Ιούνιος 2021

Η δυναμική του Ιουνίου είναι πολύ έντονη, καθώς στις 10 Ιουνίου πραγματοποιείται Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα Έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα του ζωδίου των Διδύμων, που έρχεται στην συνέχεια της Έκλειψης στον Τοξότη τον Μάη. Μέχρι τις 23 του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος επίσης στους Διδύμους, Ο Δίας είναι ανάδρομος στους Ιχθύες, ο Άρης και η Αφροδίτη θα έχουν περάσει σταδιακά στον Λέοντα και θα εμπλακούν στην ισχυρή όψη του Κρόνου με τον Ουρανό, και ο Ήλιος θα μπει στον Καρκίνο.

Μην βιαστείτε να αναλάβετε καινούργιες επαγγελματικές ευθύνες αν δεν διευθετήσετε και ανακατανείμετε τις προϋπάρχουσες. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα, και μην μπείτε στην διαδικασία να αλλάξετε την συμπεριφορά ή την κατάσταση κοντινών σας ατόμων. Οι εκλείψεις, «δουλεύουν» έντονα από τις αρχές του Μαΐου, εφιστώντας την προσοχή σε κάθε τομέα σε όλους μας. Η περίοδος δίνει σε όλους μας σημαντικές ευκαιρίες για θεραπευτικές συμμαχίες που μπορούν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για διορθωτικές συναισθηματικές εμπειρίες σε επίπεδο σχέτισης, βιωμάτων και ανάπτυξης δεξιοτήτων.

Κριός

Αντιφατικά συναισθήματα, εξελίξεις που είναι κόντρα στις επιθυμίες σας και σχέσεις που δεν σας δίνουν αυτό που χρειάζεστε θα περάσουν από έντονη επαναξιολόγηση. Θα χρειαστεί να φανείτε γενναίοι στις αποφάσεις σας και να ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας και μετά και στο περιβάλλον σας ποια θα είναι η στάση σας προς πρόσωπα και καταστάσεις. Αποφύγετε χαώσεις και ακραίες αποφάσεις αυτή την περίοδο και κινηθείτε με ρεαλισμό και πειθαρχεία. Στον συναισθηματικό τομέα, αυτό το καλοκαίρι θα σας φέρει συχνά αντιμέτωπους με το αν πραγματικά έχετε στη ζωή σας αυτό που επιθυμείτε. Δώστε ιδιαίτερο βάρος στο να ξεμπλέξετε ασαφείς καταστάσεις σε κάθε τομέα και δώστε ιδιαίτερη φροντίδα στον εαυτό σας αλλά και σε κοντινά πρόσωπα που την έχουν ανάγκη.

Ταύρος

Η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο πλήρεις και ουσιαστικοί, αρκεί να αφήσετε το περιθώριο στον εαυτό σας να ασχοληθεί με παραμέτρους που ίσως μέχρι τώρα αγνοούσατε ή ήσασταν αρνητικοί να δείτε. Αποφύγετε παρ’ όλα αυτά τα οικονομικά ρίσκα και τις παρακινδυνευμένες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα και οργανώστε κάθε χαοτικό και μπερδεμένο κομμάτι, αφενός στην καθημερινότητά σας και αφετέρου μέσα σας αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας με γνώμονα την αλήθεια. Γεγονότα που αφορούν τον σύντροφό σας και κοντινά σας πρόσωπα, σας δίνουν την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να επαναπροσδιορίσετε θετικά τη σχέση σας. Το ίδιο ισχύει και στον κοινωνικό τομέα, όπου έρχεστε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα που σας βοηθούν να επαναξιολογήσετε καταστάσεις και γεγονότα του παρελθόντος με θετικό τρόπο, κάνοντας μια νέα αρχή σε κάθε τομέα.

Δίδυμοι

Είναι σημαντικό για τον καθένα σας αυτή την περίοδο να αξιολογήσει επί της ουσίας τι από όλα αυτά για τα οποία καταναλώνεται είναι σημαντικό και τι γίνεται από κεκτημένη ταχύτητα. Η ψυχολογική κούραση, με δυο ισχυρές Εκλείψεις στον άξονα σας, είναι σημαντικός δείκτης για το που διαρρέεται η ενέργεια σας χωρίς να σας επιστρέφεται. Επαναξιολογήστε επαγγελματικά και προσωπικά πλάνα, φροντίστε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποφύγετε να χαθείτε σε ψευτοδιλήμματα και να εμπιστευτείτε αναξιόπιστες πηγές πληροφοριών. Τόσο στον συναισθηματικό όσο στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, αποφύγετε να θέσετε άμεσα παρορμητικά πλάνα χωρίς πριν να έχετε εξυγιάνει ζητήματα που αφορούν μπερδεμένες καταστάσεις του παρελθόντος. Δράσετε ουσιαστικά σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα πετώντας από τη ζωή σας ό,τι δεν σας ωφελεί. Για πολλούς από εσάς είναι σημαντικό να σταθείτε απέναντι στην αλήθεια, κάνοντας σημαντικές διαφοροποιήσεις όποιο και αν είναι το συναισθηματικό κόστος.

Καρκίνος

Σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις φέρνει για εσάς ο μήνας που έρχεται, τόσο σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα όσο και στην καθημερινότητα. Χειριστείτε με προσοχή σημαντικές συμφωνίες και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Κινηθείτε εξαιρετικά προσεκτικά σε σημαντικές αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σε θέματα σχέσεων, οικονομικών ρίσκων, νομικών διαδικασιών, συμβολαίων και υγείας. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ανατροπές που αφορούν στον οικογενειακό τομέα. Σημαντικές αποκαλύψεις από την μία σας αποδιοργανώνουν και από την άλλη σας δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο χρειάζεται να κινηθείτε ώστε να φτάσετε εκεί που πραγματικά επιθυμείτε.

Λέων

Ο Ιούνιος σας προτρέπει να αρχίσετε να δομείτε σημαντικές αλλαγές, οι οποίες πολύ πιθανό να είναι προϊόν μιας νέας στρατηγικής που σκέφτεστε να ακολουθήσετε στον επαγγελματικό τομέα που περιέχει πιο ξεκάθαρα δεδομένα. Αποφύγετε υπερβολές στον οικονομικό τομέα αλλά και εντάσεις με συνεργάτες, τον σύντροφό σας αλλά και πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Μεταμορφωτικές αλλαγές που σας επιφορτίζουν με πίεση, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα, πυροδοτεί αυτή η περίοδος. Καταστάσεις που υπάρχουν μέσα σας αδιευθέτητες εδώ και καιρό αλλά και ανάγκες σας βγαίνουν στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να τις διαχειριστείτε με οξυδέρκεια και σοφία για να αποβούν υπέρ σας. Αξιοποιήστε την περίοδο και χρησιμοποιήστε τις ανακατατάξεις που δημιουργεί σε θέματα σπουδών, νομικές διαδικασίες, θέματα εξωτερικού, μετακινήσεων, αλλά και στον οικογενειακό τομέα υπέρ σας, δρομολογώντας σημαντικά ξεκαθαρίσματα και δημιουργικά ξεκινήματα ώστε να νιώσετε πληρότητα και συναισθηματική ασφάλεια.

Παρθένος

Αποφύγετε τον Ιούνιο πλάνες και αυτοεξαπατήσεις και ξεκαθαρίστε τα συναισθήματά σας από τη ρεαλιστική πραγματικότητα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της υγείας, αποφεύγοντας να στηριχτείτε σε πρόχειρες αξιολογήσεις και διερευνήστε σε βάθος σημαντικές συμφωνίες στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα πριν τις υλοποιήσετε. Η λογική σας φαίνεται να βάλλεται έντονα από το συναίσθημα και θα χρειαστεί αρκετές φορές να εναρμονίσετε τις αποφάσεις σας και να μην κινηθείτε ακραία. Φόβοι, ανησυχίες και ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο δυσχεραίνοντας την καθημερινή σας δράση. Οι συζητήσεις που κάνετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τα «θέλω» σας από τα «πρέπει» και τους φόβους σας. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και αφιερώστε χρόνο στην παραπάνω διαδικασία. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας και μην χειριστείτε σε καμία περίπτωση επιπόλαια θέματα συμβολαίων, σπουδών, δανείων, μετακινήσεων και νομικών υποθέσεων.

Ζυγός

Επαναπροσεγγίσεις σχέσεων που στο παρελθόν είχαν παγώσει, σας βοηθούν να ταξινομήσετε εσωτερικά αλλά και πρακτικά σημαντικά θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Επαναξιολογήσεις καταστάσεων και γεγονότων, σας ωθούν σε εντελώς διαφορετικά συμπεράσματα και σας οδηγούν σε μια νέα μελλοντική στρατηγική. Ενδιαφέρουσες επαγγελματικές και οικονομικές προτάσεις θα σας βάλουν σε διαδικασία, αλλά και νέες γνωριμίες θα ενθουσιάσουν τους αδέσμευτους φίλους του ζωδίου. Μην ξεχνάτε όμως ότι διανύουμε περίοδο Εκλείψεων. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα σπουδών, οικονομικές συναλλαγές, νομικές διαδικασίες, δάνεια, συμβόλαια αλλά και ζητήματα υγείας και μην αφήσετε σε καμία περίπτωση τίποτα «στην τύχη του». Ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες και επαφές σε κάθε τομέα, δίνοντας χωρο στον εαυτό σας να διασκεδάσει αλλά και να ανατροφοδοτηθεί, αφήνοντας πίσω σας σχέσεις και καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας αποδιοργανώνουν. Η ανταπόκριση από τους άλλους θα είναι εξαιρετικά θετική.

Σκορπιός

Σημαντικά ξεκαθαρίσματα αφήνουν την αλήθεια να βγει στο προσκήνιο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κατανοήσετε, έστω και με καθυστέρηση, καταστάσεις που παρέπαιαν εδώ και καιρό μεταξύ ασάφειας και εντάσεων. Η περίοδος σας ζητά να ανακτήσετε «χαμένα εδάφη» αλλά και να δημιουργήσετε τις συνθήκες για την άμεση εξέλιξη των στόχων σας, αρκεί να μην πολωθείτε σε ανώριμους παιδικούς θυμούς, εξαρτήσεις  και διαστρεβλωτικές εντάσεις. Αυτό που σας χωρίζει από τις επιθυμίες σας είναι ο φόβος και η χάωση που φέρετε μέσα σας και υπάρχει στο περιβάλλον σας. Χειριστείτε με προσοχή θέματα σχέσεων και μην παραμελήσετε σε καμία περίπτωση οικονομικά θέματα αλλά και υγείας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων και μην προχωρήσετε σε σημαντικές αποφάσεις υπό το κράτος της χάωσης που θα επικρατήσει αυτό τον μήνα.

Τοξότης

Γεγονότα και καταστάσεις που έχουν συσσωρευτεί μέσα σας όλο το προηγούμενο διάστημα χωρίς να έχει δοθεί η δέουσα προσοχή και ο χρόνος ώστε να αξιολογηθούν, δρουν ανασταλτικά πλέον και σας χαώνουν. Με δυο εκλείψεις στον άξονα σας, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις, αν δεν έχετε εξετάσει πρωτίστως διεξοδικά όλες τις παραμέτρους, διότι καιροφυλακτούν ανατροπές, χαώσεις και αυτοεξαπατήσεις σε όλους τους τομείς. Προσοχή στο παρασκήνιο και τις αταξινόμητες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα που αφορούν θέματα σπουδών, νομικές διαδικασίες και ταξίδια. Το εξωτερικό αλλά και συμβόλαια και συμφωνίες θα χρειαστούν προσεκτικές κινήσεις, οργανωτικότητα, πειθαρχία και ρεαλισμό, ώστε να αποφύγετε ανατροπές, αναβολές, καθυστερήσεις και χαώσεις. Καταστάσεις που περιέχουν έντονο συναισθηματικό φόρτο, ενδέχεται να σας αποδιοργανώσουν αν δεν τις αντιμετωπίσετε ισορροπημένα. Προσέξτε συμφωνίες αυτή την περίοδο, πριν να είστε σίγουροι μέσα σας για τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε. Στηριχθείτε περισσότερο στον εαυτό σας και όχι στις παροχές του περιβάλλοντος.

Αιγόκερως

Είναι η κατάλληλη στιγμή να πείτε την αλήθειας σας προς κάθε κατεύθυνση, κλείνοντας οριστικά φαύλους κύκλους που σας απομυζούν εδώ και καιρό, αποφεύγοντας τις παρορμητικές κινήσεις και τις παρασκηνιακές υπονομεύσεις. Ανατρέψτε καταστάσεις υπέρ σας και κερδίστε πόντους στον επαγγελματικό τομέα. Το κλείσιμο κύκλων αυτή την περίοδο με δυο Εκλείψεις στον άξονα Διδύμου – Τοξότη χρειάζεται να είναι το κύριο μέλημά σας. Η στρατηγική που θα ακολουθήσετε και η παραδοχή της αλήθειας, είναι τα κλειδιά ώστε να μην παλινδρομήσετε σε «σκοτεινές περιοχές»,  αναπαράγοντας φαύλους κύκλους. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες αλλά και οικονομικές, νομικές υποθέσεις, συμβόλαια και οικογενειακά θέματα. Στον συναισθηματικό τομέα, αποφύγετε την επιστροφή ή την αναπαραγωγή λάθος μοντέλων σχέτισης, ενώ οι αδέσμευτοι φίλοι του ζωδίου θα γοητευτείτε από ξαφνικές γνωριμίες.

Υδροχόος

Η κατανόηση σε βάθος και η επίγνωση αρνητικών καταστάσεων που αφορούν συνολικά στην κερδοφορία σας και δρουν μέσα σας αλλά και σε σχέσεις συνεργασίας και πρακτικά σας ζητήματα που δυσχεραίνουν στόχους και επιθυμίες σας, θα είναι το κεντρικό θέμα αυτού του μήνα. Λειτουργήστε με αποστασιοποίηση και αποφασιστικότητα σε υπερσυναισθηματισμούς και ταυτίσεις, ώστε να μπορέσετε να υλοποιήσετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα και να ανοίξετε το δρόμο της επιτυχίας σε κάθε τομέα. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για την υλοποίηση πρακτικών στόχων. Αυτή την περίοδο έρχονται στην αντίληψη σας τρόποι αλλά και νέοι δρόμοι και ευκαιρίες. Δώστε έμφαση στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, αξιοποιώντας τα όσα παρουσιάζονται. Στον προσωπικό τομέα, συζητήσεις που περιέχουν έντονες αποκαλύψεις αλλάζουν τελείως το τοπίο και έρχονται να βάλουν στη θέση τους στρεβλωμένες καταστάσεις και γεγονότα που σας αποδιοργάνωσαν το τελευταίο διάστημα. Ανοιχτείτε σε νέες σχέσεις σε κάθε τομέα που έχουν και μπορούν να σας δώσουν αυτό που ζητάτε.

Ιχθύες

Με τις Εκλείψεις σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, η λογική σας φαίνεται να βάλλεται έντονα από το συναίσθημα και θα χρειαστεί αρκετές φορές να εναρμονίσετε τις αποφάσεις σας. Μην κινηθείτε ακραία. Φόβοι, ανησυχίες και ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο δυσχεραίνοντας την καθημερινή σας δράση. Δώστε προσοχή σε θέματα υγείας και σπουδών αλλά και σε εξαπατήσεις που καιροφυλακτούν επίσης σε  θέματα σπουδών, νομικές διαδικασίες, ταξίδια και μετακινήσεις αλλά και σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα. Οι συζητήσεις που κάνετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τα «θέλω» σας από τα «πρέπει» και τους φόβους σας. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και αφιερώστε χρόνο στην παραπάνω διαδικασία ξεκαθαρισμάτων και επαναξιολογήσεων ζητώντας βοήθεια όπου αισθάνεστε να μην επαρκείτε. Προφυλάξτε τον εαυτό σας από κινήσεις που αφορούν τον συναισθηματικό τομέα και γίνονται εν βρασμώ.