άλλα «δραστήρια» αντικείμενα.

Στην συνέχεια, θα βρούμε τις κατευθύνσεις που πρέπει να είναι δραστήριες, όπου θα τοποθετήσουμε τα «δραστήρια» αντικείμενα.

 

Επειτα, θα πρέπει να δούμε πώς επηρεάζει η κάθε χρονιά, ή και μήνας, τα σημαντικότερα δωμάτια του χώρου μας. Ακόμα και εάν δεν γνωρίζουμε τον προσωπικό χάρτη Ιπτάμενων Αστρων του σπιτιού μας, γνωρίζοντας πότε «επισκέπτονται» αρνητικές ενέργειες τα σημαντικά δωμάτια του χώρου που εξετάζουμε, μπορούμε να τις αποφύγουμε, ή να μειώσουμε την επίδρασή τους.

 

Ας δούμε πρώτα ποιες είναι αυτές οι αρνητικές ενέργειες και τι προκαλούν.

 

Αρνητικές ενέργειες και οι συνέπειές τους:

 

Υπάρχουν συνολικά 9 είδη ενέργειας που, για λόγους ευκολίας, τις εκφράζουμε με αριθμούς από το 1 μέχρι το 9. Τη χειρότερη επίδραση έχουν οι αριθμοί 5, 2 και 3.

Ο αριθμός ενέργειας 5 προκαλεί κακοτυχία, το 2 ασθένεια και το 3 καυγάδες ή και κλοπή.

 

 Στο σπίτι.

 

Όταν αυτές οι ενέργειες βρίσκονται στο χώρο που έχουμε το κρεβάτι μας ή στην κύρια είσοδο, τότε βρισκόμαστε υπό αρνητική επίδραση. Π.χ. εάν το 5 ή το 2 βρίσκεται στο κρεβάτι σας, ίσως εκείνο το χρονικό διάστημα να είστε κουρασμένη/ος, να αρρωστήσετε, ή να έχετε προβλήματα με την σχέση σας. Εάν το 5 ή το 2 βρίσκεται στην πόρτα του σπιτιού σας, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για περισσότερα έξοδα και λιγότερα έσοδα.

Εάν η αρνητική ενέργεια του 5, 2 ή 3 βρίσκεται εκεί που έχουμε ενεργά αντικείμενα, όπως σιντριβανάκι, ενυδρείο, τηλεόραση, ραδιόφωνο, εκκρεμές ρολόι, αυτή η αρνητική ενέργεια ενεργοποιείται ακόμα περισσότερο.

Η ιδανική λύση σε μια τέτοια περίπτωση είναι να μετακινήσουμε το κρεβάτι μας σε άλλο χώρο, όπου δεν έχει αρνητική ενέργεια, να χρησιμοποιούμε μια άλλη είσοδο, να μη χρησιμοποιούμε ενεργά αντικείμενα σε αυτούς τους χώρους.

 

 Στο γραφείο.

 

Οταν το γραφείο μας βρίσκεται στην κατεύθυνση όπου βρίσκονται αρνητικές ενέργειες, η ιδανική λύση είναι να μετακινήσουμε το γραφείο μας σε άλλο χώρο. Το ίδιο ισχύει και για το γραφείο του διευθυντή.

Οταν πχ. το γραφείο του διευθυντή έχει την επίδραση π.χ. το 5 ή του 2, και στην πόρτα του γραφείου υπάρχει επίσης 2 ή 5, τότε αναμένουμε ότι αυτή η εταιρεία θα έχει προβλήματα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ισως πάλι παρατηρήσετε ότι όταν έχετε το 5 ή το 2 εκεί που βρίσκονται τα ηλεκτρονικά μηχανήματα, αυτά τα μηχανήματα θα έχουν τεχνικά προβλήματα συχνότερα, για εκείνη την χρονική περίοδο.

 

 Στο κατάστημα.

 

Εάν έχετε κατάστημα, οι δύο σημαντικότεροι χώροι που μας ενδιαφέρουν είναι ο χώρος του ταμείου σας και η είσοδος. Εάν αυτή τη χρονιά έχετε στο ταμείο σας το 3, να προσέχετε ιδιαίτερα πιθανότητες κλοπής. Να μην έχετε μεγάλα ποσά σε μετρητά και, εάν είναι δυνατόν, να κλειδώνετε το ταμείο σας.

Εάν στην πόρτα του καταστήματος έχετε το 5 ή το 2, αναμένονται λιγότερα εισοδήματα για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

 

 Αντίμετρα για την μείωση των αρνητικών ενεργειών.

 

Στην πραγματικότητα είναι συχνά αδύνατο να μετακινήσουμε το κρεβάτι μας ή το γραφείο μας, ή είναι αδύνατο να χρησιμοποιούμε άλλη είσοδο, διότι το σπίτι μας έχει μόνο μία είσοδο.

Επιπλέον, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στο να βλέπουμε τηλεόραση μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται για ένα ολόκληρο μήνα κάποια αρνητική ενέργεια. Και το κυριότερο, δεν μπορούμε να τρελαθούμε από αγωνία, περιμένοντας το χειρότερο να συμβεί, επειδή δεν μπορούμε να μετακινήσουμε το κρεβάτι μας. Τότε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;

Εκτός από τις λύσεις που αναφέραμε προηγουμένως, υπάρχουν και τα αντίμετρα. Τα αντίμετρα δεν λύνουν το πρόβλημα, αλλά μειώνουν την επίδρασή του. Τα αντίμετρα βασίζονται στους νόμους των 5 στοιχείων, βασική αρχή του Feng Shui.

 

Το αντίμετρο για τον αριθμό 5 (στοιχείο γη) είναι ένας μεταλλικός μελωδός με μεταλλική γλώσσα, ο οποίος θα πρέπει να ηχείται συχνά. Μια μεταλλική καμπανίτσα, με μεταλλική γλώσσα, κάνει την ίδια δουλειά ακριβώς.

Το αντίμετρο για τον αριθμό 2 (στοιχείο γη) είναι ένα σετ 6 νομισμάτων ίδιας αξίας, κατά προτίμηση χάλκινου ή χρυσού χρώματος, το ένα δίπλα στο άλλο, ενωμένα με ζελοτέιπ.

Το αντίμετρο για τον αριθμό 3 (στοιχείο ξύλο) είναι ένα κόκκινο αντικείμενο, όπως ένα κόκκινο ύφασμα ή χαρτί.

 

Πώς βρίσκουμε τις κατευθύνσεις σε ένα χώρο;

 

  1. Πάρτε μια πυξίδα και, ενώ βρίσκεστε έξω από το χώρο που θέλετε να εξετάσετε και μακριά από μεγάλα μεταλλικά αντικείμενα (αυτοκίνητα, πολλά καλώδια κλπ), βρείτε πού ακριβώς βρίσκεται ο βορράς, ο νότος κλπ.
  2. Βρείτε το κέντρο του σπιτιού σας (όχι του ορόφου ολόκληρου), το κέντρο του καταστήματός σας, το κέντρο ολόκληρης της εταιρείας, εάν πρόκειται για επαγγελματικό χώρο.
  3. Μεταφέρετε στο κέντρο του χώρου σας τη μέτρηση που κάνατε, με όσο μεγαλύτερη ακρίβεια και αντιστοιχία.
  4. Βρείτε το βόρειο τμήμα, νότιο, κλπ του χώρου. Τώρα γνωρίζετε με ακρίβεια από πού μέχρι πού είναι βορράς, νότος κλπ.

 

Ας δούμε τώρα τον πίνακα που περιέχει το είδος των αρνητικών ενεργειών, την κατεύθυνση που βρίσκονται, και το χρονικό διάστημα που κυριαρχούν.

Σε κάθε κουτάκι υπάρχουν δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη παραμένει η ίδια για όλη την χρονιά, η δεύτερη αναφέρεται στο μήνα.

Θα πρέπει να προμηθευτείτε 2 αντίμετρα για τον κάθε αριθμό.

Επίσης, παρατηρήστε ότι οι κινέζικοι μήνες δεν ξεκινούν ποτέ την πρώτη του μήνα, όπως οι δικοί μας.

Ακόμη, παρατηρήστε ότι κάποιους μήνες θα έχετε 2 αντικείμενα στην ίδια κατεύθυνση.

 

         Πίνακας Ιπτάμενων Αστρων 2005.

 

05 Φεβ–04 Μαρ

05 Μαρ-04 Απρ

05 Απρ – 04Μαι

05 Μαι– 04 Ιουν

5

ΒΔ, ΝΔ

ΒΔ, Α

ΒΔ, ΝΑ

ΒΔ, κέντρο

2

Α, ΒΑ

Α, Ν

Α, Β

Α, ΝΔ

3

ΝΑ, Ν

ΝΑ, Β

ΝΑ, ΝΔ

ΝΑ, Α

 

05 Ιουν–06Ιουλ

07 Ιουλ-06 Αυγ

07 Αυγ –06 Σεπ

07 Σεπ – 07Οκτ

5

ΒΔ, ΒΔ

ΒΔ, Δ

ΒΔ, ΒΑ

ΒΔ, Ν

2

Α, Α

Α, ΝΑ

Α, κέντρο

Α, ΒΔ

3

ΝΑ, ΝΑ

ΝΑ, κέντρο

ΝΑ, ΒΔ

ΝΑ, Δ

 

 

 

 

08 Οκτ –06 Νοε

07 Νοε-06 Δεκ

07 Δεκ –04 Ιαν

05 Ιαν – 03 Φεβ

5

ΒΔ, Β

ΒΔ, ΝΔ

ΒΔ, Α

ΒΔ, NA

2

Α, Δ

Α, ΒΑ

Α, Ν

Α, B

3

ΝΑ,ΒΑ

ΝΑ, Ν

ΝΑ, Β

ΝΑ, NΔ

 

 

 

 

 


Μέγας Δούκας και τα 3 “σαρ” για το 2005.

 

Εκτός από τις αρνητικές ενέργειες των Ιπτάμενων Αστρων, υπάρχουν και κάποιες άλλες κατευθύνσεις που θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας.

 

Ο «Μέγας Δούκας».

 

Να αποφύγετε οποιαδήποτε «ανακίνηση» γης, όπως ανακαινίσεις, επεκτάσεις, συνεχές σκάψιμο με μπουλντόζες, στην κατεύθυνση του Μέγα Δούκα.

Εάν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε έργα στα ΝΔ, πρέπει να συμβουλευτείτε ένα ειδικό Feng Shui, ο οποίος θα σας επιδείξει ειδικές ημερομηνίες, κατά τις οποίες τα έργα επιτρέπονται.

Αν η πόρτα σας βλέπει ακριβώς στην κατεύθυνση του Μέγα Δούκα, αυτό μπορεί να προκαλέσει κακοτυχία.

Στην Κίνα συνηθίζουν να τοποθετούν μια χελώνα με κεφάλι δράκου, η οποία πρέπει να κοιτάει την κατεύθυνση του Μέγα Δούκα.

Εάν σκοπεύετε να κάνετε σημαντικά ταξίδια, αποφύγετε ταξίδια προς τα Δυτικά.

Το 2005, ο Μέγας Δούκας βρίσκεται στα Δυτικά (η κατεύθυνση του πετεινού, 262° - 275,5°).     

 

Τα «3 σαρ».

 

Αποφύγετε να κάθεστε έχοντας στην πλάτη σας τα 3 σαρ.

Η χειρότερη ενέργεια των “3 σαρ”  για το 2005, βρίσκεται ακριβώς στην Ανατολή.  

 

 


Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΤΟ
ΦΕΝΓΚ- ΣΟΥΙ.
 

Νο

Τρίγραμμο Ι Τσινγκ

Στοιχείο

Μέλος οικογέν.

Μέρος σώματος

Κατεύθυνση

Επίδραση.

1

Νερό

Νερό

2ος γιος

Αυτιά, νεφρά.

Βορράς

Ακαδημαϊκό, πολύ μελλοντική ευημερία.

2

Γη

Γη

Μητέρα

Στομάχι, μύτη.

ΝΔ

Ιατρικό, ασθένεια.

3

Κεραυνός

Ξύλο

1ος γιος

Πόδι, μαλλιά, συκώτι.

Α

Θυμός, καυγάδες.

4

Ανεμος

Ξύλο

1η κόρη

Λαιμός, γοφός.

ΝΑ

Σεξ & ρομάντζο.

5

-

Γη

 

 

 

Κακοτυχία & εμπόδια.

6

Ουρανός

Μέταλλο

Πατέρας

Κεφάλι

ΒΔ

Νομικό, μηνήσεις.

7

Λίμνη

Μέταλλο

3η κόρη

Στόμα

Δ

Περασμένη ευημερία.

8

Βουνό

Γη

3ος γιος

Χέρια

ΒΑ

Τωρινή ευημερία.

9

Φωτιά

Φωτιά

2η κόρη

Μάτια

Ν

Μελλοντική ευημερία.

 

 

 

Συμβουλές Feng Shui 2005.

Πώς επηρεάζουν τα Ιπτάμενα Αστρα τον χώρο σας;

 

 

Σύμφωνα με την παραδοσιακή σχολή του Φένγκ Σούι «Ιπτάμενα Αστρα», υπάρχουν 9 είδη ενεργειών, οι οποίες επιδρούν με αόρατο τρόπο σε κάθε κατεύθυνση του χώρου σας.

Ακόμα και εάν έχετε διακοσμήσει το χώρο σας σύμφωνα με τις βασικές αρχικές χωροθεσίας του Φένγκ Σούι (Landscape Feng Shui), θα παρατηρήσετε ότι εξακολουθείτε να έχετε οικονομικές δυσκολίες ή προβλήματα στη σχέση σας και την υγεία σας.

 

Αυτό δεν συμβαίνει διότι το Φένγκ Σούι δεν είναι αληθινό, αλλά διότι υπάρχουν διαφορετικά είδη Φένγκ Σούι που λειτουργούν σε διαφορετικά επίπεδα.

Η σχολή Ιπτάμενων Αστρων μπορεί να σας πει με μαθηματική ακρίβεια ποιο χρόνο και μήνα θα αρρωστήσετε, πότε θα πάρετε αύξηση ή πότε θα τσακωθείτε με τον/την σύντροφό σας. Η σχολή αυτή μπορεί επίσης να σας πει ποιος θα έχει το πρόβλημα και πόσο αυτό θα κρατήσει. Επίσης θα σας πει τι να κάνετε για να το μειώσετε ή και να το εξαλείψετε.

 

Ο κάθε χώρος έχει τον προσωπικό του χάρτη Ιπτάμενων Αστρων, η δημιουργία του οποίου εξαρτάται από την ηλικία του κτιρίου και από την ακριβή κατεύθυνση του ορίζοντα που βλέπει.

Η κάθε κατεύθυνση του χώρου σας επηρεάζεται από την ενέργεια που υποδεικνύει ο προσωπικός του χάρτης, όπως και από επιμέρους, αλλά εξίσου σημαντικές, άλλες ενέργειες, όπως αυτές της χρονιάς, του μήνα, της μέρας και της ώρας.

Επειδή ο κάθε χώρος έχει τα εντελώς προσωπικά, μοναδικά του στοιχεία, και επειδή δεν είναι πρακτικό να ασχοληθώ με την ενέργεια Ιπτάμενων Αστρων της κάθε μέρας ή ώρας, θα σας δώσω συμβουλές πώς να αντιμετωπίσετε τις κακοτοπιές της νέας χρονιάς και του κάθε μήνα της.

Με αυτό τον τρόπο, ακόμα και εάν το Φένγκ Σούι του χώρου σας είναι άσχημο, θα μειώσετε τις αρνητικές του συνέπειες στη ζωή σας. Εάν ξέρετε ότι το μήνα Φεβρουάριο έχετε στην κατεύθυνση που βρίσκεται η κρεβατοκάμαρά σας την ενέργεια που προκαλεί ασθένεια, δεν έχετε κανένα λόγο να περιμένετε μέχρι να αρρωστήσετε. Με την κατάλληλη πρόνοια, μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας.

 


Πώς να προστατευθείτε από τις αρνητικές επιδράσεις το 2005.

Από τα 9 συνολικά είδη ενεργειών, οι αριθμοί 5, 2 και 3 έχουν την χειρότερη επίδραση. Το 5 προκαλεί κακοτυχία, το 2 ασθένεια και το 3 καυγάδες ή κλοπή.

 

Ο παρακάτω πίνακας μας υποδεικνύει που βρίσκονται αυτές οι ενέργειες τον κάθε μήνα του 2005.

 

 

          Πίνακας Ιπτάμενων Αστρων 2005.

 

 

 

 

 

 

 

05 Φεβ – 04 Μαρ

05 Μαρ-04 Απρ

05 Απρ – 04 Μια

05 Μαι – 04 Ιουν

5

ΒΔ, ΝΔ

ΒΔ, Α

ΒΔ, ΝΑ

ΒΔ, κέντρο

2

Α, ΒΑ

Α, Ν

Α, Β

Α, ΝΔ

3

ΝΑ, Ν

ΝΑ, Β

ΝΑ, ΝΔ

ΝΑ, Α

 

 

05 Ιουν–06 Ιουλ

07 Ιουλ-06 Αυγ

07 Αυγ – 06 Σεπ

07 Σεπ – 07 Οκτ

5

ΒΔ, ΒΔ

ΒΔ, Δ

ΒΔ, ΒΑ

ΒΔ, Ν

2

Α, Α

Α, ΝΑ

Α, κέντρο

Α, ΒΔ

3

ΝΑ, ΝΑ

ΝΑ, κέντρο

ΝΑ, ΒΔ

ΝΑ, Δ

 

 

08 Οκτ – 06 Νοε

07 Νοε-06 Δεκ

07 Δεκ – 04 Ιαν

05 Ιαν – 03 Φεβ

5

ΒΔ, Β

ΒΔ, ΝΔ

ΒΔ, Α

ΒΔ, NA

2

Α, Δ

Α, ΒΑ

Α, Ν

Α, B

3

ΝΑ,ΒΑ

ΝΑ, Ν

ΝΑ, Β

ΝΑ, NΔ

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα Ιπτάμενων Αστρων.

 

Βρείτε το κέντρο του διαμερίσματός σας, της εταιρείας ή του καταστήματος που δουλεύετε. Με μια κανονική πυξίδα, βρείτε τους χώρους που καταλαμβάνουν οι 8 κατευθύνσεις, δηλαδή από πού μέχρι που βρίσκεται ο βορράς, η ανατολή κλπ. Βεβαιωθείτε ότι κατά την διάρκεια της μέτρησης με την πυξίδα δεν βρίσκεστε δίπλα σε μέταλλα (καλώδια, ηλεκτρικές συσκευές, κλπ).

 

Προμηθευτείτε 2 μεταλλικούς μελωδούς, με μεταλλική γλώσσα για την θεραπεία του 5 (κακοτυχία).

Προμηθευτείτε 2 σετ από έξι νομίσματα ίδιας αξίας, κολλημένα με ζελοτέιπ το ένα δίπλα στο άλλο, τα οποία θα σας χρησιμεύσουν στη θεραπεία του 2 (ασθένεια).

Τέλος, προμηθευτείτε 2 κόκκινα αντικείμενα, όπως π.χ. κόκκινο πανί, ή κόκκινο κερί. Θα τα χρησιμοποιήσετε για την θεραπεία του 3 (διαφωνίες).

 

Εάν θέλετε να προστατέψετε το χώρο σας π.χ. από τις 05  Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου 2005 από την ενέργεια 5 (κακοτυχία), θα ανατρέξετε στην πρώτη στήλη του πίνακα, όπου αναφέρονται οι ενέργειες 5, 2 και 3 για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Το μήνα Φεβρουάριο υπάρχουν δύο κατευθύνσεις όπου βρίσκεται η ενέργεια 5. Τα ΒΔ και τα ΝΔ. Θα πρέπει να καταπολεμήσετε και τις 2 αυτές κατευθύνσεις ταυτόχρονα.

 

Η πρώτη κατεύθυνση είναι τα ΒΔ, και βρίσκεται εκεί όλο τον χρόνο 2005.

Η δεύτερη κατεύθυνση είναι τα ΝΔ, και βρίσκεται εκεί το χρονικό διάστημα 05 Φεβρουαρίου -04 Μαρτίου 2005.

Θα πρέπει να τοποθετήσετε τον πρώτο μεταλλικό μελωδό στα ΒΔ του χώρου σας, ενώ στα ΝΔ θα τοποθετήσετε το δεύτερο μελωδό.

Εάν τυχαίνει να έχετε την κρεβατοκάμαρά σας στα ΒΔ ή στα ΝΔ, καλό είναι να μην κοιμάστε σε αυτό το δωμάτιο αυτό τον μήνα.

Εάν τυχαίνει να έχετε στα ΒΔ ή στα ΝΔ σιντριβάνι, εκκρεμές ρολόι, τηλεόραση ή ράδιο, προτείνω να αποφεύγετε τη χρήση τους για το μήνα Φεβρουάριο.

Εάν έχετε ΒΔ ή ΝΔ την κύρια είσοδο του σπιτιού σας, του γραφείου σας ή του καταστήματός σας, να αναμένετε πτώση των κερδών σας τον μήνα Φεβρουάριο.

 

Με αντίστοιχο τρόπο, θα αντιμετωπίσετε την ασθένεια που προκαλεί το 2 για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που σας ενδιαφέρει. Καλό είναι να ενδιαφερθείτε να αποφύγετε τις συνέπειες του 3, ιδιαίτερα εάν έχετε κατάστημα με είσοδο ή ταμείο στην κατεύθυνση που βρίσκεται το 3 για κάποιο μήνα.

 

Μέγας Δούκας και τα 3 σαρ για το 2005.

 

Εκτός από τις αρνητικές ενέργειες των Ιπτάμενων Άστρων, υπάρχουν και κάποιες άλλες αρνητικές επιδράσεις. Είναι η κατεύθυνση του Μέγα Δούκα Δία (Grand Duke Jupiter) και η κατεύθυνση 3 σαρ.

 

Ο «Μέγας Δούκας».

 

Να αποφύγετε οποιαδήποτε «ανακίνηση» γης, όπως ανακαινίσεις, επεκτάσεις, συνεχές σκάψιμο με μπουλντόζες στην κατεύθυνση του Μέγα Δούκα.

Εάν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε έργα στα ΝΔ, πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό Feng Shui, ο οποίος θα σας επιδείξει ειδικές ημερομηνίες κατά τις οποίες τα έργα επιτρέπονται.

Εάν η πόρτα σας βλέπει ακριβώς στην κατεύθυνση του Μέγα Δούκα, αυτό μπορεί να προκαλέσει κακοτυχία.

Στην Κίνα συνηθίζουν να τοποθετούν μια χελώνα με κεφάλι δράκου, η οποία πρέπει να κοιτάει την κατεύθυνση του Μέγα Δούκα.

Εάν σκοπεύετε να κάνετε σημαντικά ταξίδια, αποφύγετε ταξίδια προς τα Δυτικά.

Το 2005 ο Μέγας Δούκας βρίσκεται στα Δυτικά (η κατεύθυνση του πετεινού, 262° - 275,5°).      

 

Τα «3 σαρ».

 

Αποφύγετε να κάθεστε έχοντας στην πλάτη σας τα 3 σαρ.

Η χειρότερη ενέργεια των “3 σαρ”  για το 2005 βρίσκεται ακριβώς στην Α

ανατολή.

 

Πόσο βοηθούν τα συμβολικά αντικείμενα;

 

Καταλαβαίνετε βέβαια, ότι η συμβολική χρήση αντικειμένων δεν μπορεί να αναχαιτίσει εντελώς την δύναμη της ενέργειας που προέρχεται από τις διάφορες κατευθύνσεις.

Πόση δύναμη μπορεί να έχει ένας μεταλλικός μελωδός, μπροστά στην δύναμη της βορειοδυτικής κατεύθυνσης;

 

Η λύση που προβλήματος θα είναι να έχετε του χώρους, στους οποίους βρίσκεται η αρνητική ενέργεια, ήσυχους. Το σημαντικότερο όμως είναι να μην βρίσκεστε εσείς μέσα σε αυτές τις κατευθύνσεις, όπως π.χ. να μην κοιμάστε, ή να μην περνάτε πολλές ώρες σε αυτούς.

 

Εάν διαπιστώσετε ότι κάποιον συγκεκριμένο μήνα έχετε στους σημαντικότερους χώρους σας (π.χ. την πόρτα, το κρεβάτι, ή το γραφείο) ταυτόχρονα 2 αρνητικές ενέργειες, θα είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι σε προβλήματα, οπότε είναι υψίστης σημασίας να πάρετε τα μέτρα σας, χρησιμοποιώντας τα αντίμετρα που σας αντιστοιχούν. Επίσης, είναι καλό να είστε προσεκτικοί ώστε να αποφεύγετε λάθη, να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας, αλλά και να είστε ανεκτικοί με τους άλλους.

 

Το Φένγκ Σούι είναι στην ουσία δυνάμεις της φύσης που επιδρούν και στη διάθεσή μας, εμάς και των συνανθρώπων μας, για ορισμένα χρονικά διαστήματα.

Εάν βρισκόμαστε υπό την επήρεια αρνητικής ενέργειας, είμαστε ποιο ευάλωτοι σε κακοτυχία, η οποία μπορεί να διαλύσει τη σχέση μας ή να μας δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα.

Η υπομονή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ.

Οι φυσικές ενέργειες είναι περαστικές. Οχυρωθείτε με πρακτικά μέσα Φένγκ Σούι και υπομονή και περιμένετε να περάσει η μπόρα.

 

 

 

 
Το 2005 σε μια ματιά.
 

Ιπτάμενα Αστρα 2005. 

04 Φεβρουαρίου 2005 – 03 Φεβρουαρίου 2006. 

 

ΝΑ

 

Νότος

 

ΝΔ

 

 

 

 

3

διαφωνίες

 

 

 

 

 

8

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

Α

 

          2

ασθένεια

3 σαρ

 

 

 

         4

 

 

 

         6

Μέγας Δούκας

 

 

 

 

Δ

 

 

 

 

7

 

 

 

 

 

9

 

         5

κακοτυχία

 

 

ΒΑ

 

Βορράς

 

ΒΔ

 

 

5                   : μεταλλικός μελωδός.

2                   : σειρά 6 νομισμάτων.

3                   : κόκκινο ύφασμα.

Μέγας Δούκας      :  μην κοιτάζετε, μην ανακαινίζετε (262° - 275,5°).

3 σαρ                : μην έχετε την πλάτη σας.

  

    

2005 - Η χρονιά του πετεινού.

Προβλέψεις α λα κινέζικα.

 

Γιν Ξύλο

Γιν Μέταλλο

Πετεινός

 

Από την εποχή του Κίτρινου Αυτοκράτορα της Κίνας (2637 π.Χ.) μέχρι και σήμερα, κάθε χρόνος εκφράζεται με 2 κινέζικους χαρακτήρες, οι οποίοι γράφονται ο ένας πάνω από τον άλλο.

Ο πάνω κινέζικος χαρακτήρας είναι γιν ή γιανγκ, και ανήκει σε ένα από τα 5 στοιχεία. Αντίστοιχα, ο κάτω κινέζικος χαρακτήρας είναι επίσης γιν ή γιανγκ, ανήκει σε ένα από τα 5 στοιχεία και χαρακτηρίζεται με ένα από τα, γνωστά στη Δύση, δώδεκα κινέζικα ζώδια.

 

Αναλύοντας τη σχέση αυτών των 2 χαρακτήρων μεταξύ τους και χρησιμοποιώντας τους 2 κύριους νόμους που διέπουν τα 5 στοιχεία, μπορούμε εύκολα να κάνουμε προβλέψεις για μια χρονιά.

Μπορούμε να προβλέψουμε εάν τη νέα χρονιά θα υπάρξει ειρήνη ή πόλεμος, ποια θα είναι τα φυσικά φαινόμενα, ποια θα είναι τα κύρια γεγονότα, τα προβλήματα υγείας στα οποία θα πρέπει να προσέξουμε, όπως και ποιο είδος επιχειρήσεων θα είναι κερδοφόρο.

 

Σύμφωνα με τον νόμο της δημιουργίας, το ξύλο δημιουργεί φωτιά, η φωτιά δημιουργεί γη, η γη δημιουργεί μέταλλο, το μέταλλο δημιουργεί νερό και το νερό δημιουργεί ξύλο.

Αντίθετα, ο νόμος της καταστροφής αναφέρει ότι το ξύλο καταστρέφει τη γη, η γη καταστρέφει το νερό, το νερό καταστρέφει τη φωτιά, η φωτιά καταστρέφει το μέταλλο και το μέταλλο καταστρέφει το ξύλο.

 

Όπως βλέπουμε στο παραπάνω διάγραμμα, το 2005 εκφράζεται επίσης με 2 χαρακτήρες. Συγκεκριμένα, ο πάνω χαρακτήρας είναι γιν ξύλο, ενώ ο κάτω χαρακτήρας είναι γιν μέταλλο πετεινός.

 

 

 Η παγκόσμια

     αναταραχή συνεχίζεται.

 

Επειδή τα στοιχεία μέταλλο και ξύλο έχουν σχέση καταστροφής μεταξύ τους, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι τη νέα χρονιά θα συνεχίσουν οι παγκόσμιες αναταραχές.

Οι αναταραχές αυτές θα συμβούν στην ανατολή, διότι σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, το 2005 η χειρότερη ενέργεια βρίσκεται στην ανατολή.

Παρόλα αυτά, το 2005 ο κόσμος θα έχει περισσότερη διάθεση ειρηνικού συμβιβασμού σε σχέση με το 2004.

Η παγκόσμια ειρήνη θα επιτευχθεί μόνο με συμβιβασμό.

 

Αυτό συμβαίνει, γιατί το 2004 χαρακτηρίζεται με το ξύλο γιανγκ, ενώ το 2005 χαρακτηρίζεται από το ξύλο γιν. Το ξύλο γιανκ είναι το μεγάλο ξύλο, όπως το ξύλο ενός δέντρου, το οποίο είναι αλύγιστο και αμετακίνητο. Αντίθετα, το ξύλο γιν είναι το μικρό ξύλο, όπως αυτό του γρασιδιού και του λουλουδιού, το οποίο προσαρμόζεται, λυγίζοντας στον άνεμο και στις καταστάσεις.

 


Το τέλος του πολέμου ενάντια

                στην τρομοκρατία.

 

Πριν 60 ακριβώς χρόνια, το 1945, είχε ακριβώς το ίδιο ζευγάρι χαρακτήρων.

Αυτό σημαίνει ότι το 2005 θα συμβούν παρόμοια γεγονότα με το 1945.

Το 1945 τελείωσε ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος. Παρόλα αυτά, πριν τη λήξη του πολέμου υπήρξαν σοβαρές διαμάχες, όπως η έκρηξη της ατομικής βόμβας στο Ναγκασάκι.

 

Αυτό σημαίνει ότι το 2005 θα σημάνει τη λήξη του πολέμου ενάντια στην τρομοκρατία.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα γίνει με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες.

 


Δολοφονίες σημαντικών ατόμων.

 

Σύμφωνα με το σύστημα ανάλυσης κινέζικου ωροσκοπίου «Οι 4 στήλες του πεπρωμένου», ο πετεινός (μέταλλο) παρομοιάζεται με αιχμηρό αντικείμενο, όπως ένα μαχαίρι, το οποίο επιτίθεται στο γιν ξύλο. Αντίστοιχα, το γιν ξύλο αντιστοιχεί με την πλάτη και το σβέρκο ενός ατόμου. Οπότε, «βλέπουμε» την εικόνα ενός μαχαιριού στην πλάτη ενός ατόμου.

 

  Εκρήξεις & φωτιά.

 

Το κινέζικο ζώδιο πετεινός «κρύβει» στο εσωτερικό του φωτιά γιν. Η φωτιά γιν παρομοιάζεται με τη μικρή επικίνδυνη φωτιά ενός κεριού. Οι μεγαλύτερες εκρήξεις στην ιστορία συμβαίνουν σε μέρες, μήνα ή χρόνο φωτιάς γιν.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αναμένουμε φωτιές και για το 2005.

 

  Φυσικά φαινόμενα.

            Καταστροφή φυτών & δέντρων.

 

Το 2005 θα φέρει καταστροφές στη γεωργία και στα δάση.

Αυτό εξηγείται από τη θέση και τη φύση των 2 χαρακτήρων.

Συγκεκριμένα, το 2005 έχουμε την εικόνα του γιν ξύλου στον πάνω χαρακτήρα (φυτά, λουλούδια, φρούτα, δέντρα κλπ), ενώ κάτω από το ξύλο υπάρχει το μέταλλο «μαχαίρι».

Με λίγα λόγια, θα δούμε φυσικά φαινόμενα που θα καταστρέφουν τα φυτά και τα δάση.

 

Θέαμα & διασκέδαση.

 

Επειδή ο πετεινός έχει σχέση με το ρομάντζο και τη διασκέδαση, αναμένουμε ότι το 2005 ο κόσμος θα διασκεδάζει περισσότερο και θα έχει περισσότερους εξόδους από άλλες χρονιές. Το 2005 είναι χρονιά γκλάμουρ και θεάματος. Αναμένουμε καλά προγράμματα διασκέδασης, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον κόσμο του θεάματος.

 

 Ερωτικά σκάνδαλα.

 

Ο πετεινός σχετίζεται με το ρομάντζο και το σεξ.

Επειδή τα στοιχεία ξύλο και μέταλλο βρίσκονται σε συγκρουόμενη θέση, καταλαβαίνουμε ότι θα υπάρξει αρνητικό ρομάντζο, δηλαδή ερωτικά σκάνδαλα και αποκαλύψεις για την κρυφή σεξουαλική ζωή διασημοτήτων.

 

Πολλές εγχειρήσεις,

               και για λόγους αισθητικής!

 

Οπως ανέφερα παραπάνω, ο πετεινός σχετίζεται με το «μαχαίρι».

Οπότε, μπορούμε να αναμένουμε ότι το 2005 πολλά άτομα θα κάνουν εγχειρήσεις, ιδιαίτερα τα άτομα που έχουν γεννηθεί τη χρονιά ή μέρα του λαγού (1999, 1987, 1975, 1963, 1951, 1949, 1937). Εάν είστε γεννημένος τη χρονιά του λαγού, καλό είναι το 2005 να φτιάξετε τα δόντια σας, ώστε να «εκπληρώσετε» το πεπρωμένο από μόνοι σας.

Οι ποιο κρίσιμοι μήνες για εγχειρήσεις είναι ο Μάρτιος και ο Σεπτέμβριος.

Επίσης, πολλά άτομα θα διαλέξουν το 2005 για να κάνουν εγχειρήσεις αισθητικής, επειδή ο πετεινός, εκτός από το μαχαίρι, σχετίζεται και με την ομορφιά.

 


Τα ποιο πιθανά προβλήματα υγείας είναι:

 

Επειδή το γιν ξύλο σχετίζεται με την πλάτη, όσοι έχουν την τάση να τους πονάει η πλάτη τους, θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο.

Το γιν ξύλο σχετίζεται με το συκώτι, οπότε, εάν έχετε ήδη τέτοιες τάσεις, καλό είναι να αποφεύγετε εντελώς την κατανάλωση αλκοόλ.

Αντίστοιχα, το μέταλλο σχετίζεται με το αναπνευστικό σύστημα, όπως η μύτη, οι πνεύμονες, ο λάρυγγας, το δέρμα και τα δόντια.

Οι ασθένειες Altzheimer & Parkinson, ανήκουν στο στοιχείο μέταλλο. Επειδή το μέταλλο το 2005 είναι δυνατό (όπως και το 2004), αναμένουμε ότι αυτές οι ασθένειες θα  συνεχίσουν να μαστίζουν ιδιαίτερα το 2005.

 


Το χρηματιστήριο και η αγορά. 

Οι επιχειρήσεις που θα είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες το 2005, έχουν σχέση με το στοιχείο φωτιά, όπως το πετρέλαιο, το ρεύμα, η διασκέδαση, τα εστιατόρια.

 

Οι επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το στοιχείο γη θα πάνε καλά. Τα πλαστικά, πετρώματα, ακίνητα, ασφάλειες, θα έχουν κέρδη, όπως και το 2004.

 

Οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με το μέταλλο, όπως η βιομηχανία αυτοκίνητων & εργαλείων, τα computerς, τα κοσμήματα, θα έχουν μικρά κέρδη και πολύ μεγάλο ανταγωνισμό.

 

Οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με το νερό, όπως τα ναυτιλιακά, η ποτοποιία, τα μπαρ, τα spa, οι μεταφορές, θα έχουν κάποια μικρά κέρδη, ιδιαίτερα την άνοιξη και το καλοκαίρι.

 

Οι επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το στοιχείο ξύλο, θα υποφέρουν οικονομικά.

Ο τύπος (βιβλία, εφημερίδες & περιοδικά), η μόδα, τα υφάσματα, έπιπλα, το εμπόριο λαχανικών και φρούτων, θα πρέπει να περιμένουν το 2006 για οικονομική ανάκαμψη.

 

Με δυο λόγια, η οικονομία γενικά θα έχει μικρή ανάπτυξη το 2005 (λιγότερη από αυτή του 2004) μέχρι και το μήνα Ιούλιο, ενώ από τον Αύγουστο και μετά θα υπάρχει οικονομική ύφεση.

 

Τα 12 κινέζικα ζώδια και η χρονιά του πετεινού.

 

Ο λαγός.     

Προβλέπονται μετακινήσεις, ταξίδια, μετακομίσεις & αλλαγή δουλειάς. Πιθανά ατυχήματα & εγχειρήσεις.

Να έχετε πάντα μαζί σας για ολόκληρο το 2005 ένα σύμβολο δράκοντα για καλή τύχη.

 

Ο πετεινός.

Κρυμμένος κίνδυνος & ασθένεια, δυσαρμονία με τους συναδέλφους & φίλους. Να χρησιμοποιείτε προσεκτικά το μυαλό σας, γιατί θα έχετε την τάση να κάνετε λάθη λόγω απροσεξίας.

 


Το φίδι και το βόδι.

Καλή & αρμονική χρονιά. 

 


Ο πίθηκος, το ποντίκι και δράκος.

Χρονιά ρομάντζου. 

 

Η τίγρης, το άλογο, η κατσίκα, ο σκύλος και ο χοίρος.

 Δεν θα έχουν ιδιαίτερα γεγονότα αυτή τη χρονιά. 

Παρόλα αυτά, πρέπει να αναφέρω ότι μόνο η χρονιά γεννήσεως μας, δεν είναι αρκετή για ολοκληρωμένη πρόβλεψη.

Η καλύτερη μέθοδος πρόβλεψης είναι αυτή των «4 στηλών του πεπρωμένου», διότι, όχι μόνο λαμβάνει υπόψη τους 2 χαρακτήρες της χρονιάς, αλλά και αυτούς του μήνα, της μέρας, της ώρας, όπως και την επίδραση των περαστικών ενεργειών των δεκαετιών, συγκεκριμένων χρόνων, μηνών και ημερών.

 

 

 

Τα τυχερά παιχνίδια
& το Φένγκ Σούι.

 

Λίγο-πολύ όλοι μας θα βρεθούμε σε κάποιο τραπέζι με τυχερά παιχνίδια τις γιορτινές μέρες. Καλό είναι να ξέρετε ποιες είναι οι κατευθύνσεις που θα πρέπει να αποφύγετε, ώστε να ευνοήσετε περισσότερο την τύχη σας.

 

Εάν βρεθείτε σε καζίνο το Δεκέμβριο, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε το αδύνατο τμήμα του καζίνου. Μην ξεχνάτε ότι ο αδύνατος χώρος του καζίνου είναι ο χώρος που μπορεί να φέρει χρήματα σε εσάς.

Πολύ απλά, όταν ένα καζίνο έχει καλή τύχη, τότε ο πελάτης χάνει.

Εάν το καζίνο έχει κακή τύχη, ο πελάτης κερδίζει.

 

Το Μακάου, είναι το «Λας Βέγκας» της Ασίας και το καζίνο του ξενοδοχείου Λίσμποα το πιο μεγάλο. Αυτοί που γνωρίζουν τα μυστικά του Φένγκ Σούι και τον προσωπικό χάρτη Ιπτάμενων Αστρων του καζίνου, υποδεικνύουν στον ταξιτζή να τους αφήσει έξω από την βοηθητική είσοδο στα Ανατολικά, αποφεύγοντας την κυρία  είσοδο!!!

Αυτό, συμβαίνει γιατί η κυρία είσοδος του καζίνου έχει καλή ενέργεια, αλλά αυτή η καλή ενέργεια φέρνει χρήματα στο καζίνο, το οποίο σημαίνει ότι οι πελάτες χάνουν. Ενώ η μικρή είσοδος στην ανατολή, έχει αρνητική ενέργεια για το καζίνο, οπότε φέρνει επιτυχία στους πελάτες που την χρησιμοποιούν.

 

Επειδή δεν μπορώ να γνωρίζω το χάρτη Ιπτάμενων Αστρων όλων των καζίνων της Ελλάδας, και επειδή, μόνο μερικοί από σας θα βρεθούν σε καζίνο, σας δίνω κάποιες γενικές συμβουλές που μπορούν να αυξήσουν την τύχη σας.

 

Α. Διαλέξτε τραπέζια που βρίσκονται στο Νότιο τμήμα του καζίνου ή του ορόφου ή του διαμερίσματος.

Η δεύτερη καλύτερη επιλογή είναι το ΝΔ ή ΒΔ τμήμα.

 

Β. Αποφύγετε να κοιτάζετε το κέντρο, το Νότο, τα ΝΔ και τα ΒΔ.

 

Γ. Αποφύγετε να κοιτάζετε προς την ΝΔ κατεύθυνση, και συγκεκριμένα στις 232.5-247.5 μοίρες, ώστε να αποφύγετε την επίδραση του «Μέγα Δούκα».

 

Δ. Αποφύγετε να έχετε την πλάτη σας στον ακριβή νότο (στις 15 μοίρες που βρίσκονται γύρω από τον απόλυτο νότο).

 

Για τις παραπάνω συμβουλές, λαμβάνω υπόψιν μου τις αρνητικές επιδράσεις του Φένγκ Σούι. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την τύχη σας, όπως η τύχη που υποδεικνύεται από το ωροσκόπιό σας. Το Φένγκ Σούι σας βοηθά να χρησιμοποιήσετε την δύναμη της φύσης προς όφελός σας, αλλά δεν είναι μόνο το Φένγκ Σούι που μπορεί να σας μετατρέψει σε εκατομμυριούχους του καζίνου σε μια βραδιά! 

 

Το άρθρο αυτό είναι ευγενική προσφορά της Γεωργίας Κιάφη, www.fengshuilife.gr