Να αισθάνεσαι ασφάλεια

Ερμηνεία: Οποιεσδήποτε αισθήσεις κινδύνου ή ανασφάλειες θεραπεύονται και αντικαθιστώνται με σίγουρη γνώση ότι είσαι ασφαλής και προστατευμένος/η αυτή την στιγμή.

Αισθάνεσαι φοβισμένος/η ή ανασφαλής τώρα τελευταία; Εάν ναι, αυτή η κάρτα είναι ένα σημάδι ότι ο ουρανός γνωρίζει τις αισθήσεις σου και έχει έρθει να σε βοηθήσει. Περιβάλλεσαι από ουράνια όντα που σε αγαπούν και σε προστατεύουν συνέχεια. Οι νεράιδες σου θυμίζουν ότι οι σκέψεις κινδύνου σε κάνουν να νιώθεις ευάλωτος/η. Νοητικά έχεις παραδώσει την δύναμή σου σε κάποια εξωτερική οντότητα. Πιστεύεις ότι αυτό το «είδωλο» που έχεις δημιουργήσει μπορεί να σου κάνει κακό. Αλλά η μόνη δύναμή που έχει είναι αυτή που εσύ του έχεις προσδώσει. Οι νεράιδες σε ωθούν να αφυπνιστείς ώστε να βγεις από αυτή την λανθασμένη αίσθηση. Δες ότι έχεις την δύναμη να δημιουργήσεις ένα χαρούμενο και ασφαλές όνειρο και αποφάσισε να νιώθεις ασφαλής.

Θετική δήλωση: Είμαι ασφαλής. Είμαι απόλυτα προστατευμένος/η κάθε στιγμή.

Ανώτερη συνειδητότητα

Ερμηνεία: Λαμβάνεις καθοδήγηση από τον αληθινό εαυτό σου, την ανώτερη συνειδητότητά σου, η οποία είναι ένα με την Θεϊκή συμπαντική σοφία. Ακολουθείς την αγάπη παρά τον φόβο.

Αυτή η κάρτα είναι η επαλήθευση ότι οι πρόσφατες αισθήσεις, σκέψεις, όνειρα, και φιλοδοξίες προέρχονται από το Πνεύμα. Ζητούσες θεϊκή καθοδήγηση και ο ανώτερος εαυτός σου απάντησε τις προσευχές σου. Το πνευματικό μονοπάτι σε έχει βοηθήσει ν’ ακούσεις αυτή τη φωνή γιατί έχεις αφιερώσεις χρόνο στο ν’ ακούς. Ίσως έχεις ξεκινήσει διαλογισμό ή γιόγκα και αυτό έχει βοηθήσει να γαληνέψει το μυαλό σου. Ή ίσως πάτησες πόδι στο Σύμπαν και έχεις αποφασίσει να καλυτερεύσει η ζωή σου. Ο δρόμος που ακολουθείς είναι σωστός. Τώρα οι νεράιδες σου ζητούν να συνεχίσεις να συνομιλείς με την Ανώτερη Συνειδητότητα σου. Αυτό σημαίνει να αφιερώνεις χρόνο μακριά από θόρυβο και στρες. Μπορεί να χρειαστεί να περπατάς στη φύση συχνά, να γίνεις μέλος μιας πνευματικής ομάδας ή να πας σ’ ένα ησυχαστήριο. Όταν ησυχάζεις το μυαλό και τη ζωή σου, η φωνή της ανώτερης συνειδητότητας γίνεται πιο δυνατή και πιο καθαρή. Σε καθοδηγεί τέλεια μέσα απ’ όλες τις καταστάσεις της ζωής.

Θετική δήλωση: Εύκολα ακούω και καταλαβαίνω την εσωτερική φωνή του Πνεύματος.

Ομορφιά

Ερμηνεία: Εκτίμησε και αύξησε την φυσική σου ελκυστικότητα. Η ομορφιά σου φαίνεται καλύτερα όταν είσαι ευτυχισμένος/η και ικανοποιημένος/η.

Είμαστε όλοι όμορφοι με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο. Μέρος της αυτοεκτίμησης είναι να εκτιμούμε πόσο θαυμάσιοι είμαστε πραγματικά. Ποτέ μα ποτέ μην μειώνεις τον εαυτό σου με οποιοδήποτε τρόπο! Πάντα να έχεις σκέψεις αγάπης για το σώμα σου, το πρόσωπό σου, τα μαλλιά σου, το βάρος σου και κάθε εκατοστό του εαυτού σου. Να κάνεις θετικές δηλώσεις για τον εαυτό σου κάθε μέρα, όπως «το εσωτερικό μου φως λάμπει μέσα από κάθε πόρο και κύτταρο του σώματός μου και όλοι ελκύονται από την εσωτερική και την εξωτερική μου ομορφιά». Επένδυσε χρόνο και χρήμα σε υπηρεσίες που σε κάνουν να νιώθεις εξαίσια, όπως μασάζ, καθαρισμό προσώπου, πεντικιούρ, μανικιούρ, μπάνιο με ειδικά άλατα, ή μια αλλαγή στο χτένισμα. Αν περνάς τον καιρό σου με εποικοδομητικούς τρόπους που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος/η, τότε θα λάμπεις με τον μαγνητισμό ενός πραγματικά ευτυχισμένου ατόμου.

Θετική δήλωση: Ο εσωτερικός και ο εξωτερικός εαυτός μου είναι λαμπεροί και ελκυστικοί τώρα. Αγαπάω τον όμορφο εαυτό μου.