Από τον

Πέτρο Κατσαμάκη,

Αστρολόγο – Ερευνητή

 

 

Ο Φεβρουάριος κάνει την είσοδό του φορτισμένος με την ασάφεια και τα μπερδέματα που κληρονόμησε από τον Ιανουάριο, και εσένα να αναρωτιέσαι και πάλι τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα, τι αρετή και τι κακία; Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο, ο Άρης στους απατηλούς Ιχθύες, όπως και η Αφροδίτη και κυρίως η όψη «βόμβα» του Κρόνου με τον Ποσειδώνα καθιστούν την παράνοια και την τρέλα καθεστώς, και ορίζουν ως ζητούμενο στην καθημερινότητά σου κάποιες χαραμάδες λογικής. Αν σε αυτό προσθέσεις και δύο Εκλείψεις που πλησιάζουν και έχουν ήδη ισχυρή επιρροή στις ζωές όλων, κατανοείς πως τίποτα δεν είναι αυτό που δείχνει ή που φαίνεται. Έντονες συναισθηματικές υποθέσεις τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο σου ζητάνε να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, αλλά και όλες σου τις αισθήσεις σε εγρήγορση, βάζοντας ισχυρές ασπίδες σε ένα μπαράζ επιθέσεων τρομοκρατίας, ενοχών, παραλογισμού, ασάφειας, τρέλας, παράνοιας, αλλά και εξαπατήσεων, που θα σας στοχεύσουν καίρια αυτό το μήνα.

Για άλλη μία φορά το Σύμπαν σου ζητάει να αναπτύξεις μέσα σου τον αστυνόμο Σαΐνη, διερευνώντας και ψάχνοντας με ισχυρή επιφυλακτικότητα κάθε τι που φτάνει σε εσένα, είτε από τον έξω κόσμο, είτε από τον «μέσα». Βρίσκεσαι σε ένα βραχύ καρμικό training με στόχο να μεγαλώσεις και να αναπτύξεις τόσο την κρίση σου και τη σχέση σου με την πραγματικότητα, ώστε να μπορείς να διακρίνεις πότε σου μιλάνε σοβαρά και πότε σε κοροϊδεύουν με σοβαρό ύφος. Εσύ πάλι στα όρια της συναισθηματικής υπερκόπωσης και της νοητικής εξάντλησης εκλιπαρείς για ένα διάλειμμα στο παιδικό σου δωμάτιο, και στην ασφάλειά που σου παρείχε. Η Πανσέληνος πάλι στο Λέοντα, σε όψη με το Δία ανάδρομο και τον Ουρανό, σου βροντοφωνάζει πως, όσο δεν μαθαίνεις να διακρίνεις την πραγματικότητα από την φαντασία, την αγάπη από την εξάρτηση, το σεβασμό από τη σοβαροφάνεια και τον ενήλικα εαυτό σου από τις παιδικές σου στρεβλώσεις, τόσο θα είσαι έρμαιο του τρόμου, του φόβου, του πανικού, των ενοχών και των μυθοπλασιών, που πάνε τη ζωή σου εκεί που θέλουν οι άλλοι και όχι εσύ.

Ο Φεβρουάριος είναι η στιγμή - με τον Κρόνο σε όψη σύγκρουσης με τον Ποσειδώνα - να βάλεις σε «κρίση» και όχι σε κριτική, φαντασίες, σενάρια, απάτες, εξαπατήσεις, ενοχές, διαστρεβλώσεις που σε οδηγούν συχνά στην παράνοια και σε επιλογές «τρέλας», επιλογές δηλαδή ενάντια στον εαυτό σου. Όλο το σύμπαν σου ζητάει να μεγαλώσεις. Και «μεγαλώνω» σημαίνει ότι μπορώ να διακρίνω το φανταστικό από το πραγματικό, το κακό από το καλό, το αγαπάω από το εξαρτώμαι, την αλήθεια από το ψέμα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων άλλωστε, σε όψη με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο και η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Ιχθύων που πλησιάζει χαρωπή, φέρνουν στο προσκήνιο την καρμική και αδιαπραγμάτευτη αναγκαιότητα της διάκρισης και του βαθιού ξεσκαρταρίσματος, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, ορίζοντας καθαρά δύο επιλογές: ή θεραπεύεις το χάος, την τρέλα, την παράνοια, την ασυνέπεια, το ψέμα και λοιπές παιδικές αρρώστιες, ή αποδιοργανώνεσαι πλήρως ψυχικά με τα γνωστά συνεπακόλουθα και τις άσπρες μπλούζες.

Κυρίως προς το τέλος του μήνα, το πέρασμα σημαντικών πλανητών στο ζώδιο του Κριού σου καθιστούν σαφές, πως με το ίσως, το μπορεί, το περίπου, το θεωρώ, το νομίζω, το φαντάζομαι και τα λοιπά παιχνίδια του μυαλού σου, δεν υπάρχει καμία προοπτική εξέλιξης και διαφυγής από τη μόνιμη κατάσταση χάωσης και ασάφειας. Είναι η στιγμή να γίνεις συγκεκριμένος, και να ζητήσεις και από τους άλλους το ίδιο, παύοντας να εμπιστεύεσαι και να στηρίζεις τη ζωή σου σε απαντήσεις πεντάχρονου με όλη τη χαριτωμενιά και την ανευθυνότητα που αυτές οι απαντήσεις εμπεριέχουν. Ο Φεβρουάριος θέτει κάτι που σαν έννοια θα σε απασχολήσει σε βάθος χρόνου και λέγεται «δέσμευση». Δέσμευση σε αυτό που λες, δέσμευση στις ανάγκες σου, δέσμευση σε αυτό που συμφωνείς και δέσμευση των άλλων σε αυτά που αντιστοίχως συμφωνούν μαζί σου, για να τελειώσει πλέον οριστικά το «άλλο μου δείξατε και άλλο μου μπήξατε». Αν κάτσεις και αναλογιστείς γιατί εδώ και τόσα χρόνια παραντουράς και διαβιώνεις τη ζωή σου με άγχος και πανικό, θα διαπιστώσεις ότι η αιτία είναι η απουσία της δέσμευσης και της συνέπειας, και μοιραία η απώλεια της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας τόσο στις προσωπικές σου επιλογές, όσο και στις συναλλαγές σου με τον κόσμο γύρω σου. Αυτό που θα σε λυτρώσει και θα σου παρέχει εμπιστοσύνη και ασφάλεια επιτέλους, είναι το να μπορείς να δεσμεύεσαι στις επιλογές σου με συνέπεια και να στηρίζεσαι σε άτομα και καταστάσεις που μπορούν να παρέχουν δέσμευση και συνέπεια. Είναι ευθύνη προς τον εαυτό σου να μην επιτρέψεις να σε «τρελάνουν».

 

 

Σε φανερό επίπεδο, ο Φεβρουάριος δείχνει ευνοϊκός για σένα κρύβοντάς σου όμως, μια ισχυρή Έκλειψη Σελήνης που πλησιάζει απειλητικά στο απέναντί σου ζώδιο του Ζυγού σε όψη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, τον Πλούτωνα και το Δία. Που θα πει, πως ο άθλος «οι κόπροι του Αυγεία» συνεχίζεται. Που θα ξαναπεί ότι οι εκκαθαρίσεις και οι «αποχαιρετισμοί», με ό,τι «νεκρό» και τοξικό κρατάς από το παρελθόν και το μοστράρεις με χάρη στο παρόν και το μέλλον σου, πρέπει να κλείσει οριστικά. Όλο το Σύμπαν καρμικά σου ζητάει να «δυναμώσεις», αφήνοντας πίσω σου ό,τι σε αποδυναμώνει και σε καθηλώνει. Τα φώτα πέφτουν για σένα και αυτό το μήνα στον τομέα των σχέσεων, αλλά και σε σημαντικές στρεβλώσεις στον τρόπο με τον οποίο σχετίζεσαι ή επιλέγεις αυτούς με τους οποίους σχετίζεσαι. Ο τρόπος που επιλέγεις συντρόφους, συνεργάτες, επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και σχέσεις στην καθημερινότητά σου μπάζει από παντού νερά, και πίστεψέ με δεν ευθύνονται γι’ αυτό οι άλλοι, αλλά το κριτήριο με το οποίο τους επιλέγεις. Βρίσκεσαι σε φάση ανάπτυξης, και είναι σημαντικό να επιλέξεις τι θα αναπτύξεις αυτή τη φορά: τον πόλεμο, την οργή και τα παιχνίδια επιβολής ή τη συνεργασία, την αγάπη και τις ισότιμες σχέσεις.

Την ανάγκη σου για ασφάλεια και σταθερότητα φέρνει στο φως ο Φεβρουάριος πιέζοντάς σε με την Πανσέληνο στο Λέοντα και τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο να συνειδητοποιήσεις, πως η ασφάλεια είναι αποκλειστικά και μόνο εσωτερική υπόθεση. Όσο επιλέγεις να «δεσμεύεσαι» σε τρόπους και συμπεριφορές εξαιρετικά ασαφείς, παιδικές στρεβλώσεις και σχέσεις βίαιες και απειλητικές για την ισορροπία σου, η ασφάλεια πάει περίπατο. Όλο το Σύμπαν αυτή την περίοδο σου τονίζει πως η ασφάλεια εκπορεύεται από την ικανότητα και το κριτήριο του καθενός να επιλέγει το κατάλληλο περιβάλλον κάθε φορά για την εξέλιξή του, να απομακρύνεται από ακατάλληλα περιβάλλοντα, αλλά και από την ικανότητα να μπορεί να διασφαλίζει ο ίδιος τις ανάγκες του. Εσύ πάλι πιστεύεις, ότι η ασφάλεια είναι μια κυρία που θα έρθει να σε επισκεφτεί και μετά να σε υιοθετήσει έτσι στα καλά καθούμενα, επειδή σε συμπάθησε. Συνεχίζεις, ενώ μεγάλωσες, να πιστεύεις πως η ασφάλεια θα έρθει από τους άλλους σε εσένα και ματαιοπονείς. Για αυτό και αυτή η Πανσέληνος σε σύνοδο με το Δία ανάδρομο, ήρθε να σου δώσει να καταλάβεις πως οι «Προστάτες» ΤΕΛΟΣ. Όσο αναζητάς την προστασία σου στους άλλους σε κάθε τομέα της ζωής σου, τόσο θα τρομάζεις, θα πονάς και θα ματαιώνεσαι. Ήρθε η ώρα, σου λέει το Σύμπαν, να μάθεις πως η προστασία σου είναι απολύτως και μόνο δική σου ευθύνη και δέσμευση, βάζοντας σε αμφισβήτηση και κρίση το πόσο πραγματικά προστατευμένος είσαι με αυτά που επιλέγεις να συνυπάρχεις και να σχετίζεσαι.

 Μια καθόλου εύκολη για σένα περίοδος ορίζει ο Φεβρουάριος. Η δυσκολία της έγκειται κυρίως στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα. Είναι καλό που έχεις ένα ικανό μυαλό, αλλά η τάση σου να του αφήνεις τα ηνία της ζωής σου και να πελαγοδρομείς αδιάκοπα σε σκέψεις, φαντασίες, σενάρια, ασάφειες, ψευτοδιλήμματα, στρεβλώσεις, παιδικές αγωνίες, φόβους και ενοχές θα σε οδηγήσει σε επικίνδυνα για όλους τους τομείς της ζωής σου μονοπάτια. Ο Κρόνος στο απέναντί σου ζώδιο του Τοξότη, σε έντονη όψη με τον Ποσειδώνα, την Αφροδίτη και τον Άρη, αλλά και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σου βροντοφωνάζει να βάλεις επιτέλους όρια σε αυτό το χαμό που γίνεται μέσα στο κεφάλι σου, που μία σε πετάει στο παρελθόν, μία στο μέλλον, μία στον παράδεισο και μία στην κόλαση. Προσγειώσου στην πραγματικότητα. Το κύριο μέλημά σου άλλωστε όλη αυτή τη χρονιά, αλλά μη σου πω και την επόμενη, είναι να διαφυλάξεις ως κόρη οφθαλμού τη σχέση σου με την πραγματικότητα και να μην επιτρέψεις σε καμία περίπτωση να χαθείς μέσα σε ασάφειες, παράνοιες, απάτες και τρέλα. Αυτό που θα σε σώσει είναι η «δέσμευσή» σου να ζεις, να αισθάνεσαι, να νιώθεις και να αναπνέεις σύμφωνα με την πραγματικότητα, και να δεσμεύεσαι κάθε στιγμή στις ανάγκες του ενήλικα που είσαι σήμερα, και όχι του παιδιού που ήσουν κάποτε. Φρόντισε την ψυχική και σωματική σου ισορροπία και ζήτα χωρίς αναστολές βοήθεια, όπου δεν επαρκείς.

Ο Φεβρουάριος σου δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις πολλά από τα συναισθηματικά σου «κολλήματα», αλλά και τις λάθος δεσμεύσεις που σε φυλακίζουν σε σχέσεις εξάρτησης και ατελείωτες ενοχές. Η επιρροή των Εκλείψεων που πλησιάζουν είναι ήδη ισχυρή για εσένα, και η ασάφεια που κάνει πάρτυ στην καθημερινότητά σου, σου καθιστά αναγκαίο και απαραίτητο να βάλεις σε τάξη, τόσο μέσα σου, όσο και γύρω σου σχέσεις και επιλογές που παραντουράνε χρόνια τώρα, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Είναι η στιγμή να αφήσεις πίσω σου μία σωρεία δεσμεύσεων που πήρες ως παιδί για τη σωτηρία τρίτων, και να κοιτάξεις να περισώσεις τον εαυτό σου, αναλαμβάνοντας δεσμεύσεις που σε προχωράνε με συνέπεια στο καλό για εσένα. Αν αφήσεις τα αυτιά σου και τα μάτια σου ανοιχτά, θα διαπιστώσεις πως γύρω σου βρίσκονται κυρίως αξιόπιστοι άνθρωποι, που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να διαφύγεις οριστικά από λαβυρίνθους και φαύλους κύκλους αποδυνάμωσης. Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο των Ιχθύων και η ισχυρή επιρροή των Εκλείψεων σε ωθούν να αφήσεις κάτω τις ευθύνες των άλλων, και να βγάλεις τη μπέρτα του σούπερ ήρωα, αλλά και να συνειδητοποιήσεις πως παιδιαρίζοντας και βαφτίζοντας δύναμη αυτό που σε καταναλώνει, δεν αφήνεις κανένα περιθώριο θετικών προοπτικών για σένα

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε σύνοδο με το Δία ανάδρομο σου ζητά να αναθεωρήσεις σε βάθος το τι είναι για σένα δύναμη. Η τεράστια προσπάθειά σου να καταναλώνεσαι στο να είσαι ο πρώτος και καλύτερος πολύ συχνά σε οδηγεί να αγνοείς την ευαλωτότητά σου, αλλά και την ανεπάρκειά σου. Ήρθε η ώρα, σου λέει ο Δίας ανάδρομος αγκαλιά με την Πανσέληνο, να μάθεις πως δύναμη είναι να μπορείς να συνυπολογίζεις με την ίδια αγάπη και καθαρότητα, τις δεξιότητες και τις αδυναμίες σου, την επάρκεια και την ανεπάρκειά σου, τόσο στους στόχους σου, όσο και στις υποσχέσεις που δίνεις στον εαυτό σου και τους γύρω σου. Ξεκαβάλα το καλάμι που έχεις καβαλήσει παριστάνοντας το Θεό, τον άτρωτο και τον παντοδύναμο και επανατοποθετήσου στα όρια του πραγματικού, του εφικτού και του ανθρωπίνως δυνατού. Όσο δεσμεύεσαι σε αυτά που δεν μπορείς να κάνεις και σε μαστιγώνεις για να τα κάνεις, και υπόσχεσαι ότι μπορείς όλα αυτά που δεν μπορείς, τόσο η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και η αυτοεκτίμησή σου και η εκτίμηση των άλλων στα λεγόμενά σου θα κάνουν τραμπάλα μία στο υπέροχος και μία στο απαράδεκτος. Το Σύμπαν σου δίνει όλες τις προϋποθέσεις να μεγαλουργήσεις αρκεί να στηρίξεις τους στόχους αυτή τη φορά σε αυτό που πραγματικά μπορείς και όχι σε αυτό που θα ήθελες να μπορείς. Και αυτό που πραγματικά μπορείς, είναι πραγματικά σημαντικό, πίστεψέ με σου λέει η Πανσέληνος στο ζώδιό σου.

Ο Φεβρουάριος είναι για σένα μάλλον πιο βαρύς από αυτό που μπορείς να αντέξεις. Ο Άρης απέναντί σου στους Ιχθύες, η Αφροδίτη, ο Ποσειδώνας σε εξαιρετικά δύσκολη Όψη με τον Κρόνο, αλλά και ο Κυβερνήτης σου Ερμής ανάδρομος, διασαλεύουν κάθε τάξη και διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Εσύ πάλι που χωρίς τάξη και «καθαριότητα» δεν μπορείς να λειτουργήσεις βάλε με νου σου τι σου έλαχε να αντιμετωπίσεις. Για την ακρίβεια αυτό που σου’ λαχε καρμικά είναι η επίγνωση, ότι σε αυτό τον κόσμο τον αγγελικά φτιαγμένο κατά τα άλλα, περνοδιαβαίνουν και κατοικοεδρεύουν εκτός από τη λογική, την καθαρότητα, την τάξη και την «υγεία», και το χάος, το παράλογο, η «μόλυνση», η παράνοια, η τρέλα και κάθε λογής παθολογία. Και ο καλός σου ο Κρόνος, σου λέει πως ήρθε η ώρα να δεχθείς πως υπάρχουν κατ’ αρχήν και εκ δευτέρου να μάθεις να τα διαχειρίζεσαι και ενδεχομένως να τα αποφεύγεις, διότι όσο τους επιτρέπεις να σε τρομάζουν και να σε καθηλώνουν, χάνεις σημαντικές ευκαιρίες αλλά και τη δική σου ισορροπία. Ο Φεβρουάριος, με τη νέα Σελήνη απέναντί σου στους Ιχθύες, σου ζητάει να κάνεις τη διάκριση ανάμεσα στο υγιές και το παθολογικό, την αλήθεια και το ψέμα, τη φαντασία και την πραγματικότητα, εξυγιαίνοντας κάθε τομέα της ζωής σου, αλλά και ολόκληρα κομμάτια του εαυτού σου, που σε ανισορροπούν και σε διαστρεβλώνουν.

 

 

Σημαντικές αναθεωρήσεις με τον Ερμή ανάδρομο στο φιλικό σου ζώδιο του Υδροχόου, αλλά και σημαντικές ανατροπές και αποκαλύψεις με την όψη του Ουρανού απέναντί σου με τον Πλούτωνα, να φορτίζονται ήδη έντονα από την Έκλειψη στο ζώδιό σου που πλησιάζει, έχει για σένα ο Φεβρουάριος σε ημερήσια διάταξη. Οι σχέσεις είναι και πάλι το πεδίο που καρμικά καλείσαι να αναμετρηθείς και να οριοθετήσεις. Και αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να αποχαιρετίσεις ολόκληρα «κομμάτια» της ζωής σου, αν θες πραγματικά να προχωρήσεις παρακάτω, σε συνέπεια με τις ανάγκες σου και όχι υποτασσόμενος στις ανάγκες των άλλων. Παρόλα αυτά, ένας κύκλος κλείνει για σένα και ένας καινούργιος ανοίγει, δίνοντάς σου πραγματικές προοπτικές σε κάθε τομέα μόνο, που είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να τον βαδίσεις εντελώς μόνος και αγέρωχος. Μιας και αυτές οι καινούργιες διαδρομές εξέλιξης δείχνουν να αφορούν εσένα και κανέναν άλλον. Εσύ πάλι που ακόμη και στην τουαλέτα θέλεις παρέα, έχεις να μάθεις αυτό που ξέρει πολύ καλά το απέναντί σου ζώδιο του Κριού, την αυτονομία, την αυτό-οργάνωση, την αυτάρκεια, και ενδεχομένως τη χρήσιμη και απολύτως απαραίτητη για την ισορροπία σου αλλά και την «απελευθέρωσή» σου, μοναχικότητα, χωρίς να την μπερδεύεις και να την συνδέεις με τη μοναξιά. Μπορείς να μάθεις να «μοιράζεσαι» με σένα, όταν δεν είναι εφικτό να συμβεί με τους γύρω σου. Και μέσα από την μοναχικότητα, να αλλάζεις όλο το πεδίο δράσης και επιλογών σου στον τομέα των σχέσεων.

Από τη μία κάτι «γλυκαίνει» και «μαλακώνει» μέσα σου το Φεβρουάριο, με μία πλειάδα Πλανητών και τη Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο των Ιχθύων, και από την άλλη η Πανσέληνος στο Λέοντα, ο Ήλιος και ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο σε έντονη όψη με το ζώδιό σου, σου ζητάνε ισχυρές αναθεωρήσεις με στόχο να προσεγγίσεις την ουσία της πραγματικής σου δύναμης. Της δύναμης που πηγάζει απ’ την αυθεντική αγάπη για τον εαυτό σου, και όχι από τις ενίοτε «Πύρρειες Νίκες» και την πεποίθηση ότι ο νικητής είναι αυτός που επικρατεί έναντι του νικημένου. Η αναθεώρηση της πηγής της δύναμής σου από την επιβολή και την υποτίμηση των άλλων, στην πραγματική αγάπη για τον εαυτό σου, είναι καρμικά το κλειδί, που θα σε βγάλει ουσιαστικά νικητή από μία μεγάλη περίοδο πενθών, απωλειών και αδιέξοδου πόνου. Η Όψη του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, σου ζητά επιτακτικά να «θεραπεύσεις» μέσα σου ενοχές και τύψεις και να δεχθείς τον εαυτό σου στην πραγματική ανθρώπινή του διάσταση. Εσύ έχε τα μάτια σου ανοιχτά και απέφυγε με κάθε κόστος να εμπλακείς σε παιχνίδια επιβολής, δύναμης και υποταγής, μένοντας απλά ακλόνητος στη δέσμευσή σου να αγαπάς τον εαυτό σου και να σέβεσαι τα όρια και τις αντοχές του, και να αποδεσμεύεσαι αυτομάτως από ό,τι σου ζητά να τα υπερβείς άσκοπα. Ένας κόσμος φωτεινός με σημαντικές προϋποθέσεις αγάπης ανοίγεται για σένα, ζητώντας σου να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν είναι αγάπη για σένα.

Εξαιρετικά έντονος θα είναι για σένα ο Φεβρουάριος, ζητώντας σου σημαντικές καρμικές αποφάσεις εξυγίανσης σε κάθε τομέα της ζωής σου που νοσεί, αλλά και των πεποιθήσεων και των επιλογών σου. Μια πλειάδα Πλανητών, αλλά και η Έκλειψη Ηλίου που πλησιάζει στο ζώδιο των Ιχθύων, σε δύσκολη Όψη με το ζώδιό σου και τον Κρόνο εκεί, φαίνεται πως θα σου ανοίξουν όλη αυτή την περίοδο δουλειές με «φούντες». Το κυρίαρχο καρμικό ζήτημα για σένα όλη αυτή την περίοδο και ίσως για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, είναι η διάκριση ανάμεσα στο υγιές και το παθολογικό, το πραγματικό και το φανταστικό, το «παιδικό» και το «ενήλικο», που στρεβλώνουν ανεπανόρθωτα, την πιο ισχυρή δομική έννοια της ύπαρξης, που είναι η Αγάπη. Όπως επίσης και η διάκριση ανάμεσα στο πότε δίνεις πραγματική αγάπη τόσο στον εαυτό σου όσο και στους γύρω σου, και πότε ολισθαίνεις σε επικίνδυνα παιχνιδάκια, που διασαλεύουν την ηθική, την τάξη και την ισορροπία σου. Η Πανσέληνος στο φιλικό σου ζώδιο του Λέοντα, σε βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση αρκεί να αφήσεις κατά μέρος την ξεροκεφαλιά σου, που πηγάζει από την πεποίθηση ότι πρέπει να τα ξέρεις όλα. Μείνε «ανοιχτός» γιατί έχεις πάρα πολλά να μάθεις, και μάλιστα τόσο «ανοιχτός» και διαθέσιμος, ώστε να αναθεωρήσεις εκ βάθρων, ολόκληρα κομμάτια πεποιθήσεων και επιλογών σε κάθε τομέα της ζωής σου. Με στόχο καινούργιες υγιείς επιλογές που σε κατευθύνουν στην ευτυχία σου.

Ένα μπαράζ παραλογισμού και φόβου εύκολα μπορεί να σε βγάλει εκτός πορείας, αν δεν προτάξεις σθεναρά τα στήθη σου, αλλά και δεν προστατεύσεις αποτελεσματικά και χωρίς ταρατατζούμ τον εαυτό σου αυτή την περίοδο. Κράτα σαν δεδομένο ότι ο εχθρός μπορεί να βρίσκεται και εντός των πυλών. Η Έκλειψη Σελήνης που πλησιάζει σε έντονη όψη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, αλλά και η εξαιρετικά δύσκολη όψη του Κυβερνήτη σου του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, εγείρουν σοβαρά καρμικά θέματα ασυνέπειας και παράνοιας, θέτοντας ως κεντρικό ζητούμενο για σένα όλη αυτή την περίοδο την επαφή με τη λογική και την πραγματικότητα. Το κοινωνικό status στο οποίο είχες μάθει να επαναπαύεσαι και να αράζεις, κλειδωνίζεται έντονα χωρίς αυτό απαραιτήτως να είναι απειλητικό για εσένα, εκτός και αν έχεις ταυτίσει την ύπαρξή σου με τα επιτεύγματα και τα αποκτήματά σου. Μια πλειάδα Πλανητών στους Ιχθύες, αλλά και στο γειτονικό σου Υδροχόο άλλωστε, σου μαθαίνει όλη αυτή την περίοδο πως μπορείς και να αγαπιέσαι χωρίς να χρειάζεται να κάνεις και τους δώδεκα άθλους του Ηρακλή σε μια μέρα. Προκλήσεις, αναθεωρήσεις και ανατροπές που φέρνει μπροστά σου η πραγματικότητα σου δείχνουν άλλωστε πως ο παλιός τρόπος  να υπάρχεις δε «δουλεύει» πια, και χρειάζεται να «εμπιστευτείς» καινούργιους τρόπους που δεν υπόσχονται τίτλους και περγαμηνές αλλά την ευτυχία σου, την ελαφρότητά σου και τον εξανθρωπισμό σου. Εσύ πάλι πρέπει να θυμάσαι πως δεν είσαι απλώς σε φάση αλλαγών, αλλά σε φάση μετάλλαξης και να πράξεις τα δέοντα.

Με την Πανσέληνο στο απέναντί σου ζώδιο του Λέοντα και τον Ερμή ανάδρομο σε σύνοδο με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, ξεκινά τσαχπίνικα ο Φεβρουάριος για σένα. Ο μήνας των γενεθλίων σου, σου ζητά σημαντικές καρμικές αναγεννητικές επιλογές, με στόχο την ενδυνάμωσή σου και το άνοιγμα της καρδιάς σου, αλλά και το ξεσκαρτάρισμα πεποιθήσεων παιδικών και εφηβικών που σε καθηλώνουν και σε αποδυναμώνουν. Το τι είναι πραγματική δύναμη, είναι το μάθημα στο οποίο έχεις να δώσεις εξετάσεις, τόσο το Φεβρουάριο όσο και όλη τη φετινή χρονιά, με το Δία μία ανάδρομο και μία ευθύδρομο απέναντί σου. Εσύ πάλι για να βρεις την πραγματική σου δύναμη χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις πως πηγάζει απ’ την αυθεντική αγάπη προς τον εαυτό σου, που δρα απολύτως απελευθερωτικά. Ό,τι λες αγάπη και σε εγκλωβίζει ή με το πρόσχημα αυτής της αγάπης εγκλωβίζεις τους γύρω σου, είναι εξ ολοκλήρου καρμικά προς αναθεώρηση. Ανασκουμπώσου, σήκωσε τα μανίκια, πάρε τη μάνικα και άρχισε να ξεπλένεις ευθύς αμέσως δραματοποιήσεις, συναισθηματικοποιήσεις, εξαρτήσεις, παιχνίδια επιβολής, καταχρήσεις και ό,τι άλλο κρατάς σε αυτή τη λογική από τα παιδικάτα σου. Αποδέξου με σεβασμό και ταπεινότητα τις επιλογές των γύρω σου, χωρίς να απαιτείς να τις αλλάξουν, συνειδητοποιώντας επιτέλους πως αγάπη δεν είναι να κάνουν οι άλλοι αυτό που θες εσύ, αλλά και ούτε είναι να κάνεις εσύ αυτό που θέλουν οι άλλοι. Συνειδητοποιώντας ότι η Αγάπη είναι Ελευθερία.

Όλα τα φώτα αστρολογικά αυτό το Φεβρουάριο είναι στραμμένα επάνω σου. Μια πλειάδα πλανητών στο ζώδιό σου, η Έκλειψη Ηλίου επίσης στο ζώδιό σου που πλησιάζει και καθιστά ήδη την επιρροή της ισχυρή, αλλά και τη δολοφονική όψη του Κυβερνήτη σου του Ποσειδώνα με τον Κρόνο να απλώνει σε όλα τα ύψη και τα βάθη, θέματα χάωσης, ασυνέπειας, συναισθηματικών επιθέσεων, ενοχών, τρέλας και παράνοιας. Σ’ όλη αυτή την ονειρεμένη φάση, εσύ πάλι πρέπει να κρατήσεις γερά τα πόδια σου στη γη, να αποφύγεις δια ροπάλου καταχρήσεις και σχέσεις και καταστάσεις που παραπαίουν στην τρέλα και την αποσύνθεση σαν την Αστέρω, και να οπλιστείς, γιατί οι επιθέσεις θα χτυπήσουν την «Αχίλλειο πτέρνα» σου που είναι οι ενοχές. Ο Φεβρουάριος ζητά καρμικά βαθιές αποφάσεις εξυγίανσης και την αναθεώρηση του τι εννοείς καλοσύνη και αγάπη. Διότι για να είσαι «καλός» και να θεωρούν οι άλλοι ότι τους «αγαπάς», συχνά έπαψες να αγαπάς εσένα και έγινες εξαιρετικά κακός με τον εαυτό σου. Τι έχουν να ακούσουν τα αυτάκια σου αυτή την περίοδο δεν περιγράφεται. Θα σου ζητηθούν με ένα ισχυρό μπαράζ ενοχών, που στοχεύουν να σου προκαλέσουν, ένας ορυμαγδός από παράλογες απαιτήσεις, θυσίες και εξοντωτικές εκδουλεύσεις με στόχο να σε «αγαπάνε». Εσύ πάλι, με την επίγνωση ότι η αγάπη δεν μπορεί επ’ ουδενί να είναι μέσο πίεσης και εξαναγκασμού, πράξε τα δέοντα, προτάσσοντας συχνά μια απλή λεξούλα με τρία γράμματα που θα διασφαλίσει την ψυχική και σωματική σου ακεραιότητα, αλλά και τη δυνατότητα να αγαπάς τον εαυτό σου: το Όχι. Προχώρα ξεκαθαρίζοντας σε ημερήσια βάση το παθολογικό από το υγιές, επιλέγοντας με κάθε κόστος το δεύτερο.

 

 

 SunPlanetSymbol
ΗΛΙΟΣ
Από 1 ως 19 Φεβρουαρίου στον Υδροχόο
Από 19 Φεβρουαρίου μέχρι τέλος του μήνα στους Ιχθύες

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικά θέματα, τον έρωτα, τις σχέσεις, τη διασκέδαση, τα φλερτ, το γάμο, την αισθητική, την ομορφιά τη διακόσμηση, την υγειά, τα ξεκαθαρίσματα σε βάθος, το σεξ, τα οικονομικά.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ   Τις συναισθηματικές υπερβολές, τις σπατάλες τις συγκρούσεις , την έλλειψη ισορροπίας.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους

 MercuryPlanetSymbol
ΕΡΜΗΣ
Την 1 ως 12 Φεβρουαρίου σε ανάδρομη πορεια στον Υδροχόο
Από 12 Φεβρουαρίου μεχρι τέλος του μήνα σε Ορθή πορεία στον Υδροχόο
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Συζητήσεις, καινούργιες γνωριμίες και φλερτ. Συναισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ζητήματα υγείας, επαγγελματικά ταξίδια, επανασυνδέσεις σχέσεων με ωριμότητα και λογική.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εντάσεις και διαφωνίες με συναδέλφους αλλά και συναισθηματικές και επαγγελματικές αντιδικίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

VenusPlanetSymbol
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Από 1 ως 20 Φεβρουαρίου στους Ιχθύες
Από 21 Φεβρουαρίου ως τέλοσ του μηνα στον Κριό
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Την συναισθηματική επικοινωνία και την διασκέδαση, την επανατοποθέτηση ορίων, τις συναισθηματικές συζητήσεις, το φλερτ,  τις σχέσεις με μέλλον, τα ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα, τις προσωπικές συζητήσεις, την οικονομική οργάνωση.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την ανοργανωσιά, τις συγκρούσεις, την έλλειψη  μέτρου, την απολυτότητα.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ:
Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

MarsPlanetSymbol
ΑΡΗΣ
Από 1 ως 19 Φεβρουαρίου στους Ιχθύες
Από 20 Φεβρουαρίου ως το τέλος του Μήνα στον Κριό
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικές  και ερωτικές  διεκδικήσεις, την διασκέδαση, τα φλερτ, την δράση, συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Εντάσεις και διαφωνίες με φίλους καθώς και συναισθηματικές, ερωτικές και επαγγελματικές ρήξεις.  Προσοχή σε υστερίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ:
Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

JupiterPlanetSymbol
ΔΙΑΣ
Όλο το μήνα σε ανάδρομη πορεία στο Λέοντα
Αυτό το μήνα κινείται από την 18η μοίρα του ζωδίου ως και την 14η.
Στο ζώδιο του Λέοντα θα παραμείνει μέχρι τις 10 Αυγούστου 2015
Κατά την παραμονή του στο λεοντα θα γυρισει σε αναδρομη πορεια από το τις 8 δεκεμβριου 2014 στην 22η μοιρα του ζωδίου μέχρι και τις 8 Απριλίου 2015 στην 12η μοιρα.
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Το γάμο, τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Το να περνάμε καλά.  Επίσης, ζητήματα ομορφιάς, αισθητικής, διακόσμησης, δίκες και συμβόλαια.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Υπερβολές, επιπόλαιες κινήσεις, αντιδικίες με ανώτερους, την ανισορροπία, την έλλειψη  μέτρου.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

SaturnPlanetSymbol
ΚΡΟΝΟΣ
Όλο το μήνα σε Ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη
Τον Φεβρουάριο κινείται στην 3η και 4η μοίρα του ζωδίου
Ο Κρόνος θα παραμείνει στον τοξότη μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2017
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Τη δουλειά, την πειθαρχεία, την οργάνωση, την ανάληψη των προσωπικών και κοινωνικών ευθυνών, το μέτρο, την ισοτιμία και τις ισότιμες συνεργασίες και σχέσεις.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εύκολες λύσεις, την τεμπελιά, την ανευθυνότητα, την ασυνέπεια, την φυγοπονία, το «βόλεμα», τις υπερβολές, την εξάρτηση.

            ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

UranusPlanetSymbol
ΟΥΡΑΝΟΣ
Όλο το μήνα σε Ορθή πορεία στον Κριό
Αυτό το μηνα κινείται στη 13η ΚΑΙ 14Η μοίρα του Ζωδίου
Ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο στις 16 Μαΐου 2018
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τις αλλαγές σε κάθε τομέα. Τα καινούργια ξεκινήματα.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εξαρτήσεις, την συντήρηση φθαρμένων σχέσεων, τις πλάνες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, αλλά και Διδύμους και Υδροχόους.

NeptunePlanetSymbol
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε Ορθή πορεία στους Ιχθύες.
Αυτό το Μήνα κινείται μεταξύ 6ης και 7ης μοίρας του ζωδίου.
Ο Ποσειδώνας θα βρισκεται στους Ιχθύες μεχρι τις 26 Ιανουαρίου 2026
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τα όνειρα, την χαλάρωση, τις τέχνες.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την υγεία ,τις αυταπάτες, τις καταχρήσεις.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ειδικά όσους από εσάς έχετε γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους

PlutoPlanetSymbol
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε ορθη πορεια στο ζωδιο του Αιγόκερω
Θα βρισκεται στην 14η μοίρα του ζωδίου
Ο Πλούτωνας θα παραμείνει στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τις 24 Μαρτίου 2023
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Αλλαγές μέσα από γνώση , ταξίδια, σπουδές, την προσωπική ελευθερία.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Νομικές  εκκρεμότητες, δάνεια, εκκρεμότητες σε σπουδές, επικοινωνίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς, Κριούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Παρθένους, Ταύρους αλλά και Σκορπιούς και Ιχθύες (ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι σε δυσμενή θέση).


ΛΙΛΙΘ – ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ
Όλο το μήνα σε ορθή πορεία στην Παρθένο
Θα κινείται από την 7η ωσ και την 10η μοίρα του ζωδίου
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ - ΛΙΛΙΘ»

ΕΥΝΟΕΙ Τους παθιασμένους έρωτες, τον σκοτεινό μαγνητισμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις κρυφές σχέσεις, τις οικονομικές ατασθαλίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.


ΧΕΙΡΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε ορθη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων
Όλο το μήνα κινείται από τη 15η ως και τη 16η μοίρα του ζωδίου
Δείτε Άρθρο «Όψεις Χείρωνα»

ΕΥΝΟΕΙ  Την καριέρα, επαγγελματικές διεκδικήσεις, την θεραπεία μέσω δουλειάς, την επίλυση οικογενειακών σχέσεων αλλά και με τους ανώτερους μας.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εξαρτήσεις, τεμπελιά, ανευθυνότητα.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους


ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
Οι Δεσμοί της Σελήνης τον Φεβρουάριο βρισκονται στον άξονα Κριού – Ζυγού
Κινούνται από τη 10η μοίρα μέχρι και τη 13η μοίρα των ζωδίων του άξονα αυτού
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ»

ΕΥΝΟΟΥΝ Την καρμική εξέλιξη, τα μαθήματα, τον σκοπό της ζωής του ανθρώπου από τον Νότιο προς τον Βόρειο Δεσμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝ Οτιδήποτε είναι ασυνείδητο.
ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ: Με δύσκολα μαθήματα Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς, ενώ πιο θετικά επηρεάζουν Διδύμους, Υδροχόους, Λέοντες και Τοξότες.

 
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Πανσέληνος: 4 Φεβρουαρίου 2015 στις 0:10 στη 14η Μοίρα του Λέοντα  
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

Νέα Σελήνη: 19 φεβρουαρίου 2015 στις 01:50 στη 0η μοίρα των Ιχθύων
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΕΩΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΖΩΔΙΟ

Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

ΕΩΣ

Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

ΕΩΣ

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

ΛΕΟΝΤΑΣ (Πανσέληνος)

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

ΕΩΣ

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

ΕΩΣ

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

ΖΥΓΟΣ

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

ΕΩΣ

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

ΕΩΣ

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

ΕΩΣ

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

ΕΩΣ

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

ΕΩΣ

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

ΙΧΘΥΕΣ

(Νέα Σελήνη)

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

ΕΩΣ

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ

Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

ΕΩΣ

Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

ΤΑΥΡΟΣ

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

ΕΩΣ

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

ΕΩΣ

Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ