Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

28 Φεβρουαρίου– 5 Μαρτίου 2024

Καλό μήνα σε όλους και ένα μεγάλο καλωσόρισμα στην άνοιξη που έφτασε, λίγο πριν τη Νέα Σελήνη στα Ψάρια. Προσπαθήστε όλες αυτές τις ημέρες να κρατήσετε ισορροπίες και να οραματιστείτε μια νέα τάξη πραγμάτων, κατανοώντας πως οι όποιες επαφές σας στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα χρειάζεται να καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δώστε προσοχή στον οικονομικό τομέα.

Κριός

Εν αναμονή την Νέας Σελήνης στους γειτονικούς σας Ιχθύες, αυτή η εβδομάδα σας κινητοποιεί να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις που βγαίνουν στο προσκήνιο τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σας τομέα. Κρατήστε αποστάσεις από εντάσεις και ανώριμες και επιθετικές συμπεριφορές και μην υιοθετήσετε ακραίες θέσεις που μοιραία θα σας οδηγήσουν σε αντιδικίες.

AstroTip: Έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας παρουσιάζονται με την προϋπόθεση ότι δεν θα φτάσετε την κατάσταση στα άκρα.

Ταύρος

Εν αναμονή της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες αυτή η εβδομάδα σας φέρνει αντιμέτωπους με δυσάρεστες καταστάσεις στον επαγγελματικό και συναισθηματικό τομέα. Μην ξοδευτείτε, αλλά πάρτε ξεκάθαρες αποφάσεις και στραφείτε σε άμεσες κινήσεις, ώστε να προλάβετε να μην εξελιχθούν σε αντιδικίες. Μην δίνετε χώρο σε παγίδες, παρασκήνιο, αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις.

AstroTip: Αποφύγετε να συγκρουστείτε με άτομα της οικογένειά σας, καθώς και μεανθρώπους που βρίσκονται σε ψυχική αποδιοργάνωση.

Δίδυμοι

Εν αναμονή της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, αυτή η εβδομάδα σας καλεί να κάνετε σημαντικές αξιολογήσεις και ρεαλιστικές κινήσεις που θα αλλάξουν την πορεία σας σε κάθε τομέα. Αποφύγετε να χαθείτε μέσα σε φανταστικά σενάρια, που θα εμποδίσουν την αποτελεσματικότητα των επαγγελματικών και συναισθηματικών σας χειρισμών.

AstroTip: Ενισχύστε και δυναμώστε την υποστήριξη που λαμβάνετε από τα κοντινά σας πρόσωπα.

Καρκίνος

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες προ των πυλών, το ξεκίνημα της εβδομάδας σας καλεί να αποφύγετε να εμπλακείτε σε σκοτεινές, χαώδεις και παρασκηνιακές καταστάσεις που σας κάνουν να χάνετε το μέτρο. Εστιάστε σε θετικούς τρόπους επίλυσης επαγγελματικών, οικονομικών και προσωπικών σας θεμάτων.

AstroTip: Αναζητήστε τρόπους να υποστηρίξετε πιο αποδοτικά τον εαυτό σας και την θέση σας απέναντι σε ανατροπές και συναισθηματικές επιθέσεις.

Λέων

Λίγο πριν τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες αυτή η εβδομάδα σας φέρνει αντιμέτωπους με σχέσεις και συνεργασίες που το τελευταίο διάστημα περνούσαν συχνά από έντονους κλυδωνισμούς. Μην ενδώσετε σε παιχνίδια επιβολής και κυριαρχίας ή πλάνες και φαντασίες, που θα σας αποπροσανατολίσουν.

AstroTip:Επιλέξτε να μείνετε στο μέτρο και αντιμετωπίστε την όποια κατάστρωση ή αναστάτωση προκύψει με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.

Παρθένος

Λίγο πριν τη Νέα Σελήνη απέναντι σας, αυτή η εβδομάδα φορτίζει με ένταση το κλίμα στον επαγγελματικό, οικονομικό και συναισθηματικό σας τομέα. Επιλέξτε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις με ψυχραιμία, διαύγεια αλλά και με την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας.

AstroTip: Ρίξτε το βάρος σε καινούργιες δραστηριότητες που έχουν ρεαλιστική βάση και μπορούν πρακτικά να υλοποιήσουν τις προσδοκίες σας.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα, λίγο πριν τη Νέα Σελήνη στα Ψάρια, σας εφιστά την προσοχή σε διενέξεις που αφορούν σε συναισθηματικές και επαγγελματικές σας ευθύνες, τις οποίες χρειάζεται να δείτε με περισσότερη αποστασιοποίηση, παρά με υπερ-συναισθηματισμό. Αντιμετωπίστε ό,τι προκύψει με καλή θέληση και διάθεση επίλυσης.

AstroTip: Αφιερώστε χρόνο και ενέργεια σε ό,τι πατά σε ρεαλιστικές βάσεις και μπορεί να λειτουργήσει πρακτικά.

Σκορπιός

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας καλεί να φανείτε προσεκτικοί σε κάθε είδους ανταγωνιστικές σχέσεις, που βρίσκουν χώρο να εκφραστούν και να σας αποδιοργανώσουν σε κάθε τομέα. Προχωρήσετε σε πρακτικά ζητήματα και πάρτε σημαντικές αποφάσεις κάτω από κυκλοθυμική διάθεση.

AstroTip: Την ίδια στιγμή καλό θα είναι να αποφύγετε συγκρούσεις και πολώσεις, βρίσκοντας μια μέση οδό.

Τοξότης

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες να πλησιάζει, αυτή η εβδομάδα σας καλεί να μην κινηθείτε με βάση χαοτικές ή μη ρεαλιστικές αξιολογήσεις σε κάθε τομέα. Επαγγελματικές και οικονομικές ανατροπές, καθυστερήσεις και εντάσεις, θα χρειαστούν ψύχραιμη διαχείριση.

AstroTip:Στις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις, αποφύγετε τις συζητήσεις με πρόσωπα που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, για να μην ξοδευτείτε άσκοπα.

Αιγόκερως

Εν αναμονή της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες, αυτή η εβδομάδα σας εφιστά την προσοχή σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που περιέχουν έντονη αντιπαλότητα και είναι πιθανό να σας καταβάλλουν. Στον συναισθηματικό τομέα, το κλίμα επίσης «μυρίζει μπαρούτι», γι’ αυτό μην περάσετε σε αντιπαραθέσεις.

AstroTip:Θέστε με ηρεμία τα όριά σας και εξηγήστε με σαφήνεια την θέση σας σε φίλους και κοντινά πρόσωπα.

Υδροχόος

Λίγο πριν τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες κρατήστε ισορροπίες στον συναισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα, διαχωρίζοντας την θέση σας από παιδικούς θυμούς και εκτονωτικούς καυγάδες. Μην πέσετε στην παγίδα της ευθιξίας, όποια και αν είναι η διάθεση του συνομιλητή σας.

AstroTip:Αναζητήστε τις σωστές ευκαιρίες και τις συμμαχίες που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις που σας παρουσιάζονται.

Ιχθύες

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας να πλησιάζει, αυτή η εβδομάδα σας κάνει σαφές πως αν επιθυμείτε να δράσετε με δυναμική και όραμα, ώστε να υλοποιήσετε τους στόχους σας, χρειάζεται να ξεπεράσετε ό,τι εμποδίζει την εξέλιξή σας και να μην ενδώσετε σε φαντασίες και διλήμματα.

AstroTip: Κινηθείτε με ρεαλισμό και μέτρο, και διαχωρίστε την θέση σας από χαοτικά άτομα και καταστάσεις που υποσκάπτουν την ασφάλεια σας.

Πως διαβάζουμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις
Στο «Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο» γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων ανά εβδομάδα. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός, για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10), ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού μου ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες, εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του έχει επικρατήσει η άποψη ότι είναι και το ζώδιό μας. Στην πραγματικότητα μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση: «το ζώδιό μου λέει..» με τη φράση: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει…»

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος οφείλει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι βασικός πλανήτης έκφρασης, χρωματίζει πιο έντονα από άλλα ουράνια σώματα την συμπεριφορά μας, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παρακάτω εβδομαδιαία πρόβλεψη και ανάλυση έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε εβδομάδας