Από τον

Πέτρο Κατσαμάκη,

Αστρολόγο – Ερευνητή

 

Με τη διάθεση να βάλει τάξη και να σταθεροποιήσει σημαντικούς αποσταθεροποιητικούς παράγοντες σε κάθε τομέα έρχεται να σε συναντήσει ο Μάιος. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα τα πράγματα περισσότερο θα λεχθούν παρά θα συμβούν. Ένας τελευταίος γύρος άλλωστε αγωνίας και σκληρών αναμετρήσεων σε θέματα που αφορούν το αίσθημα της ασφάλειας εν γένει θα κινητοποιηθεί στις αρχές του μήνα με την Πανσέληνο στη χειρότερη της θέση, δηλαδή στο ζώδιο του Σκορπιού, να παίζει και πάλι κρυφτό με τους φόβους και τις αγωνίες σου. Η Όψη της Πανσελήνου με τον Ήλιο και τον Άρη στο Ταύρο και τον Δία στο Λιοντάρι σε ευθύδρομη πλέον πορεία, (ακριβώς απέναντι από το γενέθλιο Ήλιο της Ελλάδας) δείχνουν πως και αυτή τη φορά νικάει η ενόρμιση της ΖΩΗΣ την ενόρμιση του θανάτου. Με απλά λόγια, μια ισχυρή θετική ανατροπή συμβαίνει αυτό τον μήνα βάζοντας τέλος σε αγωνία, τρόμο, φόβο, θλίψη, πόνο και πένθος πολλών μηνών. Ό,τι απομυζούσε ενέργεια και αναπαρήγαγε παιχνίδια τρομοκρατίας και αγωνίας φαίνεται πως πέφτει στην ίδια του την παγίδα και στη θέση του αναδύεται μία φωτεινή προοπτική, που πάλλεται στη χαρά της ζωής αυτή καθ’ αυτή.

Ο Μάιος στο πρώτο του κομμάτι κάνει την τελική εκκαθάριση σε ό,τι πλέον χρειάζεται να μείνει πίσω, διότι δεν μπορεί να εξελιχθεί, μιας και έχει από καιρό πεθάνει. Είναι η στιγμή και για σένα να αφήσεις πίσω σου ό,τι «κρατάς» και σε «κρατάει» στάσιμο και ανασφαλή, προχωρώντας παρακάτω σε νέες επιλογές που εμπεριέχουν δυναμικές, όπως ο έρωτας, η αγάπη, η δημιουργία, η ασφάλεια, η πραγματική δύναμη που πηγάζει από την ίδια την ζωή και όχι από παιχνίδια δύναμης υποτίμησης και κυριαρχίας. Όλα δείχνουν πως ένας σκοτεινός κύκλος πόνου, θλίψης, τρόμου και αγωνίας τελειώνει, και ένας φωτεινός κύκλος ξεκινά, πάντα γι’ αυτούς που τους ενδιαφέρει να κινούνται και να υπάρχουν στο φως. Ο Ερμής Ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, είναι ίσως το πιο ισχυρό ντισαβαντάζ αυτού του μήνα, δημιουργώντας αρκετή ασάφεια και εφιστώντας την προσοχή όλων μας κυρίως μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, στο τι λέμε, σε ποιον το λέμε, τι πιστεύουμε, ποιον πιστεύουμε, μιας και το τι είναι πραγματικότητα και τι φαντασία, τι ψέμα θα δώσει και θα πάρει όλο το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Αν προσθέσουμε και τη συμμετοχή του Άρη επίσης στο ζώδιο των Διδύμων σε Σύνοδο με τον Ερμή Ανάδρομο και επίσης σε δύσκολη Όψη με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, η φόρτιση σε συζητήσεις και συμφωνίες θα χτυπήσει «κόκκινα», οπότε καλό είναι να αποφύγουμε οποιαδήποτε σοβαρή συμφωνία. Το ίδιο ισχύει και σε θέματα μετακινήσεων, παιδείας, σπουδών, ιατρικών εξετάσεων και ζητημάτων που αφορούν πρόσωπα ή καταστάσεις, αλλά και μέσα μαζικής ενημέρωσης, που συνδέονται με το εξωτερικό.

Μέσα σε αυτή τη Βαβυλωνία παρόλα αυτά, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σε διάμετρο με τον Κρόνο στο τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου, έρχεται να φέρει καινούργια ξεκινήματα που περιέχουν επιλογές που είναι σε θέση να παρέχουν σταθερότητα, ασφάλεια και όρια, που σε μεγάλο βαθμό τίθενται ξεκάθαρα σταδιακά μέχρι και τα μέσα του επόμενου μήνα, όπου ο Ερμής θα περάσει σε ευθύδρομη πορεία. Το σημαντικό Καρμικό μάθημα του Μαΐου είναι πως η ασφάλεια και η δύναμη, αλλά και ο σεβασμός, είναι εσωτερική υπόθεση του καθενός, και κανένας δεν μπορεί αυτό να το ανατρέψει χωρίς τη συγκατάθεσή σου. Αρκεί να συνειδητοποιήσεις πως πάντα η ΖΩΗ, που ρέει μέσα σου, αν και εφόσον της το επιτρέπουν τα σενάρια του μυαλού σου, νικάει πάντα. Και πως, οι εξωτερικοί παράγοντες μπορούν να κάμψουν την ορμή της, αλλά όχι να τη ματαιώσουν, αν εσύ δεν το επιτρέψεις. Απέφυγε αυτό το μήνα, παιχνίδια του μυαλού και εστίασε στο σώμα και στην ύπαρξή σου, που πάλλεται στη χαρά της ζωής και του καλοκαιριού που έρχεται, παίρνοντας απόσταση από χαοτικά παιχνίδια και διαστρεβλώσεις, βάζοντας σαν ασπίδα την αυθεντική αγάπη προς τον εαυτό σου. 

Η θετική επιρροή του Δία ευθύδρομου πλέον από το φιλικό σου ζώδιο του Λέοντα σε προτρέπει να κινηθείς δημιουργικά και κυρίως με χαρά και διάθεση αυτοπραγμάτωσης αυτό το μήνα. Το να «παραιτηθείς» από προσπάθειες που δεν έχουν αποτέλεσμα και το μόνο που θρέφουν είναι το «εγώ» σου, είναι καρμικά το μάθημά σου. Πάρε το απόφαση πλέον, πως δεν μπορείς να σώσεις κανέναν πλην του εαυτού σου αυτού κάθε αυτού, αφήνοντας με σεβασμό βαθύ και ουσιαστικό τον καθένα γύρω σου να διάγει το βίο του σύμφωνα με τις επιλογές του. Μπορείς όμως να αλλάξεις εσένα, αν ξεκαβαλήσεις και πάψεις να προσποιείσαι τον τέλειο και τον αλάθητο, που τα γνωρίζει όλα. Αυτός ο μήνας σου ζητά επίσης να παραιτηθείς από οικογενειακές σχέσεις που φορτίζουν το νευρικό σου σύστημα στην προσπάθειά σου να επιβάλλεις απόψεις και θέσεις που δεν είναι δεκτές. Ο Μάιος σου ζητά να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτό σου, συνειδητοποιώντας πως η πορεία σου σε αυτή τη ζωή είναι μοναδική και μοναχική και δεν υποχρεούται κανείς να περπατά τη ζωή του όπως εσύ. Κάνε αυτό που θέλεις και επέτρεψε και στους γύρω σου να κάνουν το ίδιο, και όλα θα πάρουν το δρόμο τους όπως πρέπει.

Τα φώτα Αστρολογικά αυτό το μήνα πέφτουν στο Ζώδιό σου. Ο Μάιος ξεκινά με την Πανσέληνο στο απέναντι σου ζώδιο του Σκορπιού, να σου ζητά να κάνεις «χώρο» τόσο μέσα σου, όσο και στη ζωή σου αφήνοντας πίσω σου ό,τι κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ώστε με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στο τέλος του μήνα να εισρεύσουν στη ζωή σου καινούργιες θετικές προοπτικές σε κάθε τομέα. Εσύ πάλι που σαν άνθρωπος δεν πετάς ποτέ τίποτα και «κρατάς» μία χωματερή από άχρηστα συναισθήματα, πεποιθήσεις, επιλογές και σχέσεις, πολύ δυσκολεύεσαι να μάθεις να αφήνεις πίσω σου πράγματα. Ο Δίας πάλι σου λέει από το Λιοντάρι πως εξέλιξη σημαίνει αφήνω πίσω μου ό,τι δεν μπορεί να με πάει παρακάτω και στη θέση του επιλέγω μια καινούργια προοπτική. Η Πανσέληνος απέναντί σου άλλωστε έρχεται να σου δείξει πως ο χώρος του καθενός μας είναι πολύ συγκεκριμένος και όσο τον παραγεμίζεις με παλιά φθαρμένα και νεκρά μπιχλιμπίδια, δεν θα υπάρξει ουδέποτε χώρος για νέες προοπτικές και επιλογές εξέλιξης. Για να πάμε παρακάτω πάντα χρειάζεται να αφήσουμε κάτι πίσω μας. Αν λοιπόν αποφασίσεις να «αφήσεις» θα «λάβεις» σου λέει η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και δείχνει να το εννοεί σοβαρά.

Αυτό το μήνα ο Ερμής σε φαινομενικά Ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου, σε Σύνοδο με τον Άρη και δύσκολες Όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, σου υπόσχονται πολλά κοντέινερ τρέλας και παράνοιας, αν δεν βάλεις όρια στο μυαλό σου που καλπάζει ακυβέρνητο προς κάθε κατεύθυνση. Ο Μάιος δεν είναι απλά δύσκολος για σένα, αλλά μπορεί και επικίνδυνος, αν δεν μαζέψεις τα λουριά των παρορμήσεών σου και δε βάλεις όρια ισχυρά και αδιαπραγμάτευτα, που θα σε κρατήσουν σε στενή επαφή με την πραγματικότητα και τον Πλανήτη Γη. Πρόσεξε τι λες, σε ποιον το λες, πως το λες και γιατί το λες, αν δεν θες να χαθεί η μπάλα σε κάθε τομέα της ζωής σου. Περισσότερο από τα μισά που ακούς αυτό το μήνα δεν ισχύουν. Σχεδόν όλα όσα σκέφτεσαι είναι απόρροια της φαντασίας σου, και τα περισσότερα που σου υπόσχονται ενέχουν στοιχεία εξαπάτησης. Με λίγα λόγια, κράτα τις αποστάσεις γερά και με πυγμή από ό,τι σε βγάζει εκτός πραγματικότητας. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα μετακίνησης, σπουδών, φρόντισε τη σωματική και ψυχική σου ισορροπία, και απέφυγε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά αλλού εκτός της νευρολογικής σου εξόντωσης - κυρίως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα. Αυτός ο μήνας σου ζητά καρμικά να μάθεις να κάνεις ασκήσεις «σιωπής» τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, και αν δεν γνωρίζεις πως γίνεται αυτό, ζήτησε τη βοήθεια αυτών που μπορούν να στο μάθουν, μιας και ο Κρόνος απέναντί σου για τα επόμενα δυόμιση χρόνια σου ζητά επιτακτικά να αποκτήσεις μάστερ στη σιωπή και στην πνευματική ηρεμία.

Αδιευκρίνιστες, χαοτικές και παθολογικές καταστάσεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα, σου ζητά να βάλεις σε τάξη ο Μάιος. Μπερδεμένοι ρόλοι στο οικογενειακό και επαγγελματικό σου σύστημα, συναισθήματα ενοχικά και εξαρτησιογόνα, χειρισμοί που αναπαράγουν αρνητικούς φαύλους κύκλους, και σενάρια που ενέχουν παράνοια, είναι αυτό που χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου αυτό το μήνα. Ο Μάιος σου ζητάει Καρμικά να «παραιτηθείς» από το να «σώσεις» καταστάσεις που δεν σώζονται, «αφήνοντας» όσο και αν αυτό πονάει. Έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια οι διαπραγματεύσεις σου με τον πόνο και τους αποχωρισμούς είναι σχεδόν σε ημερήσια διάταξη, μιας και ένας μεγάλος κύκλος ζωής τελειώνει και ένας καινούργιος κύκλος ζωής για σένα αρχίζει, θέτοντας σου σαν τίμημα οριστικούς και επώδυνους αποχαιρετισμούς. Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο το βλέμμα σου να μην πέφτει μόνο σε αυτό που χάνεται, αλλά και σε αυτό που έρχεται στη ζωή σου, στο καινούργιο που εμπεριέχει όλη τη δυναμική της εξέλιξης για εσένα. Και αυτό το μήνα, σημαντικά καινούργια ξεκινήματα έρχονται να σου προσφέρουν σταθερότητα, ασφάλεια και χαρά, αν τους δώσεις προτεραιότητα, παύοντας να τα συγκρίνεις με τη νοσταλγία του «παλιού». Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, που ξέρει πόσο αγαπησιάρικο είσαι άλλωστε, σου δίνει όλες τις προοπτικές να αγαπηθείς και να αγαπήσεις.

Ο Δίας βρίσκεται πλέον σε ευθύδρομη πορεία στο ζώδιό σου, ζητώντας σου να αναμετρηθείς με την Πανσέληνο στο Σκορπιό και τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, με ό,τι φθαρμένο σου απομυζά τη δύναμή σου. Η νίκη αυτό το μήνα δείχνει να είναι δύσκολη, αλλά όχι απραγματοποίητη. Ο πιο ισχυρός σύμμαχος σε αυτή τη δύσκολη καρμική αναμέτρηση θα είναι ο Σεβασμός, όχι σαν εξωτερική συμπεριφορά, αλλά σαν έννοια πνευματική. Ο πιο ισχυρός αντίπαλος θα είναι η αλαζονεία σου και η τάση σου να έχεις, να κατέχεις και να επιβάλλεις με κάθε τίμημα την άποψη σου ως τη μοναδικά σωστή. Θα χρειαστεί αυτή την περίοδο να «σεβαστείς» αυτό που αισθάνεσαι και να το υπερασπίσεις επιτρέποντας και στους γύρω σου να ακολουθήσουν τις δικές τους επιλογές και κατ’ επέκταση τη δική τους μοίρα. Αν σεβαστείς λοιπόν τις επιλογές του καθενός, πολλοί κοινοί δρόμοι και συμπορεύσεις θα τελειώσουν οριστικά και καινούργιοι δρόμοι θα ανοιχτούν για σένα προς την αυτοπραγμάτωσή σου. Αρκεί να θυμάσαι πως πολλά από αυτά που θα αφήσεις πίσω σου πονάνε και να τιμήσεις τις απώλειές σου, όπως τους αρμόζει, παύοντας να παριστάνεις τον άνετο και βιώνοντας στο βάθος της καρδιάς σου το τίμημα που έχει να αποχαιρετάς αυτό που αγαπάς, αλλά και τη χαρά να υποδέχεσαι αυτό που στο μέλλον θα σε αγαπήσει και θα το αγαπήσεις.

Λες και το σύμπαν θέλει να παίξει ειδικά με τα δικά σου νεύρα αυτό το μήνα, που θα πει αποχαιρέτα την τάξη και την πειθαρχία και ετοιμάσου να απολαύσεις το χάος σε όλες του τις αποχρώσεις. Ο Κυβερνήτης σου ο Ερμής ανάδρομος μαζί με τον Άρη σε δύσκολη Όψη από το Ζώδιο των Διδύμων, ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα να σε ωθούν να αγγίξεις τα όρια της παράνοιας και της τρέλας, και εσύ σε απόγνωση να αναρωτιέσαι τι από όλα αυτά που ζεις είναι πραγματικότητα και τι φάρσα. Παρόλα αυτά, έχεις να μάθεις πολλά από αυτό το αλαλούμ και κυρίως να αναθεωρήσεις και να θέσεις εκ νέου σε κρίση παιδικές και εφηβικές πεποιθήσεις, αλλά και σενάρια που δε σε βοηθούν άλλο να προχωρήσεις παρακάτω. Αντιθέτως σε ωθούν σε επιλογές άκρως επικίνδυνες για την υγεία και την αρμονία του νευρικού σου συστήματος. Φρόντισε να αποφύγεις ατέρμονες συζητήσεις χωρίς ουσία και νόημα, που εμπεριέχουν εκτονωτική και βίαιη διάθεση. Η Νέα Σελήνη, παρόλα αυτά στο φιλικό σου Ταύρο στο τέλος του μήνα, σε βοηθά να βάλεις εκ νέου ασπίδες αυτοπροστασίας, ικανές να σε προστατεύουν από το παράλογο και την τρέλα που εφορμά προς εσένα αυτή την περίοδο. Εστίασε στα όρια και στις αντοχές σου, και φρόντισε να μην τα ξεπεράσεις για κανένα λόγο όσο σημαντικός και να είναι.

 

 

Κάτι παλιά οικογενειακά, σχεσιακά και επαγγελματικά ζητήματα που θα ευχόσουν να ανήκουν στο παρελθόν, ξανακάνουν την εμφάνισή τους με στόχο να σου θυμίσουν πως έχουν μείνει μισοτελειωμένα και χρειάζονται μία οριστική διευθέτηση επιτέλους. Ο Μάιος παρότι είναι δύσκολος μήνας για σένα, φαίνεται βατός όχι τόσο για να δράσεις, αλλά για να ξεκαθαρίσεις χαοτικές καταστάσεις που εκκρεμούν και σε αποσυντονίζουν. Πολλές συζητήσεις και επαφές ενδέχεται - με τον Ερμή Ανάδρομο - να μην είναι σε θέση να σου δώσουν αυτό το μήνα οριστικές και ξεκάθαρες απαντήσεις. Οπότε φρόντισε να μην ξοδευτείς σε συζητήσεις χωρίς λόγο και ουσία, στην προσπάθειά σου να πείσεις τους άλλους να συνεργαστούν, γιατί απλά δεν είναι η ώρα να συμβεί. Προτίμησε να δώσεις το χρόνο τους στα πράγματα να ωριμάσουν, αποφεύγοντας να πιέσεις καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχει αντοχή. Αυτό είναι και το Καρμικό μάθημα που χρειάζεται να πάρεις αυτό το μήνα, στη διάκριση το που πιέζεις και πιέζεσαι, γιατί χρειάζεται να το κάνεις, και που αφήνεις τον εαυτό σου να χαλαρώσει αφήνοντας και τα πράγματα χαλαρά, ώστε να ξεκαθαρίσουν χωρίς εντάσεις και συγκρούσεις. Παρόλα αυτά ο Μάιος έχει πολλά δώρα για σένα σε κάθε τομέα, και καινούργια ξεκινήματα, που προάγουν την συναισθηματική και υλική ασφάλειά σου.

Με την Πανσέληνο στο Ζώδιο σου έρχεται φουριόζος ο Μάιος να σου θυμίσει πως χρειάζεται πλέον να ξεκολλήσεις από τον πόνο και να ανοίξεις μια νέα προοπτική προς την χαρά. Το τετράγωνο του Δία από το Λέοντα με την Πανσέληνο στο Ζώδιο σου και την Νέα Σελήνη απέναντι σου, σου ξεκαθαρίζουν πως ο πόνος δεν είναι για χόρταση και καλό είναι που και που να τον εναλλάσσεις και με άλλα συναισθήματα. Η δυσκολία σου να βιώσεις τη χαρά χωρίς να τη νοθεύσεις στο τέλος με πόνο είναι το κυρίαρχο Καρμικό μάθημα για σένα όλη αυτή την περίοδο, μιας και η χαρά είναι ένα συναίσθημα που δεν ξέρεις να διαχειρίζεσαι και το φοβάσαι, επιστρέφοντας στη θλίψη και τον πόνο, που ξέρεις να τους παίζεις στα δάχτυλα. Κρατώντας έτσι ανοιχτό ένα φαύλο κύκλο απωλειών μιας και αυτό που επιλέγεις κάθε φορά δεν είναι σε θέση να μακροημερεύσει και να έχει προοπτικές για το μέλλον. Έτσι λοιπόν μια ολόκληρη Πλανητική συμμαχία σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου επιλογές πόνου, βίας, θλίψης, αγωνίας και τρόμου και να αλλάξεις Καρμικά σελίδα, κάνοντας επιλογές χαράς και αγάπης που θα σου μείνουν και θα σε βγάλουν έξω από το φαύλο κύκλο.  Εσύ πάλι που ακούς «χαρά» και παγώνει το αίμα σου, καλό είναι να συνειδητοποιήσεις πως δεν τα ξέρεις όλα και ήρθε η ώρα να αναζητήσεις  με ταπεινότητα τους «δασκάλους» εκείνους που θα σου μάθουν να διαχειρίζεσαι το να είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος με την επίγνωση ότι σαν Ζώδιο σου είναι ό,τι πιο δύσκολο να μάθεις.

Ο Μάιος φαίνεται πως σου ζητά να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία μιας και γύρω σου το παράλογο, η παράνοια και η τρέλα θα κάνουν πάρτυ, και μάλιστα πολύ συχνά πάρτυ μεταμφιεσμένων, ζητώντας από εσένα να καταλάβεις άμεσα και έγκαιρα τι κρύβεται πίσω από τις «μάσκες» και να προστατευτείς από καταστάσεις που είναι σε θέση να σε φθείρουν και να σε φτάσουν στα όριά σου. Απέφυγε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά και αναπαράγουν φαύλους κύκλους κριτικής, βίας και πόνου, απέχοντας διακριτικά από αυτές απλώς χωρίς να κονταροχτυπηθείς μαζί τους. Ο Ερμής Ανάδρομος και ο Άρης απέναντί σου σε Όψη με τον Ποσειδώνα αλλά και τον Κρόνο στο Ζώδιο σου, φέρνουν στο φως χαοτικές καταστάσεις που χρειάζεται να εξυγιανθούν, αλλά και πεποιθήσεις σου που χρειάζεται να μπουν «σε κρίση» και να αναθεωρηθούν σε βάθος. Δώσε μεγάλη προσοχή σε προκλήσεις που εμπεριέχονται Καρμικά μέσα σε θέματα σπουδών, ταξίδια, συμβόλαια, καταστάσεις που αφορούν το εξωτερικό αλλά και συγγενικά σου πρόσωπα και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην ψυχική και σωματική σου ισορροπία. Ο Μάιος δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση οριστικές αποφάσεις για σένα, αλλά την αναθεώρηση των στόχων σου, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα που αυτοί εμπεριέχουν, αφήνοντας για αργότερα τη δράση και τις σημαντικές κινήσεις σε αυτούς τους στόχους σου.

Μια φούρνο και μία κατάψυξη προτείνει περιχαρής ο Μάιος σε σένα φέρνοντας έντονες καταστάσεις που μια κινούνται προς τη χαρά και μια προς τη θλίψη. Καινούργιες επιλογές σε κάθε τομέα εντείνουν τη χαρά μέσα σου από τη μία, ενώ οριστικοί αποχαιρετισμοί σχέσεων και καταστάσεων που δεν είναι σε θέση να σε εξελίξουν άλλο εντείνουν τη θλίψη. Κάτι καινούργιο λοιπόν έρχεται για σένα και κάτι παλιό χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου, ώστε να πας παρακάτω. Αυτό το μήνα θα χρειαστεί αρκετές φορές, να επιστρατεύσεις τη λογική σου, ώστε να προστατευτείς από καταστάσεις και σχέσεις που εμπεριέχουν παραλογισμό, παράνοια και ακραία σενάρια, τόσο στον οικογενειακό τομέα όσο και στον επαγγελματικό αλλά και στον τομέα των σχέσεων. Η Αφροδίτη απέναντί από το Ζώδιο σου σε Όψη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, σε φέρνει καρμικά αντιμέτωπο με σημαντικές αναθεωρήσεις και αποδιαστρεβλώσεις, επάνω στο τι εννοείς αγάπη και πως οργανώνεις να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Απέφυγε με κάθε κόστος και με χαριτωμενιά και νάζι συζητήσεις που εμπεριέχουν βία και δεν οδηγούν σε τίποτα άλλο παρά μόνο σε πόνο χωρίς να ανοίξεις μέτωπο μαζί τους. Παραιτήσου από ό,τι δεν «τσουλάει» χωρίς καμία δεύτερη σκέψη και χωρίς την ενοχή ότι δεν έκανες όσα μπορούσες για να «τσουλήσει». Εστίασε σε μια νέα Καρμική επίγνωση που λέει πως όταν κάτι δε ρέει, απλώς δε ρέει, και πως για την αγάπη δεν χρειάζεται να κάνεις τόσο μεγάλη προσπάθεια και κόπο, και πως όταν αυτό σου ζητιέται, μάλλον δεν είναι αγάπη αλλά κάτι άλλο, ίσως και εξάρτηση.

Ο Μάιος σε βρίσκει σε μεγάλη επικοινωνιακή φούρια. Συζητήσεις, συναντήσεις και αναλύσεις διαδέχονται η μία την άλλη, άλλοτε με θετική διάθεση και άλλοτε με αρνητική. Η Πανσέληνος στο Ζώδιο του Σκορπιού και η Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Ταύρου, σε δύσκολη Όψη με το Ζώδιο σου, σου μιλούν και πάλι για αυτή τη θαμμένη αλλά και τόσο μεγάλη σου ανάγκη για ασφάλεια που εσύ κάνεις σταθερά πως δεν την ακούς. Για αυτή την ασφάλεια που πηγάζει από μέσα σου και από την ικανότητα σου να επιλέγεις το «καλό» για σένα, που συχνά μπορεί να είναι και «δυσάρεστο». Αυτή η τάση σου να επιλέγεις διαρκώς ό,τι παραπαίει στην ανασφάλεια και τη φθορά χρειάζεται να αναθεωρηθεί καρμικά αυτή την περίοδο, σου λέει ο Δίας ευθύδρομος απέναντί σου, που φλερτάρει με τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο. Εσύ πάλι που δεν καταδέχεσαι τη χαρά και την ευτυχία, και έχεις ρίξει άγκυρα στον πόνο και τη θλίψη, επιλέγοντας διαρκώς τρόπους για να βρίσκεσαι κοντά τους, έχεις να κατανοήσεις πως ό,τι παράγει πόνο δεν παράγει απαραιτήτως σοφία και εξέλιξη, γιατί πολλές φορές αυτός ο πόνος είναι φτιαγμένος για να δημιουργεί αδιέξοδα και μόνο αδιέξοδα. Με λίγα λόγια όλο το Σύμπαν σου φωνάζει πως ήρθε η ώρα να ξεκαβαλήσεις και να μάθεις να υπάρχεις και μέσα στην ατόφια χαρά και όχι σε επιλογές που ξεκινούν με χαρά και καταλήγουν στο θρήνο. Το πώς θα το μάθεις αυτό το δύσκολο καρμικό μάθημα εξαρτάται από σένα και από το πόσο είσαι διαθέσιμος να πειθαρχήσεις δίπλα σε αυτούς που ξέρουν να στο μάθουν με ταπεινότητα, παραδεχόμενος επιτέλους πως δεν τα ξέρεις όλα. 

Το Μάιο θα χρειαστεί πολύ συχνά να θέσεις σημαντικά όρια, ώστε να αποφύγεις να εγκλωβιστείς σε καταστάσεις που εμπεριέχουν παραλογισμό, παράνοια και τρέλα. Ο Ερμής Ανάδρομος και ο Άρης σε δύσκολη Όψη με τον Ποσειδώνα στο Ζώδιο σου αλλά και τον Κρόνο δείχνουν πως αυτό το μήνα η επαφή με τη λογική και την πραγματικότητα θα είναι για σένα το ζητούμενο μιας και η παραπληροφόρηση, οι στρεβλώσεις και το χάος θα στήσουν χορό γύρω σου που καλό είναι εσύ να αποφύγεις να χορέψεις. Η Πανσέληνος, η Νέα Σελήνη και η Αφροδίτη από την άλλη σε ωθούν να αφήσεις οριστικά πίσω σου επιλογές πόνου, βίας και αγωνίας και να προχωρήσεις σε επιλογές ασφάλειας, σεβασμού και αγάπης μέσα στις οποίες αισθάνεσαι και είσαι προστατευμένος. Ο Μάιος δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση οριστικές αποφάσεις, αλλά σημαντικές αναθεωρήσεις στα πλάνα σου αλλά και στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι και αναπαράγεις τις πεποιθήσεις σου. Και οι πιο σημαντικές αναθεωρήσεις για σένα αυτή περίοδο με την επιρροή της Έκλειψης στο Ζώδιο σου, να ενεργοποιείται από σημαντικούς Πλανήτες, είναι γύρω και πάνω στο τι εννοείς αγάπη, αλλά και στο να εξυγιάνεις σε βάθος σενάρια που πιστεύεις πως είναι αγάπη, ενώ στην πραγματικότητα είναι εξάρτηση γεμάτη αδιέξοδα, χωρίς κανένα περιθώριο χαράς και εξέλιξης.

 

 

 

 

 

 SunPlanetSymbol
ΗΛΙΟΣ
Από 1 ως 21 Μαΐου στον Ταύρο
Από 22 Μαΐου μέχρι τέλος του μήνα στους Διδύμους

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικά θέματα, τον έρωτα, τις σχέσεις, τη διασκέδαση, τα φλερτ, το γάμο, την αισθητική, την ομορφιά τη διακόσμηση, την υγειά, τα ξεκαθαρίσματα σε βάθος, το σεξ, τα οικονομικά.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ   Τις συναισθηματικές υπερβολές, τις σπατάλες τις συγκρούσεις , την έλλειψη ισορροπίας.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ: Με δύσκολα μαθήματα Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Παρθένους, Αιγόκερους, και Ταύρους, αλλά και Ιχθύες και Καρκίνους.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ζυγούς, Υδροχόους και Διδύμους, αλλά και Κριούς και Λέοντες.

 

 MercuryPlanetSymbol
ΕΡΜΗΣ
Την 1 Μαΐου σε ορθή πορεια στον Ταυρο.
Από 2 Μαΐου μέχρι και 18 του μήνα σε ορθή πορεία στους Διδύμους.
Από 19 Μαΐου μεχρι τέλος του μήνα σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους.
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Συζητήσεις, καινούργιες γνωριμίες και φλερτ. Συναισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ζητήματα υγείας, επαγγελματικά ταξίδια, επανασυνδέσεις σχέσεων με ωριμότητα και λογική.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εντάσεις και διαφωνίες με συναδέλφους αλλά και συναισθηματικές και επαγγελματικές αντιδικίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ: Με δύσκολα μαθήματα Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Παρθένους, Αιγόκερους, και Ταύρους, αλλά και Ιχθύες και Καρκίνους.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ:
Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ζυγούς, Υδροχόους και Διδύμους, αλλά και Κριούς και Λέοντες.


VenusPlanetSymbol
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Από 1 ως 7 Μαΐου  Στους Διδύμους
Από 8 Μαΐου μέχρι ΤΕΛΟΣ του μηνα στον Καρκίνο
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Την συναισθηματική επικοινωνία και την διασκέδαση, την επανατοποθέτηση ορίων, τις συναισθηματικές συζητήσεις, το φλερτ,  τις σχέσεις με μέλλον, τα ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα, τις προσωπικές συζητήσεις, την οικονομική οργάνωση.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την ανοργανωσιά, τις συγκρούσεις, την έλλειψη  μέτρου, την απολυτότητα.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ζυγούς, Υδροχόους και Διδύμους, αλλά και Κριούς και Λέοντες.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ:
Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, αλλά και Ταύρους και Παρθένους.

MarsPlanetSymbol
ΑΡΗΣ
Από 1 Μαΐου μέχρι και 12 του μήνα σε Ορθή Πορεία στον Ταύρο
Από 13 Μαΐου μέχρι τέλος του μήνα στους Διδύμους
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικές  και ερωτικές  διεκδικήσεις, την διασκέδαση, τα φλερτ, την δράση, συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Εντάσεις και διαφωνίες με φίλους καθώς και συναισθηματικές, ερωτικές και επαγγελματικές ρήξεις.  Προσοχή σε υστερίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ: Με δύσκολα μαθήματα Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, αλλά και Ιχθύες και Καρκίνους.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ζυγούς, Υδροχόους και Διδύμους, αλλά και Κριούς και Λέοντες.

JupiterPlanetSymbol
ΔΙΑΣ
Όλο το μήνα σε Ορθή πορεία στο Λέοντα
Κινείται από τη 13η ως και τη 16η Μοίρα του ζωδίου.
Επηρεάζει περισσότερο το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου
Στο ζώδιο του Λέοντα θα παραμείνει μέχρι τις 10 Αυγούστου 2015
Κατά την παραμονή του στο λεοντα θα γυρισει σε αναδρομη πορεια από το τις 8 δεκεμβριου 2014 στην 22η μοιρα του ζωδίου μέχρι και τις 9 Απριλίου 2015 στην 12η μοιρα.
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Το γάμο, τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Το να περνάμε καλά.  Επίσης, ζητήματα ομορφιάς, αισθητικής, διακόσμησης, δίκες και συμβόλαια.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Υπερβολές, επιπόλαιες κινήσεις, αντιδικίες με ανώτερους, την ανισορροπία, την έλλειψη  μέτρου.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.
 

SaturnPlanetSymbol
ΚΡΟΝΟΣ
Όλο το μήνα σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη
Κινείται στην 3η ωσ και την 1η Μοίρα του ζωδίου
Θα παραμείνει Ανάδρομος μεχρι τις 2 Αυγούστου 2015 και θα φτάσει μέχρι την 28η μοίρα του Σκορπιού
Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2017
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Τη δουλειά, την πειθαρχεία, την οργάνωση, την ανάληψη των προσωπικών και κοινωνικών ευθυνών, το μέτρο, την ισοτιμία και τις ισότιμες συνεργασίες και σχέσεις.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εύκολες λύσεις, την τεμπελιά, την ανευθυνότητα, την ασυνέπεια, την φυγοπονία, το «βόλεμα», τις υπερβολές, την εξάρτηση.

            ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

UranusPlanetSymbol
ΟΥΡΑΝΟΣ
Όλο το μήνα σε Ορθή πορεία στον Κριό
Αυτό το μηνα κινείται από την 17Η μέχρι και τη 19η μοίρα του Ζωδίου.
Επηρεάζει περισσότερο το τέλος του 2ου δεκαημερου.
Ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο στις 16 Μαΐου 2018
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τις αλλαγές σε κάθε τομέα. Τα καινούργια ξεκινήματα.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εξαρτήσεις, την συντήρηση φθαρμένων σχέσεων, τις πλάνες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, αλλά και Διδύμους και Υδροχόους.

NeptunePlanetSymbol
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε Ορθή πορεία στους Ιχθύες.
Αυτό το Μήνα κινείται στην 9η μοίρα του ζωδίου.
Επηρεάζει περισσότερο το τέλος του 1ου δεκαημέρου του ζωδίου
Ο Ποσειδώνας θα βρισκεται στους Ιχθύες μεχρι τις 26 Ιανουαρίου 2026
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τα όνειρα, την χαλάρωση, τις τέχνες.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την υγεία ,τις αυταπάτες, τις καταχρήσεις.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ειδικά όσους από εσάς έχετε γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους.

PlutoPlanetSymbol
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω
Κινείται στη 15η μοίρα του ζωδίου, επηρεάζοντας το 2ο δεκαήμερο του Ζωδίου.
Ο Πλούτωνας θα παραμείνει στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τις 24 Μαρτίου 2023
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Αλλαγές μέσα από γνώση , ταξίδια, σπουδές, την προσωπική ελευθερία.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Νομικές  εκκρεμότητες, δάνεια, εκκρεμότητες σε σπουδές, επικοινωνίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς, Κριούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Παρθένους, Ταύρους αλλά και Σκορπιούς και Ιχθύες (ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι σε δυσμενή θέση).


ΛΙΛΙΘ – ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ
Όλο το μήνα σε ορθή πορεία στην Παρθένο
Θα κινείται από την 17η ωσ και την 20η μοίρα του ζωδίου
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ - ΛΙΛΙΘ»

ΕΥΝΟΕΙ Τους παθιασμένους έρωτες, τον σκοτεινό μαγνητισμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις κρυφές σχέσεις, τις οικονομικές ατασθαλίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.


ΧΕΙΡΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε ορθη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων
Όλο το μήνα κινείται στην 20η και την 21η μοίρα του ζωδίου
Δείτε Άρθρο «Όψεις Χείρωνα»

ΕΥΝΟΕΙ  Την καριέρα, επαγγελματικές διεκδικήσεις, την θεραπεία μέσω δουλειάς, την επίλυση οικογενειακών σχέσεων αλλά και με τους ανώτερους μας.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εξαρτήσεις, τεμπελιά, ανευθυνότητα.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους.


ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
Οι Δεσμοί της Σελήνης τον Μάιο βρισκονται στον άξονα Κριού – Ζυγού
Κινούνται από την 7η μοίρα μέχρι και την 9η μοίρα των ζωδίων του άξονα αυτού
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ»

ΕΥΝΟΟΥΝ Την καρμική εξέλιξη, τα μαθήματα, τον σκοπό της ζωής του ανθρώπου από τον Νότιο προς τον Βόρειο Δεσμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝ Οτιδήποτε είναι ασυνείδητο.
ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ: Με δύσκολα μαθήματα Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς, ενώ πιο θετικά επηρεάζουν Διδύμους, Υδροχόους, Λέοντες και Τοξότες.
 

 
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Πανσέληνος: 4 Μαίου 2015 στις 06:40 και την 13η μοίρα του Σκορπιού  
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Νέα Σελήνη: 18 Μαίου στις 07:14 στην 26η μοίρα του ταυρου
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ: Με δύσκολα μαθήματα Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

 

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΕΩΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΖΩΔΙΟ

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

ΕΩΣ

Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

ΖΥΓΟΣ

Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

ΕΩΣ

Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Πανσέληνος)

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

ΕΩΣ

Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

ΕΩΣ

Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

ΕΩΣ

Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

ΕΩΣ

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

ΙΧΘΥΕΣ

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

ΕΩΣ

Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

ΚΡΙΟΣ

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

ΕΩΣ

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

ΤΑΥΡΟΣ (Νέα Σελήνη)

Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

ΕΩΣ

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

ΕΩΣ

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

ΕΩΣ

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

ΛΕΟΝΤΑΣ

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

ΕΩΣ

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

ΕΩΣ

Σάββατο, 30 Μαΐου 2015

ΖΥΓΟΣ

Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

ΕΩΣ

Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ