Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Πρόλογος

28 Ιουλίου – 3 Αυγούστου 2021

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Φάγαμε τον γάιδαρο και έμεινε η ουρά. Δύο Εκλείψεις πέρασαν, ο Δίας ξαναγύρισε στον Υδροχόο, Άρης και Αφροδίτη είναι στην Παρθένο, Κρόνος και Ουρανός σε δύσκολη όψη… δεν τα λέτε και άσχημα για κατακαλόκαιρο! Ας μην ξεχνάμε πως πολλά από αυτά που δεν διευθετήθηκαν το Καλοκαίρι, θα ενεργοποιηθούν εκ νέου στα μέσα του Φθινοπώρου. Όπως και να έχει, το καλοκαίρι συνεχίζεται και εμείς έχουμε δουλειά μπροστά μας. Πάμε λοιπόν!

Κριός

Κινηθείτε με μέθοδο και ρεαλισμό, χωρίς να κραυγάζετε την δύναμή σας, αλλά αποδεικνύοντας την ήρεμα όπου χρειάζεται. Θέματα που στην ουσία είχαν μείνει αδιευθέτητα, ξαναβγαίνουν όλες αυτές τις ημέρες στο προσκήνιο. Χειριστείτε με προσοχή οικονομικά κι επαγγελματικά ζητήματα και επενδύσεις, ενώ στον συναισθηματικό τομέα επανεξετάσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.

AstroTip: Κρατήστε απόσταση από καταχρήσεις και συναισθηματικές εξαρτήσεις που σας στρέφουν σε εντάσεις και εξαπατήσεις.

Ταύρος

Επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θέματα χρειάζονται προσοχή από μέρους σας για να αποφύγετε τις όποιες παγίδες κρύβουν. Μην αναλωθείτε σε άσκοπες ζητήσεις, μιας και η περίοδος δεν ευνοεί τα οριστικά και σαφή αποτελέσματα. Κινηθείτε με γνώμονα την δεύτερη σκέψη και μείνετε μακριά από παρασκηνιακά γεγονότα και εξιδανικευμένες αξιολογήσεις.

AstroTip: Αντιπαραθέσεις, ευθείες ή υπόγειες, εύκολα μπορούν να σας βγάλουν έξω από τους στόχους σας ή να σας εκθέσουν.

Δίδυμοι

Αποφύγετε υπερβολές και πλάνες στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα και ξεκαθαρίστε παγίδες που σας εγκλωβίζουν σε μια πιεστική πραγματικότητα. Επαγγελματικά θέματα που περιέχουν παρασκήνιο και αλλαγές, οικονομικά θέματα, προσωπικές σχέσεις αλλά και θέματα υγείας, καλό είναι να μην αφεθούν στην τύχη τους. Επιλέξτε μέσα από νέους τρόπους και χωρίς υπερβολές να ανατρέψετε αρνητικά δεδομένα και παγιωμένες καταστάσεις.

AstroTip: Η ειλικρίνεια προς τον εαυτό σας, τις ανάγκες σας και τους άλλους, είναι το κλειδί της δύναμής σας.

Καρκίνος

Αποφύγετε ανταγωνισμούς και σενάρια επιβολής, εξάρτησης ή θυματοποίησης. Το σημαντικό είναι να αποφασίσετε ποιοι είστε, ποιοι θέλετε να είστε και ποιοι είναι οι στόχοι σας. Αποστασιοποιηθείτε και στραφείτε προς αυτούς δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας, χωρίς να χρησιμοποιείτε καταστάσεις του περιβάλλοντος σαν δικαιολογία.

AstroTip: Ο πυρήνας της έντασης σας είναι βαθύς. Για αυτό οι πρόχειρες αξιολογήσεις δεν μπορούν να αποδώσουν.

Λέων

Οι ανατροπές και η ένταση που βιώσατε την προηγούμενη περίοδο σας καλούν να στραφείτε σε νέες λύσεις και επιλογές που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα, λειτουργική πορεία. Αποφύγετε να επαναπαυτείτε σε υποσχέσεις που στηρίζονται σε φαντασίες, αλλά και να μπείτε σε πανικό. Αξιοποιήστε δυναμικά ευκαιρίες και ας έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τυχόν παγίδες.

AstroTip: Χρησιμοποιήστε υπέρ σας σχέσεις και συνεργασίες, και δώστε χρόνο σε εσάς και τον σύντροφό σας.

Παρθένος

Αυτές οι ημέρες σας ζητούν μια διαφορετική προσέγγιση, ώστε να μπορέσουν τα πράγματα να οδηγηθούν σε ισορροπία. Ούτε η ένταση και ο θυμός, αλλά ούτε και η καθήλωση θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ξεκαθαρίσματα με φίλους και οικονομικές υποθέσεις, αν γίνουν με ψυχραιμία και κλίμα συνεργασίας, σας βοηθούν να χαλαρώσετε από ζητήματα που σας απασχολούσαν έντονα το τελευταίο διάστημα.

AstroTip: Κινηθείτε με μέτρο και ψυχραιμία, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας και ζητώντας από τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο.

Ζυγός

Κρατήστε απόσταση από μπερδεμένες καταστάσεις στον οικογενειακό, συναισθηματικό και οικονομικό τομέα, όσο και αν οι γύρω σας επιμένουν να σας εμπλέξουν. Επαγγελματικές αλλά και προσωπικές καταστάσεις που περιέχουν παγίδες θα χρειαστούν να επιστρατεύσετε την διορατικότητά σας για να τις αποσαφηνίσετε. Αποφύγετε ωστόσο τις παρορμητικές αποφάσεις.

AstroTip: Επαγγελματικές συζητήσεις, οικονομικές συμφωνίες και συναισθηματικές σας επαφές θα εξελιχθούν θετικά μόνο αν είστε σε θέση να παρακάμψετε τις χαώσεις που περιέχουν.

Σκορπιός

Απομακρύνετε υπονομευτικούς μηχανισμούς και λειτουργήστε με πραγματική δύναμη και απόσταση από πανικούς και πλάνες. Ανατροπές και καταστάσεις έντασης σας δείχνουν πως χρειάζεστε μια αλλαγή πορείας. Αποστασιοποιηθείτε από εντάσεις και ρήξεις με πρόσωπα και γεγονότα του επαγγελματικού και προσωπικού σας περιβάλλοντος και μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις που μόνο θα σας αποδυναμώσουν.

AstroTip: Το μυστικό για αυτή την περίοδο είναι η ευφυής και ρεαλιστική διαχείριση, που αποκλείει παλινδρομήσεις και διαρροές σε ό,τι σας αποδυναμώνει.

Τοξότης

Είστε μπροστά σε αλλαγές, κυρίως μέσα σας. Τίποτα δεν θα λυθεί με επιφανειακή αντιμετώπιση. Σχέσεις που παλινδρομούν και σας μπερδεύουν, καθώς και οικονομικές, επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές εκκρεμότητες, βγαίνουν στο προσκήνιο και χρειάζεται να αντιμετωπιστούν με ρεαλιστικό τρόπο.

AstroTip: Η επιτυχία στα καινούργια σας ξεκινήματα θα εξαρτηθεί από το πόσο αποτελεσματικές είναι οι εκκαθαρίσεις σε σχέση με το παρελθόν.

Αιγόκερως

Αποφύγετε άσκοπες και αποδιοργανωτικές εντάσεις που δεν οδηγούν πουθενά και επαναπροσδιορίστε τα σχέδιά σας με πρόσωπα και καταστάσεις που περιέχουν συγκρότηση και αίσθημα ευθύνης. Στραφείτε σε οικονομικές διευθετήσεις και πλάνα, αφού πρώτα χειριστείτε δυναμικά ανατροπές και ξεκαθαρίσματα, τόσο στον τομέα των σχέσεων όσο και τον επαγγελματικό.

AstroTip: Μην κινηθείτε σε καμία περίπτωση παρορμητικά και μη βιαστείτε να περάσετε σε συναισθηματικές και οικογενειακές εντάσεις. Βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και ανατροφοδοτηθείτε.

Υδροχόος

Η περίοδος σας ζητά να δείτε εκ νέου και να εξελίξετε τους στόχους σας σε κάθε τομέα, με την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας. Επιφανειακές αξιολογήσεις, ανεύθυνες και αλαζονικές κινήσεις και επιθετικές συμπεριφορές περιπλέκουν παρά λύνουν ζητήματα στον οικογενειακό, προσωπικό και εργασιακό σας τομέα.

AstroTip: Εκμεταλλευτείτε ψύχραιμα τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν, δείξτε προσοχή σε ατυχήματα, και χειριστείτε ψύχραιμα και μεθοδικά οικονομικές εκκρεμότητες, αν θέλετε στο άμεσο μέλλον να προλάβετε δυσκολίες και ανατροπές.

Ιχθύες

Διαφοροποιήσεις αλλά και αλλαγές πλεύσης σε σημαντικές για την ζωή σας υποθέσεις συνεχίζει να φέρνει αυτή η περίοδος τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε θέματα προσωπικά και υγείας. Εξελίξεις αλλάζουν τις παραμέτρους και σας καλούν να κινηθείτε μέσα από σενάρια που σας συμφέρουν περισσότερο στο τώρα. Προσοχή σε επιθετικές συμπεριφορές και καταχρήσεις.

AstroTip: Σχέσεις που παλινδρομούν, αλλά και δικές σας μπερδεμένες συμπεριφορές, καιρός είναι να συνειδητοποιήσετε πως μόνο σας αποδυναμώνουν και σας πισωγυρίζουν.

Πως διαβάζουμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις
Στο «Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο» γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων ανά εβδομάδα. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός, για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10), ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού μου ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες, εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του έχει επικρατήσει η άποψη ότι είναι και το ζώδιό μας. Στην πραγματικότητα μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση: «το ζώδιό μου λέει..» με τη φράση: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει…»

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος οφείλει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι βασικός πλανήτης έκφρασης, χρωματίζει πιο έντονα από άλλα ουράνια σώματα την συμπεριφορά μας, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παρακάτω εβδομαδιαία πρόβλεψη και ανάλυση έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε εβδομάδας