Από τον

Πέτρο Κατσαμάκη,

Αστρολόγο – Ερευνητή

 

 Με τον Ερμή να περνά σε ευθύδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, προσπαθώντας να βάλει σε τάξη μπερδεμένες και ασαφείς καταστάσεις, καθυστερήσεις, ανακολουθίες και ασάφειες που δημιούργησε η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του τον Ιούνιο, κάνοντας δυσκολότερη τη ζωή όλων, ξεκινά ο Ιούλιος. Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού ξεκινά επίσης φορτισμένος με την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, σε δύσκολες όψεις με τον Άρη, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να πυροδοτεί και να επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα που είχαν θέσει  οι εκλείψεις το προηγούμενο διάστημα και αφορούν θέματα καρμικών σχέσεων, τόσο στον προσωπικό όσο και στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα. Η επιρροή αυτή της Νέας Σελήνης θα είναι ισχυρή για μεγάλο χρονικό διάστημα φέρνοντάς μας μπροστά σε καρμικούς αποχωρισμούς, οριστικά κλεισίματα σχέσεων, απώλειες αλλά και την ανάγκη να «απεμπλέξουμε» τον εαυτό μας από ό,τι τον έχουμε εμπλέξει, να αποτραβηχτούμε από παθολογικές μορφές σχέσεων, να ανεξαρτητοποιηθούμε από οικογενειακές παθολογικές καταστάσεις και να προχωρήσουμε σε νέες επιλογές οι οποίες εκπορεύονται από βαθιά μέσα μας από τις ανάγκες μας για την αλήθεια. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων διευκολύνει επαφές, συζητήσεις αλλά και την ανεύρεση των κατάλληλων μεθόδων πληροφοριών, αλλά και ατόμων που είναι σε θέση να μας δώσουν μια νέα κατεύθυνση, που θα μας βγάλει από αδιέξοδα και θα μας οδηγήσει σε λύσεις.

Ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου κάνοντας ισχυρές όψεις με σημαντικούς πλανήτες από την άλλη, εστιάζει σε ζητήματα που αφορούν τον οικογενειακό τομέα, την καριέρα, θέματα που αφορούν το σπίτι, εγκυμοσύνες αλλά και εξειδικευμένα στην αναγκαιότητα τα πράγματα να ειπωθούν χωρίς γωνίες με έναν πιο γλυκό και φιλικό τρόπο, συνειδητοποιώντας ότι όσο πιο πολύ δρούμε με θυμό και οργή, τόσο πιο πολύ και πιο βαθιά μπαίνουμε, αντί να διαφοροποιούμαστε σε επώδυνες και παθολογικές καταστάσεις, που μας αποδιοργανώνουν και μας αποδυναμώνουν. Το κυρίαρχο καρμικό θέμα αυτού του μήνα με την παρουσία του Άρη στο Ζυγό, την όψη του Δία με τον Κρόνο, την όψη του Ουρανού με τον Πλούτωνα, αλλά και το πέρασμα του Δία από το ζώδιο του Καρκίνου στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει για περίπου έναν χρόνο, είναι η συνειδητοποίηση πως άλλο είναι το «σχετίζομαι» με ένα πρόσωπο, μια κατάσταση και άλλο το «εμπλέκομαι» σε αυτήν. Το «σχετίζομαι» εμπεριέχει την ελαφρότητα και τη συνειδητοποίηση της απόστασης και της διαφορετικότητας π.χ. άλλο εγώ άλλο η μητέρα μου, ενώ στην εμπλοκή δεν υπάρχει σχέση, υπάρχει ταύτιση, εξάρτηση, εγώ είμαι η μητέρα μου, εγώ πρέπει να αλλάξω τη μητέρα μου, εγώ είμαι υπεύθυνος για τη ζωή της μητέρας μου κλπ.

Αυτή η περίοδος, από τις αρχές του Ιούλη, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του χρόνου και φυσικά όλο το καλοκαίρι, προσπαθεί με εξαιρετικά έντονα καρμικά αστρολογικά γεγονότα να μας οδηγήσει στην κατανόηση τρόπων, ώστε να απεμπλακούμε οριστικά και να αφήσουμε πίσω μας καταστάσεις, σχέσεις και γεγονότα που μας αποδυναμώνουν και σταδιακά μας «σκοτώνουν», κυρίως μέσα στις τεράστιες ποσότητες στρες, τρόμου, αγωνίας που εμπεριέχουν, αλλά και την τεράστια ενεργειακή δαπάνη και ξόδεμα που μας δημιουργούν, επιβαρύνοντας τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά, οδηγώντας μας στο όρια της κατάρρευσης. Είναι σημαντικό με τον Άρη σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό να συνειδητοποιήσουμε πως «απ-εμπλέκομαι» σημαίνει έχω αποφασίσει μέσα μου βαθιά και ουσιαστικά να ζήσω χωρίς αυτό το πρόσωπο, χωρίς αυτή την κατάσταση και τραβάω τα «πλοκάμια» και τα «σχοινιά», που έχω απλώσει πάνω του απελευθερώνοντας τον εαυτό μου και το αντικείμενο της εμπλοκής και αυτό το κάνω, ήρεμα, αθόρυβα χωρίς πάθος και έντονα συναισθήματα, γιατί όσο τα συναισθήματα που τρέφω για το αντικείμενο της εμπλοκής είναι έντονα, η εμπλοκή είναι δεδομένη και η απεμπλοκή μου από αυτήν την κατάσταση ένα μακρινό όνειρο. Επίσης, αναζητάω τον άλλο να με απεμπλέξει, είναι δική μου δουλειά να απεμπλακώ, και φυσικά η απεμπλοκή δεν είναι ποτέ μια διαδικασία ανώδυνη και εύκολη. Το να ελευθερώσεις ένα ψάρι που έχει πιαστεί στα δίχτυα χωρίς να καταστρέψεις ούτε τα δίχτυα ούτε το ψάρι, προϋποθέτει ισχυρή αυτογνωσία, τεχνογνωσία, αλλά και τον έλεγχο των συναισθημάτων και των αισθήσεων. Αν π.χ. εκνευριστείς με το «μπέρδεμα» και αρχίσεις και τραβάς με βία και θυμό τα δίχτυα, το πιο πιθανό είναι το ψάρι να μπλεχτεί ακόμα χειρότερα, τα δίχτυα να σχιστούν και εσύ να τραυματίσεις τα χέρια σου και σε δεύτερο επίπεδο την ψυχή σου. Η απεμπλοκή από καταστάσεις τόσο προσωπικές, όσο και κοινωνικές είναι λοιπόν καρμικά αυτό που θα μας απασχολήσει όλη αυτήν την περίοδο, γι’ αυτό θα χρειαστούν τη συμπαράσταση σημαντικών προσώπων, που μπορούν να μας οδηγήσουν με ασφάλεια προς αυτήν την κατεύθυνση και να αποφύγουμε παρορμητικές εκρήξεις ή πρόσωπα και καταστάσεις που μας υποδεικνύουν τέτοιες συμπεριφορές, που μόνο θα μας εμπλέξουν βαθύτερα στις εν λόγω καρμικές καταστάσεις, κάνοντας διαρκώς το δίκιο μας άδικο.

Κατά τα άλλα, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Δίδυμων και του Καρκίνου ευνοεί ταξίδια και ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού - μετά από πολλούς μήνες παραμονής στο ζώδιο του Ζυγού - σε έντονη όψη με τον Δία στο Λέοντα, επαναφορτίζει σε εξαιρετικά έντονο βαθμό την ανάγκη για ερωτικές περιπέτειες και έκφραση της πολλών μηνών καταπιεσμένης λιμπίντου, εφιστώντας απλώς και μόνο την προσοχή σε υπερβολές, καταχρήσεις και ακρότητες. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα δείχνουν σταθερά προς το καλό, ενώ έντονες θα είναι οι ανακατατάξεις και οι αλλαγές που αφορούν την καριέρα, τον επαγγελματικό τομέα αλλά και θέματα σπιτιών, μετακομίσεις, πωλήσεις, αλλά και ζητήματα που αφορούν τα πρόσωπα του οικογενειακού μας κύκλου. Η παρουσία και η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει από αυτό το μήνα στο προσκήνιο την ανάγκη για παιχνίδι, ξενοιασιά, διασκέδαση, ερωτικές περιπέτειες, αλλά και πρόσωπα θετικά που δίπλα τους αισθανόμαστε χαρά και ασφάλεια.

 

 Με ένταση και πιεστικές καταστάσεις μπαίνει για σας ο Ιούλιος, εξαιρετικά φορτισμένος με την επιρροή της Νέας Σελήνης σε δύσκολη όψη με τον Άρη απέναντί σας, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στο ζώδιό σας φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με καταστάσεις, σχέσεις και γεγονότα που σας δείχνουν πλέον ξεκάθαρα, πως πρέπει να απεμπλακείτε οριστικά από αυτά, ανοίγοντας μια καινούρια σελίδα και προοπτική για κάτι εντελώς καινούριο στη ζωή σας. Η περίοδος αυτή είναι εξαιρετικά καρμική, για αυτό και αποφύγετε με κάθε τρόπο παρορμητικές κινήσεις, διαχειριστείτε απόλυτα την επιθετικότητά σας και σκεφτείτε πολύ σοβαρά το πώς να μην απαντήσετε στις προκλήσεις που θα δεχτείτε. Είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος  απεμπλοκής σας από χρόνιους παθολογικούς φαύλους κύκλους.  Ζητήστε βοήθεια εκεί που νιώθετε πως δεν τα καταφέρνετε, και εστιάστε αυτήν την περίοδο στο να μην χάσετε την επαφή με τον εαυτό σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα τα πράγματα φαίνεται πως ηρεμούν αρκετά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η δύσκολη για το ζώδιό σας Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου θα ηρεμήσει, αν δεν δώσετε οριστικές λύσεις. Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα σε σύνοδο με το Δία σας ευνοεί εξαιρετικά σε κάθε τομέα δίνοντάς σας τη δύναμη, αλλά και τις ευκαιρίες να προχωρήσετε σε νέες επιλογές, αρκεί να έχετε αφήσει πίσω σας οριστικά πεποιθήσεις, επιλογές, ιδέες και τρόπους που σας αποδυναμώνουν πλήρως και να έχετε τολμήσει μια νέα εσωτερική πορεία.

 

Ζητήματα που σας απασχολούν τόσο στον οικογενειακό όσο και στον οικονομικό τομέα θα χρειαστούν, για να μπορέσουν να επιλυθούν, μια εντελώς διαφορετική συναισθηματική κυρίως αντιμετώπιση από αυτήν που κάνατε μέχρι σήμερα.  Είναι πολύ πιθανό να μην είστε σε θέση να καταλάβετε πού εσείς μπλοκάρετε σχέσεις, καταστάσεις και γεγονότα, και να χρειάζεστε τη βοήθεια προσώπων που είναι σε θέση να σας δείξουν ή ακόμα και να σας διδάξουν έναν άλλο τρόπο διαχείρισης και επιλογών. Η διάθεση των γύρω σας είναι θετική, και το μόνο που χρειάζεται είναι να ζητήσετε τη στήριξή τους και τη βοήθειά τους. Αυτή την περίοδο θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς να είστε εξαιρετικά καλά πλαισιωμένοι από πρόσωπα που πραγματικά σας αγαπάνε, γιατί θα χρειαστεί αρκετές φορές να βρείτε το θάρρος να αποχαιρετήσετε σχέσεις, καταστάσεις και γεγονότα που δεν έχουν τίποτε άλλο να σας δώσουν από βάρος, πίεση, αγωνία και αποδυνάμωση.  Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου στα μέσα του μήνα ευνοεί κινήσεις, αλλά και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και θέματα καριέρας όπως και ζητήματα που αφορούν ακίνητα, αλλά και πρόσωπα μεγαλύτερα από εσάς σε ηλικία. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι σαν να ανοίγουν για εσάς, με την Νέα Σελήνη σε σύνοδο με το Δία στον Λέοντα σε δύσκολη όψη με τον Άρη απέναντί σας,  «οι ασκοί του Αιόλου» όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, αλλά και τη λίμπιντό σας που για πάρα πολύ καιρό υπήρξε εξαιρετικά καταπιεσμένη. Η διάθεσή σας να χαρείτε, να απολαύσετε, να παίξετε αλλά και μια έντονη νότα αλαζονείας θα είναι εξαιρετικά εμφανής. Αποφύγετε λοιπόν να «καβαλήσετε» το καλάμι και απολαύστε όσα έχετε ανάγκη χωρίς υπερβολές, εντάσεις, συγκρούσεις και καταχρήσεις.

 

 

Με τον Ερμή τον κυβερνήτη σας σε ευθύδρομη πλέον πορεία και την επιρροή της Νέας Σελήνης στο γειτονικό σας ζώδιο του Καρκίνου ακόμα ισχυρή, θα χρειαστεί αρκετές φορές να βάλετε σε τάξη σκέψεις αλλά και συναισθηματικές παρορμήσεις, που σας αποδιοργανώνουν στην ανάγκη σας να απεμπλακείτε από σχέσεις, καταστάσεις και γεγονότα, που λειτουργούν καρμικά εξαιρετικά αρνητικά για εσάς. Αυτό θα είναι δύσκολο ,γιατί  η παρουσία του κυβερνήτη σας Ερμή για το μεγαλύτερο διάστημα του Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου σας οδηγεί σε συναισθηματικοποίηση και στην κατασκευή συναισθημάτων, αποτρέποντάς σας από την επαφή με τα πραγματικά σας συναισθήματα που είναι σε θέση να σας δείξουν τον πραγματικό δρόμο που πρέπει να βαδίσετε. Αποκαλύψεις, παρασκήνιο και έντονα γεγονότα αρκετές φορές ίσως σας φέρουν αντιμέτωπους με σοκ και συνειδητοποιήσεις, οι οποίες θα χρειαστούν αρκετή ψυχραιμία, ώστε να συνειδητοποιηθούν σωστά. Σε όλη αυτήν τη διαδικασία, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει στο πλάι σας πρόσωπα που σας βοηθούν μέσα από επαφές, συζητήσεις, σεμινάρια αλλά και άλλες θετικές πηγές πληροφοριών να κατανοήσετε σε βάθος, αλλά και να νιώσετε το πώς πρέπει να κινηθείτε, ώστε να απεμπλακείτε οριστικά από καταστάσεις που σας απομυζούν και σας καθηλώνουν. Σημαντικές κινήσεις θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, ενώ στον συναισθηματικό αποφύγετε να παραμυθιαστείτε και να ρισκάρετε περισσότερο από όσο αντέχετε. Στον οικονομικό τομέα, τα πράγματα δείχνουν να μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά κυρίως προς το τέλος του μήνα με τη βοήθεια σημαντικών προσώπων.

 

Και τον Ιούλιο βρίσκεστε στο επίκεντρο των αστρολογικών γεγονότων με την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας, αλλά και την Πανσέληνο απέναντί σας σε όψη με τον Ουρανό, τον Άρη και τον Πλούτωνα και ενίοτε τον Ερμή στο ζώδιό σας να πυροδοτούν ισχυρές συναισθηματικές ανατροπές, αποκαλύψεις και να φέρνουν στο προσκήνιο σημαντικούς αποχαιρετισμούς, αλλά και την αναγκαιότητα για το κλείσιμο ενός κύκλου ζωής και το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου, συνεπή στις τωρινές σας ανάγκες. Αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να αναμετρηθείτε αρκετές φορές με βαθιές σας πεποιθήσεις, αλλά και τρόπους σχέτισης που σας οδηγούν σε εξαρτητικές καταστάσεις αποδυναμώνοντάς σας σε κάθε τομέα, όπως επίσης και θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσετε πως ο θυμός και οι συγκρούσεις δεν είναι σε καμία περίπτωση ο τρόπος που θα σας βοηθήσει να απεμπλακείτε από αυτές. Με σημαντικά γεγονότα αυτό τον μήνα σε ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας αλλά και τον κοινωνικό τομέα, εσείς ίσως χρειαστεί να προβείτε επισπευσμένα σε επισημοποιήσεις σχέσεων ή τουλάχιστον να αντιμετωπίσετε αυτήν την προοπτική.  Πολλές φορές αυτή την περίοδο μέχρι και μετά το μέσον του μήνα θα αισθανθείτε ότι δεν επαρκείτε στο να δώσετε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, οπότε καλό είναι να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους που είναι σε θέση να σας στηρίξουν και να σας δείξουν ουσιαστικούς τρόπους, που είναι σε θέση να προωθήσουν με θετικό τρόπο την εξέλιξή σας. Αυτό τον μήνα ενδέχεται να σας απασχολήσουν σοβαρά θέματα σπιτιού, όπως πωλήσεις, μετακομίσεις αλλά και αλλαγές τόπου κατοικίας. Γενικά ο Ιούλιος θα είναι για εσάς ένας σημαντικός μήνας αλλαγών, φέρνοντάς σας αρκετές φορές αντιμέτωπους με το φόβο του αγνώστου αλλά και τη χαρά του καινούριου.

 

Αυτός ο μήνας ξεκινά για εσάς εντελώς διαφορετικά από ό,τι θα τελειώσει. Το ξεκίνημα του μήνα θα σας βρει ενδεχομένως αρκετά πιεσμένους με θέματα καρμικά που αφορούν τον οικογενειακό τομέα, θέματα σχέσεων, εγκυμοσύνης, μετακομίσεις, ενοικιάσεις αλλά και ενδεχομένως την αναγκαιότητα να αποχαιρετήσετε άτομα που αλλάζουν τόπο κατοικίας αλλά και σχέσεις που έχουν κλείσει οριστικά τον κύκλο τους. Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα θα είναι για εσάς μια σοβαρή αναμέτρηση με τα συναισθήματά σας, με την επιρροή της Νέας Σελήνης αλλά και της Πανσελήνου να σας ζητούν να αφήσετε πίσω σας πεποιθήσεις, αλλά και να ολοκληρώσετε καρμικά κύκλους συνειδητοποιώντας πως η περίοδος «παιδί και έφηβος» έχει τελειώσει οριστικά για εσάς, τόσο ως βιολογική ηλικία όσο και σαν δικαιολογία. Το τρίτο δεκαήμερο αυτού του μήνα, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αλλά και την είσοδο του Ήλιου και του Δία σε αυτό, που θα παραμείνει για ένα χρόνο περίπου φορτίζοντάς σας με την εύνοιά του αλλά και τις τεράστιες υπερβολές του, όπου η χειρότερη όλων υπερβολή αυτού του Δία είναι η αλαζονεία, μια νέα περίοδος ξεκινά για εσάς δίνοντάς σας σημαντικές ευκαιρίες που θα χρειαστεί να τις διαχειριστείτε με απόλυτο ρεαλισμό, μέτρο και πειθαρχία, μιας και ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού καραδοκεί κρατώντας τεφτέρι.

 

Έντονος θα είναι αυτός ο μήνας για εσάς, φορτίζοντάς σας με έντονες σκέψεις που περιέχουν την ανάγκη για οριστικά ξεκαθαρίσματα, με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ευθύδρομη πλέον πορεία, τόσο σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό αλλά και τον οικογενειακό τομέα και αυτόν των σχέσεων και συνεργασιών. Το τοπίο ειδικά στο ξεκίνημα του μήνα φαίνεται να είναι εξαιρετικά θολό, με την Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας και τον Ποσειδώνα απέναντί σας, να σας δελεάζουν με ευκαιρίες – παγίδες αλλά και γλυκόλογα και υποσχέσεις στον ερωτικό τομέα, που δεν έχουν καμία ελπίδα να ισχύσουν μελλοντικά. Η Πανσέληνος στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερου παρότι θα φέρει ταραχές και εντάσεις, μπορεί να δημιουργήσει για εσάς σημαντικές ευκαιρίες μέσα από αποκαλύψεις, ανατροπές και αλλαγές πλάνων, που στην αρχή ενδέχεται να φαίνονται απειλητικές αλλά στην πορεία θα λειτουργήσουν θετικά για εσάς.  Στον οικονομικό τομέα, θα χρειαστεί να απεμπλακείτε από διαρροές και να εστιάσετε στην κερδοφορία σας και την οικονομική σας αυτονομία, δίνοντάς σας την προοπτική να ανοιχτείτε με έναν εντελώς καινούριο τρόπο που θα λειτουργήσει αποδοτικά.  Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον  Ήλιο και το Δία στο γειτονικό σας ζώδιο του Λέοντα και δύσκολη όψη με τον Άρη φορτίζει έντονα τον ερωτικό τομέα στο τέλος του μήνα.

 

Τα αστρολογικά γεγονότα και αυτόν τον μήνα σας κατατάσσουν στους πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, με την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά και της Πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερου σε δύσκολη όψη με τον Άρη στο ζώδιό σας, τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και ενίοτε τον Ερμή να φορτίζουν με έντονα καρμικά γεγονότα την καθημερινότητά σας.  Το κυρίαρχο καρμικό θέμα αυτής της περιόδου για εσάς είναι η κατανόηση της αναγκαιότητας της απεμπλοκής σας από σχέσεις, καταστάσεις και γεγονότα που λειτουργούν εξαιρετικά επώδυνα για εσάς και αφορούν κυρίως το παρελθόν και σας πισωγυρίζουν σε εποχές αδυναμίας και φόβου, αποδυναμώνοντας σας. Σε αυτήν σας την προσπάθεια είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως η ανάγκη απεμπλοκής αφορά τον εαυτό σας και όχι τους γύρω σας. Οι υπόλοιποι μπορεί να επιμένουν σε μια μόνιμη εμπλοκή, άρα εσείς χρειάζεται να βρείτε τους τρόπους, τις μεθόδους και ενδεχομένως την τεχνική, ώστε να απεμπλέξετε τον εαυτό σας οριστικά από αυτές τις καταστάσεις. Ο κίνδυνος αυτήν την περίοδο για εσάς είναι να προσπαθήσετε όλο αυτό να το κάνετε με θυμό, οργή, επιθετικότητα και παρόρμηση. Να θυμάστε ότι όσο οργίζεστε, τόσο προσκολλάστε και τόσο βαθύτερα εμπλέκεστε. Το τέλος του μήνα για εσάς με την παρουσία της Νέας Σελήνης, του Ήλιου και του Δία σας δίνει την ευκαιρία να χειριστείτε τις μέχρι τότε καταστάσεις σωστά, με σημαντικές ευκαιρίες, ανοίγματα και πραγματική δύναμη που δεν στηρίζεται σε φανφάρες και θυμούς, αλλά και νέες ερωτικές γνωριμίες πολλά υποσχόμενες με ουσία και προοπτικές.

Αυτός ο μήνας κινείται εξαιρετικά αντιφατικά για εσάς φαινομενικά, αλλά στην  ουσία ακόμα και τα έντονα γεγονότα ή οι ανατροπές και αποκαλύψεις και οι οριστικές διαφοροποιήσεις λειτουργούν στην πραγματικότητα υπέρ σας σε βάθος χρόνου. Αυτός ο μήνας μπορεί κάποιες στιγμές να σας φέρει αντιμέτωπους με δυσάρεστα γεγονότα που όμως προάγουν το καλό για εσάς. Τον Ιούλιο, με την επιρροή της Νέας Σελήνης από το φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου, αλλά και την Πανσέληνο στον Αιγόκερω σε όψη με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα, το Άρη, τον Ερμή και τον Ήλιο ενδέχεται να είστε από εκείνους που θα βιώσουν έντονες εσωτερικές μεταμορφώσεις. Μέσα από ισχυρές συνειδητοποιήσεις που θα σας ωριμάσουν τόσο, ώστε να είστε ικανοί να υλοποιήσετε ακόμη και τα όνειρά σας, ενδεχομένως τον μήνα αυτό να ασχοληθείτε σοβαρά με τα ακίνητα, ενοικιάσεις, πωλήσεις και το αποτέλεσμα να είναι θετικό για εσάς. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με σοβαρές διαφοροποιήσεις στον τομέα των σχέσεων, αφήνοντας πίσω σας τρόπους, σκέψεις, συμπεριφορές αλλά και μοντέλα σχέσεων, που όχι μόνο δεν έχουν να σας δώσουν ή να σας κάνουν ευτυχισμένους, αλλά αντιθέτως υποσκάπτουν κάθε προοπτική εξέλιξης, εγκλωβίζοντας σας σε έναν αδιάκοπο, καρμικό, αρνητικό φαύλο κύκλο.  Το τέλος του μήνα, με τη Νέα Σελήνη σε όψη με τον Ήλιο, το Δία στο ζώδιο του Λέοντα σε εξαιρετικά δύσκολη όψη με τον Άρη, που μόλις έχει εισέλθει στο ζώδιό σας, μια τεράστια έκρηξη ζωής σας καλεί να τη διαχειριστείτε, χωρίς να σας εκτροχιάσει σε υπερβολές και αλαζονικές συμπεριφορές, προξενώντας σας έντονα λιμπιντική διάθεση και ανάγκη να ασχοληθείτε με τον ερωτικό τομέα και να νιώσετε και πάλι ζωντανοί.

 

Ο μήνας μπαίνει με τη διάθεση ισχυρών ανακατατάξεων σε κάθε τομέα της ζωής σας, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με σοβαρά καρμικά ζητήματα που αφορούν χαοτικές ή επιπόλαιες επιλογές, αλλά και την τάση σας να βρίσκεστε συχνά σε όποια πραγματικότητα σας βολεύει, αφήνοντας πίσω σας σημαντικές και ουσιαστικές εκκρεμότητες, αλλά και το να γράφετε ιστορία στη ζωή σας δια της απουσίας σας.  Η επιρροή της Νέας Σελήνης σε όψη με τον Ουρανό, τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Ερμή φέρνει στο προσκήνιο σημαντικές ανατροπές, αποκαλύψεις αλλά και ένα σημαντικό παρασκήνιο, τα οποία χρειάζεται να οριοθετήσετε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που ακολουθείτε, αλλάζοντας στάση ζωής, συμπεριφοράς σε καίρια σημεία της δράσης και των πεποιθήσεών σας. Η Πανσέληνος στο γειτονικό σας ζώδιο του Αιγόκερου, συνεχίζει να ενισχύει αυτήν την αναγκαιότητα στα μέσα του μήνα, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με θέματα που αφορούν την οικογένεια, την καριέρα σας, ακίνητα, πωλήσεις, ενοικιάσεις αλλά και την αναθεώρηση των εννοιών αγάπης και σεβασμού. Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας, σας εφιστά την προσοχή στο ξεκίνημα του μήνα σε μπερδεμένες και χαοτικές καταστάσεις από τη μια, αλλά και σας στηρίζει φέρνοντας δίπλα σας πρόσωπα που είναι θετικά στο να σας στηρίξουν ή να σας δείξουν τον τρόπο να στηρίζεστε και να έχετε επαφή με την πραγματικότητα. Στο τέλος του μήνα η σύνοδος της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα με τον  Ήλιο και τον Δία που θα παραμείνει για έναν περίπου χρόνο σε αυτό, σας δίνει εξαιρετικά θετικές προοπτικές, αρκεί να μην ολισθήσετε σε αλαζονικές συμπεριφορές, υπερβολές και άκρα.

 

Τα αστρολογικά γεγονότα αυτής της περιόδου σας καθιστούν τους κύριους πρωταγωνιστές των γεγονότων, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με σημαντικούς αποχαιρετισμούς, που στην ουσία αφορούν το κλείσιμο ενός κύκλου ζωής και την αναγκαιότητα καινούριων ξεκινημάτων. Θα χρειαστεί αρκετές φορές να αναμετρηθείτε αυτή την περίοδο με σημαντικές καρμικές σχέσεις, αλλά και καταστάσεις και επιλογές που ενδεχομένως σας διαμόρφωσαν, σας συντρόφευσαν, και έχουν αποκτήσει για εσάς μεγάλη συναισθηματική αξία, αλλά η παραμονή τους στη ζωή σας λειτουργεί εξαιρετικά καθηλωτικά. Το σημαντικό καρμικό μάθημα που έχετε να λάβετε αυτό το διάστημα είναι να συνειδητοποιήσετε και να διαφοροποιήσετε το «σχετίζομαι» από το «εμπλέκομαι»  μιας και αυτό που θα χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας είναι τις διάφορες εμπλοκές που εσείς οι ίδιοι έχετε συναισθηματικά δημιουργήσει με πρόσωπα και καταστάσεις, οδηγώντας τον εαυτό σας σε ανελευθερία, ομηρία, εξάρτηση και καθήλωση. Η έντονη συναισθηματική φόρτιση αυτής της περιόδου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει θυμός, οργή και βία μιας και αυτό θα γίνει η «κόλλα» που θα σας κρατάει μονίμως σε εμπλοκή. Πάρτε απόσταση με τη βοήθεια και τη συμμετοχή του Ουρανού, δημιουργήστε χώρο μέσα σας, ώστε να αντέχετε αυτά που νιώθετε και αισθάνεστε, εσωτερικεύστε τις συνειδητοποιήσεις σας και οργανώστε σιωπηλά και αθόρυβα την απεμπλοκή σας. Το σίγουρο είναι ότι σας ανοίγονται σημαντικές προοπτικές εξέλιξης και αυτό που σας χωρίζει από αυτές είναι ο φόβος σας για την ελευθερία, την ουσιαστική αυτονομία και οι προκλήσεις σε αυτό που δεν ελέγχετε, το άγνωστο. Τολμήστε να δικαιωθείτε και θα δικαιωθείτε.

 

Σημαντικά γεγονότα που σημειοδοτούν τη βαθύτερη ανάγκη σας πλέον για αυτονομία, αυτάρκεια και ωριμότητα σας αναγκάζουν να έρθετε αντιμέτωποι με κύκλους που δεν έχετε ολοκληρώσει, αφήνοντας τους πίσω σας, αφού πρώτα τακτοποιήσετε παιδικά και εφηβικά κατάλοιπα που στην κυριολεξία σας κόβουν τα πόδια στην ανάγκη σας να τρέξετε προς το δικό σας αύριο. Ο Ιούλιος είναι για εσάς μήνας μεταίχμιο καρμικά, ζητώντας σας επιτακτικά την απεμπλοκή σας από καταστάσεις, σενάρια, πεποιθήσεις, τρόπους διαπαιδαγώγησης, φοβίες και αναστολές που σας κρατάνε μικρούς και ανήμπορους σε μια καινούρια πορεία ζωής, που σας θέλει δυνατούς, αυτάρκεις, ώριμους, ενήλικες, υποστηριγμένους και με λίγα λόγια κυρίαρχους της ζωής σας, με τη Νέα Σελήνη απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα και την παρουσία του Ήλιου και του Δία, που εισέρχεται σε αυτό και θα μείνει για ένα χρόνο απέναντί σας, δίνοντάς σας όλα τα εχέγγυα για σημαντική ανάπτυξη και ευκαιρίες, και εφιστώντας σας την προσοχή σε υπερβολές αλλά και απαράδεκτες αλαζονικές συμπεριφορές. Από αυτόν τον Ιούλιο λοιπόν, η ενέργεια του Δία στο απέναντί σας ζώδιο του Λέοντα θα σας φέρει την ενδυνάμωση, την προστασία, την σταθερότητα, τη χαρά και την αγάπη που προσφέρει ένας «καλός» πατέρας στο παιδί του, ζητώντας σας να γίνετε εσείς σταδιακά αυτός ο «καλός» πατέρας για τον εαυτό σας και ζητώντας να αφήσετε πίσω σας ό,τι είναι «κακός» πατέρας και λειτουργεί καρμικά αποδυναμωτικά, κυρίως μέσα από τις επιλογές σας στην εξέλιξή σας, στο μεγάλωμά σας στην ενδυνάμωσή σας και την ευτυχία σας.

 

Ο Ιούλιος θα σας φέρει αρκετές φορές αντιμέτωπους με την αναγκαιότητα της κατανόησης, αλλά και της διαφοράς που έχει το «καλό» από το «ευχάριστο» και το «κακό» από το «δυσάρεστο». Με λίγα λόγια, θα χρειαστεί αρκετές φορές να πείτε όχι σε ευχάριστες μεν καταστάσεις, που θα σας οδηγήσουν σε άσχημες επιλογές και να πείτε ναι σε δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν στο καλό για εσάς. Οι παγίδες κυρίως στο ξεκίνημα του μήνα με την Αφροδίτη σε εξαιρετικά δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας θα είναι συνεχείς και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλο σας το ρεαλισμό, ώστε να προφυλάξετε τον εαυτό σας από αυτές. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη σωματική και ψυχική σας ισορροπία. Αποφύγετε καταχρήσεις και ζητήστε τη βοήθεια σημαντικών προσώπων, ώστε να βάλετε όρια σε αυτοκαταστροφικές πεποιθήσεις σας, φοβίες, αναστολές αλλά και υπερβολές και καταχρήσεις, όπως επίσης και σε μοντέλα σχέσεων που πρέπει οριστικά πλέον να απεμπλακείτε και αφορούν τόσο το προσωπικό όσο και τον οικογενειακό τομέα. Σημαντικές ευκαιρίες θα σας δώσει ο τομέας της καριέρας σας, αν εστιάσετε με ρεαλισμό σε αυτόν, όπως επίσης και θα δεχτείτε τη στήριξη σημαντικών προσώπων, που θα σας ευνοήσουν στην εξέλιξη των επαγγελματικών και οικονομικών θεμάτων σας. Στο συναισθηματικό τομέα, διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιούλη, κάνοντας προσεκτικές επιλογές και αποφεύγοντας να δραστηριοποιηθείτε σε όνειρα και λόγια που δεν θα μπορέσουν ποτέ να αντέξουν την πραγματικότητα.

 

 

SunPlanetSymbol

ΗΛΙΟΣ
Από 1 ως 22 Ιουλίου στον Καρκίνο
Από 23 Ιουλίου μέχρι τέλος του μήνα στο Λέοντα

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικά θέματα, τον έρωτα, τις σχέσεις, τη διασκέδαση, τα φλερτ, το γάμο, την αισθητική, την ομορφιά τη διακόσμηση, την υγειά ,τα ξεκαθαρίσματα σε βάθος, το σεξ, τα οικονομικά.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ   Τις συναισθηματικές υπερβολές, τις σπατάλες τις συγκρούσεις , την έλλειψη ισορροπίας.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ:
Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.
 

MercuryPlanetSymbol

ΕΡΜΗΣ
Από 1 Ιουλίου ως 2 σε Ανάδρομη πορεία στους Διδύμουσ
Από τις 3 μεχρι 12 Ιουλίου σε ορθη πορεια στους Διδύμουσ
Από τις 13 Ιουλίου μεχρι τελοσ του μηνα σε ορθη πορεια στον Καρκίνο.
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Συζητήσεις, καινούργιες γνωριμίες και φλερτ. Συναισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ζητήματα υγείας, επαγγελματικά ταξίδια, επανασυνδέσεις σχέσεων με ωριμότητα και λογική.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εντάσεις και διαφωνίες με συναδέλφους αλλά και συναισθηματικές και επαγγελματικές αντιδικίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ:
Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Καρκίνους, Ιχθύες και Σκορπιούς

VenusPlanetSymbol
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Από 1 Ιουλίου μεχρι 18 του μηνα στους Διδύμουσ
Από 19 Ιουλίου ως τέλοσ του μήνα στον Καρκίνο
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Την συναισθηματική επικοινωνία και την διασκέδαση, την επανατοποθέτηση ορίων, τις συναισθηματικές συζητήσεις, το φλερτ,  τις σχέσεις με μέλλον, τα ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα, τις προσωπικές συζητήσεις, την οικονομική οργάνωση.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την ανοργανωσιά, τις συγκρούσεις, την έλλειψη  μέτρου, την απολυτότητα.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ:
Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Καρκίνους, Ιχθύες και Σκορπιούς

 

MarsPlanetSymbol
ΑΡΗΣ

Από 1 Ιουλίου μέχρι 25 του μηνα σε ορθη Πορεία στο Ζυγό
Από 26 Ιουλίου μεχρι τελοσ του μηνα στον Σκορπιό
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικές  και ερωτικές  διεκδικήσεις, την διασκέδαση, τα φλερτ, την δράση, συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Εντάσεις και διαφωνίες με φίλους καθώς και συναισθηματικές, ερωτικές και επαγγελματικές ρήξεις.  Προσοχή σε υστερίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ: Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Διδύμους, Υδροχόους και Ζυγούς.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Καρκίνους και Σκορπιούς

 

JupiterPlanetSymbol

ΔΙΑΣ
Απο την 1 μεχρι τις 15 Ιουλίου σε Ορθή πορεία στον Καρκίνο 
Από τις 16 ως το τέλοσ του μήνα σε ορθη πορεία στο Λέοντα
Στο ζώδιο του Λέοντα θα παραμείνει μέχρι τις 10 Αυγούστου 2015
Κατά την παραμονή του στο λεοντα θα γυρισει σε αναδρομη πορεια από το τις 8 δεκεμβριου 2014 στην 22η μοιρα του ζωδίου μέχρι και τις 8 Απριλίου 2015 στην 12η μοιρα.
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Το γάμο, τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Το να περνάμε καλά.  Επίσης, ζητήματα ομορφιάς, αισθητικής, διακόσμησης, δίκες και συμβόλαια.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Υπερβολές, επιπόλαιες κινήσεις, αντιδικίες με ανώτερους, την ανισορροπία, την έλλειψη  μέτρου.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Καρκίνους, Ιχθύες και Σκορπιούς
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ:
Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

 

 

SaturnPlanetSymbol

ΚΡΟΝΟΣ
Από την 1 ως και τις 19 Ιουλίου σε ανάδρομη πορεία στο Σκορπιό
Ο Κρόνος αυτό το μήνα είναι αναδρομος στην 16η Μοίρα του ζωδίου
Από τις 20 ωε το τελοσ του μηνα θα είναι σε ορθη πορεια στον Σκορπιό
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Τη δουλειά, την πειθαρχεία, την οργάνωση, την ανάληψη των προσωπικών και κοινωνικών ευθυνών, το μέτρο, την ισοτιμία και τις ισότιμες συνεργασίες και σχέσεις.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εύκολες λύσεις, την τεμπελιά, την ανευθυνότητα, την ασυνέπεια, την φυγοπονία, το «βόλεμα», τις υπερβολές, την εξάρτηση.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Λέοντες, Υδροχόους αλλά και Σκορπιούς και Ταύρους, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Ιχθύες και Καρκίνους αλλά και Αιγόκερους και Παρθένους

 

UranusPlanetSymbol

ΟΥΡΑΝΟΣ
Από την 1 ως τις 22 Ιουλίου σε ορθη πορεια στον Κριο
Από τις 23 ως το τελοσ του μηνα σε αναδρομη πορεία στη 16η μοιρα του ζωδίου
Ο Ουρανοσ θα μεινει αναδρομοσ μεχρι και τις 20 Δεκεμβριου 2014 
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τις αλλαγές σε κάθε τομέα. Τα καινούργια ξεκινήματα.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εξαρτήσεις, την συντήρηση φθαρμένων σχέσεων, τις πλάνες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, αλλά και Διδύμους και Υδροχόους.

 

NeptunePlanetSymbol

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε αναδρομη πορεια στο ζωδιο των Ιχθυων
Θα βρισκεται στην 7η και 6η μοίρα του ζωδίου

Ο Ποσειδώνασ θα μεινει σε αναδρομη πορεία μεχρι τις 15 Νοεμβριου 2014
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τα όνειρα, την χαλάρωση, τις τέχνες.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την υγεία ,τις αυταπάτες, τις καταχρήσεις.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ειδικά όσους από εσάς έχετε γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους

 

PlutoPlanetSymbol

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε ανάδρομη Πορεία στον Αιγόκερω στη 12η  Και 11η μοίρα του ζωδίου
Ο Πλούτωνας θα παραμένει ανάδρομος Μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Αλλαγές μέσα από γνώση , ταξίδια, σπουδές, την προσωπική ελευθερία.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Νομικές  εκκρεμότητες, δάνεια, εκκρεμότητες σε σπουδές, επικοινωνίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς, Κριούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Παρθένους, Ταύρους αλλά και Σκορπιούς και Ιχθύες (ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι σε δυσμενή θέση).

 

ΛΙΛΙΘ – ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ

Όλο το μήνα στο Λέοντα
Τον Ιουλίο θ
α βρίσκεται από την 13η ως και την 16η Μοίρα του ζωδίου
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ - ΛΙΛΙΘ»

ΕΥΝΟΕΙ Τους παθιασμένους έρωτες, τον σκοτεινό μαγνητισμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις κρυφές σχέσεις, τις οικονομικές ατασθαλίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

ΧΕΙΡΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε αναδρομη πορεία στο ζώδιο των ιχθυων στην 7η μοιρα
Δείτε Άρθρο «Όψεις Χείρωνα»

ΕΥΝΟΕΙ  Την καριέρα, επαγγελματικές διεκδικήσεις, την θεραπεία μέσω δουλειάς, την επίλυση οικογενειακών σχέσεων αλλά και με τους ανώτερους μας.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εξαρτήσεις, τεμπελιά, ανευθυνότητα.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους

 


ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
Οι Δεσμοί της Σελήνης τον Ιούλιο βρισκονται στον άξονα Κριού – Ζυγού
Κινούνται μεταξύ της 25ης και της 22ης μοίρας των ζωδίων του άξονα αυτού
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ»

ΕΥΝΟΟΥΝ Την καρμική εξέλιξη, τα μαθήματα, τον σκοπό της ζωής του ανθρώπου από τον Νότιο προς τον Βόρειο Δεσμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝ Οτιδήποτε είναι ασυνείδητο.

ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ: Με δύσκολα μαθήματα Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς, ενώ πιο θετικά επηρεάζουν Διδύμους, Υδροχόους, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

Πανσέληνος: 13 Ιουλίου 2014 στον Αιγοκερω

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς, Κριούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Παρθένους και Ταύρους.

 

Νέα Σελήνη: 27 Ιουλίου 2014 στον λεοντα

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

 

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΕΩΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΖΩΔΙΟ

Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

ΕΩΣ

Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014

ΛΕΟΝΤΑΣ

Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

ΕΩΣ

Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

ΕΩΣ

Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

ΖΥΓΟΣ

Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

ΕΩΣ

Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

ΕΩΣ

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

ΕΩΣ

Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Πανσέληνος)

Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

ΕΩΣ

Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

ΕΩΣ

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

ΙΧΘΥΕΣ

Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

ΕΩΣ

Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ

Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

ΕΩΣ

Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

ΤΑΥΡΟΣ

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

ΕΩΣ

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

ΕΩΣ

Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

ΕΩΣ

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

ΛΕΟΝΤΑΣ
(Νέα Σελήνη)

Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

ΕΩΣ

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ