Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

20 – 26 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτή η εβδομάδα καλωσορίζουμε τον ήλιο στον Ζυγό.  Φίλοι μου Ζυγοί χρόνια σας πολλά. Ο Ήλιος πλέον είναι στο ζώδιο σας. Χαρείτε τον! Για τα υπόλοιπα, δεν λέω μεγάλα λόγια γιατί οι ημέρες που περνάμε είναι δύσκολες. Πολλά πράγματα πηγαίνουν προς την ολοκλήρωση τους και βρισκόμαστε μπροστά στο κύκνειο άσμα τους μέσα σε ένα βαρύ κλίμα.

Κριός

Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να εξετάσετε ζητήματα οργάνωσης και τάξης, αλλά και να καταλάβετε πως η ισορροπία σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα έρθει, αν αποδεχθείτε ποιοι είναι οι γύρω σας, και αν κάνετε τις επιλογές σας με ωριμότητα, αντί να προσπαθείτε να τους αλλάξετε.

AstroTip: Κινηθείτε με πειθαρχία και μέτρο, προλαβαίνοντας γεγονότα, που έχουν αρχίσει να γίνονται πιο έντονα.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα αποφύγετε να καταναλωθείτε σε επικρίσεις και πολώσεις. Στρέψτε την ενέργειά σας σε μια νέα πορεία πραγμάτων, αλλά και σε σημαντικούς στόχους, που επείγει να οργανωθούν και να υλοποιηθούν. Χειριστείτε ξεκάθαρα επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα, και αποφύγετε να γιγαντώσετε φόβους και «σκιές», που σας οδηγούν σε δραματοποιήσεις.

AstroTip: Αυτή η περίοδος σας επιφυλάσσει εξελίξεις σε θέματα σχέσεων, αν εσείς επιλέξετε να βάλετε στην άκρη πλάνες και μπερδεμένες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Μια νέα τάξη πραγμάτων έχει αρχίσει να εγκαθιδρύεται και ζητά από εσάς σημαντικές αποφάσεις αλλά και ουσιαστικές αλλαγές. Ισορροπημένες επιλογές και σημαντικές σχέσεις σας καλούν να αφήσετε πίσω σας ό,τι δυσλειτουργικό και να περάσετε σε ένα νέο κύκλο θετικών επιλογών. Μην αφήνετε διλήμματα, τρόμους και παρεξηγήσεις να καθυστερήσουν αυτή την διαδικασία.

AstroTip: Αφιερώστε χρόνο σε σημαντικές σας σχέσεις, διευθετώντας εκκρεμότητες, κλείνοντας «μαύρες τρύπες» του παρελθόντος κι επιφέροντας ισορροπία.

Καρκίνος

Ημέρες επαφών και συζητήσεων, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα, είναι οι επόμενες, που σαν στόχο έχουν να σας στρέψουν να βρείτε εσείς τις λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Τα γεγονότα σας καλούν να εξετάσετε διεξοδικά ευκαιρίες και παραμέτρους, που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να χαράξετε μια νέα πορεία, μακριά από τα λάθη του παρελθόντος.

AstroTip: Ξεκαθαρίστε δύσκολες σχέσεις και κρατήστε σταθερά την ισορροπία σε θέματα συνεργασιών.

Λέων

Δείξτε προσοχή σε αντιπαραθέσεις αλλά και παρασκηνιακές κινήσεις στον οικονομικό και ερωτικό τομέα. Εστιάστε σε νέα ξεκινήματα και διαφοροποιήσεις σε κάθε τομέα, που θα στηριχθούν όχι μόνο στη δική σας δύναμη, αλλά και στην στήριξη που μπορείτε να λάβετε από τους γύρω σας.

AstroTip: Αποφύγετε να κρυφτείτε πίσω από παιχνίδια δύναμης και ανισότιμες σχέσεις, που δεν σας αφήνουν χώρο για προσωπική και συναισθηματική εξέλιξη.

Παρθένος

Μια νέα περίοδος μπορεί να ανοιχτεί μπροστά σας, αν οι επιλογές και τα πλάνα σας στηριχτούν σε ρεαλιστικές επιλογές και σταθερές συμπεριφορές, μακριά από τις δυσλειτουργίες του παρελθόντος. Εξετάστε διεξοδικά τις κινήσεις σας διορθώνοντας λάθη και προλαβαίνοντας παρεξηγήσεις.

AstroTip: Πληροφορίες που βγαίνουν στο προσκήνιο, δημιουργούν έντονη αναστάτωση αλλά και σας οδηγούν στην εξυγίανση σχέσεων και επιλογών. Προσωπικές και επαγγελματικές δυσκολίες σας στρέφουν σε αλλαγή πορείας με στόχο να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να λάβετε σημαντικές αποφάσεις από την μια, και από την άλλη η περίοδος δεν ενδείκνυται για μεγάλα ρίσκα. Κατανοήστε πως η επιτυχία στα καινούργια σας ξεκινήματα θα εξαρτηθεί από το πόσο αποτελεσματικές είναι οι εκκαθαρίσεις σε σχέση με ζητήματα του παρελθόντος.

AstroTip: Αυτήν την περίοδο θα χρειαστεί να κάνετε ακριβείς ελιγμούς, ώστε να σταθεροποιήσετε την πορεία σας στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να λάβετε σημαντικές αποφάσεις από την μια, και από την άλλη η περίοδος δεν ενδείκνυται για μεγάλα ρίσκα. Κατανοήστε πως η επιτυχία στα καινούργια σας ξεκινήματα θα εξαρτηθεί από το πόσο αποτελεσματικές είναι οι εκκαθαρίσεις σε σχέση με ζητήματα του παρελθόντος.

AstroTip: Αυτήν την περίοδο θα χρειαστεί να κάνετε ακριβείς ελιγμούς, ώστε να σταθεροποιήσετε την πορεία σας στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

Τοξότης

Δώστε προσοχή και αποφύγετε να εμπλακείτε σε συζητήσεις που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι εγκυμονούν εντάσεις. Συναισθηματικές και οικονομικές ανατροπές μπορεί να σας στρέψουν σε παρεξηγήσεις και ενδεχόμενες καθυστερήσεις, που θα ανακόψουν την έντονη κινητικότητα σας στον τομέα των επαφών και τη διάθεση σας να δράσετε θετικά.

AstroTip: Λειτουργήστε αποκαλυπτικά σε πιθανές παγίδες που μπορεί να αφορούν σε νομικές εκκρεμότητες αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να αναμετρηθείτε με τις ευθύνες σας αλλά και να αξιοποιήσετε νέες ευκαιρίες που ζητούν από σας αλλαγή πορείας και ξεκαθαρίσματα, βάζοντας οριστικά στην άκρη δυσλειτουργικές συμπεριφορές και ανεύθυνες επιλογές. Προσέξτε τις δράσεις που επιθυμείτε να υλοποιήσετε, κυρίως αν περνούν μέσα από δυσκολίες.

AstroTip: Στραφείτε με καθαρότητα και διαύγεια σε αλλαγές και ανα-διευθετήσεις που αφορούν σε οικονομικές, επαγγελματικές και συναισθηματικές ευθύνες σε σοβαρά ζητήματα που σας απασχολούν.

Υδροχόος

Αυτές οι ημέρες σας δίνουν αφορμές να ανοίξετε καινούργιους δρόμους σε κάθε τομέα, αφήνοντας πίσω σας επίπονες καταστάσεις του παρελθόντος. Κατανοήστε πως νέα ξεκινήματα και θετικές αλλαγές στον προσωπικό και οικονομικό τομέα, μπορούν να γίνουν και με τον «εύκολο» τρόπο, αν βέβαια πληρούν κατάλληλες και δυνατές προϋποθέσεις.

AstroTip: Χειριστείτε προσεκτικά θέματα ευθύνης σε σχέσεις και συνεργασίες και αποφύγετε να απωθήσετε σημαντικές αλήθειες που έρχονται στο προσκήνιο.

Ιχθύες

Επαναπροσδιορίστε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και οικογενειακά ζητήματα, τα οποία όλο και περισσότερο αρχίζουν να σας βαραίνουν και να σας απασχολούν έντονα χωρίς να οδεύουν προς τη λύση τους. Αποφύγετε να υποχωρήσετε σε θέματα αρχών και θέστε τα όριά σας ξεκάθαρα, χωρίς πισωγυρίσματα και με ήρεμο και σταθερό τρόπο.

AstroTip: Επιλέξτε να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και επαφές, τόσο συναισθηματικής όσο και πρακτικής φύσεως, κοιτώντας καλύτερα και βαθύτερα μέσα σας.

Πως διαβάζουμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις
Στο «Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο» γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων ανά εβδομάδα. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός, για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10), ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού μου ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες, εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του έχει επικρατήσει η άποψη ότι είναι και το ζώδιό μας. Στην πραγματικότητα μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση: «το ζώδιό μου λέει..» με τη φράση: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει…»

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος οφείλει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι βασικός πλανήτης έκφρασης, χρωματίζει πιο έντονα από άλλα ουράνια σώματα την συμπεριφορά μας, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παρακάτω εβδομαδιαία πρόβλεψη και ανάλυση έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε εβδομάδας