Γιατί το Πεπρωμένο, Φυγείν… Δυνατόν!

Στόχος αυτών των μαθημάτων είναι, μέσα από την γνώση και την βαθιά αυτογνωσιακή ανάπτυξη, να προσφέρουν μια πλήρη επαγγελματική κατάρτιση πάνω στο αντικείμενο της αστρολογίας. Η αυτογνωσία που προσφέρει η αστρολογία, έχει να κάνει με την πραγματική ανάληψη της ευθύνης της ζωής μας, την ελευθερία του ανθρώπου και την απόσταση και την διαφοροποίησή του από τον παράγοντα «τύχη».

Προσωπικά δεν πιστεύω στην τύχη. Η τύχη γίνεται κυρίαρχη όταν η συνείδηση δεν υπάρχει. Όταν δηλαδή ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την ζωή του και η ζωή διαχειρίζεται καταπώς θέλει τον άνθρωπο.

Φυσικά και εάν αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους, το αποτέλεσμα θα είναι δυστυχώς αυτό που προβλέπει το ωροσκόπιο. Όμως ένα τόσο ισχυρό μέσο όπως η αστρολογία δεν δόθηκε στον άνθρωπο με στόχο την συντήρηση του πεπρωμένου του, αλλά για να τον διαφωτίσει πως θα υπερβεί το πεπρωμένο του. Να τον διδάξει πως θα ελευθερωθεί από την καρμική του «σκλαβιά» και πως θα ανυψωθεί πάνω από τα γεγονότα, χρησιμοποιώντας την δυναμική των δύσκολων πλανητικών όψεων και θέσεων υπέρ του.

Όσο αυξάνεται η αυτογνωσία, τόσο ο άνθρωπος επεμβαίνει στην ζωή του, μένοντας ανεπηρέαστος ή μετριάζοντας κατά πολύ τα επώδυνα γεγονότα που φαίνονται ξεκάθαρα από τον προσωπικό αστρολογικό του χάρτη. Όταν η συνείδηση του ανθρώπου είναι ισχυρή και θετικά οπλισμένη με γνώση, δεξιότητες, επίγνωση, δύναμη, αγάπη και αλήθεια, ο παράγοντας τύχη τελικά εκμηδενίζεται και ο άνθρωπος γίνεται κυρίαρχος της ζωής του. Τότε διαμορφώνεται αυτό που λέμε ελεύθερη βούληση.

Η αστρολογία είναι μαγεία, γιατί μαγεία είναι να μπορώ να επηρεάσω ένα ανεκδήλωτο γεγονός αλλά και να «δω» αυτό που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει δια γυμνού οφθαλμού, επηρεάζοντας ο ίδιος την ζωή μου. Είναι ένα θαυμαστό ταξίδι για τον καθένα από τους συμμετέχοντες, επιβεβαιώνοντας την άποψη ότι το πεπρωμένο φυγείν… δυνατόν.

Με εκτίμηση,

Πέτρος Κατσαμάκης

► Ελάτε και σεις να πάρετε την πανάρχαια γνώση της αστρολογίας στα χέρια σας! Το Ηλιόφωτο διεξάγει εντατικά μαθήματα για αρχάριους σε ολιγομελή γκρουπ, τα οποία διδάσκει ο αστρολόγος Πέτρος Κατσαμάκης.

► Για εγγραφές και πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα, επικοινωνήστε με τη γραμματεία στα τηλέφωνα:

210 33 00 145 Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00 – 18:00 ή στο: 693 69 12 425

► Για μια πρώτη επαφή με την δυναμική της αστρολογίας, μπορείτε κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία του κέντρου να αποκτήσετε γραπτά όλες τις πληροφορίες του προσωπικού σας ωροσκοπίου, αλλά και όσων ανθρώπων σας ενδιαφέρουν.