Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

14 – 20 Σεπτεμβρίου 2022

Λίγο μετά την Πανσέληνο στους Ιχθύες και τον ανάδρομο Ερμή, αυτές οι ημέρες μας στρέφουν σε βαθιές συνειδητοποιήσεις, αλλά και να αναζητήσουμε ουσιαστικές απαντήσεις σε καίρια ερωτήματά μας. Είναι μια ωραία περίοδος να φωτίσουμε και να αποκαταστήσουμε μπερδεμένες καταστάσεις του άμεσου παρελθόντος μας. Ας κινηθούμε με ρεαλισμό και διαύγεια, αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό μας χωρίς να διαρρέουμε σε άσκοπες κινήσεις.

Κριός

Η σφαιρική αντιμετώπιση επαγγελματικών και προσωπικών θεμάτων με διαύγεια και σύνεση είναι το κλειδί ώστε να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις στους τομείς αυτούς. Αποφύγετε να εκφραστείτε με θυμό και δείτε και το δίκαιο της άλλης πλευράς.

AtroTip: Αποφύγετε ρήξεις και αντιπαραθέσεις, όποια και αν είναι η διάθεση της άλλης πλευράς αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας, τόσο πρακτικά, όσο και συναισθηματικά.

Ταύρος

Επιδιώξτε μια πιο πρακτική αντιμετώπιση των ζητημάτων που υπάρχουν στη ζωή σας. Ξεκαθαρίστε σχέσεις σας που έχουν χαωθεί, παραδεχτείτε τα λάθη σας, δώστε χώρο στο συνομιλητή σας να κάνει το ίδιο και οδηγείστε την εξέλιξη σε θετικό δρόμο.

AtroTip: Εστιάστε σε εποικοδομητικές συζητήσεις, αλλά και σε επαφές με φίλους και την οικογένεια σας. Προσπαθήστε να μην αναλωθείτε σε ψυχοφθόρες καταστάσεις, αλλά να αποστασιοποιηθείτε και να δείτε τα πράγματα σφαιρικά.

Δίδυμοι

Επιδιώξτε την επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, που σας γεμίζουν με θετικά συναισθήματα και σας βοηθούν να ανατροφοδοτηθείτε. Εξετάστε τη δομή μελλοντικών σας στόχων, αλλά μην ολισθήσετε σε υπερβολές και έπαρση.

AtroTip: Προσέξτε ανατροπές αλλά και πιεστικές καταστάσεις διεκπεραιώνοντας τυχόν ανατροπές και αφήνοντας χρόνο, ώστε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και αγαπημένα σας πρόσωπα. Σημαντικές επαφές και λύσεις σε ζητήματα που σας είχαν πιέσει, θα σας δώσουν χαρά αλλά και χαλαρότητα. Αποφύγετε όμως υπερβολές και κακή οργάνωση.

Καρκίνος

Ελάτε κοντά σε κοντινά σας πρόσωπα, συγγενικά κυρίως, και δώστε και πάρτε αγάπη. Η εβδομάδα για εσάς δείχνει να περιέχει πολλές συζητήσεις που μπορεί να περιέχουν διαστρεβλωμένα δεδομένα, τόσο σε επαγγελματικά όσο και οικονομικά θέματα. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην περάσετε σε εντάσεις, όποια και αν είναι η διάθεση του συνομιλητή σας.

AtroTip: Το κλειδί, ώστε να αποφύγετε σημαντικές διαρροές ενέργειας, είναι η ψύχραιμη αντιμετώπιση και η αποστασιοποίηση από ακρότητες.

Λέων

Η περίοδος σας ζητά να ξεκαθαρίσετε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Δώστε όλη την εβδομάδα προτεραιότητα σε οικονομικά κι επαγγελματικά θέματα, που η διευθέτησή τους θα σας αποφορτίσει, χωρίς όμως υπερβολές και υπερενθουσιασμούς.

AtroTip: Συζητήσεις με κοντινά σας πρόσωπα σας αλλάζουν τη διάθεση και σας δημιουργούν αίσθηση ασφάλειας. Κάντε αυτά τα βήματα, που θα σας βοηθήσουν να νοιώσετε ότι εκπληρώνουν τις ανάγκες κι τις επιθυμίες σας.

Παρθένος

Σημαντικές κινήσεις που αφορούν πρακτικά ζητήματα θα έχουν θετική εξέλιξη αν αποφύγετε αναβολές και αποφασίσετε να πάρετε δυναμικά την κατάσταση στα χέρια σας. Το περιβάλλον σας είναι απόλυτα θετικό στο να σας στηρίξει, αλλά καλείστε να ανοίξετε το δρόμο εσείς.

AtroTip: Στο συναισθηματικό τομέα σημαντικές διευθετήσεις με το σύντροφό σας βοηθούν για μια καλύτερη πορεία στη σχέση σας, ενώ συζητήσεις και επαφές σας κινητοποιούν.

Ζυγός

Ασχοληθείτε έντονα και προσπαθήστε να δώσετε λύσεις σε θέματα που τις ζητούν και απαιτούν σκέψη από μέρους σας αναφορικά στην καριέρα και τα οικονομικά σας. Πάρτε απόσταση από συζητήσεις που περιέχουν παρασκήνιο και σκοτεινά σενάρια, μυστικά αλλά και στρεβλώσεις, που μπορεί να σας αποσυντονίσουν. Το ίδιο ισχύει και στον ερωτικό τομέα.

AtroTip: Η προσοχή σας καλό είναι να είναι στραμμένη σε ανεδαφικές ευκαιρίες αλλά και υπερβολές και καταχρήσεις, που θα κλονίσουν την ασφάλεια σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε υπερβολές και ας είστε έτοιμοι για έντονες αποκαλυπτικές συζητήσεις σε κάθε τομέα. Αποφύγετε κρυμμένες παγίδες, υπονομεύσεις και αντιφατικές συμπεριφορές και χειριστείτε με αποστασιοποίηση τα όσα προκύπτουν. Μπερδέματα με πρόσωπα της οικογένειάς σας χρειάζεται να εξομαλυνθούν, ελευθερώνοντας σας από το συναισθηματικό τους βάρος.

AtroTip: Αξιοποιήστε την περίοδο, ώστε να θέσετε ξεκάθαρα και ρεαλιστικά τις επιθυμίες σας.

Τοξότης

Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο τα βήματά σας να οδηγούν τις εξελίξεις προς την επίλυσή τους και να μην ανακυκλωθούν κύκλοι που δεν οδηγούν πουθενά. Η ψυχραιμία και η λογική θα σας φανούν πολύτιμοι σύμμαχοι. Μια νέα τάξη πραγμάτων αναδύεται μέσα από διεργασίες ξεκαθαρισμάτων και ποικίλες, σημαντικές εξελίξεις σε κάθε τομέα.

AtroTip: Μην αφήσετε ανυποστήρικτο τον εαυτό σας τόσο απέναντι στα εξωτερικά γεγονότα, όσο και στους προβληματισμούς σας.

Αιγόκερως

Σημαντικές υποθέσεις φέρνει στο προσκήνιο αυτή η εβδομάδα, ώστε να επιτευχθούν με επιτυχία στόχοι σας. Συζητήσεις, με άτομα που κατέχουν σημαντικές θέσεις αλλά και ειδικεύονται σε όσα σας απασχολούν, μπορούν να σας προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις αλλά και τους σωστούς τρόπους, για να φτάσετε σε αυτές.

AtroTip: Σημαντικές ισορροπίες θα χρειαστεί να κρατηθούν αυτή την περίοδο σε θέματα που περιέχουν αντιπαραθέσεις, παρασκήνια και χάωση, ξεπερνώντας παγίδες με λογική και ψυχραιμία.

Υδροχόος

Αυτή η περίοδος ευνοεί τις μετρημένες κινήσεις και σας στρέφει σε βαθιές συνειδητοποιήσεις, ή σας βοηθά να πάρετε ουσιαστικές απαντήσεις σε καίρια ερωτήματά σας. Αποφύγετε τις υπερβολές τόσο στον προσωπικό, όσο και στον τομέα της επικοινωνίας, ενώ παράλληλα φωτίστε και αποκαταστήστε μπερδεμένες καταστάσεις του άμεσου παρελθόντος σας.

AtroTip: Κινηθείτε με ρεαλισμό και διαύγεια, βλέποντας τα πράγματα όπως πραγματικά είναι.

Ιχθύες

Κρατήστε περισσότερο λογική στάση σε προκλήσεις του επαγγελματικού αλλά και προσωπικού σας περιβάλλοντος. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σας οδηγήσει σε ηττοπαθείς συμπεριφορές και υποχωρητικότητα εκεί που δεν χρειάζεται. Διεκδικήστε όσα σας αναλογούν, αλλά μην χάσετε ενέργεια σε άσκοπες εντάσεις.

AtroTip: Χειριστείτε με προσοχή σημαντικά θέματα και ξεκαθαρίστε χαώσεις και μπερδεμένες καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να δράσετε.

Πως διαβάζουμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις
Στο «Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο» γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων ανά εβδομάδα. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός, για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10), ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού μου ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες, εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του έχει επικρατήσει η άποψη ότι είναι και το ζώδιό μας. Στην πραγματικότητα μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση: «το ζώδιό μου λέει..» με τη φράση: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει…»

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος οφείλει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι βασικός πλανήτης έκφρασης, χρωματίζει πιο έντονα από άλλα ουράνια σώματα την συμπεριφορά μας, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παρακάτω εβδομαδιαία πρόβλεψη και ανάλυση έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε εβδομάδας