Ιούλιος 2022

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού ξεκινά φορτισμένος από την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου που έγινε στο τέλος Ιουνίου, φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα σχέσεων, τόσο στον προσωπικό όσο και στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα. Η επιρροή αυτή της Νέας Σελήνης μας ζητά να εξετάσουμε εκ νέου αποχωρισμούς, οριστικά κλεισίματα σχέσεων, απώλειες αλλά και την ανάγκη να «από-μπλέξουμε» τον εαυτό μας από ό,τι τον έχουμε εμπλέξει, να αποτραβηχτούμε από παθολογικές μορφές σχέσεων, να ανεξαρτητοποιηθούμε από οικογενειακές παθολογικές καταστάσεις και να προχωρήσουμε σε νέες επιλογές, που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα και θα μας οδηγήσουν σε λύσεις. Με τον Ερμή να βρίσκεται στον Καρκίνο και να συμμετέχει και στην Πανσέληνο στον Αιγόκερω στα μέσα του μήνα, καλό θα είναι να εστιάσουμε σε ζητήματα που αφορούν τον οικογενειακό τομέα, την καριέρα, θέματα που αφορούν το σπίτι, εγκυμοσύνες αλλά και στην αναγκαιότητα τα πράγματα να ειπωθούν χωρίς γωνίες με έναν πιο γλυκό και φιλικό τρόπο, συνειδητοποιώντας ότι όσο πιο πολύ δρούμε με θυμό και οργή, τόσο πιο πολύ και πιο βαθιά μπαίνουμε σε επώδυνες και παθολογικές καταστάσεις, που μας αποδιοργανώνουν και μας αποδυναμώνουν.

Αυτή η περίοδος προσπαθεί να μας οδηγήσει στην κατανόηση τρόπων, ώστε να απεμπλακούμε και να αφήσουμε πίσω μας καταστάσεις, σχέσεις και γεγονότα που μας αποδυναμώνουν και σταδιακά μας σκοτώνουν, κυρίως μέσα στις τεράστιες ποσότητες στρες, τρόμου, αγωνίας που εμπεριέχουν, αλλά και την τεράστια ενεργειακή δαπάνη και ξόδεμα που μας δημιουργούν, επιβαρύνοντας τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά, οδηγώντας μας στο όρια της κατάρρευσης. Η απεμπλοκή από καταστάσεις τόσο προσωπικές, όσο και κοινωνικές είναι λοιπόν αυτό που θα μας απασχολήσει αυτόν τον μήνα, γι’ αυτό θα χρειαστούμε την συμπαράσταση σημαντικών προσώπων, που μπορούν να μας οδηγήσουν με ασφάλεια προς αυτήν την κατεύθυνση και να αποφύγουμε παρορμητικές εκρήξεις ή πρόσωπα και καταστάσεις που μας υποδεικνύουν τέτοιες συμπεριφορές, που μόνο θα μας εμπλέξουν βαθύτερα στις εν λόγω καταστάσεις, κάνοντας διαρκώς το δίκιο μας άδικο.

Κατά τα άλλα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στο τέλος του μήνα ευνοεί ταξίδια και ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, η παρουσία του Άρη στον Ταύρο σε όψη με τον Ουρανό επαναφορτίζει σε εξαιρετικά έντονο βαθμό την ανάγκη για ερωτικές περιπέτειες και έκφραση της πολλών μηνών καταπιεσμένης λιμπίντου, εφιστώντας απλώς και μόνο την προσοχή σε υπερβολές, καταχρήσεις και ακρότητες. Στον οικονομικό τομέα έντονες θα είναι οι ανακατατάξεις και οι αλλαγές που αφορούν στην καριέρα, τον επαγγελματικό τομέα αλλά και θέματα σπιτιών, μετακομίσεις, πωλήσεις, αλλά και ζητήματα που αφορούν τα πρόσωπα του οικογενειακού μας κύκλου. Η ανάγκη για παιχνίδι, ξενοιασιά, διασκέδαση, ερωτικές περιπέτειες, αλλά και πρόσωπα θετικά που δίπλα τους αισθανόμαστε χαρά και ασφάλεια, είναι το ζητούμενο του Ιουλίου.

Κριός

Με ένταση και πιεστικές καταστάσεις μπαίνει για σας ο Ιούλιος, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με καταστάσεις, σχέσεις και γεγονότα που σας δείχνουν πλέον ξεκάθαρα, πως πρέπει να απεμπλακείτε οριστικά από αυτά, ανοίγοντας μια καινούρια σελίδα και προοπτική για κάτι εντελώς καινούριο στη ζωή σας. Διαχειριστείτε απόλυτα την επιθετικότητά σας και σκεφτείτε πολύ σοβαρά το πώς να μην απαντήσετε στις προκλήσεις που θα δεχτείτε. Είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος απεμπλοκής σας από χρόνιους παθολογικούς φαύλους κύκλους.  Ζητήστε βοήθεια εκεί που νιώθετε πως δεν τα καταφέρνετε, και εστιάστε αυτήν την περίοδο στο να μην χάσετε την επαφή με τον εαυτό σας. Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα σας δίνει την δύναμη, αλλά και τις ευκαιρίες να προχωρήσετε σε νέες επιλογές, αρκεί να έχετε αφήσει πίσω σας οριστικά πεποιθήσεις, επιλογές, ιδέες και τρόπους που σας αποδυναμώνουν πλήρως και να έχετε τολμήσει μια νέα εσωτερική πορεία.

Ταύρος

Ζητήματα που σας απασχολούν τόσο στον οικογενειακό όσο και στον οικονομικό τομέα θα χρειαστούν, για να μπορέσουν να επιλυθούν, μια εντελώς διαφορετική συναισθηματική κυρίως αντιμετώπιση από αυτήν που κάνατε μέχρι σήμερα.  Είναι πολύ πιθανό να μην είστε σε θέση να καταλάβετε πού εσείς μπλοκάρετε σχέσεις, καταστάσεις και γεγονότα, και να χρειάζεστε τη βοήθεια προσώπων που είναι σε θέση να σας δείξουν ή ακόμα και να σας διδάξουν έναν άλλο τρόπο διαχείρισης και επιλογών. Η διάθεση των γύρω σας είναι θετική, και το μόνο που χρειάζεται είναι να ζητήσετε τη στήριξή τους και τη βοήθειά τους. Αυτή την περίοδο θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς να είστε εξαιρετικά καλά πλαισιωμένοι από πρόσωπα που πραγματικά σας αγαπάνε, γιατί θα χρειαστεί αρκετές φορές να βρείτε το θάρρος να αποχαιρετήσετε σχέσεις, καταστάσεις και γεγονότα που δεν έχουν τίποτε άλλο να σας δώσουν από βάρος, πίεση, αγωνία και αποδυνάμωση. Με τον Άρη στο ζώδιο σας ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, αλλά και τη λίμπιντό σας που για πάρα πολύ καιρό υπήρξε εξαιρετικά καταπιεσμένη. Η διάθεσή σας να χαρείτε, να απολαύσετε, να παίξετε αλλά και μια έντονη νότα αλαζονείας θα είναι εξαιρετικά εμφανής. Αποφύγετε λοιπόν να καβαλήσετε το καλάμι και απολαύστε όσα έχετε ανάγκη χωρίς υπερβολές, εντάσεις, συγκρούσεις και καταχρήσεις.

Δίδυμοι

Αυτόν τον μήνα θα χρειαστεί αρκετές φορές να βάλετε σε τάξη σκέψεις αλλά και συναισθηματικές παρορμήσεις, που σας αποδιοργανώνουν στην ανάγκη σας να απεμπλακείτε από σχέσεις, καταστάσεις και γεγονότα, που λειτουργούν αρνητικά για εσάς. Αυτό θα είναι δύσκολο, γιατί  η παρουσία του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου σας οδηγεί σε συναισθηματικοποίηση και στην κατασκευή συναισθημάτων, αποτρέποντάς σας από την επαφή με τα πραγματικά σας συναισθήματα που είναι σε θέση να σας δείξουν τον πραγματικό δρόμο που πρέπει να βαδίσετε. Σε όλη αυτή την διαδικασία, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει στο πλάι σας πρόσωπα που σας βοηθούν μέσα από επαφές, συζητήσεις, σεμινάρια αλλά και άλλες θετικές πηγές πληροφοριών να κατανοήσετε σε βάθος, αλλά και να νιώσετε το πώς πρέπει να κινηθείτε, ώστε να απεμπλακείτε οριστικά από καταστάσεις που σας απομυζούν και σας καθηλώνουν. Σημαντικές κινήσεις θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, ενώ στον συναισθηματικό αποφύγετε να παραμυθιαστείτε και να ρισκάρετε περισσότερο από όσο αντέχετε.

Καρκίνος

Και τον Ιούλιο βρίσκεστε στο επίκεντρο των αστρολογικών γεγονότων με την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας από τον Ιούνιο, αλλά και την Πανσέληνο απέναντί σας σε όψη με τον Πλούτωνα, να πυροδοτούν ισχυρές συναισθηματικές ανατροπές και να φέρνουν στο προσκήνιο σημαντικούς αποχαιρετισμούς, αλλά και την αναγκαιότητα για το κλείσιμο ενός κύκλου ζωής και το ξεκίνημα ενός νέου. Αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να αναμετρηθείτε αρκετές φορές με βαθιές σας πεποιθήσεις, αλλά και τρόπους σχέτισης που σας οδηγούν σε εξαρτητικές καταστάσεις αποδυναμώνοντάς σας σε κάθε τομέα. Την ίδια στιγμή χρειάζεται να συνειδητοποιήσετε πως ο θυμός και οι συγκρούσεις δεν είναι σε καμία περίπτωση ο τρόπος που θα σας βοηθήσει να απεμπλακείτε από αυτές. Πολλές φορές αυτή την περίοδο θα αισθανθείτε ότι δεν επαρκείτε στο να δώσετε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, οπότε καλό είναι να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους που είναι σε θέση να σας στηρίξουν και να σας δείξουν ουσιαστικούς τρόπους, που είναι σε θέση να προωθήσουν με θετικό τρόπο την εξέλιξή σας. Γενικά ο Ιούλιος θα είναι για εσάς ένας σημαντικός μήνας αλλαγών, φέρνοντάς σας αρκετές φορές αντιμέτωπους με το φόβο του αγνώστου αλλά και τη χαρά του καινούριου.

Λέων

Αυτός ο μήνας ξεκινά για εσάς εντελώς διαφορετικά από ό,τι θα τελειώσει. Το ξεκίνημα του μήνα θα σας βρει ενδεχομένως αρκετά πιεσμένους με θέματα που αφορούν τον οικογενειακό τομέα, θέματα σχέσεων, εγκυμοσύνης, μετακομίσεις, ενοικιάσεις αλλά και ενδεχομένως την αναγκαιότητα να αποχαιρετήσετε άτομα που αλλάζουν τόπο κατοικίας αλλά και σχέσεις που έχουν κλείσει οριστικά τον κύκλο τους. Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα θα είναι για εσάς μια σοβαρή αναμέτρηση με τα συναισθήματά σας να σας ζητούν να αφήσετε πίσω σας πεποιθήσεις, αλλά και να ολοκληρώσετε κύκλους συνειδητοποιώντας πως η περίοδος «παιδί και έφηβος» έχει τελειώσει οριστικά για εσάς, τόσο ως βιολογική ηλικία όσο και σαν δικαιολογία. Το τρίτο δεκαήμερο αυτού του μήνα, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, μια νέα περίοδος ξεκινά για εσάς δίνοντάς σας σημαντικές ευκαιρίες που θα χρειαστεί να τις διαχειριστείτε με απόλυτο ρεαλισμό, μέτρο και πειθαρχία, μιας και ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου καραδοκεί κρατώντας τεφτέρι.

Παρθένος

Έντονος θα είναι αυτός ο μήνας για εσάς, φορτίζοντάς σας με έντονες σκέψεις που περιέχουν την ανάγκη για οριστικά ξεκαθαρίσματα, τόσο σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό αλλά και τον οικογενειακό τομέα και αυτόν των σχέσεων και συνεργασιών. Το τοπίο ειδικά στο ξεκίνημα του μήνα φαίνεται να είναι εξαιρετικά θολό με ευκαιρίες – παγίδες αλλά και γλυκόλογα και υποσχέσεις στον ερωτικό τομέα, που δεν έχουν καμία ελπίδα να ισχύσουν μελλοντικά. Η Πανσέληνος στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω παρότι θα φέρει ταραχές και εντάσεις, μπορεί να δημιουργήσει για εσάς σημαντικές ευκαιρίες μέσα από ανατροπές και αλλαγές πλάνων, που στην αρχή ενδέχεται να φαίνονται απειλητικές αλλά στην πορεία θα λειτουργήσουν θετικά για εσάς. Στον οικονομικό τομέα, θα χρειαστεί να απεμπλακείτε από διαρροές και να εστιάσετε στην κερδοφορία σας και την οικονομική σας αυτονομία, δίνοντάς σας την προοπτική να ανοιχτείτε με έναν εντελώς καινούριο τρόπο που θα λειτουργήσει αποδοτικά.  Η Νέα Σελήνη στο γειτονικό σας ζώδιο του Λέοντα και φορτίζει έντονα τον ερωτικό τομέα στο τέλος του μήνα.

Ζυγός

Τα αστρολογικά γεγονότα και αυτόν τον μήνα σας κατατάσσουν στους πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, με την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά και της Πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερω σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας και τον Πλούτωνα. Το κυρίαρχο καρμικό θέμα αυτής της περιόδου για εσάς είναι η κατανόηση της αναγκαιότητας της απεμπλοκής σας από σχέσεις, καταστάσεις και γεγονότα που λειτουργούν εξαιρετικά επώδυνα για εσάς και αφορούν κυρίως στο παρελθόν και σας πισωγυρίζουν σε εποχές αδυναμίας και φόβου, αποδυναμώνοντας σας. Σε αυτήν σας την προσπάθεια είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως η ανάγκη απεμπλοκής αφορά στον εαυτό σας και όχι τους γύρω σας. Οι υπόλοιποι μπορεί να επιμένουν σε μια μόνιμη εμπλοκή, άρα εσείς χρειάζεται να βρείτε τους τρόπους, τις μεθόδους και ενδεχομένως την τεχνική, ώστε να απεμπλέξετε τον εαυτό σας οριστικά από αυτές τις καταστάσεις. Ο κίνδυνος αυτήν την περίοδο για εσάς είναι να προσπαθήσετε όλο αυτό να το κάνετε με θυμό, οργή, επιθετικότητα και παρόρμηση. Να θυμάστε ότι όσο οργίζεστε, τόσο προσκολλάστε και τόσο βαθύτερα εμπλέκεστε.

Σκορπιός

Αυτός ο μήνας κινείται εξαιρετικά αντιφατικά για εσάς φαινομενικά, αλλά στην  ουσία ακόμα και τα έντονα γεγονότα ή οι ανατροπές και οι διαφοροποιήσεις λειτουργούν στην πραγματικότητα υπέρ σας σε βάθος χρόνου. Τον Ιούλιο, με την επιρροή της Νέας Σελήνης από το φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου, αλλά και την Πανσέληνο στον Αιγόκερω ενδέχεται να είστε από εκείνους που θα βιώσουν έντονες εσωτερικές μεταμορφώσεις, μέσα από ισχυρές συνειδητοποιήσεις που θα σας ωριμάσουν τόσο, ώστε να είστε ικανοί να υλοποιήσετε ακόμη και τα όνειρά σας. Ενδεχομένως τον μήνα αυτό να ασχοληθείτε σοβαρά με τα ακίνητα, ενοικιάσεις, πωλήσεις και το αποτέλεσμα να είναι θετικό. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με σοβαρές διαφοροποιήσεις στον τομέα των σχέσεων, αφήνοντας πίσω σας τρόπους, σκέψεις, συμπεριφορές αλλά και μοντέλα σχέσεων, που όχι μόνο δεν έχουν να σας δώσουν ή να σας κάνουν ευτυχισμένους, αλλά αντιθέτως υποσκάπτουν κάθε προοπτική εξέλιξης, εγκλωβίζοντας σας σε έναν αδιάκοπο αρνητικό φαύλο κύκλο.  Το τέλος του μήνα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, μια τεράστια έκρηξη ζωής σας καλεί να τη διαχειριστείτε, χωρίς να σας εκτροχιάσει σε υπερβολές και αλαζονικές συμπεριφορές, προξενώντας σας έντονα λιμπιντική διάθεση και ανάγκη να ασχοληθείτε με τον ερωτικό τομέα και να νιώσετε και πάλι ζωντανοί.

Τοξότης

Ο μήνας μπαίνει με τη διάθεση ισχυρών ανακατατάξεων σε κάθε τομέα της ζωής σας, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με σοβαρά ζητήματα που αφορούν επιπόλαιες επιλογές, αλλά και την τάση σας να βρίσκεστε συχνά σε όποια πραγματικότητα σας βολεύει, αφήνοντας πίσω σας σημαντικές και ουσιαστικές εκκρεμότητες, αλλά και το να γράφετε ιστορία στη ζωή σας δια της απουσίας σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο ανατροπές, αλλά και ένα σημαντικό παρασκήνιο, τα οποία χρειάζεται να οριοθετήσετε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που ακολουθείτε, αλλάζοντας στάση ζωής, συμπεριφοράς σε καίρια σημεία της δράσης και των πεποιθήσεών σας. Η Πανσέληνος στο γειτονικό σας ζώδιο του Αιγόκερω συνεχίζει να ενισχύει αυτήν την αναγκαιότητα, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με θέματα που αφορούν την οικογένεια, την καριέρα, ακίνητα, πωλήσεις, ενοικιάσεις αλλά και την αναθεώρηση των εννοιών αγάπης και σεβασμού. Το τέλος του μήνα σας δίνει θετικές προοπτικές, αρκεί να μην ολισθήσετε σε αλαζονικές συμπεριφορές, υπερβολές και άκρα.

Αιγόκερως

Τα αστρολογικά γεγονότα αυτής της περιόδου σας καθιστούν τους κύριους πρωταγωνιστές των γεγονότων, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με σημαντικούς αποχαιρετισμούς, που στην ουσία αφορούν το κλείσιμο ενός κύκλου ζωής και την αναγκαιότητα καινούριων ξεκινημάτων. Θα χρειαστεί αρκετές φορές να αναμετρηθείτε αυτή την περίοδο με σημαντικές καρμικές σχέσεις, αλλά και καταστάσεις και επιλογές που ενδεχομένως σας διαμόρφωσαν, σας συντρόφευσαν, και έχουν αποκτήσει για εσάς μεγάλη συναισθηματική αξία, αλλά η παραμονή τους στη ζωή σας λειτουργεί εξαιρετικά καθηλωτικά. Το σημαντικό καρμικό μάθημα που έχετε να λάβετε αυτό το διάστημα είναι να συνειδητοποιήσετε και να διαφοροποιήσετε το «σχετίζομαι» από το «εμπλέκομαι»  μιας και αυτό που θα χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας είναι τις διάφορες εμπλοκές που εσείς οι ίδιοι έχετε συναισθηματικά δημιουργήσει με πρόσωπα και καταστάσεις, οδηγώντας τον εαυτό σας σε ανελευθερία, ομηρία, εξάρτηση και καθήλωση. Η έντονη συναισθηματική φόρτιση αυτής της περιόδου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει θυμός, οργή και βία μιας και αυτό θα γίνει η «κόλλα» που θα σας κρατάει μονίμως σε εμπλοκή. Πάρτε απόσταση και δημιουργήστε χώρο μέσα σας, ώστε να αντέχετε αυτά που νιώθετε και αισθάνεστε, εσωτερικεύστε τις συνειδητοποιήσεις σας και οργανώστε σιωπηλά και αθόρυβα την απεμπλοκή σας. Το σίγουρο είναι ότι σας ανοίγονται σημαντικές προοπτικές εξέλιξης και αυτό που σας χωρίζει από αυτές είναι ο φόβος σας για την ελευθερία, την ουσιαστική αυτονομία και οι προκλήσεις σε αυτό που δεν ελέγχετε, το άγνωστο. Τολμήστε να δικαιωθείτε και θα δικαιωθείτε.

Υδροχόος

Σημαντικά γεγονότα που σημειοδοτούν τη βαθύτερη ανάγκη σας πλέον για αυτονομία, αυτάρκεια και ωριμότητα σας αναγκάζουν να έρθετε αντιμέτωποι με κύκλους που δεν έχετε ολοκληρώσει, αφήνοντας τους πίσω σας, αφού πρώτα τακτοποιήσετε παιδικά και εφηβικά κατάλοιπα που στην κυριολεξία σας κόβουν τα πόδια στην ανάγκη σας να τρέξετε προς το δικό σας αύριο. Ο Ιούλιος είναι για εσάς μήνας μεταίχμιο, ζητώντας σας επιτακτικά την απεμπλοκή σας από καταστάσεις, σενάρια, πεποιθήσεις, τρόπους διαπαιδαγώγησης, φοβίες και αναστολές που σας κρατάνε μικρούς και ανήμπορους σε μια καινούρια πορεία ζωής, που σας θέλει δυνατούς, αυτάρκεις, ώριμους, ενήλικες, υποστηριγμένους και με λίγα λόγια κυρίαρχους της ζωής σας. Η Νέα Σελήνη απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα σας δίνει τα εχέγγυα για ανάπτυξη και ευκαιρίες, και σας εφιστά την προσοχή σε υπερβολές αλλά και απαράδεκτες αλαζονικές συμπεριφορές. Ο Ιούλιος σας φέρνει την ενδυνάμωση, την προστασία, την σταθερότητα, τη χαρά και την αγάπη που προσφέρει ένας «καλός» πατέρας στο παιδί του, ζητώντας σας να γίνετε εσείς σταδιακά αυτός ο «καλός» πατέρας για τον εαυτό σας και ζητώντας να αφήσετε πίσω σας ό,τι είναι «κακός» πατέρας και λειτουργεί αποδυναμωτικά στην εξέλιξή σας, στο μεγάλωμά σας στην ενδυνάμωσή σας και την ευτυχία σας.

Ιχθύες

Ο Ιούλιος θα σας φέρει αρκετές φορές αντιμέτωπους με την αναγκαιότητα της κατανόησης, αλλά και της διαφοράς που έχει το «καλό» από το «ευχάριστο» και το «κακό» από το «δυσάρεστο». Με λίγα λόγια, θα χρειαστεί αρκετές φορές να πείτε όχι σε ευχάριστες μεν καταστάσεις, που θα σας οδηγήσουν σε άσχημες επιλογές και να πείτε ναι σε δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν στο καλό για εσάς. Οι παγίδες κυρίως στο ξεκίνημα του μήνα θα είναι συνεχείς και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλο σας το ρεαλισμό, ώστε να προφυλάξετε τον εαυτό σας από αυτές. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη σωματική και ψυχική σας ισορροπία. Αποφύγετε καταχρήσεις και ζητήστε τη βοήθεια σημαντικών προσώπων, ώστε να βάλετε όρια σε αυτοκαταστροφικές πεποιθήσεις σας, φοβίες, αναστολές αλλά και υπερβολές και καταχρήσεις, όπως επίσης και σε μοντέλα σχέσεων που πρέπει οριστικά πλέον να απεμπλακείτε και αφορούν τόσο το προσωπικό όσο και τον οικογενειακό τομέα. Σημαντικές ευκαιρίες θα σας δώσει ο τομέας της καριέρας σας, αν εστιάσετε με ρεαλισμό σε αυτόν, όπως επίσης και θα δεχτείτε τη στήριξη σημαντικών προσώπων, που θα σας ευνοήσουν στην εξέλιξη των επαγγελματικών και οικονομικών θεμάτων σας. Στο συναισθηματικό τομέα, διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιούλη, κάνοντας προσεκτικές επιλογές και αποφεύγοντας να δραστηριοποιηθείτε σε όνειρα και λόγια που δεν θα μπορέσουν ποτέ να αντέξουν την πραγματικότητα.