Από τον

Πέτρο Κατσαμάκη,

Αστρολόγο – Ερευνητή

 

Το ξεκίνημα του Νοεμβρίου σε βρίσκει να κλείνεις το ρήμα «τρέχω» σε όλους τους χρόνους και να αναρωτιέσαι συχνά πυκνά: Τί είναι πραγματικότητα; Τί είναι φαντασία; Τί είναι αλήθεια; Τί είναι ψέματα; Γιατί όλοι γύρω σου είναι ζαλισμένοι και αγριεμένοι; Γιατί οι σχέσεις πρέπει να τελειώνουν; Γιατί όταν τελειώνουν πρέπει να γίνεται στα «μαρμαρένια αλώνια»; Γιατί πονάει τόσο; Γιατί να φοβάσαι να δείξεις το φόβο σου και τον πόνο σου και τα μασκαρεύεις σε θυμό; Γιατί λες σε όλους όταν σε ρωτάνε τι κάνεις «είμαι καλά», αφού δεν ισχύει; Γιατί δεν επιτρέπεις να είσαι αυτός που είσαι και πρέπει διαρκώς ν’ απολογείσαι; Γιατί απαγορεύονται τα λάθη, και πώς θα μεγαλώσεις χωρίς λάθη; Γιατί αυτή την τόσο όμορφη ζωή την κάνουν τόσο δύσκολη που φτάνεις στο σημείο να τη σιχτιρίζεις; Γιατί τους έχεις επιτρέψει να σε πείσουν γι’ αυτό; Και καθώς διαρκώς αναρωτιέσαι το μυαλό σου κοντεύει να πάρει φωτιά και το σώμα σου να σπάσει από την ένταση. Παρ’ το αλλιώς, θα βρεις σε τοίχο!

Δύο εκλείψεις που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο και φορτίζουν πολύ έντονα με την εξαιρετικά καρμική επιρροή τους και όλο το Νοέμβριο, έχουν πολώσει με σημαντικά καρμικά μαθήματα όλη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, τη στρατόσφαιρα, την οζονόσφαιρα, και δεν υπάρχει κανένα σημείο διαφυγής παρά μόνο το να συνειδητοποιήσεις αυτό που έχουν να σου μάθουν. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις σαν μεγάλο παιδί, πως ο κόσμος αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν πρόκειται ν’ αλλάξει. Επίσης είναι πάρα πολύ μεγάλος για να τα βάλεις μαζί του, κι εσύ πολύ μικρός, άρα το μόνο που σου μένει είναι ν’ αλλάξεις εσύ και να εμπλουτιστείς με στρατηγική και με μεθόδους «ενήλικες», ν’ αφήσεις πίσω σου παιδιάστικους τρόπους, αντιλήψεις, πεποιθήσεις και συμπεριφορές, και να ωριμάσεις επειγόντως. Αρκετά το καθυστέρησες. Να συνειδητοποιήσεις πως όσο βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, ο τοίχος δεν πρόκειται να πάθει απολύτως τίποτα και είναι κρίμα που δεν υπολογίζεις τι θα πάθει το κεφάλι σου. Όπως επίσης όσο βαράς γροθιά στα μαχαίρια, επίσης τα μαχαίρια δε θα πάθουν κάτι. Σε έχουν εκπαιδεύσει, όπως θα έλεγε και ο Άρης σε όψη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, εντελώς λάθος και ο στόχος είναι να βρεις το σωστό manual, που καθιστά τη «σύνδεση» μ’ αυτό που λέμε «Ζωή εύκολα εφικτή». Συνειδητοποιώντας με λίγα λόγια πως ό,τι δομήθηκε με βία, τρόμο και παραβατικότητα, δεν θ’ αλλάξει με τις ίδιες μεθόδους και όσο τις εφαρμόζεις, είναι σαν να ρίχνεις βενζίνη στη φωτιά, για να τη σβήσεις.

Ο Νοέμβριος, με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, τον Κρόνο σε όψη με τον Δία, την Πανσέληνο στον Ταύρο και τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, έρχεται αφ’ εαυτού του με πολλή θετική διάθεση και καθιστά σαφές γι’ αυτούς που είναι έτοιμοι να κρεμάσουν στον τοίχο το γιαταγάνι και να αμφισβητήσουν επί της ουσίας το παλιό manual, πως η ζωή σου θα γίνει όμορφη και σταδιακά ευτυχισμένη, αν την εμπλουτίσεις με σεβασμό στον εαυτό σου και στους γύρω σου. Και αυτό σημαίνει σεβασμό στα όρια και στις αντοχές του καθενός. Καθένας μπορεί και αντέχει πολύ συγκεκριμένα πράγματα και, όταν αυτό παραβιάζεται, δεν είναι πια ο εαυτός του. Είναι ένα συνονθύλευμα από οργή, μίσος, φόβο, τρόμο, ενοχές, χαμένος σε μια μαύρη τρύπα. Αυτό το σεβασμό στα όριά σου δεν μπορεί να στον στερήσει κανένας χωρίς τη συγκατάθεσή σου. Αυτό να το θυμάσαι όταν φορτώνεις την ευθύνη των επιλογών σου στους γύρω σου, όλη αυτή την περίοδο. Όπως και όταν αναλαμβάνεις πλήρως την ευθύνη των επιλογών σου και αναθεωρείς επιλογές και ανακαλύπτεις καινούριες φιλικές επιλογές προς τον εαυτό σου και η χαρά, η αυτοπεποίθηση, η αυταγάπη και η δύναμή σου ανυψώνονται και η Ζωή γίνεται αυτό που είναι στην πραγματικότητα, ένα υπέροχο παιχνίδι ανακάλυψης και εξέλιξης.

 

Το ζώδιό σου βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, μιας και όλα τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα πραγματοποιούνται στον άξονά σου. Η επιρροή της Έκλειψης Σελήνης του Οκτώβρη στο ζώδιό σου βαστά ακόμη γερά και όσο προσπαθείς ν’ αλλάξεις τον κόσμο έξω από σένα, η πραγματικότητα θα σου δείχνει τα δόντια της. Με λίγα λόγια αντίστρεψε πορεία, αναθεώρησε τους χάρτες και φέρε όλη την προσοχή σου απ’ τον έξω κόσμο στον μέσα κόσμο, βάζοντας μπρος να συγυρίσεις το «σπίτι» σου. Ο καθένας είναι αυτός που είναι και αυτό είναι δικαίωμά του και δε θ’ αλλάξει επειδή εσύ τον απειλείς, τον τρομάζεις, τον παρακαλάς, ή του επιτίθεσαι. Αν δε σου κάνει, μπορείς ευγενικά να τον ευχαριστήσεις για ό,τι σου έδωσε και να χαράξεις μια νέα πορεία με στόχο να βρεις αυτό που σου κάνει. Αλλά για να βρεις αυτό που σου κάνει, πρέπει πρώτα να απαλλαγείς απ’ αυτό που δε σου κάνει μέσα σου. Αλλιώς ό,τι είσαι θα έλκεις. Για να το πετύχεις αυτό πρέπει να κατανοήσεις σε βάθος μία έννοια εξαιρετικά στρεβλωμένη για σένα που λέγεται σεβασμός. Και καθώς θα την ανακαλύπτεις, η ζωή σου θ’ ανοίγεται σε πραγματικά θαύματα.

 

Φορτισμένος από την Έκλειψη του Ηλίου στο απέναντί σου ζώδιο του Σκορπιού ξεκινά ο Νοέμβριος, και εσύ ακόμα συνεχίζεις να ταράζεσαι πιστεύοντας ακράδαντα πως η ζωή σου απειλείται, δυσκολευόμενος εξαιρετικά να αποσαφηνίσεις τη διαφορά που έχει το «έχω» από το «είμαι». Και πως όταν απειλείται αυτό που «έχεις» δεν απειλείται πάντα και αυτό που «είσαι», η ύπαρξή σου δηλαδή. Δυόμιση χρόνια οι Εκλείψεις στον άξονά σου και ο Κρόνος στο Σκορπιό σε σφυρηλατούν αλλεπάλληλα, μπας και διαχωριστεί επιτέλους μέσα σου το «είμαι» απ’ το «έχω» και ηρεμήσεις. Αυτό το μήνα μπήκε και ο Άρης στο φιλικό σου ζώδιο του Αιγόκερω, αλλά και πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και με πολύ φιλική διάθεση στο ξεκαθαρίζουν με όποιο τρόπο διαθέτουν. Δεν «είσαι» αυτό που «έχεις». Καν’ τους το χατίρι να το μάθεις επιτέλους αυτό το πολύ σημαντικό για σένα καρμικό μάθημα και να συνειδητοποιήσεις επιτέλους πως το μόνο που έχεις στην πραγματικότητα είναι η ύπαρξή σου και αυτό το σώμα που είναι δανεικό και που τα ξεπουλάς, για το κάθε τυχάρπαστο «σ’ αγαπώ», «μπράβο», φόβο, χρήμα, αξίωμα ή φαντασίωση.

 

 

Τι άλλο να κάνει και το σύμπαν, αν εσύ αρνείσαι να μεγαλώσεις; Εγώ θα σου πω τώρα που ο κυβερνήτης σου ο Ερμής έπαψε να είναι ανάδρομος και η Νέα Σελήνη γεμάτη γνώση πραγματοποιείται στο απέναντί σου ζώδιο του Τοξότη, πως ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που η ηλικιακή του φάση και η συμπεριφορά του ταιριάζει ταμάμ με τη συναισθηματική του ωριμότητα και τις πράξεις του. Δυστυχισμένος είναι ο άνθρωπος που ενώ είναι ενήλικας, σκέφτεται, νοιώθει, επιχειρηματολογεί, ερωτεύεται, υπόσχεται, δεσμεύεται και κυρίως αποδεσμεύεται σαν τρελαμένο παιδί. Θέλεις να πάψεις μέσα σου να σε τρώει αυτή η ατελείωτη αγωνία και το μυαλό σου να πάψει να γυρίζει διαρκώς σε δισεκατομμύρια σκέψεις σαν τον κουλοχέρη στο καζίνο; Τότε αναπτύξου και ωρίμασε, ώστε οι στόχοι σου να είναι στο ίδιο επίπεδο με τις δεξιότητες και τις ικανότητές σου. Αντιμετώπισε σθεναρά το χρόνο και συνειδητοποίησε πως μεγάλωσες, για να παθαίνεις «παιδικές αρρώστιες». Και αν δε σου το δείξανε πώς είναι να μεγαλώνεις, καν’ το εσύ για σένα. Ζήτα να σου το μάθουν αυτοί που το κατέχουν. Δέξου με ταπεινότητα και αγάπη χωρίς όρους προς τον εαυτό σου τις ελλείψεις σου, ξανα-κάθισε με παρρησία στα θρανία και μάθε σωστά απ’ την αρχή το παιχνίδι της ζωής, διαλύοντας πλάνες, φαντασίες, ασάφειες που κοντεύουν να σε τρελάνουν και υπονομεύουν την αξιοπιστία και την αξιοπρέπειά σου.

 

Τόσα χρόνια είχες κολλήσει σαν την πεταλίδα στο βράχο, αρνούμενος να αφήσεις πίσω σου ό,τι είχε κάνει πλέον τη διαδρομή του και είχε παλιώσει. Δεν είχε τίποτα να σου δώσει, παρά μόνο φόβο και καθήλωση. Τόσα χρόνια ζούσες στα παιδικά σου βιώματα, στις καρτ ποστάλ και στις αναμνήσεις σου. Τόσα χρόνια θυσίαζες το καινούριο για το παλιό, τόσο που πια δεν έμεινε κόκκος αέρας ν’ αναπνέεις. Έφτασες στα όρια της ασφυξίας. Και επειδή αυτό λέγεται αυτοκτονία, κι επειδή την αυτοκτονία το σύμπαν δεν την εγκρίνει καθόλου, μετά από σοβαρές συσκέψεις αποφάσισε πως ήρθε η ώρα ν’ αναλάβει να σε ξεκολλήσει το ίδιο από το βράχο που αργοπεθαίνεις, αφού εσύ δεν πρόκειται να το κάνεις. Εσύ από την άλλη που ό,τι αλλάζει το θεωρείς απειλή, χρειάζεται να δυναμώσεις μέσα σου και να μάθεις πως στη ζωή η ανατροπή είναι η κανονικότητα και πως η ακινησία επιφέρει θάνατο. Και να δεχτείς με ανοιχτή καρδιά τις ανατροπές που διαδέχονται η μία την άλλη στη ζωή σου και που στόχο έχουν να σε ξεκολλήσουν απ’ το βράχο και να σε βάλουν και πάλι στη ροή της ζωής. Ο πόνος σου θα είναι αντιστρόφως ανάλογος με την αντίστασή σου στην αλλαγή, που έτσι κι αλλιώς έχει προαποφασιστεί από την ίδια τη ζωή. Το χρέος σου είναι να χαιρετήσεις ό,τι σε συντρόφευσε μέχρι τώρα, αλλά δε σε εξελίσσει αλήθεια, και ν’ ανοίξεις πανιά για το ταξίδι της ζωής χωρίς τη μανούλα.

 

Μία μαστίγιο και μία καρότο σε πάει αυτή η περίοδος. Οι «ενήλικες» φίλοι σου το λένε «περίοδος αναδιευθέτησης», όπου το καινούριο και το παλιό συγκρούονται, γιατί μόνο ένα απ’ τα δύο χωράει στη ζωή σου. Όσο εσύ δεν πετάς το φθαρμένο, το νεκρό, το πεθαμένο κομμάτι, τόσο το καινούριο που χρειάζεσαι δε θα ‘χει πού να κάτσει στο σαλόνι σου. Αυτή η τάση σου να τα θες όλα, είναι καρμικά και ο δήμιός σου. Τώρα που μεγαλώνεις, με τη βοήθεια του Δία στο ζώδιό σου και την αυστηρότητα του Κρόνου και της Έκλειψης του κυβερνήτη σου του Ήλιου, είναι η ώρα να συνειδητοποιήσεις κάτι που δε σου έμαθε προφανώς στην ώρα του ο μπαμπάς σου. Πως στη Ζωή δε γίνεται να τα έχουμε όλα. Κάτι παλιό αφήνουμε για κάτι καινούριο. Και το «αφήνω» είναι ένα ρήμα που το μισείς θανάσιμα, αλλά θα χρειαστεί να μάθεις να το αγαπάς, αν θες να ξεκολλήσεις τη ζωή σου και να απολαύσεις τα δώρα του Δία. Το μυστικό είναι η συνειδητοποίηση πως αφήνουμε κάτι πίσω μας ΜΟΝΟΝ όταν το ευχαριστήσουμε για ό,τι μας έδωσε, βιώσουμε σε βάθος τη συγκίνηση και τη θλίψη που το αποχωριζόμαστε, περάσουμε τη φάση του πένθους και αναγεννηθούμε. Αν απλά το σιχτιρίσουμε, τότε δεν το χαιρετήσαμε ποτέ. Το κουβαλάμε έστω και αν το αρνούμαστε και καταλαμβάνει πολλαπλάσιο χώρο στη ζωή μας από το εμβαδόν του, όπως τα φαντάσματα. Είναι η στιγμή να μάθεις πως δυνατός είναι αυτός που κατ’ αρχήν αντέχει τα συναισθήματά του και όχι αυτός που παγώνει τα συναισθήματά του και το παίζει «έλα μωρέ δεν τρέχει τίποτα». Αποχαιρέτα, κάνε «χώρο» και αποδέξου με ανοιχτή καρδιά.

 

Επίθεση αγάπης και τρυφερότητας σου κάνει ο Νοέμβριος, ό,τι δηλαδή απεύχεσαι, ενώ έχεις τόσο πολλή ανάγκη. Όλη την τελευταία περίοδο το σύμπαν προσπαθεί να σου δώσει να καταλάβεις πως δεν είσαι ένα χρηστικό εργαλείο, αλλά άνθρωπος με ανάγκες, επιθυμίες, σώμα, συναισθήματα, αντοχές και όρια. Εσύ πάλι θέλεις να πιστεύεις πως αξίζεις την αποδοχή του εαυτού σου και των γύρω σου, μόνον όταν είσαι «χρήσιμος». Μόνον όταν «μπορείς». Και φυσικά οφείλεις να αντέχεις τα πάντα. Ό,τι κι αν είναι αυτά τα πάντα. Γιατί αν δεν τα αντέχεις και δεν τα μπορείς, θα σε πετάξουνε. Η Πανσέληνος στον Ταύρο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο κυβερνήτης σου ο Ερμής στα βαθιά υπαρξιακά νερά του Σκορπιού αλλά και η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα απέναντί σου, έρχονται να σου ουρλιάξουν μπας και το ακούσεις, πως έχεις πέσει θύμα πλάνης. Δεν είσαι ρομπότ, είσαι άνθρωπος. Δεν είσαι τέλειος, είσαι αυτό που μπορείς να είσαι. Και αυτό που είσαι αξίζει να αγαπηθεί όσο τίποτα στον κόσμο, ακόμα κι όταν δεν μπορείς. Κυρίως όμως, όταν δεν μπορείς. Άκουσέ τα σοβαρά και αναθεώρησε τη θέση σου στον κόσμο. Στον αληθινό κόσμο, πετώντας από πάνω σου αιώνων χαώσεις, στρεβλώσεις, ενοχές, θυσίες και κάνοντας το πραγματικό σου χρέος σαν καλός άνθρωπος, αγάπα τον εαυτό σου και εκπλήρωσε τις ανάγκες σου, αν θέλεις να σου μείνει εαυτός, όπως θα έλεγε και ο Ποσειδώνας.

 

 

 

Ο Οκτώβριος φρόντισε να μην πλήξεις καθόλου. Η Έκλειψη Σελήνης απέναντί σου στο ζώδιο του Κριού σε έντονες όψεις με σχεδόν όλο το πλανητικό σύστημα έχει ακόμα εξαιρετικά έντονη επιρροή σε κάθε τομέα της ζωής σου. Γιατί επηρεάζει καταλυτικά τον τομέα των σχέσεων και, όπως εσύ ξέρεις πάρα πολύ καλά όσο κανένας άλλος, τα πάντα στη ζωή είναι σχέσεις. Ασχέτως αν πάντα για να ισορροπήσουν όλες οι άλλες σχέσεις την πληρώνει η σχέση με τον εαυτό σου. Αυτό το μήνα, η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω έρχεται μέσα από συγκρουσιακές διαδικασίες να σου τονίσει για άλλη μια φορά πως όσο παριστάνεις το «καλό παιδί», τόσο οι άλλοι θα παίζουν τραμπολίνο με τα όρια και τις αντοχές σου. Ήρθε η ώρα να κοιτάξεις και λίγο το απέναντί σου ζώδιο του Κριού, που ασχολείται κατ’ εξοχήν με τον εαυτό του και σπανίως διαπραγματεύεται τις ανάγκες του. Όλο το βαρύ πλανητικό οπλοστάσιο σε στοχεύει αυτή την περίοδο, με στόχο να πεις επιτέλους ευθαρσώς την πολυπόθητη φράση που θ’ αλλάξει μαγικά τον κόσμο γύρω σου: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. Ως εδώ ήταν τα όριά μου. Χωρίς υστερίες, χωρίς ταρατατζούμ, χωρίς ενοχές, χωρίς ουρλιαχτά. Απλά, ήρεμα, άκακα, με σταθερότητα και σαφήνεια. Αρκεί να συνειδητοποιήσεις πως επιτρέπεται να μην αντέχεις κάθε είδους δυσλειτουργία που σε επιφορτίζουν και να συνειδητοποιήσεις επιτέλους πως οι άθλοι του Ηρακλή ήταν μόνο δώδεκα σε όλη του τη ζωή. Όχι δώδεκα κάθε μέρα.

 

Ο μήνας των γενεθλίων σου περικλείει σημαντικά δώρα, που για να τα παραλάβεις χρειάζεται απαραιτήτως να κάνεις ανακαίνιση στο μουσείο της ζωής σου και να πετάξεις ό,τι έχει φάει ο σκώρος. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ο Ερμής, ο Κρόνος, η Πανσέληνος απέναντί σου σε έντονη όψη με το Δία στο Λέοντα συγκρούονται με στόχο ν’ αφήσεις ό,τι πεθαμένο, νεκρό και άχρηστο πίσω σου και να επιτρέψεις να εισέλθει καταιγιστικά στη ζωή σου η ενέργεια της Ζωής. Ακόμα κι αν αυτό που χρειάζεται ν’ αφήσεις πίσω σου είναι οι πεποιθήσεις σου, οι αντιλήψεις σου, στοιχεία του χαρακτήρα σου, σχέσεις που αγάπησες αλλά δεν έχουν να σου δώσουν τίποτα άλλο πια, σημαντικές απώλειες, τη νιότη σου ή την κρυψώνα σου. Θα χρειαστεί επίσης να βάλεις όρια στο μυαλό σου, που διαρκώς σε κατατρομάζει, αλλά και στη δική σου τάση να τρομάζεις τους γύρω σου με στόχο να τους ελέγχεις. Εκεί είναι και το κλειδί που καρμικά μπορεί να ξεκλειδώσει οριστικά την «παγωμένη» ζωή σου και να σε βγάλει απ’ τη συναισθηματική κατάψυξη που έχεις μπει εδώ και καιρό. Η Ζωή σου κλείνει το μάτι, και σου δείχνει τα καλούδια της, κι εσύ αναρωτιέσαι αν μπορείς να ελέγξεις την ίδια τη Ζωή. Ε, δεν μπορείς! Πάρε το φόβο σου αγκαλιά και ζήσε! Με αυτούς που αγαπάς, χωρίς αυτούς που αγαπάς, με προϋποθέσεις, χωρίς προϋποθέσεις. Προχώρα παρακάτω. Θα πάθεις ασφυξία. Στο λέει ξεκάθαρα ο Κρόνος στο ζώδιό σου αγκαλιά με την Αφροδίτη. Άκου τους, κάτι ξέρουν.

 

Μια έντονη πλανητική συγκυρία έχει βάλει στόχο να σε δυναμώσει, ώστε να μπορείς να τα βγάζεις πέρα με όλες τις συνθήκες. Διότι αυτή η πεποίθηση, ότι πρέπει η ζωή να σου τα φέρνει πάντα ευνοϊκά και μόλις εμφανιστούν προκλήσεις που στόχο έχουν να σ’ εξελίξουν να τρομάζεις τόσο, που ν’ αναζητάς την παιδική σου κούνια και καμία εικοσαριά μαμάδες να σε νταντεύουν, δεν θα σου βγει σε καλό. Επιθυμείς σαν «θεός» και τρομάζεις σαν «μωρό». Τα θέλεις όλα, αλλά όταν έρθει η ώρα να πληρώσεις το κόστος της επιλογής σου διαμαρτύρεσαι σαν παιδί. Και έτσι η ζωή σου κάνει τραμπολίνο στα άκρα, ζαλίζοντας εσένα και τους γύρω σου. Αυτό που καρμικά χρειάζεται να εμπεδώσεις σε βάθος είναι ότι μεγάλωσες και έχεις ευθύνες, περιορισμούς, υποχρεώσεις και παροχές ενήλικα. Και αν αυτό δε στο έμαθε ο μπαμπάς σου, ήρθε η ώρα να στο μάθει ο Δίας στο Λέοντα λίγο πριν την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιό σου. Ό,τι επιλέγουμε έχει ένα κόστος. Είτε θετικό, είτε αρνητικό. Και αυτό πάει πακέτο. Ποτέ χώρια πια, γιατί μεγάλωσες και ο λογαριασμός δε θα πάει στον μπαμπά σου. Στο όνομα του παραλήπτη γράφει πια το όνομά σου. Άπειρα δώρα έρχονται με πονηρό σκοπό: να αποδείξεις ότι μπορείς να τα διαχειριστείς χωρίς να χρεοκωπήσεις. Σκέψου, νοιώσε και πράξε ενήλικα.

 

Κάτι δε σου βγαίνει στο μέτρημα της ζωής σου και πολύ συχνά πιάνεις τον εαυτό σου να είναι έντονα φορτισμένος συναισθηματικά, και όταν τον ηρεμείς, αντιμετωπίζεις ένα τεράστιο κενό. Αυτό το κενό που σε τρομάζει ήρθε να βγάλει στο φως η έντονη επιρροή της Έκλειψης Σελήνης που ακόμα η επίδρασή της βαστάει γερά και η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου σε συνεργασία με τη γλυκιά Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου. Όλοι αυτοί έχουν να σου πουν ένα σημαντικό μυστικό: πως έχεις εκπαιδευτεί, όχι για να ζήσεις και να ευτυχήσεις αλλά για να εκπληρώνεις προσδοκίες. Και ίσως πολύ λίγα απ’ τα όνειρά σου είναι πραγματικά δικά σου. Και όταν έρχεται η στιγμή που κατάκοπος τελειώνεις με τις εξυπηρετήσεις προς τρίτους, αντιμετωπίζεις αυτό το κενό. Τον άγνωστο εαυτό σου. Γιατί δεν έμαθες ποτέ τι θέλεις. Έμαθες τι θέλουν οι άλλοι από σένα. Όλο το σύμπαν λοιπόν συνωμότησε υπέρ σου για το «φτου ξελευτερία». Αυτό το «φτου ξελευτερία» που είναι ο μεγαλύτερός σου πόθος και ο μεγαλύτερός σου φόβος, έρχεσαι καρμικά να αντιμετωπίσεις σαν πρόκληση εξέλιξης αυτή την περίοδο. Πώς φεύγεις από κάτι που δε σου κάνει σε καμία περίπτωση, αλλά σου είναι γνώριμο και οικείο και πας εκεί που λέει η καρδιά σου, που δεν ξέρεις καθόλου όμως τι σε περιμένει; Αυτό το «πώς» χρειάζεται ν’ απαντηθεί. Και όταν απαντηθεί, το κενό θα μεταλλαχθεί στην ευτυχία σου. Για να γίνει αυτό, ο δρόμος είναι ένας. Ήρθε η στιγμή να γνωρίσεις πραγματικά τον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες των άλλων.

 

Με άγριες διαθέσεις σε πλησιάζει ο Νοέμβριος, με την Αφροδίτη, τον Ερμή, τον Κρόνο από το Σκορπιό σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σου, όπως επίσης και την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου και το Δία απέναντί σου ν’ αναρωτιέται: Πότε επιτέλους θα μεγαλώσει αυτό το παιδί; Και οι άλλοι τρεις εν χορώ να του απαντάνε: Όταν μάθει να αντιμετωπίζει τα συναισθήματά του και να εκπληρώνει τις πραγματικές του ανάγκες. Όταν πάψει να προσκυνάει το μυαλό του και αφήσει πίσω του τη μάσκα της «ανωτερότητας» και δεχτεί πως είναι Άνθρωπος. Άσε το επάνω μας, αυτό θα το φροντίσουμε εμείς του λένε. Όπως καταλαβαίνεις «ήρθεν η ώραν σου». Τούτοι εδώ έχουν συμμαχήσει με στόχο την προσγείωσή σου στην πραγματικότητα. Και όταν ο Σκορπιός στοχεύει, δεν παίζουμε μαζί του. Σταμάτα λοιπόν ν’ αφήνεις τον έλεγχο της ζωής σου σ’ ένα παντοδύναμο κι εγωκεντρικό παιδί που απαιτεί τη θέωση, και συμβιβάσου με αυτό που στην πραγματικότητα είσαι. Ένας απλός και απέριττος, υπέροχος ενήλικας, χωρίς σούπερ δυνάμεις και χωρίς έπαρση, κυρίως, και αλαζονεία. Δεν ξέρω ποιος σου είπε ότι ο ενήλικας είναι ο Βούδας μανεκέν, που κρίνει επί παντός επιστητού και διδάσκει τους ανόητους ανθρώπους με βλοσυρό βλέμμα, αλλά όποιος και να σου το είπε, δεν ήθελε το καλό σου. Και αυτό φαίνεται από την ίδια σου την πραγματικότητα. Εξανθρωπίσου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καλό θα σου κάνει, σου λένε ο Κρόνος και ο Δίας.

 

Με την άμεση ανάγκη να θέσεις ξεκάθαρα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία σου σε βρίσκει ζαλισμένο να παραντουράς ο Νοέμβριος. Παιδικά όνειρα, βρεφικές ανάγκες, εφηβικοί θυμοί και ενήλικες υποχρεώσεις στήνουν χορό γύρω σου και μέσα σου και κοντεύουν να σε αποτρελλάνουν. Εκεί ακριβώς είναι που αναλαμβάνουν τη διάσωσή σου ο Κρόνος, η Αφροδίτη και ο Ερμής απ’ το φιλικό σου Σκορπιό. Που πόνεσε η καρδιά τους να σε βλέπουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, λέγοντάς σου τα εξής: Μάθημα πρώτο. Άλλο επιθυμώ και φαντάζομαι και άλλο μπορώ να πραγματοποιήσω. Μάθημα δεύτερο. Όσο αφήνεις τον έλεγχο της ζωής σου σ’ αυτό το τόσο «γλυκό», «αθώο», τρελαμένο παιδί που φαντάζεται ότι μπορεί να γίνεις ο σωτήρας του σύμπαντος, τόσο η ζωή σου σαν ενήλικας θα αποδιοργανώνεται πλήρως. Μάθημα τρίτο. Όσο παρατάς τις ανάγκες σου σύξυλες, για τις ανάγκες των άλλων και δε λες με στεντόρεια φωνή αυτό το απαγορευμένο ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, τόσο θα μουγκανίζεις από οργή, θα κακιώνεις και θα πνίγεσαι μετά στις ενοχές που το ‘χεις κι εύκολο. Μάθημα τέταρτο και σημαντικό. Ενηλικιώθηκες, παρ’ το χαμπάρι. Και ενήλικας σημαίνει αυτό που δε σου έμαθε ο μπαμπάς σου και αναγκάζεται ο Κρόνος να κάνει τη βρωμοδουλειά. Ενήλικας ίσον απόλυτη επαφή με την πραγματικότητα. Παιδί ίσον απόλυτη επαφή με το παράλογο και το απραγματοποίητο. Όσο παραμένεις ενήλικας – παιδί, σου λέει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, μία θα είναι η χαρά και δέκα οι λύπες. Ωρίμασε και κινήσου σύμφωνα με τα όρια και τις αντοχές σου. Σε συμφέρει.

 

 

 


SunPlanetSymbol

ΗΛΙΟΣ
Από 1 ως 22 Νοεμβρίου στο Σκορπιό
Από 23 Νοεμβρίου μέχρι τέλος του μήνα στον Τοξότη

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικά θέματα, τον έρωτα, τις σχέσεις, τη διασκέδαση, τα φλερτ, το γάμο, την αισθητική, την ομορφιά τη διακόσμηση, την υγειά, τα ξεκαθαρίσματα σε βάθος, το σεξ, τα οικονομικά.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ   Τις συναισθηματικές υπερβολές, τις σπατάλες τις συγκρούσεις , την έλλειψη ισορροπίας.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Λέοντες, Υδροχόους αλλά και Σκορπιούς και Ταύρους, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Ιχθύες και Καρκίνους αλλά και Αιγόκερους και Παρθένους.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

 

MercuryPlanetSymbol

ΕΡΜΗΣ
Την 1 ως 8 Νοέμβριου σε ορθη πορεια στο Ζυγό.
Από 4 ως 28 Νοέμβριου σε Ορθή Πορεία στο Σκορπιό.

Από 28 Νοεμβρίου μέχρι τέλος του μήνα σε ορθη πορεία στον Τοξοτη
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Συζητήσεις, καινούργιες γνωριμίες και φλερτ. Συναισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ζητήματα υγείας, επαγγελματικά ταξίδια, επανασυνδέσεις σχέσεων με ωριμότητα και λογική.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εντάσεις και διαφωνίες με συναδέλφους αλλά και συναισθηματικές και επαγγελματικές αντιδικίες.

 

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ: Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Διδύμους, Υδροχόους και Ζυγούς.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Καρκίνους, Ιχθύες και Σκορπιούς.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.


VenusPlanetSymbol
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Από 1 ως 16 Νοεμβρίου στο Σκορπιό
Από 17 ως τέλος του Μήνα στον Τοξότη
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Την συναισθηματική επικοινωνία και την διασκέδαση, την επανατοποθέτηση ορίων, τις συναισθηματικές συζητήσεις, το φλερτ,  τις σχέσεις με μέλλον, τα ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα, τις προσωπικές συζητήσεις, την οικονομική οργάνωση.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την ανοργανωσιά, τις συγκρούσεις, την έλλειψη  μέτρου, την απολυτότητα.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Καρκίνους, Ιχθύες και Σκορπιούς.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

 

MarsPlanetSymbol
ΑΡΗΣ

Όλο το μήνα σε Ορθή πορεία στον Αιγόκερω

ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικές  και ερωτικές  διεκδικήσεις, την διασκέδαση, τα φλερτ, την δράση, συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Εντάσεις και διαφωνίες με φίλους καθώς και συναισθηματικές, ερωτικές και επαγγελματικές ρήξεις.  Προσοχή σε υστερίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Με δύσκολα μαθήματα Ζυγούς, Κριούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Παρθένους, Ταύρους και Αιγόκερους.

 

JupiterPlanetSymbol

ΔΙΑΣ
Όλο το μήνα σε ορθη πορεία στο Λέοντα
Αυτό το μήνα κινείται από την 20η μοίρα του ζωδίου ως και την 22η.
Στο ζώδιο του Λέοντα θα παραμείνει μέχρι τις 10 Αυγούστου 2015
Κατά την παραμονή του στο λεοντα θα γυρισει σε αναδρομη πορεια από το τις 8 δεκεμβριου 2014 στην 22η μοιρα του ζωδίου μέχρι και τις 8 Απριλίου 2015 στην 12η μοιρα.
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Το γάμο, τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Το να περνάμε καλά.  Επίσης, ζητήματα ομορφιάς, αισθητικής, διακόσμησης, δίκες και συμβόλαια.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Υπερβολές, επιπόλαιες κινήσεις, αντιδικίες με ανώτερους, την ανισορροπία, την έλλειψη  μέτρου.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

 

SaturnPlanetSymbol

ΚΡΟΝΟΣ
Όλο το μήνα σε Ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού
Ο Κρόνος αυτό το μήνα κινειται από την 23η ως και την 27η μοίρα του ζωδίου

Ο κρονοσ θα περάσει στο ζωδιο του Τοξότη στις 24 Δεκεμβριου 2014
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Τη δουλειά, την πειθαρχεία, την οργάνωση, την ανάληψη των προσωπικών και κοινωνικών ευθυνών, το μέτρο, την ισοτιμία και τις ισότιμες συνεργασίες και σχέσεις.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εύκολες λύσεις, την τεμπελιά, την ανευθυνότητα, την ασυνέπεια, την φυγοπονία, το «βόλεμα», τις υπερβολές, την εξάρτηση.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Λέοντες, Υδροχόους αλλά και Σκορπιούς και Ταύρους, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Ιχθύες και Καρκίνους αλλά και Αιγόκερους και Παρθένους

                                                                                                                                               

UranusPlanetSymbol

ΟΥΡΑΝΟΣ
Όλο το μήνα σε ανάδρομη πορεία στον Κριό
Αυτό το μηνα κινείται μεταξυ 13ης και 12ης μοίρας του Ζωδίου
Ο Ουρανός θα μεινει αναδρομοσ μεχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2014 

Ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο στις 16 Μαΐου 2018
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τις αλλαγές σε κάθε τομέα. Τα καινούργια ξεκινήματα.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εξαρτήσεις, την συντήρηση φθαρμένων σχέσεων, τις πλάνες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, αλλά και Διδύμους και Υδροχόους.

 

NeptunePlanetSymbol

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Από 1 μέχρι και 15 Νοεμβρίου σε αναδρομη πορεια στο ζωδιο των Ιχθύων
Αυτό το διάστημα θα βρισκεται ανάδρομοσ στην 4η μοίρα του ζωδίου

Από 15 Νοεμβρίου μέχρι τέλος του μήνα σε ορθή πορεία στην 4η μοίρα του ζωδίου των Ιχθύων

Ο Ποσειδώνας θα βρισκεται στους Ιχθύες μεχρι τις 26 Ιανουαρίου 2026
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τα όνειρα, την χαλάρωση, τις τέχνες.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την υγεία ,τις αυταπάτες, τις καταχρήσεις.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ειδικά όσους από εσάς έχετε γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους

 

PlutoPlanetSymbol

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε ορθη πορεια στο ζωδιο του Αιγόκερω

Θα βρισκεται στην 11η και 12η μοίρα του ζωδίου

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τις 24 Μαρτίου 2023

ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Αλλαγές μέσα από γνώση , ταξίδια, σπουδές, την προσωπική ελευθερία.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Νομικές  εκκρεμότητες, δάνεια, εκκρεμότητες σε σπουδές, επικοινωνίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς, Κριούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Παρθένους, Ταύρους αλλά και Σκορπιούς και Ιχθύες (ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι σε δυσμενή θέση).

 

ΛΙΛΙΘ – ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ

Από 1 ως και τις 27 Νοεμβρίου θα βρισκεται στο Λέοντα

Από τις 27 και μέχρι τέλος του μήνα περνά στην Παρθένο
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ - ΛΙΛΙΘ»

ΕΥΝΟΕΙ Τους παθιασμένους έρωτες, τον σκοτεινό μαγνητισμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις κρυφές σχέσεις, τις οικονομικές ατασθαλίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ:
Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

ΧΕΙΡΩΝΑΣ
Από την 1 ως και τις 23 Νοεμβρίου σε αναδρομη πορεία στο ζώδιο των ιχθυων
Από 24 Νοεμβρίου μέχρι τέλοσ του μήνα σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων

Όλο το μήνα κινείται στην 13η μοίρα του ζωδίου

Δείτε Άρθρο «Όψεις Χείρωνα»

ΕΥΝΟΕΙ  Την καριέρα, επαγγελματικές διεκδικήσεις, την θεραπεία μέσω δουλειάς, την επίλυση οικογενειακών σχέσεων αλλά και με τους ανώτερους μας.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εξαρτήσεις, τεμπελιά, ανευθυνότητα.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους

 


ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
Οι Δεσμοί της Σελήνης τον Νοέμβριο βρισκονται στον άξονα Κριού – Ζυγού
Κινούνται από τη 19η μοίρα μέχρι και τη 16η μοίρα των ζωδίων του άξονα αυτού
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ»

ΕΥΝΟΟΥΝ Την καρμική εξέλιξη, τα μαθήματα, τον σκοπό της ζωής του ανθρώπου από τον Νότιο προς τον Βόρειο Δεσμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝ Οτιδήποτε είναι ασυνείδητο.

ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ: Με δύσκολα μαθήματα Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς, ενώ πιο θετικά επηρεάζουν Διδύμους, Υδροχόους, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

Πανσέληνος: 7 Νοεμβρίου 2014 στις 00:20 στη 14η Μοίρα τΟΥ ταύρου 

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ: Με δύσκολα μαθήματα Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

 

Νέα Σελήνη: 22 Νοεμβρίου 2014 στις 14:30 στη 0η μοίρα του Τοξότη
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες .

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΕΩΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΖΩΔΙΟ

Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

ΙΧΘΥΕΣ

Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ

Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

ΤΑΥΡΟΣ (Πανσέληνος)

Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014

ΛΕΟΝΤΑΣ

Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

ΖΥΓΟΣ

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

ΤΟΞΟΤΗΣ (Νέα Σελήνη)

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

ΙΧΘΥΕΣ