Από τον

Πέτρο Κατσαμάκη,

Αστρολόγο – Ερευνητή

 

Ο Αύγουστος έρχεται με θετική διάθεση μετά από μια μεγάλη περίοδο ισχυρών ανατροπών, ανακατατάξεων, πίεσης, αγωνίας και αστάθειας. Η ισχυρή επιρροή της Νέας Σελήνης από το ζώδιο του Λέοντα σε σύνοδο με το Δία, που πολύ πρόσφατα εισήλθε στο ζώδιο του Λέοντα, αλλάζει εντελώς τη βαριά ατμόσφαιρα που εμπεριείχαν οι προηγούμενοι μήνες, δημιουργώντας διάθεση για διασκέδαση, χαρά, ερωτισμό, αλλά και με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού έντονη σεξουαλικότητα αλλά και την έκφραση πολλών καταπιεσμένων συναισθημάτων και αισθήσεων, που συγκρατιόντουσαν το προηγούμενο διάστημα κάτω από τον φόβο και την πίεση. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα και της Παρθένου, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου και του Λέοντα, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου δημιουργούν ένα μείγμα διασκέδασης, χαράς αλλά και καινούριων οραματισμών με στόχο την εξέλιξη του οικονομικού και επαγγελματικού τομέα, κυρίως στο 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα, όπου πολλά εργασιακά θέματα μπαίνουν σε τάξη με στόχο καινούρια ξεκινήματα. Η όψη του Άρη με το Δία κυρίως στο ξεκίνημα του μήνα αλλά και η όψη του Άρη με τον Κρόνο μετά τα μισά του μήνα εφιστούν την προσοχή σε άκρα, μέσα στο πλαίσιο του «εκφράζομαι» και «χαλαρώνω» μετά από αρκετές πιέσεις και «επιτρέπω» στον εαυτό μου να γίνει βίαιος, αλαζονικός, σκληρός και αυτοκαταστροφικός. Φροντίστε λοιπόν να χαρείτε και να διασκεδάσετε, αλλά και να ανατροφοδοτηθείτε ως έχετε ανάγκη, χωρίς να εκτραπείτε σε παρατράγουδα, ακραίες συμπεριφορές, παιχνίδια επιβολής και καταχρήσεις, κυρίως όσοι ανήκετε στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι).

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου στα μισά του μήνα, ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα σχέσεων, τόσο φιλικών όσο και προσωπικών αλλά και σχέσεις με γονείς και συνεργάτες, που είχαν περάσει από μια δύσκολη φάση το προηγούμενο διάστημα, και κυρίως ευνοεί τις σχέσεις που θέλουν να κοιτάξουν την αλήθεια κατάματα, αναλαμβάνοντας ξεκάθαρα το μερίδιο της ευθύνης που αναλογεί στο καθένα από τα μέλη που τη στελεχώνουν. Το αίτημα αυτής της Πανσελήνου στο ζώδιο του Υδροχόου είναι η απεμπλοκή από σχέσεις και καταστάσεις που σαμποτάρουν την ελευθερία μας και την αυτοδιάθεσή μας και η έντονη όψη της με τον Κρόνο στον Σκορπιό μιλάει για οριστικές ρήξεις σε σχέσεις που εμπεριέχουν τη διάθεση να εγκλωβίζουν τα μέλη τους σε ανελευθερία, τρομοκρατία, στέρηση και παιχνίδια «ανωτερότητας», θυματοποίησης και ανωριμότητας, ενώ η Αφροδίτη σε σύνοδο με το Δία την ίδια περίοδο στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως κάποια ξεκαθαρίσματα, που προκαλούνται με την Πανσέληνο, θα έχουν εξαιρετικά θετική έκβαση, οδηγώντας τα μέλη αυτών των σχέσεων στο να βρουν την πραγματική τους δύναμη, να είναι αυτόφωτα και να σχετίζονται με σεβασμό και αγάπη. Επίσης ο Αύγουστος ευνοεί σχέδια για την επιχειρηματικότητα, δραστηριότητες που αφορούν τέχνες, διασκέδαση, τουρισμό αλλά και την έναρξη σημαντικών «μεγάλων ερώτων» και «σημαντικών γνωριμιών» που ενδέχεται να καταλήξουν σε σχέσεις ζωής. Το 3ο δεκαήμερο του Αυγούστου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα στο απέναντι ζώδιο των Ιχθύων και θετική όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, ευνοεί αλλά και θέτει ως αναγκαιότητα σημαντικά ξεκαθαρίσματα στην καθημερινότητα, αλλά και στον τομέα των σχέσεων και τον επαγγελματικό τομέα που αφορούν πλάνα, μπερδεμένες καταστάσεις αλλά και θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας, που χρειάζεται να φροντιστούν ώστε να επέλθει η ίαση και η ισορροπία, ενώ η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα σε όψη με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού φορτίζει πολύ έντονα τον ερωτικό τομέα, δημιουργώντας καταστάσεις έντονου πάθους.

Με τις πιο θετικές προϋποθέσεις ξεκινά για εσάς ο Αύγουστος υποσχόμενος πραγματικά θετικές στιγμές με την εύνοια της Νέας Σελήνης, του Ήλιου και του Δία στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα, αλλάζοντας τελείως το βαρύ σκηνικό των προηγούμενων μηνών και ζητώντας από εσάς να αφήσετε εντελώς στην άκρη την οργή και τον θυμό και να σχετιστείτε με ωριμότητα και ανοιχτή καρδιά, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ο Αύγουστος φορτίζει πολύ έντονα τον ερωτικό τομέα, αλλά και τον τομέα των σχέσεων, και σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου ενός έτους για εσάς σημαντικών ευκαιριών σε κάθε τομέα της ζωής σας, αρκεί να είστε σε θέση να δράσετε με ωριμότητα και να αφήσετε πίσω σας παρορμητικές επιλογές και παιχνίδια ανταγωνισμού, επιβολής και βίας.

 

Με έντονη διάθεση μπαίνει για εσάς ο Αύγουστος, με τη Νέα Σελήνη σε έντονη όψη με το ζώδιό σας και τον Άρη απέναντί σας να πυροδοτούν εντάσεις, που αφορούν την ανάγκη σας για αυτοδυναμία αλλά και παιχνίδια επιβολής και δύναμης, που ασκείτε ή δέχεστε από το περιβάλλον σας με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο. Μοιραία, η επίσης έντονη όψη της Πανσελήνου στον Υδροχόο με το ζώδιό σας θα σας οδηγήσει στην αναγκαιότητα πολύ σημαντικών ξεκαθαρισμάτων επάνω στο ίδιο μοτίβο σχέσεων, ζητώντας σας «γενναίες» αποφάσεις που θα σας απελευθερώσουν τόσο σε επίπεδο σχέσεων, όσο σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, από καταστάσεις πίεσης αλλά και παρασκηνίου που σας τρομάζουν και δεν σας επιτρέπουν να οδηγήσετε τη ζωή σας εκεί που θέλετε. Το 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, τα πράγματα εξελίσσονται πολύ πιο θετικά για εσάς, αρκεί να αφήσετε πίσω σας μπερδεμένες καταστάσεις και να βάλετε σε τάξη εκ νέου την καθημερινότητά σας. Ο Αύγουστος θα είναι γεμάτος ερωτικές προκλήσεις και αυτό που επίσης θα πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολές σε κάθε τομέα.

 

 

Με αρκετά θετική διάθεση θα κινηθεί για εσάς ο Αύγουστος, αρκεί πραγματικά να θέλετε με την επιρροή της Νέας Σελήνης και του Δία, αλλά και την Πανσέληνο στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου να βγείτε οριστικά από παιχνίδια αποπλάνησης, θυματοποίησης, αλαζονείας και επιβολής και να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάθε τομέα της ζωής σας σε ισορροπημένες επιλογές, που εμπεριέχουν σεβασμό και «κανονικότητα». Ο Αύγουστος είναι η έναρξη μιας περιόδου που σας δίνονται οι προϋποθέσεις να ωριμάσετε τόσο, ώστε να γίνετε αυτάρκεις, αυτόφωτοι, ενήλικες και γιατί όχι, ευτυχισμένοι, αρκεί να θέσετε όρια στο μυαλό σας που ούτε μια στιγμή δεν παύει να σας οδηγεί σε λάθος επιλογές και αυτοκαταστροφικά σενάρια αυτό-υποτίμησης. Το 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με τον επαγγελματικό τομέα αλλά και με θέματα της καθημερινότητας, αλλά και με ζητήματα που αφορούν την ψυχική σας ισορροπία και παραπαίουν σε πλάνες, αντιφάσεις, ψευτοδιλήμματα και ασύμβατες επιλογές οι οποίες χρειάζονται ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα, ευθύνη, δέσμευση και ωριμότητα. Σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον ερωτικό τομέα είναι απαραίτητα, ώστε να ανοιχθεί ο δρόμος σε νέες ερωτικές επιλογές.

Ο Αύγουστος σας φέρνει σε επαφή με την ανάγκη να δημιουργήσετε μια δική σας πορεία ζωής που μπορεί να είναι ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα που σας εκφράζει, η δημιουργία οικογένειας, οι νέες επιλογές του περιβάλλοντος που στηρίζουν ουσιαστικά την ενδυνάμωσή σας και την εξέλιξή σας. Το κόστος με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε έντονη όψη με τον Πλούτωνα, τον Ουρανό και τον Άρη αλλά και τον Κρόνο από τον Σκορπιό είναι πως θα βρεθείτε αρκετές φορές μπροστά στην αναγκαιότητα να κλείσετε οριστικά κύκλους και να αποχαιρετήσετε σχέσεις που δεν στηρίζουν την εξέλιξή σας, αλλά λειτουργούν σαν μαύρες τρύπες, αποδυναμώνοντας τη ζωή σας σε κάθε τομέα. Αυτό είναι μια απαραίτητη διαδικασία που, όσο επώδυνη κι αν είναι, θα χρειαστεί να βρείτε το κουράγιο να την αντιμετωπίσετε, ώστε να περάσετε σε ένα επόμενο επίπεδο ζωής, πολύ πιο κοντά στις ανάγκες της ευτυχίας σας. Το 2ο ήμισυ του Αυγούστου εμπεριέχει θετικές εξελίξεις που αφορούν την οργάνωση της καθημερινότητάς σας, αλλά και τον επαγγελματικό τομέα με την προϋπόθεση ότι θα χρειαστεί να βάλετε σε τάξη ό,τι χαοτικό και μπερδεμένο.

Με την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας σε σύνοδο με τον Ήλιο αλλά και τον Δία που εισέρχεται και θα παραμείνει για ένα χρόνο σε αυτό χαρίζοντας την εύνοιά του, μπαίνει για εσάς ο Αύγουστος ζητώντας σας να χαρείτε με κάθε θετικό τρόπο τη ζωή σας, αποφεύγοντας ακρότητες και υπερβολές αλλά και εκρήξεις βίας, με τον Άρη σε δύσκολη όψη από το ζώδιο του Σκορπιού. Ο Αύγουστος, με την παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου και την έντονη παρουσία του Άρη θα είναι πολύ έντονος στον τομέα των σχέσεων, δημιουργώντας ισχυρά ξεκαθαρίσματα αλλά και οριστικές ρήξεις, βγάζοντας αλήθειες στο προσκήνιο και ζητώντας επιτακτικά να απεμπλακείτε οριστικά από σχέσεις που σας εγκλωβίζουν σε σενάρια υποταγής και ανελευθερίας σε κάθε τομέα. Πολύ έντονος θα είναι ο ερωτικός τομέας αλλά και η διάθεσή σας να επιδοθείτε στο αγαπημένο σας σπορ που είναι το φλερτ, αλλά και να νιώσετε πάλι «ζωντανοί» και ενεργοί μετά από μια περίοδο τεράστιας πίεσης σε κάθε τομέα. Η εύνοια του Δία είναι στο πλευρό σας, αρκεί να αποφύγετε ακρότητες, υπερβολές, καταχρήσεις και να παραμείνετε με την καρδιά σας ανοιχτή σε κάθε πρόκληση.

 

Ο Αύγουστος σας ζητάει να περάσετε σε μια νέα φάση ζωής που θα στηρίζεται σε θετικές επιλογές για τον εαυτό σας, που θα περιέχουν εκτίμηση, σεβασμό, εμπιστοσύνη και καθόλου «θυσιαστικές» επιλογές με στόχο να είστε το «καλό παιδί» που κάνει πάντα αυτό που θέλουν οι άλλοι και πίσω από το χαμόγελό του κρύβεται άπειρη οργή και παράπονο. Ο Αύγουστος σας ωθεί να απαλλαγείτε από σχέσεις καταπίεσης, στέρησης και αυτοπεριορισμού και σας ωθεί να ανανεωθείτε, να ξανανιώσετε ικανοί και σημαντικοί, να απολαύσετε, να χαρείτε, να ερωτευτείτε, να ανατροφοδοτηθείτε, κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, δίνοντας και παίρνοντας αγάπη. Στο τέλος του Αυγούστου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σε όψη με τον Ποσειδώνα απέναντί σας αλλά και τον Πλούτωνα θα σας φέρει αντιμέτωπους με πλάνες, μπερδεμένες καταστάσεις και αυτοεξαπατήσεις που είναι σημαντικό να εκτεθούν στην πραγματικότητα και στην αλήθεια, ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από τις παγίδες που σας στήνουν, αποδιοργανώνοντάς σας.

 

 

Το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου αδιάκοπης έντασης και πίεσης σηματοδοτεί ο Αύγουστος, με τον Άρη να περνά μετά από πολλούς μήνες από το ζώδιό σας στο ζώδιο του Σκορπιού και τη Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ήλιο και το Δία αλλά και την Πανσέληνο στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου να ευνοούν την ενδυνάμωσή σας τόσο ώστε να είστε σε θέση να πείτε οριστικό «όχι» σε ότι θέλει να σας κρατά υπόδουλους σε καταστάσεις αποδυνάμωσης και πίεσης σε κάθε τομέα. Ο Αύγουστος έρχεται με έντονα ερωτική διάθεση για εσάς, ανανεώνοντας σχέσεις που ήδη υπάρχουν, και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για καινούριους έρωτες, που είναι πολύ πιθανόν να εμπεριέχουν τις προϋποθέσεις για μακροχρόνια πορεία και εξέλιξη. Ο Αύγουστος έρχεται με τη διάθεση να σας ωθήσει επίσης στο να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να νιώσετε ξανά ζωντανοί και ασφαλείς και φέρνει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα που σας στηρίζουν, αλλά και σας ανοίγουν δρόμους στην εξέλιξή σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που εμπεριέχουν έντονα φορτισμένα συναισθήματα και στερούνται κάθε είδους ισορροπίας αλλά και σε ευκαιρίες – παγίδες.

 

Με εκρηκτική διάθεση μπαίνει για εσάς ο Αύγουστος με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιό σας και να κάνει στο ξεκίνημα του μήνα έντονη όψη με την Νέα Σελήνη, τον Ήλιο και το Δία από το ζώδιο του Λέοντα δημιουργώντας σας πολύ έντονη συναισθηματική φόρτιση και εφιστώντας σας την προσοχή σε ακρότητες, βίαια παιχνίδια επιβολής αλλά και υποθέσεις που εμπεριέχουν παρασκήνιο, έρωτες - παγίδες και τον οικονομικό τομέα. Η πραγματικότητα είναι ότι βγαίνετε από μία έντονη και πολύμηνη κατάσταση πίεσης, όπου σχεδόν είχατε πάψει να «ζείτε» και η φόρτιση όλης αυτής της περιόδου μπορεί να ξεσπάσει πολύ αρνητικά και αυτοκαταστροφικά, αν δεν φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς θα τη διαχειριστείτε. Κάντε αυτόν τον μήνα θετικές και ανατροφοδοτικές επιλογές, διασκεδάστε, χαρείτε, ερωτευτείτε αλλά μη χάσετε το μέτρο, ολισθαίνοντας σε άκρα αλαζονείας, καταχρήσεις και υπερβολές, δικαιώνοντας τον Κρόνο στο ζώδιό σας που σας ζητά μέτρο και πειθαρχία.

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σε σύνοδο με τον Ήλιο και το Δία που για ένα χρόνο θα σας χαρίζει την εύνοιά του, ο Αύγουστος είναι η απαρχή μιας περιόδου «παχιών» αγελάδων σε κάθε τομέα της ζωής σας, αρκεί να είστε σε θέση να κάνετε θετικές επιλογές και να αποφύγετε υπερβολές και άκρα. Τον Αύγουστο, σημαντικά ξεκαθαρίσματα οδηγούν τα πράγματα σε ένα πολύ καθαρότερο τοπίο για εσάς, ζητώντας σας να εξυγιάνετε, πλάνες, χαώσεις, μπερδεμένες καταστάσεις σε κάθε τομέα και να αποκαταστήσετε ζητήματα που αφορούν τον τομέα των σχέσεων και στα οποία το προηγούμενο διάστημα τα πράγματα κινήθηκαν στα άκρα. Κατά τα άλλα, ο Αύγουστος σας δίνει όλες τις προϋποθέσεις για διασκέδαση, έρωτες, ταξίδια, ευχάριστες διακοπές, επαφή με θετικούς ανθρώπους, και σας ωθεί μετά από μια μεγάλη περίοδο πίεσης, να νιώσετε και πάλι ζωντανοί, λαμπεροί με την καρδιά σας ανοιχτή στην αγάπη, καλωσορίζοντας τα δώρα του Δία σε κάθε τομέα της ζωής σας.

 

Μετά από μια πολύ μεγάλη περίοδο έντονης πίεσης που σας ζητούσε επιτακτικά να αφήσετε οριστικά πίσω σας ό,τι έχει τελειώσει οριστικά πλέον για εσάς και δεν λειτουργεί δυναμωτικά για την εξέλιξή σας, ο Αύγουστος έρχεται με στόχο να αλλάξει σταδιακά τελείως το σκηνικό, προσφέροντάς σας μια περίοδο ανατροφοδοσίας και κάλυψης αναγκών σχεδόν ξεχασμένων. Το έντονο ερωτικό κλίμα και η Πανσέληνος στο γειτονικό σας ζώδιο του Υδροχόου σε όψη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, θα σας στρέψει σε έναν τελικό και οριστικό κύκλο ξεκαθαρισμάτων με ό,τι σας βαραίνει και θα σας ωθήσει να στραφείτε προς σχέσεις και καταστάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί, αλλά και την καρδιά σας ανοιχτή για νέες περιπέτειες. Το 3ο δεκαήμερο του μήνα με την Νέα Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου, θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά και θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, αλλά και την σωματική και ψυχική σας υγεία σας ζητούν να ξεκαθαρίσετε οριστικά πλάνες και μπερδεμένες καταστάσεις.

 

Ο Αύγουστος έρχεται με όρεξη με τη Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ήλιο αλλά και το Δία που εισέρχεται στο απέναντι ζώδιο του Λέοντα και θα παραμείνει για ένα χρόνο περίπου, μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και θετικών εξελίξεων με στόχο την αυτοδυνάμωσή σας σε κάθε τομέα. Την πρώτη περίοδο του Αυγούστου, η όψη του Άρη από τον Σκορπιό σας εφιστά την προσοχή σε παιχνίδια επιβολής, έντασης, άκρα βίας και υπερβολές και καταχρήσεις σε κάθε τομέα. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας από την άλλη, στα μέσα του μήνα, σε όψη με τον Κρόνο, σας ζητά να αφήσετε οριστικά πίσω σας ό,τι σας κρατά προσκολλημένους σε μια παιδική και εφηβική ανελευθερία, και να στραφείτε με την όψη του Δία και της Αφροδίτης σε σχέσεις που σας ενδυναμώνουν, αναθεωρώντας πεποιθήσεις και μοντέλα επιλογών που σας αποδυνάμωσαν εξαιρετικά το προηγούμενο διάστημα, αφήνοντας πίσω σας οριστικά αυτοκαταστροφικές επιλογές. Ο Αύγουστος θα είναι εξαιρετικά έντονα ερωτικός μήνας για εσάς, αναθερμαίνοντας σχέσεις που ήδη υπάρχουν, φέρνοντας στο προσκήνιο νέες σχέσεις που εμπεριέχουν προϋποθέσεις μακροημέρευσης σεβασμού και αγάπης.

 

Αρκετά αντιφατικός θα είναι για εσάς ο Αύγουστος ζητώντας σας να συνειδητοποιήσετε πως οι σχέσεις εξάρτησης που σας προτείνονται δεν είναι σε θέση να σας παρέχουν ασφάλεια, ηρεμία, αυτοεκτίμηση και ισορροπία, και θα χρειαστεί να πείτε σημαντικά «όχι», κάνοντας νέες επιλογές που στηρίζονται στη διάθεση να αγαπήσετε τον εαυτό σας, να τον οδηγήσετε στην αυτάρκεια και στην ελευθερία. Σημαντικές αναθεωρήσεις και ξεκαθαρίσματα σχέσεων με την Πανσέληνο στο γειτονικό σας ζώδιο του Υδροχόου σε όψη με τον Κρόνο, σας ωθούν να δείτε την αλήθεια κατάματα και να πράξετε ανάλογα. Η παρουσία πολλών πλανητών στο ζώδιο του Λέοντα και του Άρη στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού, φορτίζει τον Αύγουστο με έντονα ερωτική διάθεση αλλά και την ανάγκη να αποσυμπιεστείτε μετά από μια μεγάλη περίοδο πίεσης. Εστιάστε σε θετικά πρόσωπα για εσάς με την Νέα Σελήνη στο απέναντι σας ζώδιο της Παρθένου στο τέλος του μήνα σε όψη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, αλλά και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ξεκαθαρίζοντας μπερδεμένες, χαοτικές καταστάσεις και λέγοντας «όχι» σε ευκαιρίες – παγίδες στηριζόμενοι σε ρεαλιστικές επιλογές, βάζοντας τάξη στην καθημερινότητά σας και τον επαγγελματικό τομέα, και φροντίζοντας ουσιαστικά θέματα που αφορούν, την ψυχική και σωματική σας ισορροπία.

 

 

 


SunPlanetSymbol

ΗΛΙΟΣ
Από 1 ως 23 Αυγούστου στο Λέοντα
Από 24 Αυγούστου μέχρι τέλος του μήνα στην Παρθένο

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικά θέματα, τον έρωτα, τις σχέσεις, τη διασκέδαση, τα φλερτ, το γάμο, την αισθητική, την ομορφιά τη διακόσμηση, την υγειά ,τα ξεκαθαρίσματα σε βάθος, το σεξ, τα οικονομικά.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ   Τις συναισθηματικές υπερβολές, τις σπατάλες τις συγκρούσεις , την έλλειψη ισορροπίας.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους.
 

MercuryPlanetSymbol

ΕΡΜΗΣ
Από 1 Αυγούστου ως 15 σε Ορθή πορεία στο Λέοντα
Από τις 16 μεχρι τέλος του μηνα σε ορθη πορεια στην Παρθένο
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Συζητήσεις, καινούργιες γνωριμίες και φλερτ. Συναισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ζητήματα υγείας, επαγγελματικά ταξίδια, επανασυνδέσεις σχέσεων με ωριμότητα και λογική.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εντάσεις και διαφωνίες με συναδέλφους αλλά και συναισθηματικές και επαγγελματικές αντιδικίες.

 

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους

VenusPlanetSymbol
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Από 1 Αυγούστου μεχρι 12 στον Καρκίνο
Από 13 Αυγούστου ως τέλος του μήνα στο Λέοντα
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Την συναισθηματική επικοινωνία και την διασκέδαση, την επανατοποθέτηση ορίων, τις συναισθηματικές συζητήσεις, το φλερτ,  τις σχέσεις με μέλλον, τα ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα, τις προσωπικές συζητήσεις, την οικονομική οργάνωση.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την ανοργανωσιά, τις συγκρούσεις, την έλλειψη  μέτρου, την απολυτότητα.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Καρκίνους, Ιχθύες και Σκορπιούς.
ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ:
Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

 

MarsPlanetSymbol
ΑΡΗΣ

Όλο το μήνα θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο Σκορπιό
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Συναισθηματικές  και ερωτικές  διεκδικήσεις, την διασκέδαση, τα φλερτ, την δράση, συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Εντάσεις και διαφωνίες με φίλους καθώς και συναισθηματικές, ερωτικές και επαγγελματικές ρήξεις.  Προσοχή σε υστερίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Καρκίνους και Σκορπιούς

 

JupiterPlanetSymbol

ΔΙΑΣ
Όλο το μήνα σε ορθη πορεία στο Λέοντα
Αυτό το μήνα κινείται από την 3η μοίρα του ζωδίου ως και την 9η.
Στο ζώδιο του Λέοντα θα παραμείνει μέχρι τις 10 Αυγούστου 2015
Κατά την παραμονή του στο λεοντα θα γυρισει σε αναδρομη πορεια από το τις 8 δεκεμβριου 2014 στην 22η μοιρα του ζωδίου μέχρι και τις 8 Απριλίου 2015 στην 12η μοιρα.
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Το γάμο, τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Το να περνάμε καλά.  Επίσης, ζητήματα ομορφιάς, αισθητικής, διακόσμησης, δίκες και συμβόλαια.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ  Υπερβολές, επιπόλαιες κινήσεις, αντιδικίες με ανώτερους, την ανισορροπία, την έλλειψη  μέτρου.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

 

SaturnPlanetSymbol

ΚΡΟΝΟΣ
Όλο το μήνα σε Ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού
Ο Κρόνος αυτό το μήνα κινειται στη 16η και 17η μοίρα του ζωδίου
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ  Τη δουλειά, την πειθαρχεία, την οργάνωση, την ανάληψη των προσωπικών και κοινωνικών ευθυνών, το μέτρο, την ισοτιμία και τις ισότιμες συνεργασίες και σχέσεις.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εύκολες λύσεις, την τεμπελιά, την ανευθυνότητα, την ασυνέπεια, την φυγοπονία, το «βόλεμα», τις υπερβολές, την εξάρτηση.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Λέοντες, Υδροχόους αλλά και Σκορπιούς και Ταύρους, ενώ πιο ήπια και θετικά επηρεάζει Ιχθύες και Καρκίνους αλλά και Αιγόκερους και Παρθένους

 

UranusPlanetSymbol

ΟΥΡΑΝΟΣ
Όλο το μήνα σε ανάδρομη πορεία στον Κριό
Αυτό το μηνα κινείται μεταξυ 16ης και 15ης μοίρας του Ζωδίου
Ο Ουρανός θα μεινει αναδρομοσ μεχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2014 
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τις αλλαγές σε κάθε τομέα. Τα καινούργια ξεκινήματα.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις εξαρτήσεις, την συντήρηση φθαρμένων σχέσεων, τις πλάνες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, αλλά και Διδύμους και Υδροχόους.

 

NeptunePlanetSymbol

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε αναδρομη πορεια στο ζωδιο των Ιχθύων
Θα βρισκεται στην 6η μοίρα του ζωδίου

Ο Ποσειδώνας θα μεινει σε αναδρομη πορεία μεχρι τις 15 Νοεμβρίου 2014
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Τα όνειρα, την χαλάρωση, τις τέχνες.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Την υγεία ,τις αυταπάτες, τις καταχρήσεις.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ειδικά όσους από εσάς έχετε γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους

 

PlutoPlanetSymbol

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε ανάδρομη Πορεία στον Αιγόκερω στην 11η μοίρα του ζωδίου
Ο Πλούτωνας θα παραμένει ανάδρομος Μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

ΕΥΝΟΕΙ Αλλαγές μέσα από γνώση , ταξίδια, σπουδές, την προσωπική ελευθερία.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Νομικές  εκκρεμότητες, δάνεια, εκκρεμότητες σε σπουδές, επικοινωνίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Με δύσκολα μαθήματα Αιγόκερους, Ζυγούς, Κριούς και Καρκίνους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Παρθένους, Ταύρους αλλά και Σκορπιούς και Ιχθύες (ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι σε δυσμενή θέση).

 

ΛΙΛΙΘ – ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ

Όλο το μήνα θα βρισκεται στο Λέοντα
Τον Αύγουστο θα κινείται από την 16η
ως και την 20η Μοίρα του ζωδίου
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ - ΛΙΛΙΘ»

ΕΥΝΟΕΙ Τους παθιασμένους έρωτες, τον σκοτεινό μαγνητισμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Τις κρυφές σχέσεις, τις οικονομικές ατασθαλίες.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

ΧΕΙΡΩΝΑΣ
Όλο το μήνα σε αναδρομη πορεία στο ζώδιο των ιχθυων
Το Αύγουστο κινείται από την 17η ως και τη 15η μοίρα του ζωδίου

Δείτε Άρθρο «Όψεις Χείρωνα»

ΕΥΝΟΕΙ  Την καριέρα, επαγγελματικές διεκδικήσεις, την θεραπεία μέσω δουλειάς, την επίλυση οικογενειακών σχέσεων αλλά και με τους ανώτερους μας.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ Εξαρτήσεις, τεμπελιά, ανευθυνότητα.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Με δύσκολα μαθήματα Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και Ταύρους και Αιγόκερους

 


ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
Οι Δεσμοί της Σελήνης τον Αύγουστο βρισκονται στον άξονα Κριού – Ζυγού
Κινούνται μεταξύ της 19ης και της 23ης μοίρας των ζωδίων του άξονα αυτού
ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ «ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ»

ΕΥΝΟΟΥΝ Την καρμική εξέλιξη, τα μαθήματα, τον σκοπό της ζωής του ανθρώπου από τον Νότιο προς τον Βόρειο Δεσμό.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝ Οτιδήποτε είναι ασυνείδητο.

ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ: Με δύσκολα μαθήματα Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς, ενώ πιο θετικά επηρεάζουν Διδύμους, Υδροχόους, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

Πανσέληνος: 11 Αυγουστου 2014 στον υδροχοο

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ: Με δύσκολα μαθήματα Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς, ενώ πιο θετικά επηρεάζει Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

 

Νέα Σελήνη: 25 αυγουστου 2014 στην Παρθενο

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Με δύσκολα μαθήματα Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες, ενώ πιο ήπια επηρεάζει Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους.

 

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΕΩΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΖΩΔΙΟ

Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

ΕΩΣ

Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

ΖΥΓΟΣ

Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

ΕΩΣ

Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

ΕΩΣ

Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

ΕΩΣ

Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

ΕΩΣ

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Πανσέληνος)

Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

ΕΩΣ

Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

ΙΧΘΥΕΣ

Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014

ΕΩΣ

Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014

ΚΡΙΟΣ

Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014

ΕΩΣ

Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014

ΤΑΥΡΟΣ

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

ΕΩΣ

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

ΕΩΣ

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

ΕΩΣ

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

ΛΕΟΝΤΑΣ

Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

ΕΩΣ

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(Νέα Σελήνη)

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

ΕΩΣ

Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

ΖΥΓΟΣ

Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

ΕΩΣ

Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ