Από τον

Πέτρο Κατσαμάκη,

Αστρολόγο – Ερευνητή

 

Με έντονα κοινωνικά θέματα, που έχουν άμεση επίδραση σε θέματα που αφορούν οικογενειακές σχέσεις, ακίνητα, αλλά και τη συναισθηματική διάθεσή σου, κινείται σε συνέπεια με την πίεση των προηγούμενων μηνών και ο Ιούλιος. Και εκεί που εσύ λες επιτέλους ήρθε το καλοκαίρι, καιρός να το ρίξω και λίγο έξω, να ξαλεγράρω ο άνθρωπος, η περιρρέουσα πραγματικότητα έχει άλλη άποψη. Διότι σου λέει, που πας κύριε να μου ξαπλωθείς στις παραλίες; Τα τακτοποίησες τα θέματά σου; Και εκεί που πας να ψελλίσεις δεν αντέχω άλλο, καταρρέω, πώς να τα λύσω μέσα σε συναισθηματική και ψυχολογική υπερκόπωση, και εκλιπαρείς γονατιστός με κλάματα give me a break, αυτή η σκληρή πραγματικότητα σε κοιτάει βλοσυρά όπως η μάνα σου όταν έφερνες κακούς βαθμούς στον έλεγχο, στις εξετάσεις του Ιουνίου, και σου λέει η άπονη: «στρώσου πάλι και άστα αυτά, διακοπές δεν έχει». Εσύ πάλι που βράζεις μέσα σου από οργή, μία σου έρχεται να την πνίξεις και μία να υποταχθείς στις επιθυμίες της. Αυτή η κακιά μάνα, που κοντεύει να σε τρελάνει, που από τη μία σε γαϊδουρόμαθε και σου τα έμαθε όλα λάθος, και από την άλλη σου ζητάει τα ρέστα γιατί έγινες αυτό που έγινες, είναι το ζητούμενο των διαφοροποιήσεών σου καρμικά αυτό το μήνα. Διότι, χωρίς να θέλω να σε δικαιολογήσω, και εσύ ο δόλιος ό,τι σου μάθανε κάνεις. Διότι ήσουν μικρός και εμπιστεύθηκες τις παλαβομάρες τους. Το πρόβλημα και το καίριο ερώτημα που έχεις να απαντήσεις όμως είναι γιατί θες να παραμένεις μικρός; Διότι τώρα που μεγάλωσες σου λέει το Σύμπαν, φέρνοντας όλο το Πλανητικό συμπούρμπουλο στον Άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, άνοιξε επιτέλους τα μάτια σου και δες τι μπαρούφες έχεις καταπιεί αμάσητες ούλα αυτά τα χρόνια και ξεβολέψου και επιτέλους αντίδρασε. Διότι φίλε μου, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω την πραγματικότητα. Αμ σε εκπαιδεύσανε εντελώς λάθος, αμ θα σου ζητάνε και τα ρέστα μια ζωή οι ίδιοι και οι ίδιοι, που στα μάθανε και αναπαμό δεν θα έχεις.

Δύο Πανσέληνοι αυτό το μήνα, μία στον Υδροχόο και μία στο Ζώδιο του Αιγόκερου σε Σύνοδο με τον Πλούτωνα και δύσκολη Όψη με τον Ουρανό και τον Άρη και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο με μία από τα ίδια, η Αφροδίτη σε Ανάδρομη πορεία, ο Ερμής που αλλάζει τρία Ζώδια σε ένα μήνα σαν τα πουκάμισα και ο Δίας να κοιτιέται με μένος με τον Κρόνο, δεν έχουν σκοπό να σε αφήσουν να κάνεις τροπικό μαύρισμα. Εσύ πάλι που έχεις μαυρίσει από το κακό σου, και δεν αντέχεις άλλο να σε χειρίζονται ποικιλοτρόπως, παίζοντας με τα συναισθήματά σου πασαβιόλα, θέλεις να τα αλλάξεις όλα, αλλά δεν ξέρεις πως και απελπίζεσαι. Αυτό που καρμικά θα χρειαστεί να αλλάξεις επειγόντως τον Ιούλιο είναι το πόσο εύκολα ενοχοποιείσαι για λάθη που δεν έχεις κάνει από πρόθεση και έπειτα ξεσπάς στον εαυτό σου με αυτοκαταστροφικό μένος. Αυτό το μήνα καρμικά έχεις να επαναπροσδιορίσεις τον «κακό γονιό», τόσο γύρω σου όσο και μέσα σου, που στα ’μαθε όλα λάθος με βούρδουλα, καρότο, ενοχές και κάθε είδους βασανιστήρια, πατώντας πάνω στη χωρίς όρους αγάπη και εμπιστοσύνη σου, και που ποτέ δεν αναγνώρισε τα λάθη του, αλλά τα πετάει επάνω σου. Ξεβολέψου, ψάξου, αναθεώρησε, εμπιστεύσου την οργή σου και δήλωσε τη δημιουργικά. Εμπιστεύσου την απόγνωση και την απελπισία σου, και πρωτίστως τον πόνο σου, και αντίδρασε σε όποιον στα σερβίρει σαν πρώτο πιάτο και σου κρατάει και το κεφάλι να στα ταΐσει με το ζόρι. Κάνε φτου κακά και μετά φτου ξελευτερία επιτέλους, και συνειδητοποίησε πως αν δεν αναλάβεις εσύ ο ίδιος την ευθύνη της ζωής σου, των επιλογών σου και της μοίρας σου κατ’ επέκταση, αυτός ο φαύλος κύκλος βούρδουλας – καρότο δεν θα τελειώσει ποτέ. Αυτό που θα τελειώσει λίαν συντόμως, όπως σου λέει ξεκάθαρα ο Κρόνος στο Σκορπιό, αλλά και ο Πλούτωνας που κάνει Όψη με τα πάντα, είναι η διάθεσή σου για ζωή μιας και το βούλιαγμα στην απελπισία είναι το δεύτερο πιάτο που εδώ και χρόνια σταθερά σου προτείνεται. Πάρ’ το χαμπάρι. Αυτοί που έφτιαξαν το πρόβλημα στη ζωή σου, δεν πρόκειται να είναι και αυτοί που θα το διορθώσουν. Ούτε καν διαπραγματεύονται την ευθύνη του λάθους τους και μια συγνώμη βρε αδελφέ. Ούτε καν να παραδεχθούν ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται δεν πρόκειται. Πάντα θα φταις εσύ που αυτοί δεν μπορούν. Πάντα όμως. Και πάντα το χειμώνα δεν θα τον διαδέχεται το καλοκαίρι, αλλά ένας πιο βαρύς χειμώνας, γεμάτος θλίψη, σκοτεινιά και τρόμο και αφόρητο κρύο μέσα στον καύσωνα. Αυτό το τεράστιο έλλειμμα αγάπης, φροντίδας, εμπιστοσύνης, ασφάλειας, κατανόησης και καλοσύνης που έχεις ανάγκη για να υπάρχεις, δεν το έχουν να στο δώσουν όσο και αν τους παρακαλάς.

Η Αφροδίτη Ανάδρομη στον Λέοντα και στην Παρθένο, σου ζητάει να θυμηθείς αυτά που έχεις ξεχάσει και που έχεις τόση ανάγκη για να υπάρξεις. Αυτά που σου έθεσαν σαν προϋπόθεση να ξεχάσεις για να σε «αποδέχονται», τη χαρά χωρίς τιμωρητικές  επιπτώσεις, τη δημιουργία, τον έρωτα, την αγάπη, το ανέμελο γέλιο. Όλα αυτά τα δώρα του Θεού που κάνουν τη ζωή δώρο και όχι βάσανο, και μοιραία το θάνατο - λύτρωση. Ο Κρόνος στο Σκορπιό και η δυναμική συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα σου λένε ξεκάθαρα πως, αν δεν πάρεις οριστικά θέση απέναντι στη θανατήλα που σε περιβάλει, μοιραία αυτή θα γίνει καθεστώς και θα απορροφήσει ό,τι είναι ζωή μέσα σου και γύρω σου. Όπως καταλαβαίνεις ο Ιούλιος σου ζητά ισχυρές και γενναίες αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα αυτό το «κρύο καλοκαίρι» αναλαμβάνοντας, όπως ακριβώς λέει η Όψη του Κρόνου στο Σκορπιό με το Δία στο Λιοντάρι, την ευθύνη να μείνεις «ζωντανός» και να πεις με κάθε κόστος φτου ξελευτερία από ό,τι νεκρό, πεθαμένο και τοξικό σου προτείνουν με «αγάπη». Αναθεώρησε σε βάθος, βρες την πραγματική δύναμή σου, αντίδρασε και δράσε. Η Όψη του Δία με την Αφροδίτη επιμένει πως υπάρχει ελπίδα.

 

 

Εφόσον αποφάσισες να διαβείς το μονοπάτι της ελευθερίας σου, θα χρειαστεί να συμφιλιωθείς και με όσες απώλειες αυτό περιέχει. Διότι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, αλλά και ο Κυβερνήτης σου ο Άρης σε όψη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, σου ξεκαθαρίζουν πως δεν γίνεται να πας παρακάτω, χωρίς να αφήσεις πίσω σου πράγματα. Εσύ που πάλι και παρακάτω θες να πας, αλλά και να πάρεις μαζί σου όλα τα τσιμπράγκαλα από τα παιδικάτα σου μέχρι σήμερα, αγκομαχάς και λυτρωμό δεν βρίσκεις. Και αυτό που δεν θες να δεις είναι ότι αυτό που δεν αφήνεις πίσω σου είναι το «πρόβλημα». Και μάλιστα το πρόβλημα που δεν είναι δικό σου, αλλά των άλλων. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να συνειδητοποιήσεις πως η βασική προϋπόθεση του παρακάτω είναι το αφήνω το πρόβλημα και τους προβληματικούς. Δεν είναι δική σου ευθύνη να λύσεις το πρόβλημα κανενός, αλλά να αναλάβεις την ευθύνη να αποχαιρετίσεις οριστικά ό,τι είναι πρόβλημα και να πας προς τη ζωή. Όσο καθυστερείς, τόσο βουλιάζεις σε συναισθηματισμούς και απόγνωση. Βάλε πλώρη προς το πραγματικό και άσε το απραγματοποίητο και το ανέφικτο ήσυχα στη θέση τους. Όσο δεσμεύεσαι στο ανέφικτο τόσο θα αισθάνεσαι «λίγος» και ανίκανος και εξαιρετικά οργισμένος. Ήρθε η ώρα για το τελευταίο αντίο και για μια νέα πορεία ζωής.

 

 

Έντονες συναισθηματικά καταστάσεις, τόσο στην οικογενειακή όσο και στην επαγγελματική σου πραγματικότητα, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο να νιώσεις ασφαλής. Η επιστροφή του Κρόνου απέναντί σου σε Όψη με το Δία σου ζητούν να αφήσεις πίσω σου σχέσεις και επιλογές με «βάρος», τόσο συναισθηματικό όσο και πρακτικό και να σταματήσεις να κάνεις το μασίστα. Δύο Πανσέληνοι, μια νέα Σελήνη και η Όψη της Αφροδίτης με το Δία, σου τονίζουν πως το φυσικό στη ζωή είναι να αφήνεις πίσω σου το θάνατο, και να πορεύεσαι χωρίς εγγυήσεις προς τη ζωή. Διότι μπορεί το παλιό να σου κάνει και ασφαλές, αλλά το καινούργιο εμπεριέχει όλη την εξέλιξη, το πάθος, τη δημιουργία, τη χαρά και τον έρωτα. Αυτή την περίοδο, θα χρειαστεί να αναμετρηθείς με σενάρια, φοβίες και αναστολές που σε κρατάνε φυλακισμένο και δεν επιτρέπουν προοπτικές εξέλιξης με την επίγνωση, ότι η κατάθλιψη δεν είναι για χόρταση. Η εσωτερική σου ανάγκη λοιπόν για εξέλιξη και ελευθερία, συγκρούονται με παλιά σενάρια τρόμου, που στην πραγματικότητα είναι απλώς και μόνο σενάρια. Ζήτα βοήθεια όπου καθηλώνεσαι με στόχο να γίνεις πιο ισχυρός και δυνατός από τους μηχανισμούς που σε καθηλώνουν. Όπως κατάλαβες, αυτήν την περίοδο η δράση και τα ξεκαθαρίσματα είναι εσωτερικά, ώστε να υπάρξουν έπειτα θετικά εξωτερικά γεγονότα και όχι αντίστροφα.

 

 

 Σημαντικές αλλαγές και αναθεωρήσεις, σ’ αυτό που λες ασφάλεια σου επιφυλάσσει ο Ιούλιος. Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος στο γειτονικό σου άξονα του Καρκίνου και του Αιγόκερω, σου ζητάει να σκύψεις με προσοχή στα μέσα, στους τρόπους και στις πεποιθήσεις σου, που μπάζουν από παντού νερό και αναφέρονται σε όλα αυτά που εσύ λες ασφάλεια, αγάπη, αφθονία, σταθερότητα. Στα θεμέλια δηλαδή που τοποθετείς εδώ και χρόνια τη ζωή σου, σαν να είναι λυόμενο σπίτι - μη σου πω τσαντίρι - και σε στεναχωρήσω. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις σε βάθος το που χτίζεις τόσα χρόνια ολημερίς και το βράδυ γκρεμίζεται. Οι τρόποι, οι μέθοδοι και οι πεποιθήσεις που κατάπιες αμάσητες από την κούνια, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο πλέον, όπως διαπιστώνεις και ο ίδιος, να στεριώσει αυτό που έχεις βαθιά μέσα σου ανάγκη. Η επιφανειακή αντιμετώπιση σε αυτή τη φάση δεν θα αποδώσει. Χρειάζονται βαθιές και δομικές αλλαγές, σου λέει όλο το Σύμπαν με μια φωνή. Προοπτικές υπάρχουν. Αρκεί να πάψεις να το παίζεις ο έξυπνος της παρέας και να ζητήσεις με ταπεινότητα να μάθεις όλα αυτά που νομίζεις πως ξέρεις, αλλά πλανάσαι πλάνην οικτράν. Η μετάβαση από μια παιδικοεφηβική κατάσταση στην ενηλικίωση είναι το καρμικό σου μάθημα. Κοινώς ήρθε η ώρα να αναλάβεις πλήρως την ευθύνη της ζωής σου. Και να την κάνεις όπως εσύ θες, με την επίγνωση ότι μιλάμε για την δική σου ζωή. 

 

 

Εκτός από μήνας των γενεθλίων σου, ο Ιούλιος είναι και μήνας έντονων και σημαντικών γεγονότων, μιας και όλο το Αστρολογικό traffic γίνεται στον Άξονά σου. Γεγονότα και αναγκαιότητες που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σου πανταχόθεν, που έθεσαν οι Εκλείψεις το προηγούμενο διάστημα, έρχονται και ξανα-ενεργοποιούνται. Ο Άρης στο Ζώδιο σου, ο Ερμής, η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος απέναντί σου, σου θέτουν εκ νέου την αναγκαιότητα σημαντικών ξεκαθαρισμάτων στον οικογενειακό, επαγγελματικό και σχεσιακό τομέα. Ό,τι σε κρατάει μικρό και αδύναμο, ό,τι σε επικρίνει, σε ενοχοποιεί, σε καθηλώνει και σε πανικοβάλει ήρθε η ώρα να φροντίσεις να βγει έξω από το πλαίσιο, αυτό που ονομάζεις ζωή σου. Η «κακιά μαμά» που δεν έχει τίποτα άλλο να σου μάθει και προσπαθεί να σε κρατήσει εξαρτημένο στη ζωή της, κόβοντάς σου τα πόδια στην κυριολεξία, είναι καρμικά αυτό που έχεις να μεταλλάξεις. Όπου και αν βρίσκεται αυτή η «κακιά μαμά». Μέσα σου, γύρω σου, στις πεποιθήσεις σου, στις σκέψεις σου, στα συναισθήματά σου. Για να μεγαλώσεις, σου λέει το Σύμπαν, χρειάζεσαι μια «καλή εσωτερική μαμά», ενδυνάμωση και αγάπη, αποδοχή και ανθρώπους που θα σου δείξουν καινούργιους λειτουργικούς τρόπους, με σεβασμό και χωρίς δολοφονικές εξαρτήσεις. Αυτό έχεις να αναζητήσεις αυτή την περίοδο και ταυτοχρόνως να αφήσεις απλά και χωρίς συγκρούσεις ό,τι δεν έχει πλέον να σου δώσει τίποτα προς την εξέλιξή σου. Ήρθε η ώρα να ρισκάρεις. Τόλμησε το!

 

 

Το Σύμπαν σε είδε τόσα χρόνια να ταλαιπωρείσαι και να καταρρέεις αλλεπάλληλα, και σκίστηκε σου λέει η καρδιά του από τον πόνο. Οπότε αποφάσισε να σε ανταμείψει, δίνοντας σου προοπτικές να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σου. Ο Δίας και η Αφροδίτη που θα περάσει και μια φάση Ανάδρομης πορείας στο Ζώδιο σου, σου δίνουν όλες τις ευκαιρίες να βιώσεις στην καθαρότητά τους τη χαρά, τη δημιουργικότητα, τον έρωτα, την αγάπη, τη Ζωή με το Ζ κεφαλαίο. Σχέσεις και γεγονότα που εκκρεμούν από το παρελθόν και έρωτες παλιοί, αλλά καθόλου ξεχασμένοι επανέρχονται στο προσκήνιο με μια νέα και φωτεινή διάθεση με στόχο ή να ενταχθούν αρμονικά στη ζωή σου ή να κλείσουν τον κύκλο τους μένοντας με αγάπη στην καρδιά σου. Ένας καινούργιος κύκλος ζωής ξεκινάει για σένα, που θα επιφέρει πραγματικά ισχυρές καρμικές εκκαθαρίσεις. Ό,τι πέθανε, χρειάζεται να το αφήσεις πίσω σου και στη θέση του να βάλεις το νέο, ζωντανό, αυτό που εμπεριέχει την εκπλήρωση και την εξέλιξή σου. Το φετινό καλοκαίρι έρχεται να σε ενθρονίσει, αν φυσικά του το επιτρέψεις στη θέση του «Βασιλιά». Τα βασικά διαπιστευτήρια που χρειάζεται να προσκομίσεις για να συμβεί αυτό, είναι σεβασμός, ταπεινότητα, ωριμότητα, αγάπη, ρεαλισμός και φυσικά ενήλικες υγιείς επιλογές και συμπεριφορές. Εμπιστεύσου, με την Πανσέληνο απέναντί σου την καρδιά σου, και όχι το μυαλό σου και δέξου να μάθεις επιτέλους πως η αγάπη είναι ελευθερία.

 

 

Και εκεί που λες δεν αντέχω άλλο την ανακατωσούρα και επιζητάς με απελπισία τάξη στη ζωή σου, έρχεται η Αφροδίτη Ανάδρομη στο Ζώδιό σου και στα φέρνει πάλι τούμπα. Το καλό που σου θέλω, σου λέει το Σύμπαν παρόλα αυτά, είναι να μάθεις να συνυπάρχεις και με το χάος, γιατί τα επόμενα δυόμιση χρόνια λέει το Σύμπαν πάντα, δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο στη θέση του αγαπητέ μου. Ό,τι στοίβαξες και «τακτοποίησες» χωρίς να είναι λειτουργικό για σένα, θα πάρει χαρωπό το δρόμο τον αγύριστο, που λέει και το τραγούδι. Διότι καλή η τάξη, αλλά όταν γίνεται εμμονή, γίνεται και εμπόδιο ταυτοχρόνως στην εξέλιξή σου. Η κανονικότητα στη φύση είναι η ανατροπή, η αλλαγή, η εξέλιξη, κάτι που εσύ σιχαίνεσαι, όπως τις αμαρτίες σου. Οπότε, δες αυτά τα επόμενα χρόνια σαν μια περίοδο γενικής καθαριότητας και πάστρας, πετώντας και εξυγιαίνοντας ό,τι τοξικό και προβληματικό συντηρείς στη ζωή σου στο όνομα αυτής της περιβόητης τάξης. Αναθεωρήσεις σχέσεων, οριστικοί αποχαιρετισμοί, εργασιακές βαθιές αλλαγές, αλλά και μια εντελώς καινούργια αντίληψη για το τι είναι αγάπη, αλλά και το τι είναι ισορροπία, τόσο ψυχική όσο και σωματική, έρχονται για σένα σαν κυρίαρχο Καρμικό μάθημα στο προσκήνιο. Θετικές προοπτικές θα υπάρξουν πολλές, αρκεί να βάλεις όρια στο μυαλό σου που τρέχει με χίλια και να ανοίξεις επιτέλους την καρδιά σου, συνειδητοποιώντας πως είσαι άνθρωπος με ανάγκες και όχι μηχανή. Ανοίξου συναισθηματικά, εκφράσου καθαρά, ζήτα και θα πάρεις.

 

 

 

 

Έντονος ο Ιούλιος με τη Νέα Σελήνη, τον Άρη και τον Ερμή από τον Καρκίνο αλλά και την Πανσέληνο στον Αιγόκερω σε Όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό απέναντί σου. Οι βαθιές εκκαθαρίσεις που έθεσαν οι Εκλείψεις στον Άξονά σου, ενεργοποιούνται ξανά αυτό το μήνα. Συναισθηματικά πένθη και απώλειες φαίνεται πως ολοκληρώνουν τον κύκλο τους, αφήνοντας πίσω σου ολόκληρες περιόδους αλλά και ό,τι δεν μπορεί να σε ακολουθήσει στην εξέλιξή σου. Ίσως αυτό το μήνα χρειαστεί και πάλι να κλείσεις όσα νταλαβέρια απέμειναν ανοιχτά, λέγοντας σημαντικά «όχι» και «αντίο». Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως ό,τι δεν μπορεί να είναι πια στη ζωή σου, μπορεί να είναι στην καρδιά σου σαν μια γλυκιά ανάμνηση αγάπης. Διότι συχνά θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις και σχέσεις, όχι γιατί δεν τις αγαπάς, αλλά γιατί πλέον δεν τις αντέχεις. Η κυβερνήτιδά σου η Αφροδίτη Ανάδρομη σε βοηθάει όσο μπορεί και αυτή προς αυτή την κατεύθυνση, ωθώντας σε, σε σημαντικά καρμικά οριστικά κλεισίματα και φέρνοντας καινούργιες σχέσεις που εμπεριέχουν ένα νέο τρόπο να υπάρχεις και να αισθάνεσαι. Η Σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία στον Λέοντα άλλωστε σου επιφυλάσσει σημαντικά δώρα, όπως τον έρωτα, την αγάπη, την αφθονία, τη δημιουργικότητα, που τονίζουν τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

 

 

 

Και με το που ο Κρόνος επέστρεψε στο Ζώδιο σου, ήρθε μια ολόκληρη πλειάδα Πλανητών να σε στηρίξει από το φιλικό σου Καρκίνο στο σημαντικό καρμικό σου δρόμο. Που θα πει με απλά λόγια, ότι ήρθε η ώρα να κάνεις στη μπάντα τα σκοτάδια και να εστιάσεις στη φωτεινή πλευρά της ζωής. Κάνε απόψυξη σε όλα αυτά τα συναισθήματα και τις ανάγκες που κρατάς παγωμένα μέσα σου και σε κατατρώνε, και άστα ελεύθερα να πάρουν το δρόμο της λησμονιάς και τις συγχώρεσης. Ξεκόλλα σου λέει ο Δίας και η Αφροδίτη μια ευθύδρομη και μία ανάδρομη από το θανατερό παρελθόν, και χάραξε πορεία προς τη ζωή που δεν έζησες. Αλλά κάντο σεμνά, ταπεινά, με σεβασμό και όχι σαν μπουλντόζα που παίρνει φόρα και κατεδαφίζει ό,τι βρει μπροστά της. Αναθεώρησε την απολυτότητά σου, που χτίζει τα τείχη της μοναξιάς σου. Σεβάσου τη διαφορετικότητα των γύρω σου και μάθε να αγαπάς και να αγαπιέσαι χωρίς χειρισμούς και παθολογικές εξαρτήσεις. Μάθε να ρέεις με τη ζωή και όχι να «καλουπώνεις» τη ζωή και τους γύρω σου στα μέτρα σου. Άσε ευθύς αμέσως κάτω τον έλεγχο των άλλων και ασχολήσου να «ελέγξεις» εσένα και μόνο εσένα. Κατά τα άλλα, οι προοπτικές που ανοίγονται σε κάθε τομέα, σου δίνουν σημαντικές ευκαιρίες να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει ζωή και πριν από τον θάνατο. Ζήσε!

 

                                                                                                                  

 

 Ο Κρόνος έφυγε προσωρινά από το Ζώδιο σου και ο Δίας και η Αφροδίτη μία ευθύδρομη και μία ανάδρομη από το φιλικό σου Λέοντα είπανε να σου δώσουν ένα ευχάριστο διάλειμμα με κέφι, χορό, τραγούδι, μέχρι ο Κρόνος να επιστρέψει. Παρόλα αυτά, η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη στο γειτονικό σου άξονα του Αιγόκερω και του Καρκίνου, όπως και η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης, φέρνουν στο διάβα σου σημαντικά ξεκαθαρίσματα και οριστικούς αποχωρισμούς. Είναι η στιγμή να αφήσεις πίσω σου ό,τι φθαρμένο, και να κάνεις χώρο για το καινούργιο τόσο μέσα σου όσο και γύρω σου. Σημαντικές προοπτικές ανοίγονται σε κάθε τομέα με στόχο να σε τραβήξουν από παλιές παθολογικές καταστάσεις και επιλογές, αλλά και από υπερβολές και ανώριμες συμπεριφορές. Όλα μπορούν να ανοιχτούν για σένα, αρκεί να αποφασίσεις να βάλεις όρια σε παιδικές και εφηβικές πεποιθήσεις που συντηρείς με πείσμα και γινάτι. Μαλάκωσε και επαναπροσδιόρισε όλα αυτά που έχεις παγώσει μέσα σου σαν ανάγκες, με στόχο να παραμένεις ο ίδιος με τις ίδιες απόλυτες και σκληρές πεποιθήσεις. Άνοιξε την καρδιά σου δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σου να πάρει αυτά που, ενώ έχεις ανάγκη, διαρκώς διακηρύσσεις πως δεν τα χρειάζεσαι πια. Ανοίξου και αναθεώρησε σε βάθος αυτό που λές αγάπη, βάζοντας όρια στο μυαλό σου που κοντεύει να σε τρελάνει, πηδώντας από σκέψη σε σκέψη. Το άνοιγμα της καρδιάς σου άλλωστε είναι το κυρίαρχο καρμικό μάθημα αυτού του καλοκαιριού για σένα. 

 

 

 

 Και επειδή ο Σύμπαν ξέρει πόσο εργατικός και φιλότιμος είσαι, φρόντισε να μην πλήξεις καθόλου μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Η Νέα Σελήνη, ο Άρης και ο Ερμής απέναντι σου αλλά και η Πανσέληνος στο Ζώδιο σου, υπόσχονται πως δεν θα βαρεθείς καθόλου. Διότι τα παραπάνω Αστρολογικά γεγονότα ενεργοποιούν τις Εκλείψεις της προηγούμενης περιόδου, φέρνοντας εκ νέου στο προσκήνιο θέματα οριστικών απωλειών με στόχο να κλείσει μια για πάντα ο φαύλος κύκλος, περνώντας ήσυχα από το μυαλό σου στην καρδιά σου. Αλλά και θέματα που αφορούν οικογενειακά ζητήματα, ακίνητα αλλά και θέματα καριέρας, μπαίνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με στόχο να ξεκαθαριστούν, αλλά και να οριοθετηθούν εκ νέου. Αυτό που αλλάζει θεαματικά για σένα είναι αυτό που έμαθες να λες αγάπη, αλλά και οι τρόποι που έμαθες να τη συναλλάσσεσαι. Εκεί ίσως είναι και οι πιο βαθιές καρμικές αλλαγές, που ζητά από εσένα το Σύμπαν αυτή την περίοδο. Να πεις φτου κακά σε ό,τι είναι εξάρτηση και να ανοιχτείς σε αυτό που σου μαθαίνει η Πανσέληνος στο γειτονικό σου Υδροχόο. Πως η αγάπη είναι ελευθερία, πως αγαπάω σημαίνει ελευθερώνω και πως αγαπιέμαι σημαίνει ελευθερώνομαι. Με αυτή την επίγνωση υπό μάλης μπορείς πλέον να διάγεις το βίο σου, αφήνοντας πίσω σου όλα αυτά που τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά. Από προοπτικές άλλωστε η περίοδος αυτή βρίθει. Αρκεί να αφήσεις το μαντρί σου και να εμπιστευθείς εκ νέου τη ζωή να σε πάει εκεί που ξέρει αυτή, ρισκάροντας να ερωτευτείς και να ευτυχίσεις.

 

 

 

  Ο Ιούλιος σου δίνει σημαντικές προοπτικές, ώστε να βάλεις στη μπάντα όλα αυτά που φτιάχνεις με το μυαλό σου για να μη ζεις, και να τολμήσεις να ρισκάρεις να ζήσεις. Το κυρίαρχο καρμικό μάθημα με τον Κρόνο να σε λοξοκοιτάει από το Σκορπιό, το Δία και την Αφροδίτη μία ευθύδρομη και μία ανάδρομη απέναντί σου, την Πανσέληνο στο Ζώδιο σου, αλλά και ένα traffic Αστρολογικών γεγονότων στο γειτονικό σου Άξονα του Αιγόκερω, είναι να αναλάβεις επιτέλους την ευθύνη της ζωής σου. Διότι η ευθύνη της ζωής των άλλων αρκετά σε βόλεψε, ώστε να αποφεύγεις χρόνο να πάρεις την ευθύνη της δικής σου της ζωής. Που θα πει, άσε ευθύς αμέσως κάτω τις ξένες ευθύνες και πάρε τις δικές σου, αν σου βαστάει σου λέει ο Δίας, και τον σιγοντάρει ο Κρόνος. Που θα ξαναπεί, ήρθε η ώρα να κάτσεις κάτω και να αναρωτηθείς, ποιος είμαι τελικά; Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μου; Ήρθα για να ζήσω τη δική μου τη ζωή ή να κρίνω και να σιγοντάρω τις ζωές των άλλων; Ποιες είναι οι δικές μου οι ανάγκες; Και άλλα τέτοια δυσάρεστα που χρόνια αποφεύγεις να αναλογιστείς. Αποφάσισε λοιπόν να εστιάσεις σαν ενήλικας στη ζωή που σου μένει και να την τιμήσεις με ευθύνη και σεβασμό, αφήνοντας κατά μέρος εξαρτήσεις, και οργανώνοντας ευθύς αμέσως τις ευθύνες απέναντι στον εαυτό σου και μόνον. Λέγοντας πολλά σημαντικά «όχι» στην τάση σου να φορτώνεις το σκοπό της ζωής σου στους γύρω σου, και μετά να τους κατακρίνεις και από πάνω με ύφος γεροντοκόρης, που κατηγορεί αυτούς που ζουν και ρισκάρουν, ενώ αυτή δεν ζει, αλλά δεν το ξέρει η δόλια.

 

 

Θέματα και αναθέματα διακινεί για σένα ο Ιούλιος, φέρνοντας στο προσκήνιο σημαντικές αναθεωρήσεις, ανάμεσα στο που τελειώνει η εξάρτιση και που αρχίζει η καθαρή άδολη αγάπη. Μια πλειάδα Πλανητών στο φιλικό σου Καρκίνο με Πανσελήνους και Νέες Σελήνες άλλωστε, έχουν βαλθεί να σου μάθουν τι σημαίνει αγαπάω και αγαπιέμαι χωρίς όρους, αλλά με ξεκάθαρα διακριτά όρια που εμπεριέχουν σεβασμό. Εσύ πάλι που έχεις μάθει να κάνεις χρόνια το σκουπιδοτενεκέ με προοπτικές καριέρας σε χωματερή, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις το λόγο της ύπαρξης σου. Δεν γεννήθηκες για να μαζεύεις τα σκουπίδια των άλλων, αλλά για να τιμήσεις με ευθύνη τον εαυτό σου και τη ζωή σου, σου λέει ο ανάδρομος Κρόνος από το Σκορπιό και δίκιο έχει. Εσύ το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσεις οριστικά πίσω σου εξαρτήσεις κάθε είδους και να σεβαστείς τον εαυτό σου ως ό,τι πολυτιμότερο έχεις, λέγοντας «όχι» σε ό,τι υποτιμά αυτή τη δεδομένη αξία που ο ίδιος ο Θεός σου έδωσε. Η Αφροδίτη ανάδρομη απέναντί σου άλλωστε έρχεται να σου μάθει μέσα από σχέσεις και γεγονότα του παρελθόντος που ανακάμπτουν, πως δεν αξίζεις να αγαπιέσαι μόνο όταν μπορείς, αλλά και όταν δεν μπορείς. Αξίζεις να αγαπιέσαι πάντα. Αρκεί εσύ να θυμάσαι πως είναι υποχρέωσή σου να σε αγαπάς και να σε φροντίζεις, και να λες «όχι» σε ό,τι και σε όποιον αυτό δεν θέλει να το καταλάβει. 

 

 

 

 

 SunPlanetSymbol
ΗΛΙΟΣ
Από 1 ως 23 Ιουλίου στον Καρκίνο
Από 24 Ιουλίου και μέχρι τέλος του μήνα στον Λέοντα

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικά θέματα, τον έρωτα, τις σχέσεις, τη διασκέδαση, τα φλερτ, το γάμο, την αισθητική, την ομορφιά τη διακόσμηση, την υγειά, τα ξεκαθαρίσματα σε βάθος, το σεξ, τα οικονομικά.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ   Τις συναισθηματικές υπερβολές, τις σπατάλες τις συγκρούσεις , την έλλειψη ισορροπίας.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ:
Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

 

 MercuryPlanetSymbol
ΕΡΜΗΣ
Από 1 μέχρι και τις 8 Ιουλίου σε Ορθή πορεία στους Διδύμους
Από 9 ως τις 23 Ιουλίου στον Καρκίνο
Από 24 Ιουλίου μέχρι και τέλος του μήνα στο Λέοντα
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Συζητήσεις, καινούργιες γνωριμίες και φλερτ. Συναισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ζητήματα υγείας, επαγγελματικά ταξίδια, επανασυνδέσεις σχέσεων με ωριμότητα και λογική.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εντάσεις και διαφωνίες με συναδέλφους αλλά και συναισθηματικές και επαγγελματικές αντιδικίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ζυγούς, Υδροχόους και Διδύμους, αλλά και Κριούς και Λέοντες.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ:
Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ:
Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.


VenusPlanetSymbol
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Από 1 ως 18 Ιουλίου στο Λέοντα
Από 19 Ιουλίου μέχρι και 24 του μήνα στην Παρθένο
Από τις 25 Ιουλίου και μέχρι τέλος του μήνα σε ανάδρομη πορεία στην 0η μοίρα της παρθένου
Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο Λέοντα μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου 2015
Γυρνά σε Ανάδρομη Πορεία στις 25 Ιουλίου 2015 και γυρνά σε Ορθή Πορεία στις 6 Σεπτεμβρίου 2015
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Την συναισθηματική επικοινωνία και την διασκέδαση, την επανατοποθέτηση ορίων, τις συναισθηματικές συζητήσεις, το φλερτ,  τις σχέσεις με μέλλον, τα ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα, τις προσωπικές συζητήσεις, την οικονομική οργάνωση.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την ανοργανωσιά, τις συγκρούσεις, την έλλειψη  μέτρου, την απολυτότητα.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

MarsPlanetSymbol
ΑΡΗΣ
Όλο το μήνα στον Καρκίνο
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικές  και ερωτικές  διεκδικήσεις, την διασκέδαση, τα φλερτ, την δράση, συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Εντάσεις και διαφωνίες με φίλους καθώς και συναισθηματικές, ερωτικές και επαγγελματικές ρήξεις.  Προσοχή σε υστερίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, αλλά και Ταύρους και Παρθένους.

 

JupiterPlanetSymbol
ΔΙΑΣ
Όλο το μήνα σε Ορθή πορεία στο Λέοντα
Κινείται από την 21η ως και την 27η Μοίρα του ζωδίου
Επηρεάζει περισσότερο το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου
Στο ζώδιο του Λέοντα θα παραμείνει μέχρι τις 10 Αυγούστου 2015
Κατά την παραμονή του στο λεοντα θα γυρισει σε αναδρομη πορεια από το τις 8 δεκεμβριου 2014 στην 22η μοιρα του ζωδίου μέχρι και τις 9 Απριλίου 2015 στην 12η μοιρα.
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Το γάμο, τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Το να περνάμε καλά.  Επίσης, ζητήματα ομορφιάς, αισθητικής, διακόσμησης, δίκες και συμβόλαια.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Υπερβολές, επιπόλαιες κινήσεις, αντιδικίες με ανώτερους, την ανισορροπία, την έλλειψη  μέτρου.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.
 

SaturnPlanetSymbol
ΚΡΟΝΟΣ
Όλο το μήνα σε ανάδρομη πορεία στον Σκορπιό
Κινείται στην 29η και 28η Μοίρα του ζωδίου
Θα παραμείνει Ανάδρομος μεχρι τις 2 Αυγούστου 2015 και θα φτάσει μέχρι την 28η μοίρα του Σκορπιού
Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2017
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Τη δουλειά, την πειθαρχεία, την οργάνωση, την ανάληψη των προσωπικών και κοινωνικών ευθυνών, το μέτρο, την ισοτιμία και τις ισότιμες συνεργασίες και σχέσεις.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εύκολες λύσεις, την τεμπελιά, την ανευθυνότητα, την ασυνέπεια, την φυγοπονία, το «βόλεμα», τις υπερβολές, την εξάρτηση.

            ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες

UranusPlanetSymbol
ΟΥΡΑΝΟΣ
Από την 1 μέχρι και την 25 Ιουλίου σε Ορθή πορεία στον Κριό
Από τις 26 μέχρι και τέλοσ του μήνα σε ανάδρομη πορεία στον Κριό
Αυτό το μηνα κινείται στην 20Η μοίρα του Ζωδίου
Επηρεάζει περισσότερο το τέλος του 2ου δεκαημερου
Ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο στις 16 Μαΐου 2018
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τις αλλαγές σε κάθε τομέα. Τα καινούργια ξεκινήματα.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εξαρτήσεις, την συντήρηση φθαρμένων σχέσεων, τις πλάνες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, αλλά και Διδύμους και Υδροχόους.

NeptunePlanetSymbol
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Όλο το Μήνα σε Ανάδρομη πορεία στους Ιχθύες
Κινείται στην 9η μοίρα του ζωδίου
Επηρεάζει περισσότερο το τέλος του 1ου δεκαημέρου του ζωδίου
Ο Ποσειδώνας θα βρισκεται στους Ιχθύες μεχρι τις 26 Ιανουαρίου 2026
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τα όνειρα, την χαλάρωση, τις τέχνες.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την υγεία ,τις αυταπάτες, τις καταχρήσεις.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ειδικά όσους από εσάς έχετε γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους.

PlutoPlanetSymbol
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω
Κινείται στην 14η και 13η μοίρα του ζωδίου
Επηρεάζει από τη θέση αυτή το 2ο δεκαήμερο των Ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) 
Ο Πλούτωνας θα παραμείνει στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τις 24 Μαρτίου 2023
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Αλλαγές μέσα από γνώση , ταξίδια, σπουδές, την προσωπική ελευθερία.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Νομικές  εκκρεμότητες, δάνεια, εκκρεμότητες σε σπουδές, επικοινωνίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς, Κριούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Παρθένους, Ταύρους αλλά και Σκορπιούς και Ιχθύες (ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι σε δυσμενή θέση).


ΛΙΛΙΘ – ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ
Όλο το μήνα σε ορθή πορεία στην Παρθένο
Θα κινείται από την 23η ωσ και την 27η μοίρα του ζωδίου
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ - ΛΙΛΙΘ»

ΕΥΝΟΕΙ Τους παθιασμένους έρωτες, τον σκοτεινό μαγνητισμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις κρυφές σχέσεις, τις οικονομικές ατασθαλίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.


ΧΕΙΡΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων
Κινείται στην 20η και 21η μοίρα του ζωδίου
Δείτε Άρθρο «Όψεις Χείρωνα»

ΕΥΝΟΕΙ  Την καριέρα, επαγγελματικές διεκδικήσεις, την θεραπεία μέσω δουλειάς, την επίλυση οικογενειακών σχέσεων αλλά και με τους ανώτερους μας.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εξαρτήσεις, τεμπελιά, ανευθυνότητα.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους.


ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
Οι Δεσμοί της Σελήνης τον Ιούνιο βρισκονται στον άξονα Κριού – Ζυγού
Κινούνται από την 5η μοίρα μέχρι και την 2η μοίρα των ζωδίων του άξονα αυτού
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ»

ΕΥΝΟΟΥΝ Την καρμική εξέλιξη, τα μαθήματα, τον σκοπό της ζωής του ανθρώπου από τον Νότιο προς τον Βόρειο Δεσμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝ Οτιδήποτε είναι ασυνείδητο.
ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ: Με δύσκολα μαθήματα Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς, ενώ πιο θετικά επηρεάζουν Διδύμους, Υδροχόους, Λέοντες και Τοξότες.
 

 
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Πανσέληνος: 2 ιουλιου 2015 στις 05:15 και την 10η μοίρα του Αιγόκερου  
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Με δύσκολα μαθήματα Ζυγούς, Κριούς και Καρκίνους του 2ου δεκαημέρου, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Παρθένους, Ταύρους και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου

Νέα Σελήνη: 16 ιουλιου στις 04:25 στην 23η μοίρα του Καρκινου
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Πανσέληνος: 31 ιουλιου 2015 στις 13:40 και την 08η μοίρα του Υδροχόού  
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου

 

 

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΕΩΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΖΩΔΙΟ

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

ΕΩΣ

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

ΕΩΣ

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Πανσέληνος)

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

ΕΩΣ

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

ΕΩΣ

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

ΙΧΘΥΕΣ

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

ΕΩΣ

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

ΚΡΙΟΣ

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

ΕΩΣ

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

ΤΑΥΡΟΣ

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

ΕΩΣ

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

ΕΩΣ

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Νέα Σελήνη)

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

ΕΩΣ

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

ΛΕΟΝΤΑΣ

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

ΕΩΣ

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

ΕΩΣ

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

ΖΥΓΟΣ

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

ΕΩΣ

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

ΕΩΣ

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

ΕΩΣ

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

ΕΩΣ

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Πανσέληνος)