Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Πρόλογος

5 – 11 Μαΐου 2021

Ο Μάιος μας καλωσορίζει με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο που μας προτρέπει να συνεχίζουμε τα όσα αιτήθηκε ο Απρίλιος σε σχέση με τις αλλαγές, τα κλεισίματα και τον καινούριο τρόπο ζωής πιο κοντά στις πραγματικές μας ανάγκες. Αυτή την φορά όμως όλα ξεκινούν από το σημείο που εγώ αισθάνομαι ασφαλής και με αυτό σαν κίνητρο ξεκινώ την όποια αλλαγή. Ααααα…και να μην ξεχάσω. Έχουμε και Έκλειψη στις 26 του μήνα.

Κριός

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα προχωρήστε σε νέα, υγιή πλάνα με όπλα το δυναμισμό και τη γνώση από την εμπειρία προηγούμενων λαθών σας. Διαφοροποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που αρνούνται να εξυγιανθούν και λάβετε τα μέτρα σας σε ό,τι σας απορυθμίζει.

AstroTip: Πάψτε να αναπαράγετε παρορμητικά τα ζητήματά σας και εστιάστε στο που εσείς κάνετε λάθος και στερείτε από τον εαυτό σας την ασφάλεια και τη σταθερότητα που έχετε ανάγκη.

Ταύρος

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, η εβδομάδα έρχεται να κινητοποιήσει αδόμητες περιοχές τόσο στον επαγγελματικό και οικονομικό όσο και στον προσωπικό σας τομέα, των οποίων οι ελλείψεις σας δημιουργούν ανασφάλεια. Η ανάγκη σας για μια σταθερή καθημερινότητα, χρειάζεται να αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα.

AstroTip: Κάντε τις κατάλληλες εκκαθαρίσεις και μέσα σας και στο περιβάλλον, και δημιουργήστε χώρο για άνεση και ασφάλεια στην ζωή σας. Καινούρια ξεκινήματα μπορούν να σας βγάλουν από μία περίοδο αδιεξόδων.

Δίδυμοι

Ανατροπές και εντάσεις βγαίνουν στο προσκήνιο αυτή την περίοδο και αφορούν κυρίως θέματα στον οικονομικό, προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, αλλά και εν αναμονή της Έκλειψης στον άξονα σας χειριστείτε με ωριμότητα και ευθύνη θέματα καθημερινότητας και υγείας, και πάρτε αποστάσεις από επώδυνες συζητήσεις που μόνο θα σας ξοδέψουν. Εστιάστε μεθοδικά και ψύχραιμα στον στόχο σας.

AstroTip: Κινηθείτε στο να εμπιστευτείτε και πάλι τον εαυτό και τις επιλογές σας.

Καρκίνος

Όλο και περισσότερο συνειδητοποιείτε πως φοβάστε την ελευθερία σας, με αποτέλεσμα να σαμποτάρετε την αυτονομία σας και να καθηλώνεστε. Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο εσείς οδηγείστε σταδιακά σε διαπιστώσεις που σύντομα θα διαφοροποιήσουν και τον προσωπικό και τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

AstroTip: Αναμετρηθείτε με την τάση σας να δημιουργείτε σχέσεις εξάρτησης, τόσο ως προς το να κρέμεστε εσείς πάνω στις αποφάσεις των άλλων, όσο και να αφήνετε τους άλλους να κρέμονται πάνω σε σας.

Λέων

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, η περίοδος σας κινητοποιεί στον οικονομικό και προσωπικό τομέα. Θέματα που εκκρεμούν αρκετό καιρό χωρίς να βρίσκουν λύσεις χρειάζεται να περάσουν σε φάση επίλυσης. Η περίοδος αυτή ευνοεί την αναζήτηση δύσκολων αλλά ρεαλιστικών λύσεων που θα ενισχύσουν την αυτοδυναμία σας, ώστε να νιώσετε συναισθηματικά και υλικά ασφαλείς.

AstroTip: Συναντηθείτε με πρόσωπα που υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες ανάμεσά σας, και επικοινωνήστε με αυθεντικότητα.

Παρθένος

Έντονα φορτισμένη με ευκαιρίες αλλά και με ζητήματα που πρέπει πλέον να αντιμετωπιστούν κατάματα είναι αυτή για εσάς. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο αυτές οι ημέρες αλλά και εν αναμονή της Έκλειψης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, η περίοδος σας ωθεί μέσα από ισχυρές συνειδητοποιήσεις σε ξεκαθαρίσματα και σε μια πιο αυτόνομη πορεία.

AstroTip: Παρότι η περίοδος αυτή είναι έντονα φορτισμένη, θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα, ώστε να ενισχυθεί η συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια.

Ζυγός

Με δυναμικό τρόπο και έντονη κινητικότητα ξεκινά ο μήνας, δίνοντας σας σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, τα οποία θα χρειαστούν κινήσεις ακρίβειας και καθόλου παρορμητικές αποφάσεις. Δώστε προσοχή σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, και αποφύγετε παγίδες και χαώσεις.

AstroTip: Μείνετε σταθερά τοποθετημένοι στην πραγματικότητα και εμπιστευθείτε το σημαντικό προσόν σας που είναι η χάραξη μιας αδιάβλητης στρατηγικής. Φιλτράρετε τον παρορμητισμό σας και θυμηθείτε πως δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε.

Σκορπιός

Με τη Νέα Σελήνη απέναντι σας η εβδομάδα σας τοποθετεί στο επίκεντρο των εξελίξεων, ζητώντας σας εκκαθαρίσεις σε κάθε τομέα, ώστε να βγείτε από διλήμματα και καθηλώσεις. Κάντε χώρο για το ξεκίνημα μια νέας φάσης ζωής και για ό,τι καλό μπορεί να την ακολουθήσει, που θα προάγει το αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας.

AstroTip: Αποφύγετε να σκορπιστείτε σε παιχνίδια κυριαρχίας, ελέγχου και επιβολής, απελευθερώστε με ανοιχτή καρδιά σχέσεις, πρόσωπα και καταστάσεις που σας πιέζουν και απελευθερωθείτε και εσείς.

Τοξότης

Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο αλλά και εν αναμονή της Έκλειψης στον άξονα σας κινητοποιούνται θέματα των οποίων η ρίζα βρίσκεται βαθιά μέσα σας. Εστιάστε στο πως θα δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον γύρω σας σε κάθε τομέα. Όσο ξοδεύεστε σε δυσλειτουργικές καταστάσεις, τόσο γύρω σας θα υλοποιούνται «τρύπες».

AstroTip: Αφήσετε πίσω ό,τι σας καταναλώνει άσκοπα και στραφείτε σε ενδυναμωτικές λύσεις, που στηρίζονται σε ρεαλιστικές επιλογές και αληθινές αξίες.

Αιγόκερως

Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να ξεπεράσετε εμπόδια και να αξιοποιήσετε ευκαιρίες. Το κλειδί είναι η υπεύθυνη και ώριμη αντιμετώπιση χωρίς εξιδανικεύσεις και εξαρτήσεις από τις επιλογές των άλλων. Λειτουργήστε αυτόφωτα με στόχο την ενδυνάμωση του εαυτού σας, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

AstroTip: Η περίοδος σας δίνει σημαντικές ευκαιρίες, για να προωθήσετε τη συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια. Ανοιχτείτε σε νέες προοπτικές.

Υδροχόος

Περίοδος αντιμετώπισης θεμάτων που εδώ και καιρό εκκρεμούν ή επιλέγονται με λάθος τρόπο από εσάς, στερώντας σας ασφάλειας και δύναμης είναι η συγκεκριμένη. Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο σταματήστε να ζητάτε την ασφάλεια από τους άλλους. Αναλάβετε επί της ουσίας την ευθύνη της ασφάλειας και των αναγκών σας, που με αρκετούς εγκεφαλικούς τρόπους και τεχνάσματα αναβάλλετε.

AstroTip: Τολμήστε εκκαθαρίσεις και δείτε, αν η πηγή που αντλείτε τη δύναμη σας είναι «καθαρή» ή «τοξική» και καταστροφική.

Ιχθύες

Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο αλλά και εν αναμονή της Έκλειψης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, η λύση σε θέματα σχέσεων που σας απασχολούν θα έρθει μέσα από τη συν-λειτουργία δύναμης και αισθήματος, αλλά και επαναπροσδιορισμού των αξιών σας και της αλήθειας σας. Ανα-πλαισιώστε και επαναπροσδιορίστε θέματα που αφορούν την υλική και συναισθηματική σας ασφάλεια, αλλά και τη φροντίδα του σώματός σας.

AstroTip: Βάλτε όρια στο πόσο αντέχετε να πιέζεστε, και αποφύγετε παγίδες, πλάνες και εξαπατήσεις στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα.

Πως διαβάζουμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις
Στο «Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο» γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων ανά εβδομάδα. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός, για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10), ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού μου ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες, εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του έχει επικρατήσει η άποψη ότι είναι και το ζώδιό μας. Στην πραγματικότητα μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση: «το ζώδιό μου λέει..» με τη φράση: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει…»

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος οφείλει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι βασικός πλανήτης έκφρασης, χρωματίζει πιο έντονα από άλλα ουράνια σώματα την συμπεριφορά μας, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παρακάτω εβδομαδιαία πρόβλεψη και ανάλυση έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε εβδομάδας