Ενεργειακό Σεμινάριο Φοινικας: Πρώτο επίπεδο

Πέτρος Κατσαμάκης

Το πρώτο επίπεδο θα ξεκινήσει 7 & 8 Οκτωβρίου. 
Οι εγγραφές ξεκίνησαν.
Μην περιμένετε.
Κάντε και τη δική σας.

Πρώτο επίπεδο (σε τρεις τετράωρες συναντήσεις) 

Η σειρά σεμιναρίων Φοίνικας είναι μια ισχυρή ενεργο-πληροφοριακή αναγέννηση. Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από τρία τετράωρα, στα οποία οι συμμετέχοντες μαθαίνουν και εξασκούνται βιωματικά στα παρακάτω:

 • να διαχειρίζονται τα συμπαντικά κανάλια τροφοδοσίας και «καθαρισμού».
 • να αναγνωρίζουν τα ενεργο-πληροφοριακά παράσιτα και τις βλάβες όλων των ποιοτήτων, τόσο σε αιθερικό όσο και σε υλικό επίπεδο και να τα καταστρέφουν.
 • να εξοντώνουν κανάλια «βαμπιρισμού» αλλά και αρνητικούς προγραμματισμούς και διαρροές ενεργείας που προκαλούν σωματικές βλάβες.
 • να αλλάζουν την ποιότητα του αιθερικού σώματος και αυτό που εκπέμπουν σαν «σήμα» προς το περιβάλλον από αρνητικό σε θετικό και να έλκουν τα αντίστοιχα υψηλής δόνησης γεγονότα και πρόσωπα, αλλάζοντας το «πεπρωμένο» τους, αλλά και την αντίληψη των άλλων για αυτούς.
 • να αφαιρούν τα εμπόδια σε κάθε τομέα της ζωής τους
 • να κάνουν διόρθωση σχέσεων και να ισορροπούν τις αρνητικές εμπλοκές σε σχέσεις κάθε είδους
 • να αυξάνουν την ενεργεία και την δύναμη τους σε πολλαπλάσιο επίπεδο
 • να συνδέονται με τις καθαρές πηγές άπειρης τροφοδοσίας και να «απωθούν» τις επιβλαβείς ενέργειες
 • να αναγνωρίζουν τα ενεργειακού τους κέντρα «chakras», την ποιότητα του κάθε ενός αλλά και τον τρόπο να τα καθαρίζουν και να τα διαχειρίζονται στο έπακρο των δυνατοτήτων τους
 • να κατασκευάζουν μόνιμη αδιαπέραστη και δια βίου προστασία για τον εαυτό τους αλλά και για αυτούς που θέλουν να προστατεύουν,
 • και τέλος μαθαίνουν να εξισορροπούν τις ενέργειες του περιβάλλοντος τους και των σχέσεων τους σε Αγάπη, Αρμόνια, Ευημερία, Αφθονία και Φώς.

 Το σεμινάριο του πρώτου επίπεδου ολοκληρώνεται με τον μεγάλο «χώρο προστασίας», που είναι το τρίτο τετράωρο, όπου όλες οι τεχνικές καθαρισμού και προστασίας που μάθανε κατά την εκπαίδευση εφαρμόζονται βιωματικά και πρακτικά. Σε αυτό το σεμινάριο θα τοποθετήσετε «θόλο» προστασίας στην χώρα, το σπίτι, την περιοχής όπου μένετε, την εργασία, τα αγαπημένα πρόσωπα που θέλετε να καθαρίσετε άλλα και να προστατεύσετε, καθώς και τους στόχους σας, την εξισορρόπηση των σχέσεων σας, την επαγγελματική  και οικονομική σας άνοδο άλλα και την απολυτή θετικοποιήση του περιβάλλοντος σας. Την ίδια στιγμή θα ασκηθείτε στον βαθύ καθαρισμό σε σωματικό και αιθερικό επίπεδο από παράσιτα κάθε είδους και πεποιθήσεις, αρνητικές ενεργειακές κατασκευές, διαταράσσουσες ενέργειες, αρνητικούς προγραμματισμούς, πατρογονικές βλάβες αλλά και βλάβες στο σώμα,

Στο πρώτο επίπεδο επιτυγχάνεται η σύνδεση με την Αληθινή ροη των δυο παγκόσμιων ενεργειακών ρευμάτων,  αλλά και την επανασύνδεση με την συμπαντική νομοτέλεια, από την οποία έχουμε αποκοπεί, μιας και  εξ’ αιτίας των κοινωνικών συνθηκών έχουμε χάσει τον δρόμο μας αλλά και την συμπαντική υποστήριξη. Σε αυτό το σεμινάριο επιτυγχάνεται η επιστροφή στον άξονα μας, στην «καθαρότητα», που είναι η φυσική θέση του όντος, αλλάζοντας τις σχέσεις εξάρτησης και συνάρτησης σε Αληθινές Σχέσεις.

Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στο να αναγνωρίζουν αλλά και να εξοντώνουν ενεργο-πληροφοριακές απειλές, κλείνοντας την διαρροή προς τρίτους και τα ισχυρά υπερκοινωνικά παράσιτα κάθε  είδους. Θα δείτε μέσα στο σεμινάριο την ζωτική και αιθερική σας δύναμη να αυξάνεται σε πολλαπλάσιο επίπεδο, με αποτέλεσμα να αλλάζει ο τρόπος που σχετίζεστε με τους στόχους σας αλλά και σχέσεις που σας είχαν καθηλώσει. Και φυσικά ό,τι δεν μπορεί να σας ελέγξει, μοιραία σας σέβεται.

Δεύτερο Επίπεδο (σε δύο τετράωρες συναντήσεις)

Σε αυτό το σεμινάριο εκπαιδεύεστε σε ειδικές γνώσεις και τεχνικές και «εργαλεία» Προγραμματισμού και ενεργειακής αλληλεπίδρασης, που σας δίνουν την δυνατότητα να αλλάξετε την πορεία της ζωής σας, επιστέφοντας στον δικό σας «δρόμο» αυτοπραγμάτωσης και κυριαρχώντας στις επιλογές σας. Μαθεύεται να αμύνεστε ενεργειακά, να κλείνετε ενεργειακές διαρροές, αλλά και να  υλοποιείτε τους στόχους σας χωρίς λόγια. Αυτό το πετυχαίνετε μέσα από ανώτερες δονήσεις  του υπαρξιακού εαυτού αλλά και της ανώτερης νομοτέλειας του σύμπαντος. Πιο συγκεκριμένα θα μάθετε:

να αλληλεπιδράτε χωρίς λόγια και άσκοπες διαρροές ενέργειας,
ενεργειακούς τρόπους να βάζετε και να πραγματοποιείτε τους στόχους σας, 
να αφοπλίζετε ενεργειακές επιθέσεις.
να προγραμματίζετε τη συνείδηση σας να πράττει άκοπα τα θέλω σας, 
να «καθαρίζετε» τα θέλω σας από εντολές άλλων, ενεργειακά μπλοκαρίσματα και αρνητικό κάρμα.
να επιδράτε από το κέντρο της συνείδησης σας στους άλλους και τα γεγονότα.
την διαίσθηση σας να «διαβάζει» με αλάνθαστο τρόπο τις εξωτερικές πληροφορίες.
να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς και όχι οι άλλοι χωρίς συγκρούσεις.
να επιβάλλετε ενεργειακά το δίκιο,
να υλοποιείτε ενεργειακά τους στόχους σας χωρίς συγκρουσιακές αλληλεπιδράσεις
να αλλάζετε τη ροή των σχέσεων των επαγγελματικών και οικονομικών σας στόχων προς το σκοπό της ζωής σας.

Τρίτο επίπεδο (σε δύο τετράωρα)

Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνετε να αναγνωρίζετε και να σπάτε τα μπλοκ ή αλλιώς τα προγράμματα καθηλώσεις. Τα μπλόκς είναι ενεργο-πληροφοριακοί μηχανισμοί καθήλωσης που σας εγκατέστησαν συνειδητά ή ασυνείδητα κατά την διαπαιδαγώγηση σας μέσα από τον τρόμο, την ντροπή, την απειλή, την απόρριψη, την απαξίωση και την βία. Εδώ θα μάθετε όλη την θεωρία της δημιουργίας των μπλοκαρισμάτων από την προγεννητική ηλικία μέχρι και σήμερα, αλλά και τους τύπους των καθηλώσεων, που αργότερα παράγουμε στην εξέλιξη μας, στην ευτυχία, την αγάπη, την αφθονία αλλά και το σώμα μας, που σταδιακά μας οδηγούν στην ακινητοποίηση, την συρρίκνωση και την αποτυχία.

Τέταρτο επίπεδο (σε δύο τετράωρα)

Οριστική αφαίρεση αρνητικού κάρματος

Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνετε τις τεχνικές για την οριστική  αφαίρεση αρνητικού κάρματος  και όλη την θεωρία του κάρματος, διότι για να διαχειριστείτε τον νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος είναι απαραίτητη η γνώση του στην καθαρότητα της. Πιο συγκεκριμένα η ύλη του σεμιναρίου περιλαμβάνει τα παρακάτω:

 • Τι είναι κάρμα και τα είδη των καρμάτων.
 • Τι είναι η επανάληψη του φαύλου κύκλου της αυτοκαταστροφής
 • Πατρογονικό Κάρμα - Θεωρία και Πρακτική
 • Εντοπισμός Αρνητικής Καρμικής Αλυσίδας.
 • Σπάσιμο / Απομάκρυνση Αρνητικής Καρμικής Αλυσίδας από το Φυσικό και Αιθερικό Σώμα και από τον Εικονικό Χώρο.
 • Σπάσιμο / Απομάκρυνση Καρμικής Αλυσίδας από τον Εικονικό Χώρο.
 • Επιστροφή / Διοχέτευση της Εγκλωβισμένης από το Κάρμα Ενέργειας στους στόχους μου στο τώρα.
 • Αντικαρμικό / διορθωτικό Πρόγραμμα, που ακτινοβολεί τη νέα θετική σας κατάσταση και έλκει το αντίστοιχο πεδίο.

Λέσχη για ερωτήσεις και απορίες

Μετά την ολοκλήρωση του κάθε επιπέδου υπάρχει η δυνατότητα της πραγματοποίησης μια συνάντησης με στόχο να απαντηθούν κάθε είδους απορίες που θα έχουν ανακύψει από την πρακτική εφαρμογή της θεωρίας και των ασκήσεων του σεμιναρίου, τόσο σε προσωπικό, όσο και ομαδικό επίπεδο. Η χρησιμότητα αυτών των συναντήσεων είναι να προλάβουν λάθη και παρεξηγήσεις, ώστε να διορθωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό γίνεται σε συνεννόηση με τον εισηγητή, αλλά και με γνώμονα τις ανάγκες της ομάδας. Συνιστάται να γίνεται μετά από 1-2 εβδομάδες από την ολοκλήρωση του επιπέδου.

Στο Ηλιόφωτο πραγματοποιούνται ατομικές συνεδρίες και ομάδες αυτογνωσίας αναφορικά στην διαχείριση σχέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του γραφείου.

Διαβάστε επίσης: