ΠΡΟΘΕΣΗ

ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΡΤΑΣ: ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ; ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.

Τραβώντας αυτή την κάρτα, οι άγγελοι σου ζητούν να κάνεις ένα κατάλογο των προσδοκιών σου. Τι προσδοκάς ότι θα συμβεί σήμερα, αύριο ή στο μέλλον; Αυτές οι προσδοκίες είναι οι σπόροι των προθέσεών σου. Μία πρόθεση σημαίνει ότι έχεις βάλει ένα στόχο και προτίθεσαι να τον επιτύχεις.

Οι προθέσεις σου καθορίζουν τις εμπειρίες σου. Οι άγγελοι σου ζητούν να διαλέξεις και να γεμίσεις τις προθέσεις σου με αγάπη. Δες τον εαυτό σου και τους άλλους ως ευτυχισμένους, επιτυχημένους και γαλήνιους. Κρατώντας μέσα σου αυτές τις πνευματικές προθέσεις, βοηθάς τον εαυτό σου και τους άλλους. Οι άγγελοι μπορούν να σε βοηθήσουν να αντικαταστήσεις τις αρνητικές νοητικές συνήθειες με σκέψεις περισσότερο ενδυναμωτικές, εάν ζητήσεις την βοήθειά τους.

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΡΤΑΣ: ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΥΧΟΝ ΝΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.  ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΟΙ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.

Ο Θεός σου μιλά μέσω των σκέψεών σου και αυτή η κάρτα δείχνει ότι οι άγγελοι θέλουν να προσέξεις και να ακολουθήσεις τις ιδέες που σου «ήρθαν» πρόσφατα. Αυτές οι ιδέες είναι οι απαντήσεις στις προσευχές σου για καθοδήγηση, για αυτό σε παρακαλώ μην της προσπεράσεις σαν να ήταν της φαντασίας σου.

Τραβώντας αυτή την κάρτα, οι άγγελοι επιζητούν να σε βοηθήσουν να νιώσεις βεβαιότητα ότι είσαι ικανός να δεχτείς υπέροχες ιδέες όπως οποιοδήποτε άλλο παιδί του Θεού. Και αυτό γιατί όλες οι υπέροχες ιδέες πηγάζουν από τον ένα Θεϊκό νου. Αφού ο Θεός είναι παντού παρών, ο Θεός είναι μέσα σου. Έτσι, ο νους του Θεού συνέχεια εκφράζει νέες σκέψεις και ιδέες ακριβώς μέσα στο νου σου!

ΘΕΪΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΡΤΑΣ: ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.

Οι προσευχές σου θα απαντηθούν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Όμως, τα πάντα λειτουργούν σύμφωνα με τον Συμπαντικό Νόμο της Θεϊκής Συγχρονικότητας. Αυτό σημαίνει ότι κάποια κομμάτια του παζλ πρέπει να μπουν πρώτα στη θέση τους ώστε άλλα κομμάτια να καρποφορήσουν. Εάν προσπαθείς να αποφύγεις ή να επισπεύσεις κάποια κομμάτια ή μέρη, δεν θα έχει γερή βάση όλο το σχέδιο.

Μην προσπαθείς να ανοίξεις με το ζόρι πόρτες που φαίνεται να είναι κλειστές για σένα. Αντίθετα, ζήτησε καθοδήγηση από τους αγγέλους σου για να μάθεις εάν οι πόρτες έκλεισαν λόγω αρνητικών προσδοκιών ή εάν απλά είναι μέρος της Θεϊκής Συγχρονικότητας. Κοίτα για άλλες πόρτες που πράγματι ανοίγουν και προχώρα μπαίνοντας μέσα από αυτές με πίστη και ευγνωμοσύνη.