Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

1 – 7 Φεβρουαρίου 2023

Με την Πανσέληνο αυτή την εβδομάδα στον Λέοντα καλό θα είναι να κατανοήσουμε όλοι πως δε μπορούμε πια να αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Αν θέλετε εξελίξεις σε θέματα που είχαν τελματώσει το τελευταίο διάστημα, χρειάζεται να χειριστείτε με ευφυΐα, μέτρο και διορατικότητα τα όσα προκύπτουν. Ας αναλάβουμε τις σωστές ευθύνες και μην αρκούμαστε σε συναισθηματικά επιχειρήματα, που δεν έχουν ρεαλιστική υπόσταση. Επειδή με αυτή την Πανσέληνο θα πυροδοτηθούν θέματα ασφάλειας στον οικονομικό τομέα, καλό θα είναι να διαλευκάνουμε καταστάσεις που φαίνεται ότι δεν έχουν τη δυναμική να εξελιχθούν και μόνο μας αγχώνουν.

Κριός

Οι επόμενες ημέρες έχουν για εσάς σημαντικές συναντήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα, με πρόσωπα που κατέχουν μεν σημαντική θέση και μπορούν να προωθήσουν τους στόχους σας, από την άλλη όμως δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά διακείμενοι να το κάνουν.

AstroTip: Κινηθείτε με σοβαρότητα και δώστε τους την αίσθηση ασφάλειας που χρειάζονται, ενώ θα χρειαστεί να παρακάμψετε εγωισμούς και αλαζονικές διαθέσεις, τόσο δικές σας όσο των γύρω σας, αν θέλετε να πετύχετε το σκοπό σας.

Ταύρος

Χειριστείτε με ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις ημέρες, μιας και καραδοκούν ανατροπές. Δείξτε προσοχή σε μπερδέματα, πλάνες και χαώσεις σε κάθε τομέα, αποφεύγοντας ρίσκα και συγκρούσεις, ή οτιδήποτε καταλαβαίνετε ότι στερείται ρεαλιστικής βάσης. Αν υπάρξουν εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα, εσείς μείνετε εστιασμένοι στο δικό σας μερίδιο ευθύνης και ψάξτε να βρείτε τρόπους να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας.

AstroTip: Πάρτε αποστάσεις από μπερδεμένες καταστάσεις και διεκπεραιώστε τις αναγκαίες εκκρεμότητες, τις οποίες έχετε αναλάβει και όχι κάποιου άλλου.

Δίδυμοι

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συναισθηματικές ατασθαλίες και θέματα υγείας, και αποφύγετε να χειριστείτε με προχειρότητα συμβόλαια και σημαντικά θέματα. Επιλέξτε πολύ προσεκτικά τις όποιες κινήσεις επιδιώκετε να κάνετε, μιας και ζητούμενο είναι να βρείτε νέους δρόμους και νέες ευκαιρίες. Αντιμετωπίστε οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό.

AstroTip: Στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αλλαγές αλλά και έντονες συζητήσεις, με απώτερο σκοπό να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα έντονη για εσάς, με την Πανσέληνο στο γειτονικό σας Λέοντα. Ξεκαθαρίσματα στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα αλλά και σε ζητήματα σχέσεων μπορούν να φωτίσουν ομιχλώδεις καταστάσεις και να αποκαταστήσουν την αλήθεια, χωρίς όμως να σας εγγυώνται ότι θα είναι πάντα εύκολο να δείτε καθαρά το τι χρειάζεται να κάνετε ή να πείτε.

AstroTip: Ξαφνικές γνωριμίες στον ερωτικό τομέα για τους αδέσμευτους φίλους του ζωδίου, αλλά και η αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν σε σημαντικές συναισθηματικές σχέσεις ή συνεργασίες, έρχονται στο προσκήνιο, ώστε να επαναξιολογηθούν.

Λέων

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας σάς εφιστά την προσοχή σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις που έρχονται τόσο στον τομέα των σχέσεων όσο και στον επαγγελματικό και οικονομικό. Η περίοδος αυτή μπορεί να μην είναι τόσο έντονη σε γεγονότα, αλλά είναι ιδιαίτερα έντονη συναισθηματικά, με εσάς να έρχεστε μέρα με την ημέρα αντιμέτωποι με δικές σας καθηλώσεις και μπλοκαρίσματα, που σας στερούν πολύ απλά τη χαρά στην καθημερινότητα σας.

AstroTip: Δράστε αποτελεσματικά σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και χρειάζονται έξυπνες λύσεις, ενώ καλό θα είναι να επιλέξετε να έλθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να σας βοηθήσουν να διευθετήσετε εκκρεμότητες, που σας είχαν αγχώσει το τελευταίο διάστημα.

Παρθένος

Προσέξτε ξεκαθαρίσματα που ενδέχεται να κάνετε και σας ζητούν να σταθείτε απέναντι στην πραγματικότητα, παραδεχόμενοι σημαντικές αλήθειες. Δώστε έμφαση στις λύσεις που πρέπει να εφαρμοστούν, κυρίως στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, αλλά και σε οικονομικές και συναισθηματικές διευθετήσεις, που θα σας ανοίξουν το δρόμο. Μην ξεχνάτε ότι θα σας είναι δύσκολο να μείνετε στην πραγματικότητα, χωρίς να παλινδρομείτε σε φαντασίες, φοβίες, διλήμματα και σενάρια.

AstroTip: Το κλειδί της επιτυχίας για αυτή την εβδομάδα, με την Πανσέληνο στο γειτονικό σας Λέοντα, είναι να αντιμετωπίσετε αναστολές και μια τάση καθήλωσης, που θα σας βοηθήσει να χαράξετε μια νέα πορεία σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Ζυγός

Οι επόμενες ημέρες κινούνται έντονα για εσάς, φέρνοντας σας αντιμέτωπους με συνειδητοποιήσεις τόσο εσωτερικά, όσο και με γεγονότα από το εξωτερικό σας περιβάλλον, στον επαγγελματικό, προσωπικό, συναισθηματικό και οικονομικό τομέα. Αποκαλύψεις φέρνουν στο φως την αλήθεια ως έχει και συμβάλουν σε θετικά ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας με στόχο μια πιο ειλικρινή, ολοκληρωμένη και ισορροπημένη πορεία.

AstroTip: Επαγγελματικά ζητήματα αλλά και υποχρεώσεις που αφορούν εκκρεμότητες που χρειάζονται διευθέτηση εδώ και καιρό, σας φέρνουν σε συνεχείς αναμετρήσεις με δικά σας μπλοκαρίσματα και καθηλώσεις, αλλά και την αντίσταση του περιβάλλοντος σας.

Σκορπιός

Έντονη πίεση στον τομέα των προσωπικών σχέσεων αλλά και στις σχέσεις με ανώτερους και πρόσωπα εξουσίας, ξεκινούν από σήμερα και για όλη την επόμενη εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον Λέοντα. Αποφύγετε να περάσετε σε άσκοπες αντιπαραθέσεις και δώστε ουσιαστικές λύσεις, ώστε να μπορέσετε να αποκαταστήσετε ανατροπές και εντάσεις, φωτίζοντας την αλήθεια και ξεκαθαρίζοντας σκοτεινά σημεία.

AstroTip: Ξαφνικές γνωριμίες στον συναισθηματικό τομέα, ενδέχεται να περιέχουν μπερδέματα και πλάνες, αλλά και να σας στερήσουν εύστοχες λύσεις σε σημαντικά ζητήματα στον επαγγελματικό σας τομέα.

Τοξότης

Σχέσεις, συνεργασίες και επαγγελματικοί και οικονομικοί σας στόχοι χρειάζονται τη βοήθεια προσώπων που κατέχουν θέσεις κλειδιά, αλλά και εσάς να είστε έτοιμοι να χειριστείτε με προσοχή ανατροπές, κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας, δίνοντας έμφαση στην αποκατάσταση της αλήθειας και μην επιτρέποντας σε μπερδεμένες καταστάσεις και πρόσωπα να σας αποσυντονίσουν. Σημαντικές συζητήσεις περιέχουν ισχυρές αποκαλύψεις που σας διαφωτίζουν στο πώς να αντιμετωπίσετε θέματα που η λύση τους φαινόταν πολύπλοκη.

AstroTip: Είναι αναγκαίο να μετρήσετε κάθε παράμετρο, πριν προβείτε σε άμεσες κινήσεις και δράσεις κάτω από το κράτος έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

Αιγόκερως

Επαγγελματικά ζητήματα αλλά και θέματα που αφορούν την προβολή σας στον κοινωνικό τομέα με τη βοήθεια και την υποστήριξη σημαντικών προσώπων του περιβάλλοντός σας πραγματεύεται αυτή η εβδομάδα, καθώς και ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, τα οποία σας ταλαιπωρούν καιρό. Είναι σημαντικό να κρατήσετε ισορροπίες, ώστε να οδηγηθείτε με ασφάλεια στην επιτυχία των στόχων σας.

AstroTip: Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, φίλοι και συνεργάτες θα μπορούσαν να είναι διατεθειμένοι να σας διαφωτίσουν προς αυτή την κατεύθυνση, αν εσείς αποφασίσετε να τους διευκολύνετε παίρνοντας από την μέση το πείσμα και την επιμονή σας.

Υδροχόος

Με την Πανσέληνο απέναντί σας, η εβδομάδα κινείται δίνοντας σας τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε σχέσεις και συνεργασίες. Χειριστείτε με μέτρο και χωρίς υπερβολές επαφές με ανωτέρους στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην επικοινωνία με το σύντροφο σας. Δείξτε προσοχή σε ανατροπές και αποκαλύψεις, αλλά και σε ένα κλίμα έντονης χάωσης.

AstroTip: Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις που προωθούν το συμφέρον σας, βάζοντας στην άκρη πολώσεις και ανταγωνισμούς. Στο συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα, ευθύνες και υποχρεώσεις μπορούν να οδηγήσουν σε εντάσεις.

Ιχθύες

Επιστρατεύστε όλη τη διορατικότητα και το ρεαλισμό σας, ώστε να αποκαλύψετε παγίδες και μπερδεμένες καταστάσεις, και αποφύγετε να αφήσετε οτιδήποτε στην τύχη, αξιοποιώντας διαίσθησή σας. Αντιμετωπίστε με τη σοβαρότητα που αρμόζει σημαντικές σας σχέσεις που περιέχουν εκκρεμότητες και στρεβλώσεις, δίνοντας λύσεις και στρέφοντας την προσοχή σας σε τρόπους που θα τις εξυγιάνουν.

AstroTip: Συζητήσεις με φιλικά σας πρόσωπα, σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις, που σας καθηλώνουν εδώ και καιρό, αρκεί να είστε έτοιμοι να δεχτείτε την πραγματικότητα ως έχει. Αφήστε πίσω κακώς κείμενα του παρελθόντος και δομήστε καταστάσεις πιο φιλικές προς τον εαυτό σας με σεβασμό στα όρια και τις αντοχές σας.

Πως διαβάζουμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις
Στο «Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο» γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων ανά εβδομάδα. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός, για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10), ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού μου ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες, εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του έχει επικρατήσει η άποψη ότι είναι και το ζώδιό μας. Στην πραγματικότητα μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση: «το ζώδιό μου λέει..» με τη φράση: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει…»

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος οφείλει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι βασικός πλανήτης έκφρασης, χρωματίζει πιο έντονα από άλλα ουράνια σώματα την συμπεριφορά μας, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παρακάτω εβδομαδιαία πρόβλεψη και ανάλυση έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε εβδομάδας