Από τον

Πέτρο Κατσαμάκη,

Αστρολόγο – Ερευνητή

 

Ο Σεπτέμβριος μπαίνει με την έντονη επιρροή της Νέας Σελήνης στην Παρθένο και απαιτεί, τάξη και εκκαθαρίσεις, αλλά και μας φέρνει αντιμέτωπους με τα γεγονότα, που ενεργοποιεί ήδη έντονα  η Έκλειψη Σελήνης που πλησιάζει  στο ζώδιο του Κριού τον επόμενο μήνα, η οποία προμηνύει ισχυρές εντάσεις σε θέματα σχέσεων, κοινωνικά ζητήματα αλλά και ισχυρά ξεσπάσματα βίας. Επηρεάζει έντονα το δεύτερο δεκαήμερο του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή σημεία στο προσωπικό τους Ωροσκόπιο εκεί) με έντονα καρμικά θέματα που αφορούν ζητήματα ανταγωνισμού, εξουσίας αλλά και χωριστότητας στον τομέα των σχέσεων, και προάγουν ισχυρές εσωτερικές συγκρούσεις που αφορούν θέματα αυτονομίας στο ένα άκρο και εξάρτησης στο άλλο άκρο. Σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού ο Σεπτέμβριος διακινεί πολύ έντονα ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, αλλά και ευνοεί, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, εργασιακά θέματα, αλλά και θέματα τακτοποίησης στην καθημερινότητα μας και ζητήματα υγείας.

Η παρουσία του Ερμή στο Ζυγό και το Σκορπιό, του Άρη στο Σκορπιό και τον Τοξότη, και της Αφροδίτης στην Παρθένο και το Ζυγό, η όψη Ουρανού - Πλούτωνα, ο Κρόνος στον Σκορπιό και ο Δίας στο Λέοντα, αλλά και η Πανσέληνος στους Ιχθύες διαμορφώνουν ένα εξαιρετικά αντιφατικό σκηνικό ανάμεσα στις ανάγκες και στα πρέπει, όπως επίσης και στα όρια των αντοχών και στις υπερβολικές πιέσεις που ασκούνται και είναι απαραίτητο να χαλαρώσουν.

Ο Σεπτέμβριος είναι η κατάλληλη περίοδος για να αναθεωρηθούν οικονομικά και εργασιακά πλάνα και να αναπροσαρμοστούν εκ νέου κοντά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της πραγματικότητας, αλλά και των αναγκών  σας. Βαθύτερα υπαρξιακά ζητήματα που σαν στόχο έχουν να μας φέρουν αντιμέτωπους με το να αναλογιστούμε αν η ζωή που ζούμε είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε, αλλά και το πόσο αναλώσιμη φαίνεται να είναι η «ύπαρξη» του καθενός στο βωμό των ακραίων μορφών εξουσίας, αλλά και των ισχυρών και βίαιων παιχνιδιών δύναμης τόσο μέσα στον καθένα μας, όσο και στις κοινωνίες που έχουμε διαμορφώσει.

Η θετική πραγματικότητα του Σεπτέμβρη στρέφεται στον τομέα των σχέσεων και αφορά εκείνους που έχουν αποφασίσει πως μέσα σε μια τόσο πιεστική πραγματικότητα αυτό που τους αφορά δεν είναι ο πόλεμος και η επιβολή της δύναμης, αλλά το πλησίασμα, η επίλυση των όποιων διαφορών η ενότητα, η αλληλεγγύη, η συντροφικότητα, η αλληλοϋποστήριξη και η αγάπη. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού ευνοεί εξαιρετικά σχέσεις και συνεργασίες που διαφοροποιούν τον εαυτό τους από το γενικότερο πολεμικό κλίμα χωριστότητας και αντιπαράθεσης και αναλαμβάνουν την ευθύνη να κινηθούν προς την ενότητα. Είναι σημαντικό για όλους μας να συνειδητοποιήσουμε άλλωστε καρμικά αυτή τη περίοδο πως το «καλό» ενώνει, ενώ το κακό «χωρίζει». Ο Σεπτέμβριος μας προτρέπει να φροντίσουμε να «ζεστάνουμε» τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, εστιάζοντας σε αυτά που μας ενώνουν και επιλύοντας αυτά που μας χωρίζουν.

            Έντονος θα είναι για εσάς ο Σεπτέμβριος, διακινώντας σημαντικά θέματα που αφορούν θέματα σχέσεων, τόσο στον προσωπικό όσο και στον κοινωνικό τομέα. Η εστίαση και η προσοχή, με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας να πλησιάζει,  χρειάζεται να είναι στο να αποφύγετε να διαχειριστείτε εναντίον σας το θυμό και την οργή που σας προκαλούν ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό, προσωπικό και κοινωνικό τομέα. Σημαντικές διαφοροποιήσεις και ανακατατάξεις σε ζητήματα σχέσεων σας ζητούν να διαφοροποιηθείτε χωρίς πόλεμο, αλλά με συνειδητότητα και ευθύνη από καταστάσεις και επιλογές που σας καθηλώνουν και να ενωθείτε με θετικές επιλογές αλλά και πρόσωπα που προωθούν την πορεία και την εξέλιξή σας. Αυτή την περίοδο, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε πως τα έντονα καρμικά ζητήματα που διακινούνται χρειάζονται και σημαντικές υπερβάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μόνο όσο εσείς υπάρχετε με ανοιχτή καρδιά και ισχυρή διάθεση.

 

Η έντονη επιρροή σημαντικών πλανητών αλλά και των εκλείψεων που πραγματοποιούνται στον άξονά σας οσονούπω, και φορτίζουν έντονα αυτή την περίοδο σας ζητούν να προβείτε σε σημαντικές υπερβάσεις, διαφοροποιώντας καταρχήν μέσα σας αυτό που σας εξελίσσει από αυτό που σας καθηλώνει. Το έντονο στρες αυτής της περιόδου όσο και αν φαίνεται πως διακινείται από την αντικειμενική πραγματικότητα, πηγάζει από βαθιά υπαρξιακά θέματα που απλά μέχρι τώρα η εξωτερική πραγματικότητα βοηθούσε να μένουν κουκουλωμένα. Το νόημα της ζωής, η αξία της ύπαρξης, το κλείσιμο στον εαυτό σας και η μοναξιά, η εστίαση στο «έχω» και όχι στο «είμαι» η ανάγκη σας για αγάπη, στήριξη φροντίδα και συντροφικότητα είναι τα βαθύτερα καρμικά ζητήματα που καιρό τώρα μένουν αναπάντητα ή εξαγοράζεται η σιωπή τους με υλικά ανταλλάγματα. Αυτή η περίοδος είναι η συνέχεια μιας ισχυρά καρμικής διαδικασίας για εσάς, που συντελείται τα τελευταία χρόνια με στόχο να βρείτε ποιοι πραγματικά είστε και να συνειδητοποιήσετε πως δεν είστε αυτό που «έχετε». Η όψη της Αφροδίτης και ο Κρόνος απέναντί σας, σας ξεκαθαρίζουν πως για να λυτρωθείτε από το αδιέξοδο και το στρες, πρέπει να απαντήσετε στην ουσία των αναγκών σας και όχι να αποπροσανατολίζετε τον εαυτό σας εστιάζοντας στην εξωτερική αποπλανητική πραγματικότητα, και σας δίνουν πραγματικές ευκαιρίες εξέλιξης.

 

Η εύνοια της Νέας Σελήνης στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού και η είσοδος του Άρη απέναντί σας, σας βοηθά τον  Σεπτέμβριο  να εξελίξετε τον εαυτό σας σε θέματα που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες, σπουδές, ταξίδια, αλλά και την εσωτερική σας ενότητα. Σημαντικά καρμικά ζητήματα που αφορούν παλαιότερους χωρισμούς που στηρίχτηκαν στη βία, στην ανωριμότητα και τη χωριστότητα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρηθούν και να ολοκληρωθούν κυρίως μέσα σας αλλά και στο εξωτερικό σας περιβάλλον, με σεβασμό, αγάπη και ενότητα. Αυτό προϋποθέτει την διεύρυνση σας τόσο συναισθηματικά όσο και πνευματικά, αλλά και την εξέλιξη της ωριμότητας σας. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να φύγει από τον διχασμό, τις ενοχές και την οργή κερδίζοντας την εσωτερική σας ενότητα και την ψυχική σας ηρεμία. Υποθέσεις που αφορούν ταξίδια, σπουδές, αλλά και θέματα υγείας θα χρειαστούν προσοχή με την δύσκολη όψη της Πανσέληνου, αλλά και την Αφροδίτη σε δύσκολη όψη από την Παρθένο.

 

Ο Σεπτέμβριος σας ζητά σημαντικές αλλαγές με τη Νέα Σελήνη σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας, όπως επίσης και την έκλειψη Σελήνης να πλησιάζει στο ζώδιο του Κριού. Μια φάση ολοκληρώνεται και σας προτρέπει σε νέα ξεκινήματα που αφορούν θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Έντονα θα σας απασχολήσουν αυτό το μήνα ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας και δρουν πιεστικά προς εσάς, κυρίως γιατί ο τρόπος που προσπαθείτε να οριοθετήσετε πρόσωπα και καταστάσεις όπως αποδεικνύεται είναι μη λειτουργικοί. Η προσπάθεια σας να αλλάξετε τους γύρω σας θα πέφτει διαρκώς στο κενό μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε καμία δυνατότητα να αλλάξετε κανέναν γύρω σας, παρά μόνο στον εαυτό σας. Η Πανσέληνος στους φιλικούς σας Ιχθύες σας ευνοεί σε θέματα που αφορούν την σωματική και ψυχική υγεία τόσο την δική σας, όσο και των γύρω σας, αλλά και συμφωνίες στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, που περιέχουν ασάφειες και μπερδεμένες καταστάσεις. Η εύνοια του Κρόνου  και του Άρη σας βοηθούν να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και εστιασμένοι στον εαυτό σας και να αποφύγετε χαοτικές καταστάσεις.

 

Η ανάγκη σας, με την παρουσία του Δια στο ζώδιο σας για επέκταση και κυριαρχία βρίσκει σαν εμπόδιο αυτή τη περίοδο ισχυρούς υπαρξιακούς φόβους, οι οποίοι όσο αντιμετωπίζονται με εξωτερικά μέσα ή επιπόλαια, εντείνονται και σας κατακλύζουν με στρες και καθήλωση. Συνειδητοποιήστε πως κανένα δέντρο δεν μπορεί να φτάσει ψηλότερα από όσο αντέχουν οι ρίζες του. Όσο πιέζετε τον εαυτό σας να είναι δυνατός, αυτό που θα πετυχαίνετε θα είναι το ακριβώς αντίθετο. Καρμικό μάθημα αυτής της περιόδου είναι η συνειδητοποίηση πως η δύναμη δεν είναι κάτι που εκβιάζεται και επίσης είναι άμεσα σχετική για την συναισθηματική ωριμότητα και την ικανότητα για αυθεντική αγάπη. Ο Σεπτέμβριος σας τρέφει άλλωστε σε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη και σας δυναμώνει, και αυτό δεν είναι άλλο από τις ισότιμες σχέσεις που στηρίζονται στον σεβασμό και την αγάπη. Ο Δίας στο ζώδιο σας σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο και η έντονη επιρροή του Ουρανού, αλλά και η επιρροή σημαντικών πλανητών, δείχνουν πως αυτή την περίοδο βρίσκεστε σε μια φάση διεργασίας και όχι αποτελέσματος κυρίως μέσα σας. Δώστε χώρο στον εαυτό σας να ολοκληρώσει αυτό που έχει ανάγκη και μη τον πιέζετε να είναι κάτι που δεν μπορεί, ούτε να υπάρχει σε σχέσεις που δεν «αντέχει».

 

Η έντονη επιρροή της Νέας Σελήνης του προηγούμενου μήνα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και η όψη της με τον Ποσειδώνα απέναντί σας, αλλά και η Πανσέληνος απέναντι σας, σας προικίζουν με ισχυρές αντιφάσεις, περιπλεγμένες καταστάσεις αλλά και ένταση που αφορά στην καθημερινότητα σας, αλλά και θέματα οργάνωσης στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, καθώς και θέματα που αφορούν την ψυχική και σωματική υγεία τόσο την δική σας όσο και κοντινών σας προσώπων. Η  Νέα Σελήνη στο γειτονικό σας ζώδιο του Ζυγού και η έκλειψη Σελήνης  που πλησιάζει στο Κριό σας ζητούν να ξεκαθαρίσετε θέματα σχέσεων και συνεργασιών αφαιρώντας ασάφειες, παρερμηνεύσεις, οργή, θυμό, και πόνο από αυτές, δίνοντας στον εαυτό σας και στην άλλη πλευρά την ευκαιρία για μια ουσιαστική, εξαγνιστική και αυθεντική επικοινωνία, που διαλύει πλάνες και σενάρια. Βάλτε όρια στο περιβάλλον σας και σεβαστείτε τις αντοχές σας τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά και μην εμπλακείτε σε καταστάσεις και γεγονότα που σας προσπερνάνε. Ευνοϊκές εξελίξεις σε εργασιακά και πρακτικά θέματα, αλλά και ζητήματα υγείας και ερωτικών σχέσεων .

 

 

 

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και η έκλειψη Σελήνης στον άξονα σας που πλησιάζει, σας κάνουν πρωταγωνιστές των εξελίξεων αυτό το διάστημα, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με καρμικά ζητήματα που αφορούν την ενότητα και την χωριστότητα. Η ανάγκη σας για ισορροπία από τη μια και σημαντικά ξεκαθαρίσματα από την άλλη σε σχέσεις και συνεργασίες είναι σημαντικό να μη σας χωρίσει εσωτερικά σε δύο στρατόπεδα που μάχονται το ένα ενάντια στο άλλο. Η ενοποίηση των αντιθέτων μέσα σας είναι το καρμικό ζήτημα αυτής της περιόδου και, σε πολλές περιπτώσεις η διαφοροποίηση από λάθος επιλογές, καταστάσεις και γεγονότα που δεν σας ενδυναμώνουν, αλλά σας καθηλώνουν, είναι ο μόνος τρόπος. Αυτό είναι και το μυστικό. Διαφοροποιηθείτε, διευρύνοντας συναισθηματικά και πνευματικά την ύπαρξή σας και κάντε το από αγάπη για τον εαυτό σας και όχι από την οργή σας. Ο Σεπτέμβριος ευνοεί σχέσεις που είναι ώριμες να μεταβούν στην συντροφικότητα και στην ενότητα, εστιάζοντας σε αυτά που ενώνουν και εξισορροπώντας αυτά που χωρίζουν.

 

Με την επιρροή της έκλειψης Ηλίου στο ζώδιό σας ήδη ισχυρή, αλλά και τον Άρη και τον Κρόνο σε αυτό, ο Σεπτέμβριος σας στρέφει να αντιμετωπίσετε φόβους, αγωνίες που εστιάζετε στην εξωτερική πραγματικότητα, στρέφοντας την προσοχή σας στην πηγή που διακινεί όλη αυτή την ένταση, συνειδητοποιώντας πως τα ζητήματα που σας αφορούν είναι υπαρξιακά και σχετίζονται με την ουσία και τη σημασία που έχετε δώσει στη ζωή σας. Η εύνοια της Πανσελήνου στο φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων σας προτρέπει να συνειδητοποιήσετε πως βρίσκεστε σε ένα εξαιρετικά σημαντικό καρμικό μονοπάτι και η βοήθεια σημαντικών προσώπων που ξέρουν να σας οδηγήσουν και να σας βοηθήσουν να φωτίσετε σκοτεινές περιοχές, ώστε να απεγκλωβιστείτε από καθηλώσεις χρόνων είναι αναγκαιότητα. Με την έντονη όψη του Κρόνου στο ζώδιο σας με τον Δια, αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στον οικονομικό τομέα προτού να έχετε διασαφηνίσει πλήρως κάθε πιθανή παράμετρο και ασάφεια. Στον τομέα των σχέσεων, «πόρτες» κλείνουν οριστικά, αλλά και άλλες ανοίγουν ξαφνικά και με εξαιρετικά θετικές προϋποθέσεις.

 

Ισχυρές ασάφειες, μπερδεμένες και χαοτικές καταστάσεις αλλά και ζητήματα που αφορούν την ψυχική και σωματική σας ισορροπία θα είναι η αιχμή του δόρατος για εσάς τον Σεπτέμβριο με την επιρροή της Νέας Σελήνης και της Πανσέληνου, σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, ισχυρές. Σημαντικά ζητήματα σχέσεων που χρειάζονται ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα αλλά και ισχυρές διαφοροποιήσεις θα σας απασχολήσουν έντονα, με την έκλειψη Σελήνης που πλησιάζει στον Κριό και τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Τα πέρασμα του Άρη με στο ζώδιό σας σε όψη με τον Ποσειδώνα σας εφιστά την προσοχή σε έντονες συναισθηματικές εκρήξεις. που θα περιπλέξουν παρά θα βοηθήσουν τους στόχους σας. κάνοντας το δίκιο σας άδικο. Η παρουσία του Δια στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα, σας ευνοεί σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό, συμβόλαια, ταξίδια αλλά και τον συναισθηματικό τομέα. Παρόλα αυτά, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα μετακινήσεων και οδήγησης. Αποφύγετε καταχρήσεις, παιχνίδια εξουσίας και θωρακιστείτε απέναντι σε επιθετικές κινήσεις τρίτων που αφορούν παρασκήνιο, παγίδες και υπονομεύσεις.

Σημαντικά θέματα σχέσεων αλλά και το οριστικό κλείσιμο καταστάσεων που εκκρεμούν σε σχέσεις και συνεργασίες εδώ και καιρό στη ζωή σας φέρνει στο προσκήνιο ο Σεπτέμβριος. Η έκλειψη Σελήνης που πλησιάζει στον Κριό, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό αλλά και η ήδη έντονη επιρροή της όψης του Δία με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο, σας φέρνουν αντιμέτωπους με έντονη υπαρξιακή αγωνία και στρες, αλλά και την ανάγκη να ισορροπήσουν καταστάσεις ανάμεσα στο «πόσα δίνω» και «πόσα παίρνω». Αποφύγετε να αντιμετωπίσετε επιφανειακά καταστάσεις που σας φορτίζουν έντονα συναισθήματα, φωτίζοντας τα πραγματικά αίτια και όχι το αποτέλεσμα και αφορούν καρμικά θέματα στις σχέσεις σας. Η παρουσία του Άρη στο γειτονικό σας Τοξότη φορτίζει με έντονη δράση τον επαγγελματικό τομέα, ζητώντας σας να εξυγιάνετε μπερδεμένες και ασαφείς καταστάσεις, δημιουργώντας μια νέα μορφή τάξης που σας επιτρέπει περισσότερη καθαρότητα και ηρεμία. Κρατήστε την καρδία σας ανοιχτή, αποφεύγοντας να δράσετε με χωριστότητα, εστιάζοντας στην ενότητα τόσο μέσα σας όσο και στο περιβάλλον σας, δημιουργώντας ισορροπία και εστιάζοντας στην συμπληρωματικότητα των αντιθέτων.

 

Ισχυρά υπαρξιακά ζητήματα διακινεί ο Σεπτέμβριος, αλλά και όλη αυτή η περίοδος για εσάς, με την όψη του Δια απέναντι σας με τον Κρόνο, αλλά και την ίδια έντονη επιρροή της έκλειψης Ηλίου, την όψη Ουρανού - Πλούτωνα, την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, που πλησιάζει και τη Νέα Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού. Η ανάγκη σας για ελευθερία, σεβασμό, η ανάγκη να υπάρχει σκοπός στη ζωή σας, η μοναξιά αλλά και η ανάγκη να είστε «αυτό που είστε» και όχι «αυτό που έχετε» ή δείχνετε ότι είστε, θα σας απασχολήσουν έντονα μέσα από σημαντικά καρμικά γεγονότα αυτή την περίοδο. Το κυρίαρχο καρμικό θέμα αυτής της περιόδου είναι η ενοποίηση με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του, και η αντιμετώπιση της χωριστότητας, που σας διχάζει και σας γεμίζει με εσωτερικές συγκρούσεις. Η εύνοια της Νέας Σελήνης από το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού σας ζητά να δράσετε με θετικότητα και ωριμότητα, ανοίγοντας τα όρια της αντίληψής σας αλλά και της καρδιά σας σε σημαντικές καρμικές σχέσεις που έκλεισαν στο παρελθόν με βία και δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Η εύνοια της Νέας Σελήνης φορτίζει θετικά όσους φίλους του ζωδίου έχουν σαν στόχο να πάψουν να υπηρετούν το εγώ τους και επιθυμούν να στραφούν σε ουσιαστικές σχέσεις που περιέχουν φροντίδα, σεβασμό και αγάπη. Η επιλογή δική σας.

Έντονα φορτισμένος μπαίνει  για εσάς ο Σεπτέμβριος με την επιρροή της Νέας Σελήνης απέναντι σας, αλλά και με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας και τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα να θέτουν ως αναγκαιότητα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα σας, τον επαγγελματικό τομέα, αλλά και την ψυχική και σωματική υγεία τόσο τη δική σας όσο και των γύρων σας. Ασαφείς και περιπλεγμένες καταστάσεις με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας στα μέσα του μήνα είναι απαραίτητο να έρθουν αντιμέτωπες με την πραγματικότητα, ώστε να διαλυθούν πλάνες και φαντασιώσεις. Η θετική όψη της Αφροδίτης απέναντι σας, του Κρόνου, του Δία αλλά και η έκλειψη Σελήνης στο γειτονικό σας ζώδιο του Κριού που πλησιάζει, σας φέρνουν αντιμέτωπους με την αναγκαιότητα ισχυρών διαφοροποιήσεων με στόχο την εσωτερική σας ηρεμία και ισορροπία. Πραγματοποιήστε αυτές τις διαφοροποιήσεις όχι με στόχο την σύγκρουση και την επιβολή της δύναμης, αλλά με την επίγνωση πως όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν και αυτή είναι η εξέλιξη της Ζωής, που φέρνει στη θέση τους νέες ανώτερης μορφής επιλογές. Φροντίστε την ψυχική και σωματική σας ισορροπία και ανοιχτείτε σε ανθρώπους που σας νοιάζονται, αφήνοντας βάρος και από-διαστρεβλώνοντας μπερδεμένες καταστάσεις.

 

 


SunPlanetSymbol

ΗΛΙΟΣ
Από 1 ως 22 Σεπτεμβριου στην Παρθένο
Από 23 Σεπτεμβριου μέχρι τέλος του μήνα στο Ζυγό

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικά θέματα, τον έρωτα, τις σχέσεις, τη διασκέδαση, τα φλερτ, το γάμο, την αισθητική, την ομορφιά τη διακόσμηση, την υγειά, τα ξεκαθαρίσματα σε βάθος, το σεξ, τα οικονομικά.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ   Τις συναισθηματικές υπερβολές, τις σπατάλες τις συγκρούσεις , την έλλειψη ισορροπίας.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ: Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Διδύμους, Υδροχόους και Ζυγούς.
 

MercuryPlanetSymbol

ΕΡΜΗΣ
Την 1 Σεπτεμβριου στην Παρθενο.
Από 2 Σεπτεμβριου ως τις 27 στο Ζυγο.

Από 27 Σεπτεμβριου μέχρι τέλος του μήνα στο Σκορπιό
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Συζητήσεις, καινούργιες γνωριμίες και φλερτ. Συναισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ζητήματα υγείας, επαγγελματικά ταξίδια, επανασυνδέσεις σχέσεων με ωριμότητα και λογική.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εντάσεις και διαφωνίες με συναδέλφους αλλά και συναισθηματικές και επαγγελματικές αντιδικίες.

 

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ: Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Διδύμους, Υδροχόους και Ζυγούς.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Καρκίνους, Ιχθύες και Σκορπιούς.

VenusPlanetSymbol
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Από 1 Σεπτεμβριου μεχρι 5 στο Λέοντα
Από 6 Σεπτεμβριου μεχρι 29 στην Παρθενο

Από 30 Σεπτεμβρίου και τον επόμενο μήνα στο Ζυγο
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Την συναισθηματική επικοινωνία και την διασκέδαση, την επανατοποθέτηση ορίων, τις συναισθηματικές συζητήσεις, το φλερτ,  τις σχέσεις με μέλλον, τα ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα, τις προσωπικές συζητήσεις, την οικονομική οργάνωση.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την ανοργανωσιά, τις συγκρούσεις, την έλλειψη  μέτρου, την απολυτότητα.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ: Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Διδύμους, Υδροχόους και Ζυγούς.

 

MarsPlanetSymbol
ΑΡΗΣ

Από 1 Σεπτεμβριου μεχρι 13 στο Σκορπιό
Από 14 Σεπτεμβριου μεχρι τελοσ του μηνα στον Τοξοτη

ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικές  και ερωτικές  διεκδικήσεις, την διασκέδαση, τα φλερτ, την δράση, συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Εντάσεις και διαφωνίες με φίλους καθώς και συναισθηματικές, ερωτικές και επαγγελματικές ρήξεις.  Προσοχή σε υστερίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Καρκίνους και Σκορπιούς

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

 

JupiterPlanetSymbol

ΔΙΑΣ
Όλο το μήνα σε ορθη πορεία στο Λέοντα
Αυτό το μήνα κινείται από την 10η μοίρα του ζωδίου ως και την 15η.
Στο ζώδιο του Λέοντα θα παραμείνει μέχρι τις 10 Αυγούστου 2015
Κατά την παραμονή του στο λεοντα θα γυρισει σε αναδρομη πορεια από το τις 8 δεκεμβριου 2014 στην 22η μοιρα του ζωδίου μέχρι και τις 8 Απριλίου 2015 στην 12η μοιρα.
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Το γάμο, τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Το να περνάμε καλά.  Επίσης, ζητήματα ομορφιάς, αισθητικής, διακόσμησης, δίκες και συμβόλαια.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Υπερβολές, επιπόλαιες κινήσεις, αντιδικίες με ανώτερους, την ανισορροπία, την έλλειψη  μέτρου.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

 

SaturnPlanetSymbol

ΚΡΟΝΟΣ
Όλο το μήνα σε Ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού
Ο Κρόνος αυτό το μήνα κινειται από την 18η ως και την 20η μοίρα του ζωδίου

Ο κρονοσ θα περάσει στο ζωδιο του Τοξότη στις 24 Δεκεμβριου 2014
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Τη δουλειά, την πειθαρχεία, την οργάνωση, την ανάληψη των προσωπικών και κοινωνικών ευθυνών, το μέτρο, την ισοτιμία και τις ισότιμες συνεργασίες και σχέσεις.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εύκολες λύσεις, την τεμπελιά, την ανευθυνότητα, την ασυνέπεια, την φυγοπονία, το «βόλεμα», τις υπερβολές, την εξάρτηση.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Λέοντες, Υδροχόους αλλά και Σκορπιούς και Ταύρους, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Ιχθύες και Καρκίνους αλλά και Αιγόκερους και Παρθένους

 

UranusPlanetSymbol

ΟΥΡΑΝΟΣ
Όλο το μήνα σε ανάδρομη πορεία στον Κριό
Αυτό το μηνα κινείται μεταξυ 15ης και 14ης μοίρας του Ζωδίου
Ο Ουρανός θα μεινει αναδρομοσ μεχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2014 

Ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο στις 16 Μαΐου 2018
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τις αλλαγές σε κάθε τομέα. Τα καινούργια ξεκινήματα.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εξαρτήσεις, την συντήρηση φθαρμένων σχέσεων, τις πλάνες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, αλλά και Διδύμους και Υδροχόους.

 

NeptunePlanetSymbol

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε αναδρομη πορεια στο ζωδιο των Ιχθύων
Θα βρισκεται στην 6η και 5η μοίρα του ζωδίου

Ο Ποσειδώνας θα μεινει σε αναδρομη πορεία μεχρι τις 15 Νοεμβρίου 2014

Ο Ποσειδώνας θα βρισκεται στους Ιχθύες μεχρι τις 26 Ιανουαρίου 2026
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τα όνειρα, την χαλάρωση, τις τέχνες.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την υγεία ,τις αυταπάτες, τις καταχρήσεις.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ειδικά όσους από εσάς έχετε γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους

 

PlutoPlanetSymbol

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 του μήνα σε ανάδρομη Πορεία στον Αιγόκερω στην 11η  και 10η Μοίρα του ζωδίου
Από τις 23 Σεπτεμβρίου μεχρι τελοσ του μήνα σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στη 10η Μοίρα του ζωδίου

Ο Πλούτωνασ θα παραμείνει στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τις 24 Μαρτίου 2023

ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Αλλαγές μέσα από γνώση , ταξίδια, σπουδές, την προσωπική ελευθερία.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Νομικές  εκκρεμότητες, δάνεια, εκκρεμότητες σε σπουδές, επικοινωνίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς, Κριούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Παρθένους, Ταύρους αλλά και Σκορπιούς και Ιχθύες (ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι σε δυσμενή θέση).

 

ΛΙΛΙΘ – ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ

Όλο το μήνα θα βρισκεται στο Λέοντα
Τον Αύγουστο θα κινείται από την 20η
ως και την 23η Μοίρα του ζωδίου
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ - ΛΙΛΙΘ»

ΕΥΝΟΕΙ Τους παθιασμένους έρωτες, τον σκοτεινό μαγνητισμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις κρυφές σχέσεις, τις οικονομικές ατασθαλίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

ΧΕΙΡΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε αναδρομη πορεία στο ζώδιο των ιχθυων
Το Αύγουστο κινείται από την 15η ως και την 14η μοίρα του ζωδίου

Δείτε Άρθρο «Όψεις Χείρωνα»

ΕΥΝΟΕΙ  Την καριέρα, επαγγελματικές διεκδικήσεις, την θεραπεία μέσω δουλειάς, την επίλυση οικογενειακών σχέσεων αλλά και με τους ανώτερους μας.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εξαρτήσεις, τεμπελιά, ανευθυνότητα.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους

 


ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
Οι Δεσμοί της Σελήνης τον Αύγουστο βρισκονται στον άξονα Κριού – Ζυγού
Κινούνται Στη 19η μοίρα των ζωδίων του άξονα αυτού
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ»

ΕΥΝΟΟΥΝ Την καρμική εξέλιξη, τα μαθήματα, τον σκοπό της ζωής του ανθρώπου από τον Νότιο προς τον Βόρειο Δεσμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝ Οτιδήποτε είναι ασυνείδητο.

ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ: Με δύσκολα μαθήματα Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς, ενώ πιο θετικά επηρεάζουν Διδύμους, Υδροχόους, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

Πανσέληνος: 9 Σεπτεμβριου 2014 στη 16η Μοίρα των Ιχθύων

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Τοξότες και Παρθένους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς, και Ιχθύες. Επηρεάζει κυρίως όσους είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων ή έχετε πλανήτες και σημεία στις μοίρες αυτές.

 

Νέα Σελήνη: 24 Σεπτεμβριου 2014 στην 1η μοίρα του Ζυγού

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ: Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Διδύμους, Υδροχόους και Ζυγούς. Επηρεάζει κυρίως όσους είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων ή έχετε πλανήτες και σημεία στις μοίρες αυτές.

 

 

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΕΩΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΖΩΔΙΟ

Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΧΘΥΕΣ (Πανσέληνος)

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑΥΡΟΣ

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΛΕΟΝΤΑΣ

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΥΓΟΣ (Νέα Σελήνη)

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΩΣ

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟΞΟΤΗΣ