Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

24 – 30 Μαΐου 2023

Η πρόκληση της περιόδου που διανύουμε, τον Άρη και τον Δία να ενεργοποιούν τις Εκλείψεις, είναι να αφήσουμε πίσω μας πεποιθήσεις χωριστότητας και να ανοιχτούμε σε τρόπους που προάγουν την ένωση και την συνεργασία σε κάθε τομέα. Καλό θα είναι αυτή την εβδομάδα να είμαστε μετρημένοι και να μην καταφύγουμε σε υπερβολές και φαντασίες, οργανώνοντας προσεκτικά την ανατροφοδοσία μας, αλλά και την ψυχική μας ισορροπία.

Κριός

Αυτές οι ημέρες χρειάζονται δυναμικές κινήσεις που θα περιέχουν τον εαυτό σας ολόκληρο. Δοκιμάστε να επιλύσετε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και θέματα που σας πιέζουν χωρίς να στραφείτε σε υπερβολές. Επαφές με κοντινά σας πρόσωπα κινούνται με διάθεση θετικών ξεκαθαρισμάτων, για τα οποία όμως θα χρειαστεί να αποφύγετε παλιά μοτίβα, αν θέλετε να διαφοροποιηθούν.

AstroTip: Χειριστείτε αποτελεσματικά εκκρεμότητες και θέστε με προσοχή «ευαίσθητα» θέματα που αφορούν στην σχέση με τον σύντροφο ή πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος

Δοκιμάστε να αποφύγετε τις υπερβολές και να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με ακρίβεια και χωρίς διαρροές, προάγοντας έτσι ένα κλίμα ασφάλειας και σταθερότητας, αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα γίνονται σημαντικά ξεκαθαρίσματα που, έστω και αν προσωρινά δημιουργούν ένταση, μπορούν να φέρουν τελικά το ποθητό για σας αποτέλεσμα.

AstroTip: Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και μην καταναλωθείτε σε συζητήσεις που δεν είστε ούτε εσείς, ούτε ο συνομιλητής σας έτοιμοι να κάνετε.

Δίδυμοι

Αυτές οι ημέρες φέρνουν στο προσκήνιο θέματα σχέσεων που ή εξελίσσονται ή, έστω και αν έχει περάσει καιρός, ακόμα σας απασχολούν. Στραφείτε μέσα σας και ξαναμετρήστε, κυρίως όσα χρειάζονται ταξινόμηση και διευθέτηση. Αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις και πάρτε απόσταση από υπερσυναισθηματισμούς, που μόνο θα σας περιπλέξουν.

AstroTip: Προσπαθήστε να συγκεκριμενοποιήσετε τους στόχους σας σε κάθε τομέα και να τους εκφράσετε με σαφήνεια στους γύρω σας.

Καρκίνος

Αποφύγετε αυτές τις ημέρες υπερβολές και υπερενθουσιασμούς αλλά και ρίσκα. Κάθε κίνηση που δεν έχει μετρηθεί σωστά στο τώρα, θα σας πιέσει πολύ στο μέλλον. Στον συναισθηματικό τομέα, αποφύγετε εντάσεις και συμπεριφορές που σας υποτιμούν. Επαναξιολογήσεις καταστάσεων και γεγονότων του παρελθόντος σας απασχολούν.

AstroTip: Επιδιώξτε να ειπωθούν σημαντικές αλήθειες, ώστε οι στόχοι σας να μπουν σε μια πιο ρεαλιστική βάση, που θα σας βοηθήσει να διαφοροποιηθείτε και να αντιμετωπίσετε ξεκάθαρα πρακτικά ζητήματα.

Λέων

Σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικά, οικονομικά, συναισθηματικά και θέματα που αφορούν σε νομικές διαδικασίες, το εξωτερικό αλλά και ζητήματα υγείας θα έχει για εσάς αυτή η εβδομάδα. Το κλειδί είναι η ρεαλιστική προσέγγιση των όποιων θεμάτων και η σωστή οργάνωσή τους στον σωστό χρόνο. Επανα-διαπραγματευτείτε και αξιολογήστε εκ νέου καταστάσεις που είχαν μπλοκάρει στο παρελθόν.

AstroTip: Χαράξτε την στρατηγική σας με ειλικρίνεια και δυναμισμό, και μείνετε μακριά από νεφελώδη σενάρια γοητείας, που μοιραία καταλήγουν στην απογοήτευση.

Παρθένος

Έντονη δραστηριότητα στον επαγγελματικό τομέα έχει για εσάς αυτή η εβδομάδα, αλλά και διαμάχες σας στρέφουν όλο και περισσότερο στο να σκεφτείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα συνεργασιών και προσωπικά. Κάντε το με ηρεμία και την βεβαιότητα ότι η πρόθεση όλων είναι να βρεθεί λύση και όχι να καταναλωθείτε σε άσκοπους καυγάδες και κριτική.

AstroTip: Αποφύγετε τους σχολιασμούς, τις επιφανειακές αξιολογήσεις και την υπέρμετρη ενασχόληση με την δράση των άλλων, γιατί αποδυναμώνεστε.

Ζυγός

Οικογενειακές και συναισθηματικές επαφές μπορούν να σας δώσουν την πληρότητα και την ασφάλεια που έχετε ανάγκη, αρκεί να αποφύγετε τις επώδυνες συζητήσεις και τις εντάσεις που καραδοκούν. Μην προχωρήσετε σε παρορμητικές κινήσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα, ενώ πράγματα για τα οποία είχατε δουλέψει κατά το παρελθόν, μπορούν με την κατάλληλη διαχείριση να αποδώσουν.

AstroTip: Προσπαθήστε να ξεπεράσετε το φορτισμένο κλίμα και τις δυσλειτουργίες της περιόδου επανεξετάζοντας την πορεία σας και την αποτελεσματικότητα των επιλογών σας.

Σκορπιός

Οικονομικά και προσωπικά θέματα που χρειάζονται δραστικές και μελετημένες λύσεις έρχονται αυτή την εβδομάδα στο προσκήνιο, επισημαίνοντας σας πως οι νέες προσπάθειες χρειάζονται και καινούργιους τρόπους, καθώς και το να στηριχτούν σε ρεαλιστικά πλάνα, ώστε να αποδώσουν αυτό που επιθυμείτε. Με τον Ουρανό, τον Ερμή και τον Δία απέναντι σας, αποκαλύψεις και ανατροπές που προκύπτουν από συζητήσεις, θα σας απορροφήσουν χρόνο και ενέργεια.

AstroTip: Εστιάστε στις συναισθηματικές σας ευθύνες και τακτοποιήστε έγκαιρα οικονομικές διαφορές, ώστε να μην στέκονται εμπόδιο στις σχέσεις σας.

Τοξότης

Αυτή η περίοδος σας καλεί να στραφείτε σε πρόσωπα που σας γνωρίζουν, δίνοντας σας τη δυνατότητα να κατανοήσετε τις καταστάσεις που σας προβληματίζουν, και να βρείτε τρόπους να τις διαχειριστείτε. Θέματα σχέσεων που σας απασχολούν εδώ και καιρό, χρειάζονται απόσταση από κριτική, αν θέλετε να αποδώσουν θετικά. Αφιερώστε χρόνο στο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας θολές καταστάσεις που σας μπερδεύουν διαρκώς.

AstroTip: Αποφύγετε να δράσετε με πρόθεση την αντιδικία και την επίκριση.

Αιγόκερως

Ξεκαθαρίσματα επαναπροσδιορίζουν με ένταση την πορεία των σχέσεών σας, ζητώντας σας να προχωρήσετε σε απόλυτα μετρημένα βήματα, εξετάζοντας προσεκτικά κάθε παράμετρο. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας προς όφελός σας και όχι εναντίον σας. Στον συναισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, ανακατατάξεις και αλλαγές έρχονται να σας δείξουν τι είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη.

AstroTip: Ελαφρώστε τον εαυτό σας από αρνητικές πεποιθήσεις, ένταση και φόβους που δέχεστε, ώστε να παραμείνετε ανοικτοί στις ευκαιρίες.

Υδροχόος

Ξεκαθαρίσματα επαναπροσδιορίζουν με ένταση την πορεία των σχέσεών σας, ζητώντας σας να προχωρήσετε σε απόλυτα μετρημένα βήματα, εξετάζοντας προσεκτικά κάθε παράμετρο. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας προς όφελός σας και όχι εναντίον σας. Στον συναισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, ανακατατάξεις και αλλαγές έρχονται να σας δείξουν τι είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη.

AstroTip: Ελαφρώστε τον εαυτό σας από αρνητικές πεποιθήσεις, ένταση και φόβους που δέχεστε, ώστε να παραμείνετε ανοικτοί στις ευκαιρίες.

Ιχθύες

Επιλέξτε να αρχίσετε να δομείτε πρακτικές αλλαγές. Αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες, τον σύντροφό αλλά και πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Κινηθείτε δυναμικά και αυτόβουλα σε κάθε τομέα, εξομαλύνοντας εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Χειριστείτε προσεκτικά επαγγελματικές συζητήσεις που εμπλέκονται με οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα, και κρατήστε ισορροπίες σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

AstroTip: Προσέξτε συζητήσεις για δάνεια, θέματα υγείας, συμβόλαια αλλά και θέματα σπουδών, που καθυστερούν και δεν έχουν ακόμα την καθαρότητα που εσείς χρειάζεστε.

Πως διαβάζουμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις
Στο «Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο» γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων ανά εβδομάδα. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός, για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10), ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού μου ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες, εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του έχει επικρατήσει η άποψη ότι είναι και το ζώδιό μας. Στην πραγματικότητα μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση: «το ζώδιό μου λέει..» με τη φράση: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει…»

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος οφείλει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι βασικός πλανήτης έκφρασης, χρωματίζει πιο έντονα από άλλα ουράνια σώματα την συμπεριφορά μας, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παρακάτω εβδομαδιαία πρόβλεψη και ανάλυση έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε εβδομάδας