Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

 

18 – 24 Μαΐου 2022

Στόχοι που από καιρό σκεφτόμαστε καλό είναι να ειδωθούν ξανά με μεγαλύτερη προσοχή, μιας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας έχουν ξεφύγει λάθη, με τον Ερμή ανάδρομο και την όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα.  Τα εμπόδια που ενδεχομένως να συναντήσουμε θα είναι αναβολές, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Stay cool… Ας χειριστούμε ήρεμα εντάσεις που ενδέχεται να προκύψουν και ας ανασυγκροτηθούμε. Η εμπιστοσύνη και ο ρεαλισμός είναι τι κλειδί, μιας και το ζητούμενο είναι να μπει τάξη σε ό,τι συμβαίνει μέσα μας και μας αναστατώνει.

Κριός

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του και μην βιαστείτε να πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις στον επαγγελματικό, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Οι επόμενες ημέρες ευνοούν πληθώρα μπερδεμάτων και ανατροπών, κυρίως σε θέματα οικογενειακά, μετακινήσεων και συμβολαίων. Δείξτε προσοχή σε συναισθηματικές εντάσεις στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε λάθος αξιολογήσεις, πρακτική που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εμπόδια και να υλοποιήσετε τους στόχους σας με σταθερότητα και ρεαλισμό.

AstroTip: Οργανωθείτε καλά και ας είστε έτοιμοι να αποφύγετε παρασκήνιο και παγίδες, για να περιορίσετε όσο μπορείτε έκτροπα και εντάσεις.

Ταύρος

Οι κινήσεις που κάνετε καλό θα είναι να στηρίζονται από το περιβάλλον σας. Η ρεαλιστική προσέγγιση είναι το μόνο που πρέπει να επιδιώξετε, μιας και η περίοδος αυτή ευνοεί τις υπεραισιόδοξες κινήσεις, που ενώ δείχνουν θετικά, ενδέχεται στο μέλλον να σας εγκλωβίσουν σε αδιέξοδα. Το ίδιο ισχύει και στο συναισθηματικό τομέα, μόνο που εκεί ό,τι επιλέγετε αυτή την περίοδο δεν πρέπει να στηρίζεται σε λάθος μοντέλα του παρελθόντος, αν θέλετε να εξελιχθεί.

AstroTip: Προσπαθήστε να μην μπλέξετε επαγγελματικές συζητήσεις με οικογενειακά θέματα, όσο κι αν αυτά τα δύο μπορεί και να συν-εξαρτώνται. Δείτε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αν επιθυμείτε να τα διευθετήσετε αποδοτικότερα.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα εσείς έρχεστε αντιμέτωποι με ανατροπές καταστάσεων, που ενώ φαίνονταν να σας ενδυναμώνουν, τελικά σας αποδυνάμωναν στον επαγγελματικό αλλά και στον συναισθηματικό τομέα. Η περίοδος αυτή βγάζει στην επιφάνεια αλήθειες, που καλόν είναι να τις λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας αλλάζοντας εντελώς πορεία και επιλογές. Αναζητήστε τις παραμέτρους εκείνες που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε καλύτερα και προς το συμφέρον σας αναφορικά στα επαγγελματικά και οικονομικά σας.

AstroTip: Αξιοποιήσετε ευκαιρίες σε κάθε τομέα και πάρτε αποφάσεις που στηρίζονται σε πιο ολοκληρωμένες εκτιμήσεις και πατάνε μόνο σε ρεαλιστικά σενάρια και στέρεες βάσεις.

Καρκίνος

Ανατροπές και διαπιστώσεις που οδηγούν σε μια νέα πορεία τόσο στον επαγγελματικό όσο και τον προσωπικό τομέα, δημιουργεί αυτή η περίοδος.  Μια πορεία πραγμάτων σας ωθεί να αφήσετε πίσω σας παρερμηνεύσεις και χαοτικές καταστάσεις του παρελθόντος, που ενώ φαίνονται ευεργετικές, στην ουσία σας εγκλωβίζουν. Ανοίξτε δρόμους τόσο σε επαγγελματικά όσο και οικονομικά ζητήματα, αλλά και δείξτε προσοχή σε ευκαιρίες - παγίδες και σχέσεις που σας εγκλωβίζουν μέσω ενοχών.

AstroTip: Το ζητούμενο για εσάς είναι να διευθετήσετε με τέτοιο τρόπο τις όποιες εκκρεμότητες, ώστε να επέλθει η ισορροπία.

Λέων

Δείξτε προσοχή σε επαγγελματικά και συναισθηματικά θέματα που περιέχουν ανατροπές αλλά και σε θέματα επικοινωνίας, δανείων, συμβολαίων και σπουδών. Αποφύγετε να χαωθείτε μέσα από μπερδεμένες καταστάσεις που χρειάζονται αποστασιοποίηση, μιας και μάλλον δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Προσέξτε αντιπαραθέσεις, που στηρίζονται σε λάθος αξιολογήσεις, κυρίως με κοντινά σας πρόσωπα. Καλό θα είναι να θυμάστε πως το κλειδί για να επιλυθούν τα όποια ζητήματα, που εκκρεμούν εδώ και καιρό, δεν βρίσκεται σε ρόλους και τακτικές που στο παρελθόν έχουν αποτύχει παταγωδώς, αλλά σε νέους αυθεντικούς τρόπους.

AstroTip: Επαφές και συζητήσεις κάθε τύπου θα χρειαστούν προσοχή και ακρίβεια κινήσεων.

Παρθένος

Προσέξτε ανατροπές αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Διαφωτίστε καταστάσεις και ξεκαθαρίστε ό,τι σας καταναλώνει καθημερινά, αξιολογώντας κυρίως όσα επιθυμείτε να διατηρήσετε και όσα θέλετε να αφήσετε πίσω σας. Προσέξτε στις μετακινήσεις σας και δώστε τη δέουσα ενέργεια σε συμβόλαια, σπουδές και θέματα υγείας. Ασχοληθείτε με σχέσεις που αισθάνεστε ότι έχετε παραμελήσει και στραφείτε σε θετικές αλλαγές που από καιρό φοβάστε να υλοποιήσετε.

AstroTip: Μην κρατάτε στάσιμους σημαντικούς τομείς της ζωή σας, και κινηθείτε με ευελιξία και δυναμισμό, χωρίς άσκοπες διαρροές μέσα από ατέρμονες συζητήσεις.

Ζυγός

Η περίοδος σας στρέφει στην κατανόηση μιας άλλης πραγματικότητας και απομυθοποίησης παλαιότερων επιλογών, που σκοπό έχουν να σας οδηγήσουν σε νέες επιλογές, οι οποίες καλό θα είναι να στηρίζονται θετικά και από το περιβάλλον σας. Εσείς χρειάζεται να σταθείτε ικανοί να θέσετε ξεκάθαρα την αλήθεια σας, αλλά και να αλλάξετε λάθος επιλογές. Αυτή η περίοδος κρύβει παγίδες, και για αυτό εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κάθε τομέα.

AstroTip: Αποφύγετε να ολοκληρώσετε ό,τι σας φαίνεται θολό και περιπλεγμένο, αν πρώτα δεν εξετάσετε διεξοδικά όλες τις παραμέτρους.

Σκορπιός

Δώστε προσοχή στις επαφές σας με συνεργάτες, φίλους και συντρόφους, διότι ο τρόπος που σχεδιάζουν την επαγγελματική εξέλιξη όσων συζητάτε δεν είναι τόσο διαφανής. Στον τομέα των σχέσεων, η πίεση που δέχεστε σας ωθεί να κατανοήσετε ότι οι άλλοι έχουν τη δική τους προσέγγιση, που μπορεί να αποκλίνει πολύ από τη δική σας. Δε χρειάζεται ούτε να την αποδεχτείτε, ούτε να την αλλάξετε.

AstroTip: Αυτή την περίοδο ό,τι δομείτε, χρειάζεται να περιέχει τόσο πρακτικές όσο και συναισθηματικές προϋποθέσεις. Αποφύγετε να ανοιχθείτε σε μονόπλευρες διαδικασίες που δεν σας αφήνουν χώρο για προσωπική και συναισθηματική εξέλιξη.

Τοξότης

Οι επόμενες ημέρες σας φέρνουν αντιμέτωπους με τα κακώς κείμενα του παρελθόντος αλλά και τις λάθος αξιολογήσεις σας. Κινηθείτε προσεκτικά σε ό,τι αφορά συμβόλαια, σπουδές, ζητήματα εξωτερικού αλλά και μετακινήσεις, επιλέγοντας να κάνετε έναν συνδυασμό δύναμης αλλά και πειθαρχίας. Αν χρειαστεί να υποστηρίξετε πρόσωπα και καταστάσεις, κάντε το κρατώντας το μέτρο και τη λογική και αποφεύγοντας να λειτουργήσετε μέσα από εντάσεις κι επιθετικότητα.

AstroTip: Εστιάστε στην εξισορρόπηση και την ανάπτυξη των σχέσεών σας, κυρίως μέσα από διαπιστώσεις, που εξακολουθούν να σας ωθούν σε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για ό,τι σας αφορά.

Αιγόκερως

Κινηθείτε προσεκτικά, αποφεύγοντας σκοτεινά σημεία και την παραπληροφόρηση, κυρίως στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Αποφύγετε λάθος εκτιμήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε εξαπάτηση ή πανικό σε θέματα σχέσεων, μετακινήσεων, σπουδών, νομικών υποθέσεων και συμβολαίων. Αναφορικά στον τομέα των σχέσεων, αποφύγετε τις συναισθηματικές υπερβολές και χειριστείτε τον με ψυχραιμία και μέτρο.

AstroTip: Μείνετε σταθερά στη σαφή οριοθέτηση και σε μια πιο δομημένη οργάνωση, ώστε οι δράσεις σας να αποδώσουν καρπούς. Ζητήματα που έχουν κάνει αρκετούς κύκλους απορροφώντας σας ενέργεια και χρόνο χωρίς να εξελίσσονται, μπορούν με νέα ορμή να διευθετηθούν.

Υδροχόος

Καταστάσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό σε κάθε τομέα, κλείνουν τον κύκλο τους και η επιτυχία της έκβασής τους θα εξαρτηθεί από τη δική σας γενναία και διαυγή διαχείριση αλλά και το δυναμισμό σας. Εκκαθαρίσεις που σκέφτεστε να κάνετε, βάζουν στην άκρη πλάνες και μπερδεμένες καταστάσεις και σας ζητούν να χειριστείτε ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Αποφύγετε να γιγαντώσετε φόβους και σκιές, και να οδηγηθείτε σε άκαιρες δραματοποιήσεις.

AstroTip: Κατανοήστε πως οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε, κυρίως στο συναισθηματικό και τον οικονομικό τομέα, καλό είναι να ληφθούν κάτω από κλίμα διαύγειας και ρεαλισμού.

Ιχθύες

Η περίοδος δεν ευνοεί καθόλου υπεραισιόδοξες κινήσεις σε κάθε τομέα. Οικογενειακά ζητήματα, θέματα σπουδών, συμβολαίων, ζητήματα που αφορούν ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και τις μετακινήσεις σας είναι σημαντικό να προσεχτούν ιδιαιτέρα. Επαγγελματικά ζητήματα που περιέχουν φόρτο και πίεση, βρίσκουν τρόπο να διευθετηθούν μέσα από μια καλύτερη οργάνωση. Αποφύγετε να κινηθείτε μέσα από υπερβολές, τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε πρακτικά ζητήματα.

AstroTip: Ανακατατάξεις στα «συμβόλαια» των σχέσεών σας, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με την αλήθεια ως έχει και θα χρειαστούν ψύχραιμες και ώριμες κινήσεις.

Πως διαβάζουμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις
Στο «Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο» γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων ανά εβδομάδα. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός, για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10), ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού μου ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες, εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του έχει επικρατήσει η άποψη ότι είναι και το ζώδιό μας. Στην πραγματικότητα μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση: «το ζώδιό μου λέει..» με τη φράση: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει…»

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος οφείλει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι βασικός πλανήτης έκφρασης, χρωματίζει πιο έντονα από άλλα ουράνια σώματα την συμπεριφορά μας, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παρακάτω εβδομαδιαία πρόβλεψη και ανάλυση έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε εβδομάδας