Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Πρόλογος

20 – 26 Οκτωβρίου 2021

 

Ένα πράγμα θα πω ξεκινώντας την εβδομάδα: Πανσέληνος στον Κριό! Όπως λένε και στα δελτία ειδήσεων «καζάνι που βράζει» η περίοδος. Αν οι εντάσεις της περιόδου σας θυμίζουν κάτι από το καλοκαίρι ή ξύπνησαν θέματα που ανοίχτηκαν το καλοκαίρι, δεν είστε σε παράλληλο σύμπαν. Η Πανσέληνος ξυπνά θέματα των Εκλείψεων της προηγούμενης περιόδου, αλλά και θέματα που θα ανοίξουν με τις Εκλείψεις που ξεκινούν τον επόμενο μήνα. Βλέπετε πόση φροντίδα υπάρχει; Δεν είναι μια κι έξω. Έχει ξανά και ξανά και ξανά. Μέχρι να πετύχει.

Κριός

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας χειριστείτε με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης τα όσα προκύπτουν στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, κατανοώντας που έχετε κάνει λάθος επιλογές και αλλάζοντας τις υπέρ σας. Να θυμάστε πως η προσωπική σας διαδρομή αφορά αποκλειστικά εσάς. Οι όποιες καταστάσεις γύρω σας είναι επίσης δικές σας επιλογές, από τις οποίες μπορείτε να διαφοροποιηθείτε, αν το επιθυμείτε.

AstroTip: Μην στρέφετε εναντίον σας το θυμό και την οργή που σας προκαλούν οικογενειακά και προσωπικά σας ζητήματα.

Ταύρος

Η Πανσέληνος σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε πιο καθαρά και ενδεχομένως να δυσφορήσετε με καταστάσεις που σας κάνουν να διαρρέετε οικονομικά και συναισθηματικά, βοηθώντας σας να εστιάσετε σε ουσιαστικούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων σας.

AstroTip: Αποφύγετε να αφεθείτε σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις, που δεν στηρίζονται στην πραγματικότητα και να παλινδρομήσετε σε σχέσεις και συμπεριφορές που σας αποδυναμώνουν και έπειτα σας ακινητοποιούν σε κάθε τομέα.

Δίδυμοι

Σημαντικές συνειδητοποιήσεις που περιέχουν αρκετά επίπεδα κατανοήσεων καλείστε να αντιληφθείτε και να βιώσετε αυτή την περίοδο. Εξελίξτε τα πλάνα σας στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα με υπευθυνότητα και ωριμότητα. Ξεκαθαρίσματα σε συναισθηματικές σας σχέσεις αλλάζουν καταλυτικά την ροή αυτών των σχέσεων.

AstroTip: Αποφάσεις που καλείστε να πάρετε αυτήν την περίοδο χρειάζεται να είναι απόλυτα κατασταλαγμένες, ελέγχοντας κάθε πιθανή παράμετρο παρεξηγήσεων και ασάφειας.

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο στον Κριό θέματα σχέσεων και συνεργασιών που έχουν βγει στο προσκήνιο, καλό είναι να ξεκαθαριστούν, όπως και επαγγελματικά ζητήματα και προσωπικοί στόχοι. Αποφύγετε εντάσεις και παλινδρομήσεις σε θυμούς και λανθασμένες πεποιθήσεις, και εστιάστε στην επίλυση εκκρεμοτήτων και τη διαφοροποίηση από ό,τι σας κρατά πίσω, απομυζώντας σας ενέργεια.

AstroTip: Μην ξεχνάτε πως δεν μπορείτε να αλλάξετε κανέναν άλλο, πέρα από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Λέων

Στρέψτε την προσοχή σας στο μέτρο σε κάθε τομέα και αξιολογήστε νηφάλια πληροφορίες από συνεργάτες, πριν πάρετε αποφάσεις. Αν κοντινά σας πρόσωπα χρειαστούν στήριξη, που ίσως ξεπερνά τις δυνατότητές σας, καλό είναι να μην πιεστείτε ή να απομακρυνθείτε από αυτά αν δεν μπορείτε να την παρέχετε.

AstroTip: Εξηγήστε την θέση σας, αποφύγετε να παρασυρθείτε σε μπερδεμένες και αδιέξοδες καταστάσεις, που στο παρελθόν έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν τίποτα καλό να σας δώσουν.

Παρθένος

Η εβδομάδα σας καλεί να αναλάβετε με ωριμότητα τις ευθύνες σας απέναντι σε άτομα της οικογένειας σας και του επαγγελματικού σας χώρου, με τα οποία διατηρείτε σχέσεις εξάρτησης. Αυτές τις ημέρες χρειάζεστε διαύγεια, ψυχραιμία καθώς και να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε επιπόλαια ή με μονομέρεια σχέσεις και συνεργασίες.

AstroTip: Αντικαταστήστε πεποιθήσεις που συντηρείτε και επιφέρουν αποδυνάμωση, με νέες επιλογές που σας ενδυναμώνουν.

Ζυγός

Η Πανσέληνος απέναντι σας ενεργοποιεί προσωπικά, οικογενειακά κι επαγγελματικά ζητήματα και παγιωμένες πεποιθήσεις που απορροφούν την ενέργειά σας χωρίς να δηλώνουν τις προθέσεις τους. Ξεχωρίστε σχέσεις που έκλεισαν τον κύκλο τους και αντιμετωπίστε σχέσεις που αξίζει να μείνουν στην ζωή σας, αναλαμβάνοντας με ωριμότητα και ευθύνη να τις εξυγιάνετε.

AstroTip: Τα όσα αλλάζουν μέσα σας χρειάζεται να γίνουν με ψυχραιμία και χωρίς άσκοπες εξωτερικές εντάσεις ή υπερβολές.

Σκορπιός

Με την Πανσέληνο αυτή την εβδομάδα αυτό που σας γίνεται κατανοητό είναι το πόσο έχετε στρεσαριστεί ψυχολογικά και πρακτικά το τελευταίο διάστημα. Σημαντικές καταστάσεις στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα αιτούνται αποκατάσταση της αλήθειας, αλλαγή πλεύσης και «γενναίες» αποφάσεις. Κινηθείτε λαμβάνοντας υπόψη σας ότι χρειάζεστε στήριξη.

AstroTip: Μείνετε μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις και υπερβολές, και κάντε χώρο από περιττά πράγματα, ώστε καινούργιες καταστάσεις να έρθουν στην ζωή σας.

Τοξότης

Ισχυρές ασάφειες, μπερδεμένες καταστάσεις, αλλά και ζητήματα που αφορούν στην ψυχική και σωματική σας ισορροπία θα είναι η αιχμή του δόρατος για εσάς. Αλήθειες που βγαίνουν στο φως αυτή την περίοδο, μπορούν να σας ανταμείψουν με ισορροπία και αρμονία, αν βρείτε το σθένος να τις υποστηρίξετε έμπρακτα.

AstroTip: Οργανώστε προσεκτικά πρακτικά ζητήματα και μετακινήσεις και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Κριό στρέφει την προσοχή σας σε εντάσεις με συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα, τα οποία απειλούνται από τις διαφοροποιήσεις που σκέφτεστε να κάνετε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις κινήσεις πανικού και τις υπέρμετρες αντιπαραθέσεις. Επιλέξτε να παραμείνετε σταθεροί στις επιλογές σας, αποδυναμώνοντας έτσι τις στρατηγικές τους.

AstroTip: Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα χρειάζονται προσεκτική διαχείριση, ενώ ευκαιρίες που παρουσιάζονται, θέτουν νέα δεδομένα και ανατρέπουν ό,τι δεν έχει στερεή και ρεαλιστική υποδομή.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί ανατροπές και αναθεωρήσεις σημαντικών παραμέτρων σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Την ίδια στιγμή σας στρέφει έντονα στην επίγνωση πως αν δεν υλοποιηθούν κάποιες αναγκαίες, ριζικές αλλαγές από την μεριά σας, οι πιέσεις και τα δύσκολα εξωτερικά γεγονότα θα αυξηθούν.

AstroTip: Η πραγματικότητα σας ζητά να δώσετε λύσεις με έναν εντελώς νέο τρόπο προσέγγισης, ώστε να μπορέσουν να υπάρξουν καλύτερες προοπτικές.

Ιχθύες

Έχει ξεκινήσει για εσάς μια περίοδος όπου θα χρειαστεί μια πλήρης αναθεώρηση οικογενειακών καταστάσεων, προσωπικών σχέσεων, συνεργασιών αλλά και σημαντικών ζητημάτων κυρίως στον οικονομικό και οικογενειακό τομέα. Αποφύγετε υπερβολές και ανώριμες εκτιμήσεις σε σοβαρά θέματα και κλείστε οριστικά εκκρεμότητες που σας εξασθενούν.

AstroTip: Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε σε συγκρούσεις και μετατρέψτε την εσωτερική σας ένταση και την περίσσεια ενεργητικότητά σας σε δημιουργικότητα.

Πως διαβάζουμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις
Στο «Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο» γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων ανά εβδομάδα. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός, για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10), ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού μου ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες, εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του έχει επικρατήσει η άποψη ότι είναι και το ζώδιό μας. Στην πραγματικότητα μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση: «το ζώδιό μου λέει..» με τη φράση: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει…»

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος οφείλει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι βασικός πλανήτης έκφρασης, χρωματίζει πιο έντονα από άλλα ουράνια σώματα την συμπεριφορά μας, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παρακάτω εβδομαδιαία πρόβλεψη και ανάλυση έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε εβδομάδας