Θετικές Προσδοκίες

Ερμηνεία: Συνέχισε να ελπίζεις, να ονειρεύεσαι, να κάνεις θετικές δηλώσεις, να οραματίζεσαι και να προσεύχεσαι καθώς θα υπάρχει άμεση υλοποίηση. Μην τα παρατήσεις πέντε λεπτά πριν συμβεί το θαύμα.

Έχεις σπείρει τους σπόρους της υλοποίησης με τις θετικές σου σκέψεις και συναισθήματα. Παρόλα αυτά μπορεί ν’ απογοητεύεσαι κάπου-κάπου γιατί δεν βλέπεις άμεσα αποτελέσματα. Έχεις αρχίσει να κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις και αναρωτιέσαι μήπως η πίστη σου δεν είναι σωστή. Κράτησε την πίστη σου! Παρότι η υλοποίηση παίρνει περισσότερο χρόνο απ’ αυτό που ήλπιζες, έρχεται προς εσένα. Σίγουρα δεν θέλεις ν’ ακυρώσεις ή να σκιάσεις την υλοποίησή σου με περίεργες δημιουργίες που μπορεί να είναι αποτέλεσμα των αρνητικών σου σκέψεων. Το συντομότερο δυνατόν βγες στη φύση, ακόμα και η αυλή ή το παρκάκι είναι εντάξει. Νοητικά συνομίλησε με τις φίλες σου τις νεράιδες. Είναι απόλυτα ειδικές στην υλοποίηση. Πες τους για τις αμφιβολίες, τους φόβους και τις απογοητεύσεις καθώς και για τα όνειρα και τις ελπίδες σου. Ζήτησε από τις νεράιδες να σε βοηθήσουν ν’ απελευθερώσεις οποιαδήποτε αρνητικότητα μπορεί να έχεις και νιώσε ότι σε περιτριγυρίζουν με θεραπευτική αγάπη και φως.

Θετική δήλωση: Είμαι ασφαλής, σίγουρος/η και προστατευμένος/η. Αισθάνομαι χαρούμενος/η για το μέλλον μου.

Ακολούθησε τα όνειρα σου

Ερμηνεία: Διαλογίσου για τις επιθυμίες της καρδιάς σου. Άλλαξε το πρόγραμμά σου, ώστε να περνάς τον καιρό σου με τρόπους που είναι εποικοδομητικοί για σένα.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να ξέρεις τι επιθυμείς πραγματικά. Υπάρχουν τόσες εξωτερικές επιδράσεις και προσωπικοί φόβοι που σε κατακλύζουν και φωνάζουν «πρόσεξε με!». Περιμένεις να έχεις μια ελεύθερη στιγμή, που θα μπορέσεις να ασχοληθείς με τα όνειρά σου, τους στόχους σου και τις φιλοδοξίες σου. Αλλά αυτή η στιγμή δεν φαίνεται να φτάνει ποτέ. Οι νεράιδες σου ζητούν να γίνεις εσύ ο κύριος του προγράμματός σου. Πρώτα σου ζητούν να διαλογίζεσαι για τις επιθυμίες της καρδιάς σου. Κάνε ένα κατάλογο με τις πέντε προτεραιότητες της ζωής σου. Μετά ανάπτυξε ένα πρόγραμμα ώστε να περνάς τον απαραίτητο χρόνο σε αυτές τις δραστηριότητες. Δεν είναι σημαντικό τι ακριβώς θα κάνεις σε αυτό το διάστημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα επενδύεις χρόνο και ενέργεια σε αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο και ολοκληρωμένο.

Θετική δήλωση: Μου αξίζουν τα καλύτερα. Αναλαμβάνω τα ηνία του προγράμματός μου και της ζωής μου.

Οικογενειακή αρμονία

Ερμηνεία: Οι σχέσεις σου με μέλη της οικογένειας σου θεραπεύονται. Καθώς κρατάς σκέψεις και αισθήματα αγάπης γι’ αυτές τις ψυχές (συμπεριλαμβανομένης και της δικής σου), αισθάνεσαι πραγματική αρμονία μέσα στην οικογένειά σου.

Κάθε άτομο στην ζωή σου επηρεάζεται από τις πεποιθήσεις και τις προσδοκίες σου, ακόμα και τα μέλη της οικογένειάς σου. Με αυτή την κάρτα σε συμβουλεύουν να έχεις θετικές σκέψεις και σκέψεις αγάπης για οποιονδήποτε φαίνεται ότι σε έχει ενοχλήσει ή βλάψει. Όσο περισσότερη αγάπη στείλεις σε κάθε άτομο, τόση περισσότερη αγάπη θα επιστρέψει πίσω σ’ εσένα. Να έχεις υπομονή, αρχίζεις να αισθάνεσαι μια μεγάλη θεραπεία να λαμβάνει χώρα στις οικογενειακές σχέσεις. Οι νεράιδες σου ζητούν να σκεφτείς τρεις λόγους για τους οποίους είσαι ευγνώμων προς κάθε μέλος της οικογένειας σου. Εάν κάποιο άτομο φαίνεται να σε ενοχλεί ιδιαίτερα, σκέψου πέντε λόγους γιατί αυτό το άτομο αξίζει την αγάπη σου. Στείλε ευλογίες και προσευχές σε αυτό το άτομο και η σχέση σας θα δείξει άμεσα σημάδια βελτίωσης.

Θετική δήλωση: Βλέπω το καλό μέσα σε κάθε μέλος της οικογένειας. Η οικογενειακή μου ζωή είναι αρμονική και γεμάτη με αγάπη και χαρά.