Οικογενειακή αρμονία

Ερμηνεία: Οι σχέσεις σου με μέλη της οικογένειας σου θεραπεύονται. Καθώς κρατάς σκέψεις και αισθήματα αγάπης γι’ αυτές τις ψυχές (συμπεριλαμβανομένης και της δικής σου), αισθάνεσαι πραγματική αρμονία μέσα στην οικογένειά σου.

Κάθε άτομο στην ζωή σου επηρεάζεται από τις πεποιθήσεις και τις προσδοκίες σου, ακόμα και τα μέλη της οικογένειάς σου. Με αυτή την κάρτα σε συμβουλεύουν να έχεις θετικές σκέψεις και σκέψεις αγάπης για οποιονδήποτε φαίνεται ότι σε έχει ενοχλήσει ή βλάψει. Όσο περισσότερη αγάπη στείλεις σε κάθε άτομο, τόση περισσότερη αγάπη θα επιστρέψει πίσω σ’ εσένα. Να έχεις υπομονή, αρχίζεις να αισθάνεσαι μια μεγάλη θεραπεία να λαμβάνει χώρα στις οικογενειακές σχέσεις. Οι νεράιδες σου ζητούν να σκεφτείς τρεις λόγους για τους οποίους είσαι ευγνώμων προς κάθε μέλος της οικογένειας σου. Εάν κάποιο άτομο φαίνεται να σε ενοχλεί ιδιαίτερα, σκέψου πέντε λόγους γιατί αυτό το άτομο αξίζει την αγάπη σου. Στείλε ευλογίες και προσευχές σε αυτό το άτομο και η σχέση σας θα δείξει άμεσα σημάδια βελτίωσης.

Θετική δήλωση: Βλέπω το καλό μέσα σε κάθε μέλος της οικογένειας. Η οικογενειακή μου ζωή είναι αρμονική και γεμάτη με αγάπη και χαρά.

Απελευθέρωσε

Ερμηνεία: Δεν έχεις θετικά αποτελέσματα γιατί προσπαθείς πολύ σκληρά να λύσεις το πρόβλημα. Με την απελευθέρωση ανοίγεις τον εαυτό σου για μια θαυματουργή λύση.

Τα προβλήματα δημιουργούνται από τον ανθρώπινο τρόπο σκέψης και δράσης. Γι’ αυτό το λόγο αυτά τα προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν από πρόσθετη ανθρώπινη σχέση και δράση. Όταν σκεπτόμαστε πολύ ή παλεύουμε να επιλύσουμε κάποια κρίση, τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα! Με αυτή την κάρτα σου ζητούν να σταματήσεις την ανθρώπινη πάλη. Σταμάτα να σκέπτεσαι το πρόβλημα αφού εστιάζοντας στο αρνητικό μπορεί να έρθει ακόμη μεγαλύτερη αρνητικότητα. Πες από μέσα σου ή δυνατά: «είμαι πρόθυμη να παραδώσω την κατάσταση στον Δημιουργό μου αυτή την στιγμή». Με αυτή την δήλωση τα ουράνια μπορούν να παρέμβουν υπέρ σου. Θα νιώσεις άμεσα ανακούφιση και θα χαρείς βλέποντας πόσο εύκολα και φυσικά επιλύεται η κατάσταση.

Θετική δήλωση: Είμαι πρόθυμος/η να παραδώσω αυτή την κατάσταση στον Δημιουργό μου τώρα αμέσως. Όταν το κάνω, όλα πηγαίνουν τέλεια.

Αυτοπεποίθηση

Ερμηνεία: Είσαι ο καλύτερος φίλος του εαυτού σου και μπορείς να φροντίζεις τον εαυτό σου και συναισθηματικά και σωματικά.

Μερικές φορές αισθανόμαστε φοβισμένοι και χρειαζόμαστε επιβεβαίωση από κάποιον άλλο πως όλα θα πάνε καλά. Με αυτή την κάρτα σου επιβεβαιώνεται πως έχεις όλα όσα σου χρειάζονται. Μπορείς να βασιστείς στον εαυτό σου και στα πνευματικά σου δώρα για να υλοποιήσεις όλα όσα χρειάζεσαι στην ζωή. Αν και οι υλοποιήσεις είναι η ενέργεια του Πνεύματος που συχνά διοχετεύεται μέσα από άλλους ανθρώπους, αυτή η ενέργεια ξεκινά από τις δικές σου σκέψεις. Αυτή η κάρτα σε συμβουλεύει να φιλτράρεις την αρνητικότητα που μπορεί να σ’ εμποδίζει ν’ ακούς την εσωτερική σου φωνή. Μην επιτρέψεις στους απαισιόδοξους να σε πείσουν ότι δεν μπορούν να εκπληρωθούν τα όνειρά σου. Έχεις όλα τα προσόντα και σου αξίζει η επιτυχία όσο σε οποιοδήποτε άλλο άτομο. Με εστιασμένη πρόθεση και Θεϊκά οδηγούμενη δράση, τα όνειρα σου γίνονται πραγματικότητα αυτή την στιγμή.

Θετική δήλωση: Είμαι συντονισμένος/η με την εσωτερική πηγή της καθοδήγησής μου. Βασίζομαι με αυτοπεποίθηση στην εσωτερική πηγή να με καθοδηγήσει τέλεια.