Ζώδια Και Αυτοκίνητο

Κώδικας Ζωδιακής Κυκλοφορίας

Νιώθετε ολοκληρωμένη προσωπικότητα μόνο όταν το στροφόμετρο του αυτοκινήτου σας «χτυπάει κόκκινο» ή βαριέστε μόνο με τη σκέψη ότι έχετε να οδηγήσετε μέχρι το σούπερ μάρκετ; Ξέρετε με κάθε λεπτομέρεια τι κρύβεται κάτω από το καπό του αυτοκινήτου σας ή το μπουζί είναι για σας εξωτικό νησί στον Ινδικό Ωκεανό; Και, τελικά, φταίει ο χαρακτήρας σας που συλλέγετε κλήσεις ή έχετε πέσει θύμα μιας καλά ενορχηστρωμένης συνωμοσίας; Για τις απαντήσεις δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ. Το ηλιόφωτο ταξίδεψε στα άστρα και ανακάλυψε τι σχέση μπορεί να έχει ο Άρης, ο Κρόνος και ο Ερμής με το γκάζι, το φρένο και το αμπραγιάζ.

Λάτρης των αυτοκινήτων και της οδήγησης, του αρέσει ό,τι έχει να κάνει με τους τέσσερις τροχούς. Ο Κριός είναι συνήθως το ζώδιο που βγάζει οδηγούς της Φόρμουλα ένα. Προτιμούν το κόκκινο και τα θερμά χρώματα. Τους αρέσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα με μεγάλη ιπποδύναμη και εκτιμούν ιδιαίτερα τους δρόμους που προσφέρονται για γρήγορη οδήγηση που απαιτεί δεξιοτεχνία. Χρειάζονται όμως προσοχή και μέτρο. Τους επόμενους μήνες και το 2004 οι Κριοί θα σκεφθούν να αλλάξουν αυτοκίνητο ή να βελτιώσουν το ήδη υπάρχον.

Τους αρέσει η άνετη και σταθερή οδήγηση. Προτιμούν τα πολυτελή αυτοκίνητα και όσα τους φαίνονται αισθητικά ωραία. Χρωματικά τους έλκουν το καφέ, το πράσινο και οι γήινοι τόνοι. Διαλέγουν δερμάτινο σαλόνι και καλό στερεοφωνικό. Πολλές φορές αντιμετωπίζουν την οδήγηση σαν ταλαιπωρία, εκτός και αν υπάρχει το κίνητρο μιας εκδρομής στη φύση με φίλους. Καλό θα είναι να βελτιώσουν λίγο τα αντανακλαστικά τους. Είναι πιθανό στον επόμενο χρόνο να σκεφτούν την αγορά αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο τους είναι απαραίτητο καθώς τους δίνει αυτονομία κινήσεων και εξυπηρετεί τις ανάγκες τους για κινητικότητα και επικοινωνία. Συνήθως είναι καλοί οδηγοί στις κοντινές αποστάσεις. Χρειάζεται να ελέγξουν τη νευρικότητα και την ανυπομονησία τους. Τους αρέσουν τα αυτοκίνητα πόλης μεσαίου κυβισμού. Το κίτρινο, το κόκκινο, το μπλε και οι αποχρώσεις του σιέλ είναι τα χρώματα που προτιμούν. Είναι αναποφάσιστοι στο τι μάρκα αυτοκινήτου θα διαλέξουν, αλλά μπορεί το 2004 να βρουν τελικά το ιδανικό.

Ένα μεγάλο, ασφαλές, οικογενειακό αυτοκίνητο, με άνετους χώρους και ευκολία στο χειρισμό είναι το ιδανικό. Πολλές φορές οι Καρκίνοι έλκονται από αυτοκίνητα-αντίκες. Πάντα συνδέονται συναισθηματικά με το όχημά τους. Τους ταιριάζουν χρώματα όπως το λαδί, το κίτρινο και οι αποχρώσεις του πράσινου. Χρειάζεται να τολμήσουν και να δείξουν περισσότερο θάρρος στην οδήγηση καθώς και να γίνουν πιο αποφασιστικοί.

Το αυτοκίνητο για τους Λέοντες είναι μέσο απόλαυσης αλλά και επίδειξης. Τους αρέσουν τα πολυτελή αυτοκίνητα και συχνά φτάνουν σε υπερβολές. Και, ως οδηγοί, όμως, τους αρέσει να εντυπωσιάζουν. Οι εκδρομές είναι το καλύτερό τους, αρκεί να έχουν σοφέρ. Το χρυσό, το πορτοκαλί και κόκκινο είναι τα χρώματα που τους ταιριάζουν. Θεωρούν απαραίτητα τα δερμάτινα σαλόνια. Φέτος είναι η ιδανική χρονιά για να αποκτήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους.

Αντιμετωπίζουν το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς και εξυπηρέτησης των αναγκών τους. Χρειάζονται άνετους και λειτουργικούς χώρους. Προτιμούν ένα αυτοκίνητο μεσαίου κυβισμού που να προσφέρει ασφάλεια. Το ανθρακί, το γκρι, το μαύρο ή το λευκό είναι συνήθως οι χρωματικές επιλογές. Οδηγούν σχολαστικά αλλά και με φαντασία, καθώς η οδήγηση για τους Παρθένους προσφέρει χαρά. Η σχολαστικότητά τους, όμως, κάποιες φορές τους στερεί τη δυνατότητα ελιγμών. Το 2004 είναι ευνοϊκό να αποκτήσουν ένα δεύτερο αυτοκίνητο.

Είναι ντελικάτοι και κομψοί στην οδήγηση. Μόνο που η ευγενική τους άποψη για την οδήγηση δεν είναι σύμφωνη με την οδική συμπεριφορά των άλλων, με αποτέλεσμα να νοιώθουν άβολα. Το αυτοκίνητο πρέπει να καλύπτει τις αισθητικές ανάγκες ενός Ζυγού. Κριτήριο επιλογής είναι συχνά η εμφάνιση ενός οχήματος και όχι η ασφάλεια που προσφέρει ή οι δυνατότητές του. Αγαπημένα χρώματα το μπλε ή το τιρκουάζ. Προτιμούν να αλλάζουν το αυτοκίνητό τους συχνά. Καλή χρονιά για την απόκτηση καινούργιου οχήματος είναι το 2004.

Έχουν καλή και ευέλικτη οδηγική συμπεριφορά είναι όμως και σταθεροί οδηγοί. Διαθέτουν εξαιρετικό ένστικτο, γεγονός που πολλές φορές αποδεικνύεται πολύτιμο. Τους αρέσει η μοναχική οδήγηση τη νύχτα ή κοντά σε μέρη που έχουν θάλασσα. Προτιμούν λιτά αυτοκίνητα, που είναι αξιόπιστα μηχανικά. Το μαύρο, το μπορντό και το καφέ τους ταιριάζουν ως χρώματα. Φέτος είναι μια καλή χρονιά για να αποφασίσουν την αγορά αυτοκινήτου.

Τίποτα δεν μπορεί να τους κάνει να χαρούν περισσότερο από μία εκδρομή με αυτοκίνητο και καλή μουσική στη διαπασών. Είναι φτιαγμένοι για ανοιχτούς δρόμους και περιηγήσεις. Είναι ικανοί οδηγοί και το μόνο σημείο που, ίσως, χρειάζεται να δώσουν προσοχή είναι η συγκέντρωση στο δρόμο. Τους αρέσουν αυτοκίνητα που εγγυώνται ασφάλεια σε μακρινές διαδρομές, όπως ένα τζιπ. Τα έντονα φωτεινά χρώματα είναι συνήθως η προτίμησή τους, καθώς τους φτιάχνουν τη διάθεση. Δεν είναι απίθανη για το 2003 η απόκτηση καινούργιου αυτοκινήτου.

Ένα κομψό και κλασικό αυτοκίνητο ή ίσως μία αντίκα είναι πιο κοντά στις επιλογές τους, καθώς τους προσδίδει κύρος και ασφάλεια. Είναι αρκετά προσεκτικοί και συγκεντρωμένη στην οδήγηση και διαθέτουν έντονο αίσθημα ευθύνης. Ένα δυνατό τζιπ προσφέρεται για τις εξορμήσεις και για οδήγηση σε κακοτράχαλους δρόμους. Προτιμούν το καφέ, το μολυβί, το σκούρο λαδί και το μαύρο. Το 2004 τους ευνοεί για απόκτηση καινούργιου αυτοκινήτου.

Η οδήγηση δεν είναι ότι πιο ευχάριστο για τους Υδροχόους. Οι δρόμοι της πόλης τους κουράζουν και συχνά πιάνουν τον εαυτό τους να αφαιρείται την ώρα που οδηγούν. Προτιμούν περισσότερο τις αποδράσεις στο άγνωστο. Ένα ανθεκτικό αυτοκίνητο μεσαίου κυβισμού είναι το ιδανικότερο, σε χρώματα μπλε, ραφ, μαύρο και μπορντό. Θεωρούν ένα καλό στερεοφωνικό απαραίτητο αξεσουάρ για ψυχαγωγία και ενημέρωση. Φέτος είναι μία καλή χρονιά για όλα, καθώς και για καινούργιο αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο τους φαίνεται μάλλον πολύπλοκο και κουραστικό. Τους αρέσει, όμως, η αίσθηση φυγής που τους προσφέρει. Ένα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο τους δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας. Απαραίτητο αξεσουάρ, ένα καλό ηχοσύστημα. Χώματα που τους ταιριάζουν είναι το λαδί, το λευκό καθώς και ένας συνδυασμός με περισσότερα χρώματα. Το τέλος του 2004 μπορούν να κάνουν άφοβα οποιαδήποτε επένδυση σε αυτοκίνητο.