Γιόρτασε

Ερμηνεία: Η ψυχή σου διψά να γιορτάσει και να διασκεδάσει. Οι νεράιδες σε ωθούν να καλέσεις τους φίλους σου για μια συγκέντρωση ή μια βραδιά έξω.

Πάντα υπάρχει κάτι για να γιορτάσεις και αυτή η κάρτα σού ζητά να το κάνεις τώρα. Η ψυχή σου διψά για περιπέτεια, όπως για μια εκδρομή στην φύση, ένα πάρτυ, ή χορό. Μερικές φορές κωλυσιεργούμε όταν πρόκειται για την προσωπική μας ευχαρίστηση, πιστεύοντας ότι αυτές οι δραστηριότητες κοστίζουν πολύ χρήμα και χρόνο. Εντούτοις, τα οφέλη από τον εορτασμό είναι πολλά: αποκτούμε μια νέα οπτική και νέες ιδέες, αναζωπυρώνουμε παλιές φιλίες, και απλά ευχαριστιόμαστε που περνάμε καλά. Οι νεράιδες γιορτάζουν τακτικά, μερικές φορές κάθε βράδυ. Γνωρίζουν την σπουδαιότητα του τραγουδιού και του χορού για ν’ αναπτυχθεί το πνεύμα της ομαδικότητας. Αν και μπορεί να εύχεσαι κάποια άλλη να αναλάβει την πρωτοβουλία και να οργανώσει μια συγκέντρωση, ίσως είναι η ώρα, εσύ να πάρεις την πρωτοβουλία και να οργανώσεις ένα ιδιαίτερο βράδυ.

Θετική δήλωση: Είμαι ενεργητικός/ή, παιγνιδιάρης/α και καλή παρέα. Δημιουργώ τρόπους για να γιορτάσω με τους φίλους μου.

Σπάσε τα δεσμά

Ερμηνεία: Μερικές φορές μπορεί να αισθάνεσαι παγιδευμένος/η σε κάποιο τομέα της ζωής σου. Αυτή η κάρτα σου ζητά να κάνεις το πρώτο βήμα για  να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από οποιοδήποτε αφύσικο περιορισμό.

Μερικές φορές αισθανόμαστε παγιδευμένοι από εξωτερικές αιτίες. Για παράδειγμα, αισθανόμαστε ότι για οικονομικούς ή οικογενειακούς λόγους πρέπει να αποδεχθούμε μια δουλειά που δεν είναι ικανοποιητική. Ίσως αισθανόμαστε ότι ο σύντροφός μας ή η οικογένεια μας δεν θα μας «αφήσουν» να ακολουθήσουμε δραστηριότητες που μας βοηθούν στη ζωή, όπως κολεγιακού επιπέδου μαθήματα ή προγράμματα προπόνησης. Ίσως όμως και να αισθανόμαστε ότι μας ελέγχουν οι εξαρτήσεις μας. Οι νεράιδες λένε ότι όταν είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στον εαυτό μας, είμαστε και περισσότερο υπεύθυνοι προς τους άλλους. Δηλαδή, όταν είμαστε ευτυχισμένοι, η οικογένειά μας, οι φίλοι μας, τα παιδιά μας και ο σύντροφος μας, χαίρονται να βρίσκονται γύρω μας και εμπνέονται από την δύναμή μας και την αυτοπεποίθησή μας. Προσευχήσου για βοήθεια για ν’ απελευθερώσεις τους φόβους σου και για να σε βοηθήσουν να σπάσεις τα δεσμά. Το σχέδιο του Θεού είναι να είσαι υπεύθυνος, ενώ ταυτόχρονα να αισθάνεσαι ελεύθερος σαν τα πουλιά, τους αγγέλους και τις νεράιδες.

Θετική δήλωση: Είμαι ελεύθερος/η και είμαι δυνατός/ή. Τώρα επιτρέπω στον εαυτό μου να ευχαριστηθεί αυτή την ελευθερία και την δύναμη.

Περιβαλλοντική Επίγνωση

Ερμηνεία: Το βασίλειο των νεράιδων είναι πολύ στενοχωρημένο με την υγεία της Μητέρας Γης. Με αυτή την κάρτα οι νεράιδες σ’ επιστρατεύουν για ν’ ασχοληθείς με περιβαλλοντικά θέματα.

Έχεις την δύναμη να δημιουργήσεις ένα τεράστιο αντίκτυπο στον πλανήτη μας. Η Γη είναι μια ζωντανή ύπαρξη που ανασαίνει και οι νεράιδες σε προσκαλούν να την βοηθήσεις. Η συνεισφορά σου μπορεί να συμπεριλαμβάνει ανακύκλωση, να μαζεύεις σκουπίδια όταν πας στη φύση, να χρησιμοποιείς προϊόντα καθαρισμού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, να συμμετέχεις σε ομάδες προστασίας του περιβάλλοντος, να γίνεις φυτοφάγος ή να εκπαιδεύεις τα παιδιά σου σχετικά με το εύθραυστο της φύσης. Όταν βρίσκεσαι στη φύση, νοητικά ζήτησε από τις νεράιδες καθοδήγηση για το πώς θα μπορείς να κάνεις την ειδική συνεισφορά σου στην ισορροπία της Μητέρας Γης. Οι νεράιδες θα σου δώσουν την απάντηση σε μορφή αισθημάτων, σκέψεων, δημιουργώντας μια συγχρονιστική κατάσταση ή βοηθώντας σε να χρησιμοποιήσεις τα ιδιαίτερα ταλέντα σου για να εκπαιδεύσεις άλλους στα περιβαλλοντικά θέματα.

Θετική δήλωση: Αισθάνομαι καλά να φροντίζω τον πλανήτη μου με αγάπη.