Από τον

Πέτρο Κατσαμάκη,

Αστρολόγο – Ερευνητή

 

 

Καλό καλοκαίρι. Ο Ιούνιος έχει για εσένα και καλά και κακά νέα. Τα καλά νέα είναι πως ο Ερμής επιστρέφει σε ευθύδρομη πορεία στον Ταύρο και στους Διδύμους, και η Αφροδίτη επίσης στους Διδύμους σιγοντάρει το άνοιγμα της επικοινωνίας. Θέματα που είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο διάστημα επανέρχονται με στόχο να επικοινωνηθούν εκ νέου. Η Όψη του Δία, του Κρόνου και του πλανερού Ποσειδώνα, αλλά και η Νέα Σελήνη στο Ζώδιο των Διδύμων κάθε άλλο παρά εγγυώνται την ποιότητα αυτής της επικοινωνίας, όσον αφορά στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του δεύτερου δεκαημέρου (Ιχθύες, Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες) αλλά και όσους έχουν Πλανήτες και σημεία στο προσωπικό τους Ωροσκόπιο στα ζώδια αυτά. Το κουτί της Πανδώρας εμφανίζει θέματα σπουδών, εξωτερικού, νομικές διαδικασίες, θέματα μετακίνησης, συμβόλαια, αλλά και θέματα με συγγενείς, αδέλφια και τον τουρισμό. Όπως καταλαβαίνεις, τίποτα δεν προχωράει αυτή την περίοδο χωρίς να περιέχει και ένα «αλλά». Αυτό το αλλά είναι που πρέπει να προσέξεις, γιατί αν το δεις επιφανειακά και παιδικά, μετά θα τρέχεις να αντιμετωπίσεις κόστη και συνέπειες.

Όταν γίνεται Σταυρός στα Μεταβλητά Ζώδια, η παράνοια, η τρέλα και η ασυνέπεια κάνουν πάρτι. Κυρίως όμως αυτό που συμβαίνει σε βαθύτερο επίπεδο είναι ότι τίποτα δεν είναι ώριμο, ώστε να γίνει οριστική επιλογή. Όλα βρίσκονται σε φάση διεργασιών. Αν σε αυτή τη σύναξη Πλανητών στον Μεταβλητό Σταυρό προσθέσεις και τον Άρη σε φαινομενικά Ανάδρομη πορεία στον Σκορπιό, οι διεργασίες εκτός του ότι ακόμα βρίσκονται σε εξαιρετικά πρώιμη φάση, θα περιέχουν σοβαρό και σκοτεινό παρασκήνιο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση εμπεριέχουν και πισωγυρίσματα σε καταστάσεις και αδιέξοδα που εκκρεμούν από τον χειμώνα, τότε που ο Άρης περνούσε και πάλι από το Ζώδιο του Σκορπιού. Σοβαρά ζητήματα που αφορούν σε κεφάλαια, κληρονομιές και οικονομικά θέματα κουκουλωμένα εδώ και καιρό, αλλά και συγκρούσεις και εντάσεις που ενδέχεται να φτάσουν σε ακρότητες, φορτίζουν την ατμόσφαιρα με αγωνία, τρόμο και σενάρια καταστροφών και οριστικών ρήξεων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Κάτι σου μαγειρεύουν παρασκηνιακά και αυτό έχεις να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου, μιας και τίποτα δεν είναι όπως δείχνει. Οπότε, μέχρι το τέλος του μήνα, που ο Άρης βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, μη βιαστείς να προβείς σε οριστικές αποφάσεις και μείνε με τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά. Άλλωστε, τα σοβαρά ξεκαθαρίσματα θα γίνουν και φέτος όπως και πέρσι τον Ιούλιο, μες την καρδιά του καλοκαιριού, και τα αποτελέσματα θα τα μάθεις ντάλα Αύγουστο.

 

Με τον Κυβερνήτη σου τον Άρη σε φαινομενικά Ανάδρομη πορεία στο Ζώδιο του Σκορπιού, θα χρειαστεί να προσέξεις πως θα διαχειριστείς καταστάσεις που εμπεριέχουν παρασκήνιο, τόσο οικονομικό όσο και ερωτικό. Εδώ, η δράση περνάει στα «βαθιά νερά» του Σκορπιού, εκεί που λέει ένστικτα και ορμέφυτα. Αλλά και εκεί που λέει απειλούμαι και τρομάζω απ’ αυτά που νιώθω.  Όπως καταλαβαίνεις, η αγαπημένη σου τάση να δρας παρορμητικά και όποιον πάρει ο χάρος, δεν θα σε βοηθήσει καθόλου αυτήν την περίοδο σε κανένα τομέα. Μέτρα κάθε σου κίνηση και ασχολήσου, όσο και αν αυτό σου είναι αδιανόητο, με αυτό που γίνεται μέσα σου και όχι με αυτό που γίνεται γύρω σου. Παλιές καταστάσεις και εκκρεμότητες που βγαίνουν στο προσκήνιο έχουν στόχο να σε ωθήσουν να αλλάξεις αντιμετώπιση στον πυρήνα τους και όχι στην περιφέρεια. Απέφυγε τις άσκοπες διαρροές σε συζητήσεις και εστίασε στο ποιά στάση θέλεις εσύ να κρατήσεις χωρίς ταρατατζούμ και ουρλιαχτά.

 

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου φαίνεται πως μπορεί να βάλει σε κάποια τάξη ζητήματα επικοινωνίας που κινήθηκαν το Μάιο με ασάφεια και μπερδέματα. Παρόλα αυτά, με την παρουσία του Άρη Ανάδρομου στο απέναντί σου Ζώδιο του Σκορπιού, λάβε υπόψη σου ότι τα πράγματα κινούνται βαθιά και υπόγεια, και περιέχουν έντονο παρασκήνιο αλλά και οριστικά «κλεισίματα» και αποχαιρετισμούς. Ένας κύκλος χρειάζεται να κλείσει, και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα, αλλά και να θέσεις τα όρια σου σε αυτά που δεν διαπραγματεύεσαι. Θα χρειαστεί να φανείς πολύ προσεχτικός σε θέματα που αφορούν σε κληρονομιές, κεφάλαια αλλά και ερωτικά θέματα, που εμπεριέχουν παρασκήνιο ή πρέπει να μείνουν κρυφά. Από την άλλη, η θετική Όψη του Δία και του Πλούτωνα ανοίγουν προοπτικές στον εργασιακό τομέα, αλλά και σε θέματα που αφορούν τη σωματική και ψυχική σου ισορροπία, όπου και εκεί θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο να ξεμπερδευτούν χαοτικές καταστάσεις, πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις. Αυτό που σου μαθαίνει καρμικά αυτή η περίοδος είναι πως δεν είναι πάντα κακό να χάνεις κάτι, κυρίως όταν αυτό το κάτι σου προσθέτει βάρος, πίεση, αγωνία και το κρατάς μόνο με παιδικό και ανώριμο συναισθηματισμό. Άσε να φύγουν αυτά που σε βαραίνουν και θα ανανεωθείς.

 

Παρότι ο Κυβερνήτης σου ο Ερμής περνά σε ευθύδρομη πορεία και η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στο Ζώδιο σου, τα πράγματα συνεχίζουν να είναι χαοτικά και ακαθόριστα, και η παράνοια και η τρέλα ολούθε γύρω σου και μέσα σου. Και επειδή με το γύρω σου δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, όσο και εάν το παλεύεις διακαώς, κοίταξε να βάλεις σε τάξη το μέσα σου. Τον Ιούνιο, ο Σταυρός της Νέας Σελήνης, της Αφροδίτης και του Ερμή στο Ζώδιο σου με τον Δία, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα σε φέρνουν αντιμέτωπο με αδιέξοδα που κυρίως έχουν να κάνουν με τον τρόπο που σκέφτεσαι και διαχειρίζεσαι τα πράγματα, αλλά και τις λάθος επιλογές σου. Όλο το Σύμπαν εδώ και καιρό σου ουρλιάζει ωρίμασε και πάρ’ το αλλιώς, γιατί θα βρεις στον προφυλακτήρα. Και εσύ χρειάζεται να το ακούσεις, να αφήσεις κατά μέρος τον επαναστατημένο έφηβο που ψάχνει να βρει το δίκιο σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει, και τρελαίνεται. Δες την πραγματικότητα ως έχει, και λάβε οριζόντια μέτρα. Και αν χρειαστεί και κάθετα σε κάθε τομέα, σε κάθε επιλογή.

 

Σημαντικές προοπτικές αναθεώρησης σου δίνει ο Ιούνιος με τον Άρη Ανάδρομο στο φιλικό σου Ζώδιο του Σκορπιού και την Αφροδίτη στο Ζώδιο σου. Αναθεωρήσεις έρχονται σε βαθιά και επίπονα συναισθήματα, που καιρό τώρα προσπαθείς να κουκουλώσεις ή να διαχειριστείς επιφανειακά χωρίς αποτέλεσμα. Τον Ιούνιο, θα σου χτυπήσει την πόρτα μια έντονη ερωτική διάθεση, αλλά και η προοπτική να δεις τον εαυτό σου να στέκεται εντελώς διαφορετικά σε ό,τι αφορά στον τρόπο που αγαπάς και αγαπιέσαι. Εκεί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις βαθιούς φόβους και ανασφάλειες, εξαρτήσεις αλλά και να κλείσεις κύκλους οριστικά με ό,τι σου δημιουργεί τρόμο και αγωνία. Ο Ιούνιος σου ζητά καρμικά να αφήσεις οριστικά πίσω σου ό,τι έχει τελειώσει, ό,τι δεν σε προχωράει παρακάτω έστω και αν αυτό που χρειάζεται να αφήσεις το αγαπάς από παλιά, αλλά δεν έχει πια να σου δώσει τίποτα άλλο πέρα από βάρος και πίεση. Αυτό που έχεις να μάθεις αυτό το μήνα είναι πως άλλο αγαπάω και άλλο αντέχω, συνειδητοποιώντας πως πολλές φορές αγαπάς αυτό που δεν αντέχεις. Σεβασμό στα όρια των αντοχών σου λοιπόν και στην ανάγκη σου για ελαφρότητα.

 

Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις εκ νέου καταστάσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό, και αφορούν σε κεφάλαια, οικονομικά ζητήματα και κληρονομικά θέματα που εμπεριέχουν ασάφειες και σκοτεινό παρασκήνιο. Και επειδή ο Άρης θα παραμείνει Ανάδρομος μέχρι το τέλος του μήνα και η ασάφεια, η παράνοια και η τρέλα θα κάνουν πάρτι με έναν θανατηφόρο Σταυρό στα Μεταβλητά Ζώδια, θα χρειαστεί αρκετές φορές να επιστρατεύσεις το ένστικτο σου. Η περίοδος αυτή δεν ευνοεί καθόλου παιχνίδια δύναμης και κρίσης μεγαλείου, αλλά πολύ προσεκτική διαχείριση και επαφή κάθε στιγμή με το μέσα σου. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν σε συμφωνίες, συμβόλαια, πρόσωπα και καταστάσεις του εξωτερικού, θέματα μετακινήσεων, σπουδών αλλά και συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Πρόσεξε τι λες και σε ποιον το λες, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος να απολογείσαι. Επίσης, διαχειρίσου προσεκτικά καταστάσεις που περιέχουν ακρότητες και υπερβολικό πάθος στον ερωτικό τομέα. Κυρίως καταστάσεις που έρχονται από το παρελθόν εξαιρετικά φορτισμένες με θυμό και βία.

 

Με ισχυρές αντιφάσεις που μπορούν, αν δεν προσέξεις να σε απορυθμίσουν πλήρως αγγίζοντας τα όρια της τρέλας σου, έρχεται ο Ιούνιος. Από τη μία η θετική Όψη του Ερμή και του Πλούτωνα με το Δία στο Ζώδιο σου, σου ανοίγουν προοπτικές και ευκαιρίες σε κάθε τομέα και από την άλλη η Όψη της Αφροδίτης, του Ερμή, της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και το Δία στο Ζώδιο σου σε Όψη Σταυρού, σε φέρνουν αντιμέτωπο με την απόλυτη παράνοια. Αν κάνεις το λάθος και πάρεις σοβαρά όλο αυτό το αλαλούμ, θα αποδιοργανωθείς πλήρως. Σεβάσου όσο ποτέ τα όρια των αντοχών σου, και φρόντισε την ψυχική και σωματική σου ισορροπία, ως κόρη οφθαλμού. Απέφυγε να χαωθείς σε σενάρια πανικού, αλλά και συζητήσεις αποδιοργανωτικές που υποκινούνται από συναισθηματικοποίηση και δεν περιέχουν καμία λογική. Επίσης, με τον Άρη σε φαινομενικά Ανάδρομη πορεία στο Ζώδιο του Σκορπιού, δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε παρασκηνιακές κινήσεις, αλλά και σε παγίδες. Προσέχεις πολύ αυτό το μήνα συμβόλαια, υπογραφές, σχέσεις με συγγενείς, κληρονομικά θέματα, μετακινήσεις, θέματα σπουδών και εξωτερικού, αλλά και ερωτικές ατασθαλίες, και μαθαίνεις να λες «όχι» βροντερά σε ό,τι ξεπερνά τα όρια των αντοχών σου, σε τρομάζει και σε αποδιοργανώνει. Και ο Θεός βοηθός.

 

 

Με την εύνοια του Ερμή, της Αφροδίτης και της Νέας Σελήνης έρχεται ο Ιούνιος καλώντας σε με μια διάθεση εξωστρέφειας αλλά και πολλών επαφών και συναντήσεων συχνά με ερωτική χροιά. Επίσης, επαφές που αφορούν στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, τείνουν να ξεκαθαριστούν μετά από ένα μεγάλο διάστημα ασάφειας. Στην πραγματικότητα εσύ είσαι που ξεκαθαρίζεις μέσα σου τι κρατάς και τι αφήνεις, και προς τα πού θες πλέον να κινηθείς, μιας και στο περιβάλλον σου η παράνοια κάνει πάρτι. Προφυλάξου από άσκοπες και φθοροποιές συζητήσεις, αλλά και από το να εμπλακείς σε φορτισμένες καταστάσεις, που περιέχουν παγίδες και παρασκήνιο. Όλο αυτό το καλοκαίρι περιέχει άλλωστε για εσένα σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε βάθος και οριστικούς αποχαιρετισμούς επιλογών και καταστάσεων που δεν σε πάνε παρακάτω: ξεκαθαρίσματα που θα κινηθούν σταδιακά και θα αποδώσουν οριστικά αποτελέσματα στο τέλος του καλοκαιριού, λίγο πριν ο Δίας έρθει με τα δώρα του στο Ζώδιο σου. Ο ερωτικός τομέας και η συντροφικότητα θα σε απασχολήσουν έντονα και οι ευκαιρίες στον εν λόγω τομέα θα είναι αρκετές.

 

Η επιστροφή του Άρη Ανάδρομου στο Ζώδιο σου φέρνει στο προσκήνιο έντονες και ακραίες καταστάσεις, που δεν τακτοποιήθηκαν όσο χρειαζόταν το προηγούμενο διάστημα. Καταστάσεις που σε καλούν να λάβεις μια ξεκάθαρη και οριστική θέση απέναντί τους. Θα σε απασχολήσουν έντονα ζητήματα κληρονομικά, κεφαλαίων αλλά και καταστάσεις που περιέχουν παρασκήνιο, αλλά και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Ο Ιούνιος περισσότερο σου ζητάει να μείνεις παρατηρητής, παρά να δράσεις, μιας και όλα βρίσκονται σε φάση διεργασιών και τίποτα δεν είναι αυτό που δείχνει. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και όχι το μυαλό σου και το ένστικτό σου, που κινείται σχεδόν πάντα αλάνθαστα.  Η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό σου Ζώδιο του Καρκίνου από τα μέσα του μήνα άλλωστε, σου δίνει τρυφερότητα και αγάπη, αλλά και ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που σε τροφοδοτεί θετικά. Επίσης φέρνει καταπάνω σου τα βέλη του έρωτα και σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που περιέχουν βάρος και «θανατήλα», καλώντας σε να ανοιχτείς σε επιλογές που έχουν ζωντάνια, χαρά και ηρεμία.

 

 Αυτό το μήνα τα φώτα στρέφονται τόσο πολύ επάνω σου που σχεδόν σε «στραβώνουν». Η Νέα Σελήνη απέναντί σου, η Πανσέληνος στο Ζώδιο σου, η Αφροδίτη και ο Ερμής σε Όψη Σταυρού με το Δία, τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο στο Ζώδιο σου, σου εφιστούν την προσοχή σε ό,τι κινείται μεταξύ παράνοιας και τρέλας, πλάνης, απάτης και ασάφειας. Και για να τη βγάλεις καθαρή, αυτό που σου ζητιέται είναι να συγκροτήσεις με διαύγεια, καθαρότητα και μέτρο τον μέσα σου κόσμο, εξυγιαίνοντας παθολογικές καταστάσεις που σε αποδιοργανώνουν πλήρως. Καταστάσεις που κυρίως φτιάχνει το μυαλό σου μέσα σε μια παιδική σύγχυση. Σε αυτό είναι άλλωστε που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις και να θέσεις ισχυρά όρια αυτή την περίοδο: το μυαλό σου. Πάρε απόσταση από αυτό που σκέφτεσαι και φαντάζεσαι, και εστίασε στην πραγματικότητα ως έχει. Όπως επίσης πάρε και απόσταση από συζητήσεις και επαφές που μόνο θα σε ξοδέψουν. Διαχειρίσου προσεκτικά θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, κληρονομιές, συγγενείς, συμβόλαια αλλά και το εξωτερικό με δεδομένο ότι τίποτα δεν είναι όπως δείχνει αυτή τη στιγμή. Επίσης βγες από την απομόνωση και την αυτοτιμωρία και αναζήτησε κατανόηση, τρυφερότητα και αγάπη.

 

Με τη θετική Όψη του Ερμή, του Δία και του Πλούτωνα στο Ζώδιο σου ξεκινάει ο Ιούνιος, ευνοώντας τη συνεννόηση σε θέματα οικονομικά, κληρονομιές, επαγγελματικά ζητήματα αλλά και θέματα καριέρας. Θα χρειαστεί παρόλα αυτά να φανείς εξαιρετικά προσεκτικός στο έντονο κλίμα ασάφειας, παράνοιας, τρέλας και αποδιοργάνωσης που κινείται ολούθε γύρω σου. Επίσης να διαχειριστείς, με τον Άρη σε φαινομενικά Ανάδρομη πορεία, εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν και αφορούν οριστικά κλεισίματα αλλά και την αναγέννηση ή τον επαναπροσδιορισμό σχέσεων σε κάθε τομέα. Η είσοδος της Αφροδίτης στα μέσα του μήνα στο απέναντί σου Ζώδιο του Καρκίνου άλλωστε, σε βοηθάει να αφήσεις πίσω σου πένθη και επιλογές που δεν σε εξελίσσουν και να δεχθείς υποστήριξη και αγάπη, ανοίγοντας εσύ τον εαυτό σου προς τα εκεί. Όπως επίσης και ανοίγματα στον ερωτικό τομέα που σε ανανεώνουν. Ο ερωτικός τομέας άλλωστε, θα σε απασχολήσει έντονα αυτή την περίοδο, όπως και έντονη θα είναι η διάθεση σου για συντροφικότητα, αλλά και η ανάγκη σου να ανοιχτείς σε φιλίες. Βγες από το καβούκι σου και αναζήτησε αυτό που σε γεμίζει, κλείνοντας οριστικά τα νταλαβέρια σου με μια περίοδο αυτοτιμωρίας και απομόνωσης, κρατώντας διακριτά όρια και ισορροπία μεταξύ μοναχικότητας και κοινωνικότητας.

Η Νέα Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Ερμής στο φιλικό σου Ζώδιο των Διδύμων αυξάνουν κατακόρυφα την κοινωνικότητα σου, ανοίγοντας τη διάθεση σου για επικοινωνία, επαφές αλλά και προσδίδοντας σου έντονη ερωτική διάθεση. Ο Άρης πάλι Ανάδρομος στον Σκορπιό ξαναφέρνει καταστάσεις από το παρελθόν που επείγει να λάβουν μια οριστική και ξεκάθαρη θέση από εσένα. Αυτό το καλοκαίρι άλλωστε, σου ζητάει να κλείσεις κύκλους τόσο σε σχέσεις που σε φορτώνουν με βάρος και δεν σε εξελίσσουν, αλλά και σε δικές σου επιλογές που σε οδηγούν σε θλίψη, αυτοτιμωρία και απομόνωση. Η παρουσία του Άρη στο Σκορπιό Ανάδρομου άλλωστε, σου ζητάει να στραφείς μέσα σου βαθειά και να εξυγιάνεις τραύματα και πένθη που αποφεύγεις, αλλά και να αλλάξεις «πυρηνικά» τη στάση σου στις σχέσεις με τους άλλους αλλά και τον εαυτό σου. Ασχολήσου λοιπόν αυτό το μήνα με τα ουσιαστικά ζητήματα σε πιο υπαρξιακή βάση, και απόφυγε να εμπλακείς με οτιδήποτε στο περιβάλλον σου κινείται αποδιοργανωτικά μεταξύ ασάφειας, παράνοιας και τρέλας. Αυτό το καλοκαίρι άλλωστε χρειάζεται να κάνεις σοβαρές εκκαθαρίσεις, ώστε να δεχθείς το φθινόπωρο τα δώρα του Δία από το φιλικό σου Ζυγό.

Τον Ιούνιο θα χρειαστεί να πάρεις μια βαθειά αναπνοή με τον Ποσειδώνα στο Ζώδιο σου σε Όψη Σταυρού με τον Κρόνο, τη Νέα Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Ερμή αλλά και τον Δία απέναντί σου. Μια σειρά από αδιέξοδα γεγονότα σε καλούν να πάρεις αποστάσεις από ένα έντονο και βαρύ κλίμα ασάφειας, τρέλας και παράνοιας γύρω σου. Όπως επίσης και το να εστιάσεις και να εξυγιάνεις μέσα σου ό,τι δρα αποδιοργανωτικά και αποδυναμωτικά. Κυρίως θα χρειαστεί να βάλεις όρια στις φαντασίες και στα σενάρια του μυαλού σου, κρατώντας σταθερή και μόνιμη επαφή με την πραγματικότητα ως έχει. Διαχειρίσου προσεκτικά συμβόλαια, υπογραφές, υποθέσεις που αφορούν νομικές διαδικασίες, κληρονομιές, συγγενείς, θέματα σπουδών, μετακινήσεις αλλά και το εξωτερικό. Επίσης πρόσεξε τι λες και σε ποιον το λες, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Η θετική Όψη του Άρη Ανάδρομου από το φιλικό σου Σκορπιό και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις άλλωστε σε βάθος παρασκηνιακές και σκοτεινές καταστάσεις με τη στήριξη και την αγάπη ανθρώπων θετικών προς εσένα. Μέσα σε αυτό το αλαλούμ, έντονη θα είναι και η ερωτική σου διάθεση, αλλά και αρκετές οι ευκαιρίες να την εκφράσεις.

  

 

 

SunPlanetSymbol
ΗΛΙΟΣ
Από 1 ως 20 Ιουνίου στους Διδύμους
Από 21 Ιουνίου και μέχρι τέλος του μήνα στον Καρκίνο

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικά θέματα, τον έρωτα, τις σχέσεις, τη διασκέδαση, τα φλερτ, το γάμο, την αισθητική, την ομορφιά τη διακόσμηση, την υγειά, τα ξεκαθαρίσματα σε βάθος, το σεξ, τα οικονομικά
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ   Τις συναισθηματικές υπερβολές, τις σπατάλες τις συγκρούσεις , την έλλειψη ισορροπίας

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ:
Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες

 

MercuryPlanetSymbol
ΕΡΜΗΣ
Από 1 μέχρι και τις 11 Ιουνίου στον Ταύρο
Από τις 12 Ιουνίου μέχρι και τις 29 στους Διδύμους
Από 30 Ιουνίου μέχρι 14 Ιουλίου στον Καρκίνο
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Συζητήσεις, καινούργιες γνωριμίες και φλερτ. Συναισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ζητήματα υγείας, επαγγελματικά ταξίδια, επανασυνδέσεις σχέσεων με ωριμότητα και λογική
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εντάσεις και διαφωνίες με συναδέλφους αλλά και συναισθηματικές και επαγγελματικές αντιδικίες

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ: Με δύσκολα μαθήματα Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ:
Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς και ΙχθύεςVenusPlanetSymbol
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Από την 1 μέχρι και τις 17 Ιουνίου στους Διδύμουσ
Από τις 18 μέχρι τελοσ του μηνα στον Καρκίνο
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Την συναισθηματική επικοινωνία και την διασκέδαση, την επανατοποθέτηση ορίων, τις συναισθηματικές συζητήσεις, το φλερτ,  τις σχέσεις με μέλλον, τα ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα, τις προσωπικές συζητήσεις, την οικονομική οργάνωση
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την ανοργανωσιά, τις συγκρούσεις, την έλλειψη  μέτρου, την απολυτότητα

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ:
Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες

MarsPlanetSymbol
ΑΡΗΣ
Από την 1 μέχρι και τις 29 Ιουνίου σε Ανάδρομη Πορεία στον Σκορπιό
Από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 2 Αυγούστου σε Ορθή πορεία στον Σκορπιό
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικές  και ερωτικές  διεκδικήσεις, την διασκέδαση, τα φλερτ, την δράση, συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Εντάσεις και διαφωνίες με φίλους καθώς και συναισθηματικές, ερωτικές και επαγγελματικές ρήξεις.  Προσοχή σε υστερίες

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Καρκίνους, Ιχθύες και Σκορπιούς

JupiterPlanetSymbol
ΔΙΑΣ
Όλο το μήνα σε Ορθή πορεία στην Παρθένο
Αυτό το μήνα κινείται από την 14η μοίρα του ζωδίου μεχρι και την 16η
Στο ζώδιο της Παρθένου θα παραμείνει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2016
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Το γάμο, τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Το να περνάμε καλά.  Επίσης, ζητήματα ομορφιάς, αισθητικής, διακόσμησης, δίκες και συμβόλαια
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Υπερβολές, επιπόλαιες κινήσεις, αντιδικίες με ανώτερους, την ανισορροπία, την έλλειψη  μέτρου

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους

 

SaturnPlanetSymbol
ΚΡΟΝΟΣ
Όλο το μηνα σε αναδρομη πορεία στον Τοξότη
Αυτό το μήνα κινείται από την 13η μέχρι και την 11η μοίρα του ζωδίου
Θα παραμείνει αναδρομοσ μέχρι και τις 13 Αυγούστου 2016, όπου θα φτάσει στην 9η μοίρα του ζωδίου
Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2017
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Τη δουλειά, την πειθαρχεία, την οργάνωση, την ανάληψη των προσωπικών και κοινωνικών ευθυνών, το μέτρο, την ισοτιμία και τις ισότιμες συνεργασίες και σχέσεις.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εύκολες λύσεις, την τεμπελιά, την ανευθυνότητα, την ασυνέπεια, την φυγοπονία, το «βόλεμα», τις υπερβολές, την εξάρτηση.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες


UranusPlanetSymbol
ΟΥΡΑΝΟΣ
Όλο το μήνα σε Ορθή πορεία στον Κριό
Αυτό το μηνα κινείται στην 23Η ωσ και την 24η μοίρα του Ζωδίου
Επηρεάζει περισσότερο την αρχη του 3ου δεκαημερου του ζωδίου
Ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο στις 16 Μαΐου 2018
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τις αλλαγές σε κάθε τομέα. Τα καινούργια ξεκινήματα.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εξαρτήσεις, την συντήρηση φθαρμένων σχέσεων, τις πλάνες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, αλλά και Διδύμους και Υδροχόους


NeptunePlanetSymbol
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Από την 1 μέχρι και τις 13 Ιουνίου σε Ορθή πορεία στους Ιχθύες
Από τις 14 Ιουνίου και μέχρι τέλος του μηνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύες
Θα βρισκεται αναδρομοσ μέχρι και τις 19 Νοεμβρίου 2016
Αυτόν το μήνα Κινείται στην 11η και τη 12η μοίρα του ζωδίου
Επηρεάζει περισσότερο την αρχη του 2ου δεκαημερου και το τέλος του 1ου
Ο Ποσειδώνας θα βρισκεται στους Ιχθύες μεχρι τις 26 Ιανουαρίου 2026
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τα όνειρα, την χαλάρωση, τις τέχνες.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την υγεία ,τις αυταπάτες, τις καταχρήσεις.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ειδικά όσους από εσάς έχετε γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους.


PlutoPlanetSymbol
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω
Κινείται στην 17η και 16η μοίρα του ζωδίου
Θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου 2016, όπου θα φτασει στην 12η μοιρα του ζωδιου
Επηρεάζει από τη θέση αυτή το δευτερο μισό του 2ο δεκαήμερο των Ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) 
Ο Πλούτωνας θα παραμείνει στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τις 24 Μαρτίου 2023
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Αλλαγές μέσα από γνώση , ταξίδια, σπουδές, την προσωπική ελευθερία.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Νομικές  εκκρεμότητες, δάνεια, εκκρεμότητες σε σπουδές, επικοινωνίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς, Κριούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Παρθένους, Ταύρους αλλά και Σκορπιούς και Ιχθύες (ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι σε δυσμενή θέση).ΛΙΛΙΘ – ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ
Όλο το μήνα στον Σκορπιό
Θα παραμείνει στον Σκορπιό μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου 2017
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ - ΛΙΛΙΘ»

ΕΥΝΟΕΙ Τους παθιασμένους έρωτες, τον σκοτεινό μαγνητισμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις κρυφές σχέσεις, τις οικονομικές ατασθαλίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς και ΙχθύεςΧΕΙΡΩΝΑΣ
Από την 1 μέχρι και τις 26 Ιουνίου σε ορθη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων
Από τις 27 και μέχρι τέλοσ του μήνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύες
Θα παραμείνει στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι και τις 17 Απριλίου 2018
Δείτε Άρθρο «Όψεις Χείρωνα»

ΕΥΝΟΕΙ  Την καριέρα, επαγγελματικές διεκδικήσεις, την θεραπεία μέσω δουλειάς, την επίλυση οικογενειακών σχέσεων αλλά και με τους ανώτερους μας.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εξαρτήσεις, τεμπελιά, ανευθυνότητα.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους.ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
Οι Δεσμοί της Σελήνης τον Μαΐου βρισκονται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων
Κινούνται από την 15η μέχρι και την 18η μοίρα της Παρθένου και των Ιχθύων
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ»

ΕΥΝΟΟΥΝ Την καρμική εξέλιξη, τα μαθήματα, τον σκοπό της ζωής του ανθρώπου από τον Νότιο προς τον Βόρειο Δεσμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝ Οτιδήποτε είναι ασυνείδητο.
ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ (από το άξονα Παρθένου - Ιχθύων): Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες, ενώ πιο θετικά επηρεάζουν Ταύρους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Σκορπιούς


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Νέα Σελήνη: 5 Ιουνίου 2016 στην 14η μοιρα των διδυμων
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους

Πανσέληνος: 30 ιουνιου 2016 στην 29η μοίρα τΟΥ Τοξοτη
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του 1ου δεκαημέρου

 

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΖΩΔΙΑ

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

έως

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

έως

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

έως

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ (Νέα Σελήνη)

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

έως

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

έως

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

ΛΕΩΝ

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

έως

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

έως

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

ΖΥΓΟΣ

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

έως

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

έως

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

ΤΟΞΟΤΗΣ (Πανσέληνος)

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

έως

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

έως

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

έως

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

ΙΧΘΥΕΣ

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

έως

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

έως

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ