Οικογενειακή αρμονία

Ερμηνεία: Οι σχέσεις σου με μέλη της οικογένειας σου θεραπεύονται. Καθώς κρατάς σκέψεις και αισθήματα αγάπης γι’ αυτές τις ψυχές (συμπεριλαμβανομένης και της δικής σου), αισθάνεσαι πραγματική αρμονία μέσα στην οικογένειά σου.

Κάθε άτομο στην ζωή σου επηρεάζεται από τις πεποιθήσεις και τις προσδοκίες σου, ακόμα και τα μέλη της οικογένειάς σου. Με αυτή την κάρτα σε συμβουλεύουν να έχεις θετικές σκέψεις και σκέψεις αγάπης για οποιονδήποτε φαίνεται ότι σε έχει ενοχλήσει ή βλάψει. Όσο περισσότερη αγάπη στείλεις σε κάθε άτομο, τόση περισσότερη αγάπη θα επιστρέψει πίσω σ’ εσένα. Να έχεις υπομονή, αρχίζεις να αισθάνεσαι μια μεγάλη θεραπεία να λαμβάνει χώρα στις οικογενειακές σχέσεις. Οι νεράιδες σου ζητούν να σκεφτείς τρεις λόγους για τους οποίους είσαι ευγνώμων προς κάθε μέλος της οικογένειας σου. Εάν κάποιο άτομο φαίνεται να σε ενοχλεί ιδιαίτερα, σκέψου πέντε λόγους γιατί αυτό το άτομο αξίζει την αγάπη σου. Στείλε ευλογίες και προσευχές σε αυτό το άτομο και η σχέση σας θα δείξει άμεσα σημάδια βελτίωσης.

Θετική δήλωση: Βλέπω το καλό μέσα σε κάθε μέλος της οικογένειας. Η οικογενειακή μου ζωή είναι αρμονική και γεμάτη με αγάπη και χαρά.

Νέα Ευκαιρία

Ερμηνεία: Να έχεις επίγνωση ότι μια τεράστια νέα ευκαιρία θα σου παρουσιαστεί. Είναι ασφαλές για σένα να εμπιστευτείς και να μπεις σε αυτό  το καινούργιο πεδίο.

Μια εξαιρετική ευκαιρία σου παρουσιάζεται. Μπορεί να είναι κάποιος που σου κάνει πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας, μια νέα ιδέα που σου έρχεται ή μια ευκαιρία για να επενδύσεις. Μπορεί να εμφανιστεί και με μορφή απώλειας όπου στη συνέχεια θα κερδίσεις κάτι πολύ πιο κατάλληλο. Παρότι μπορεί να αισθάνεσαι φοβισμένος/η ή ότι δεν έχεις τα κατάλληλα προσόντα για να προχωρήσεις στο επόμενο επίπεδο, να είσαι σίγουρος/η ότι τα ουράνια απλώνουν τα χέρια τους και σε οδηγούν και σε προστατεύουν καθώς εσύ πετάς προς τα επάνω. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια για να εμπιστευτείς τηn αξιοπιστία αυτής της νέας ευκαιρίας, προσευχήσου για πνευματική καθοδήγηση. Σύντομα θα πιστέψεις στην αξιοπιστία αυτού του δώρου και θα νιώσεις ότι αξίζεις την βοήθεια από τον ουρανό.

Θετική δήλωση: Αντιλαμβάνομαι και αγκαλιάζω τις νέες ευκαιρίες που υπάρχουν τώρα στην ζωή μου.

Σπάσε τα δεσμά

Ερμηνεία: Μερικές φορές μπορεί να αισθάνεσαι παγιδευμένος/η σε κάποιο τομέα της ζωής σου. Αυτή η κάρτα σου ζητά να κάνεις το πρώτο βήμα για  να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από οποιοδήποτε αφύσικο περιορισμό.

Μερικές φορές αισθανόμαστε παγιδευμένοι από εξωτερικές αιτίες. Για παράδειγμα, αισθανόμαστε ότι για οικονομικούς ή οικογενειακούς λόγους πρέπει να αποδεχθούμε μια δουλειά που δεν είναι ικανοποιητική. Ίσως αισθανόμαστε ότι ο σύντροφός μας ή η οικογένεια μας δεν θα μας «αφήσουν» να ακολουθήσουμε δραστηριότητες που μας βοηθούν στη ζωή, όπως κολεγιακού επιπέδου μαθήματα ή προγράμματα προπόνησης. Ίσως όμως και να αισθανόμαστε ότι μας ελέγχουν οι εξαρτήσεις μας. Οι νεράιδες λένε ότι όταν είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στον εαυτό μας, είμαστε και περισσότερο υπεύθυνοι προς τους άλλους. Δηλαδή, όταν είμαστε ευτυχισμένοι, η οικογένειά μας, οι φίλοι μας, τα παιδιά μας και ο σύντροφος μας, χαίρονται να βρίσκονται γύρω μας και εμπνέονται από την δύναμή μας και την αυτοπεποίθησή μας. Προσευχήσου για βοήθεια για ν’ απελευθερώσεις τους φόβους σου και για να σε βοηθήσουν να σπάσεις τα δεσμά. Το σχέδιο του Θεού είναι να είσαι υπεύθυνος, ενώ ταυτόχρονα να αισθάνεσαι ελεύθερος σαν τα πουλιά, τους αγγέλους και τις νεράιδες.

Θετική δήλωση: Είμαι ελεύθερος/η και είμαι δυνατός/ή. Τώρα επιτρέπω στον εαυτό μου να ευχαριστηθεί αυτή την ελευθερία και την δύναμη.