Τι είναι πιο Σημαντικό? Το ζώδιο (Ήλιος) ή Ο Ωροσκόπος

ΜΑΙΡΗ ΣΙΜΟΥ

  • Natal Chart
  • 1 Nov 1965
  • 0:00 AM EET – 2:OO
  • Αθήνα
  • 37Ν58 023Ε46
  • Geocentric
  • Tropical
  • Placidius
  • True Node

Ο ωροσκόπος είναι η ακμή του 1ου σπιτιού. Στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο είναι στην 14η μοίρα του Λέοντα.

Ωροσκόπος είναι το σημείο εκείνο που κατά τη γέννηση μας ανέτειλε, ξεκινούσε για να το πούμε πιο απλά, το ωροσκόπιο μας. Είναι η ακμή του πρώτου οίκου , από τους δώδεκα που έχει ένα ωροσκόπιο. Ο πρώτος οίκος συμβολίζει αυτό που πραγματικά είμαστε, ενώ τα χαρακτηριστικά μας γνωρίσματα τα δίνει το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε. Αντιπροσωπεύει τις βαθύτερες ανάγκες μας που όταν τις εκφράσουμε αισθανόμαστε ολοκληρωμένοι σαν προσωπικότητες.

Τις περισσότερες φορές ο ωροσκόπος είναι κληρονομικός. Είναι δηλαδή το ζώδιο στο οποίο ανήκει η μητέρα μας, ο πατέρας μας ή κάποιο στενό μας πρόσωπο που αν και δεν φαίνεται άμεσα μας διαμόρφωσε τη προσωπικότητα και επέδρασε καταλυτικά στην άποψη μας για τη ζωή.

Ο ωροσκόπος είναι εκτός των άλλων και το σημείο εκείνο που επηρεάζει σημαντικά την εξωτερική μας εμφάνιση, το τρόπο που κινούμαστε αλλά και το τρόπο που συμπεριφερόμαστε. Είναι το σημείο εκείνο που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας , την εικόνα μας. Αντίθετα ο Ήλιος, δηλαδή το ζώδιο, αντιπροσωπεύει την εικόνα που έχουμε επιλέξει να δείχνουμε προς τα έξω. Και τα δύο σημεία λοιπόν είναι εξίσου σημαντικά, αρκεί να τους επιτρέπουμε να εκφράζουν τη σημαντικότητά τους!

Στη πραγματικότητα όλο το σύνολο του ωροσκοπίου είναι σημαντικό, οι πλανήτες, οι όψεις, η οικοθεσία, και μόνο όταν εξετάζονται συνολικά και προσεχτικά μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα και κυρίως έγκυρα για κάποιον.

Ο Ήλιος, η Αφροδίτη, κάποια όψη, είναι μεμονωμένα στοιχεία που αν δεν ενταχθούν στο σύνολο του προσωπικού ωροσκοπίου, και δεν μελετηθούν προσεχτικά, το αποτέλεσμα θα είναι να δοθούν ελλιπείς πληροφορίες που πολύ πιθανό είναι να μην ισχύουν κιόλας.

Άρα στην ερώτηση του τι είναι ποιο σημαντικό, ο ωροσκόπος ή ο Ήλιος, η απάντηση είναι το σύνολο του προσωπικού σας ωροσκοπίου και μόνο!

Μετά τα Τριάντα είμαι ο Ωροσκόπος μου

Η αλήθεια είναι πως καθώς πλησιάζουμε το τριακοστό έτος της ηλικίας μας παρατηρούνται πολλές αλλαγές στη προσωπικότητά μας και στις επιδιώξεις μας. Κατά τη γνώμη μου, αυτό οφείλεται στη «Κρόνια φάση» που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του ωροσκοπίου.

Δηλαδή το κλείσιμο ενός κύκλου ζωής (Κρόνος) και το πέρασμα στην ωριμότητα (Κρόνος). Βασική προϋπόθεση είναι το άτομο να έχει ήδη βιώσει και κατά συνέπεια γνωρίσει τις πραγματικές του ανάγκες, στα προηγούμενα χρόνια της ζωής του, και τώρα πλέον, με το πέρασμα στην ωριμότητα, είναι έτοιμο να τις εκφράσει και να τις επιβάλλει στο περιβάλλον του.

Σκοπός της εξέλιξης είναι με το πέρασμα των χρόνων ο άνθρωπος να γνωρίζει βαθιά τον εαυτό του, να απελευθερώνεται από τις συμβατικότητες και της πλάνες της ζωής, και να εξελιχθεί μέσα από τη δική του αλήθεια.

Ουσιαστικά είναι η φάση που το άτομο έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί ουσιαστικά. Ξέρει πλέον τι πραγματικά θέλει και πως να διαχειριστεί τις επιθυμίες και τις ανάγκες του, γι ‘αυτό το λόγο επικρατεί η άποψη ότι «ο άνθρωπος μετά τα τριάντα του γίνεται πιο πολύ ο ωροσκόπος του».

Η αλήθεια είναι πως αυτή η αλλαγή οφείλεται στο ότι το άτομο παύει να εκφράζει «σπασμωδικά» τους πλανήτες του ωροσκοπίου του. Πρόκειται λοιπόν για μια αλλαγή συνόλου δυνάμεων και διαχείρισης και όχι για μια μεταβίβαση μεταξύ Ήλιου και ωροσκόπου.

Η αλήθεια είναι όλο το σύνολο του ωροσκοπίου είναι σημαντικό, οι πλανήτες, οι όψεις, η οικοθεσία, και μόνο όταν εξετάζονται συνολικά και προσεχτικά μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα και κυρίως έγκυρα για κάποιον.

Ο Ήλιος, ο ωροσκόπος, ο Άρης η Αφροδίτη, κάποια όψη η θέση, είναι μεμονωμένα στοιχεία που αν δεν ενταχθούν στο σύνολο του προσωπικού ωροσκοπίου, και δεν μελετηθούν προσεχτικά, το αποτέλεσμα θα είναι να δοθούν ελλιπείς πληροφορίες που το πιο πιθανό είναι να μην είναι έγκυρες.

Ένας ικανός Αστρολόγος λοιπόν, είναι σε θέση να μας δώσει αυτά τα « κλειδιά » που θα μπορέσουν να μας οδηγήσουν στη βαθύτερη συνειδητοποίηση του εαυτού μας και θα ξεμπλοκάρουν και εμάς τους ίδιους αλλά και τη σχέση μας με τους άλλους ανθρώπους.

Αν ο ωροσκόπος σας είναι στον…

Δίνει μια αρρενωπή εμφάνιση και έντονη παρουσία γι’ αυτό και οι γυναίκες με κριό ωροσκόπο έχουν έντονα αρσενικά στοιχεία και στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά, επίσης έντονη μύτη. Δίνει δυναμισμό και ένταση, δυνατή φωνή, έντονο βλέμμα και υπερκινητικότητα. Πολλές φορές τα άτομα με ωροσκόπο κριό έχουν μια επιρρέπεια σε ατυχήματα λόγω της υπερβολικής ταχύτητας που κάνουν τα πάντα και της απροσεξίας. Τους αρέσει η ταχύτητα, να είναι οι αρχηγοί, ο αθλητισμός, η ενασχόληση με μοτοσικλέτες, τα επικίνδυνα σπορ και το να επιβάλλεται απόλυτα στους άλλους.

Το σεξ παίζει πρωταρχικό ρόλο για ένα ωροσκόπο κριού, μέσα από το σεξ δείχνει την δύναμη του και εκτονώνει την άπειρη ενέργεια του.

Δεν είναι καθόλου σταθερός συναισθηματικά και του αρέσει να κατακτά νέους ανθρώπους διαρκώς. Παρόλα αυτά δύσκολα κάποιος του αντιστέκεται…

Συνήθως ο ωροσκόπος ταύρος δίνει μια όμορφη εξωτερική εμφάνιση, με έντονα μάτια και χείλη, συνήθως σκούρα επιδερμίδα και μέτριο ύψος. Εκπέμπει μια έντονη γλυκύτητα, εκτός και αν του πειράξεις κάτι που θεωρεί δικό του, όπου και γίνεται ταύρος σε υαλοπωλείο.

Έχει ανάγκη από σταθερές σχέσεις στην ζωή του για να μπορεί να λειτουργήσει διότι είναι ιδιαίτερα ανασφαλείς και οι αλλαγές τον αποδιοργανώνουν. Του αρέσει πολύ η επαφή με την φύση, το τραγούδι, το καλό φαγητό, οι εκδρομές με φίλους, τα όμορφα ρούχα, τα δώρα που δηλώνουν αγάπη…

Έχει έμφυτο ταλέντο στα οικονομικά, στο μαγείρεμα, στις τέχνες και στον έρωτα. Είναι ιδιαίτερα ερωτικός και του αρέσει να απολαμβάνει τον έρωτα. Είναι διαρκώς σε διάθεση να ερωτευτεί και να τα δώσει όλα.

Έχει έντονη σεξουαλικότητα την οποία εκφράζει με ευκολία και ξεχωριστό σεξαπίλ. Είναι σταθερός στις σχέσεις και του αρέσει να παρέχει ασφάλεια στο ταίρι του αλλά και να του την επιστρέφουν.

Ιδιαίτερα υπερκινητικός, γεμάτος ζωή και κίνηση με πολύ έξυπνα μάτια ο άνθρωπος με ωροσκόπο στους διδύμους.

Με μια τάση να μοιάζει πολύ μικρότερος από ότι είναι στην ηλικία και το σώμα του ειναι αρκετά εφηβικών προδιαγραφών. Ο ωροσκόπος στους διδύμους προικίζει τον άνθρωπο με μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία αλλά με ισχυρή αντίληψη και εξυπνάδα.

Του αρέσει να είναι διαρκώς σε κίνηση ίσως γιατί η βασική του αδυναμία είναι να μένει με τον εαυτό του.

Θέλει διαρκώς αλλαγές, ταξίδια και μετακινήσεις. Η συζητήσεις είναι επίσης από τις αγαπημένες του ενασχολήσεις, μιλάει ακατάπαυστα κυρίως για να εντυπωσιάζει τους άλλους αλλά και γιατί του αρέσει να ακούει τον εαυτό του.

Έχει ταλέντο στο γράψιμο, στο τραγούδι, στην δημοσιογραφία, στην νομική και είναι δημοφιλής. Συναισθηματικά είναι μάλλον ασταθείς με μια δυσκολία να εμβαθύνει στις σχέσεις του με την δικαιολογία ότι βαριέται εύκολα και θέλει αλλαγές.

Έλκεται από άτομα με ισχυρές διανοητικές ικανότητες αλλά και κοινωνικό κύκλο. Πάντως μαζί του κανείς δεν είναι σίγουρος.

Ο ωροσκόπος στον καρκίνο δίνει συνήθως αρκετό ύψος, μακριά άκρα και έντονα υγρά μάτια ανοιχτά καστανά ή πράσινα. Είναι κλειστός και λιγομίλητος και ανοίγετε όταν νοιώσει ασφάλεια και αποδοχή. Είναι αρκετά κυκλοθυμικός και προσκολλημένος στο παρελθόν του και στην οικογένεια του.

Λατρεύει την θάλασσα και την οικογένεια του και όποιον του την θυμίζει.

Είναι δειλός και ανασφαλείς στο να διεκδικήσει όσο και αν το έχει ανάγκη. Έχει ταλέντο στην μαγειρική, στα τουριστικά επαγγέλματα, στην μουσική, στα οικονομικά και στην διακόσμηση.

Χρειάζεται ενθάρρυνση και βοήθεια όμως για να πιστέψει στα ταλέντα του και να τα εξωτερικεύσει. Είναι από τους πιο έντονους συναισθηματικά ωροσκόπους. Αγαπά απόλυτα και με διάρκεια.

Συνήθως δυσκολεύεται να κάνει την πρώτη κίνηση σε μια σχέση και είναι τόσο έντονος συναισθηματικά που μπορεί να σε «πνίξει». Είναι έντονος σεξουαλικά χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν είναι και πιστός.

Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι εκλύει και παράγει σχέσεις εξάρτησης.

Ο ωροσκόπος στον λέοντα δίνει έντονα χαρακτηριστικά και στην εμφάνιση αλλά και στην έκφραση του ατόμου. Κυρίως αυτό που τον κάνει διακριτό, είναι τα έντονα πυκνά μαλλιά και φρύδια αλλά και η λάμψη που δίνει στο άτομο.

Δίνει έντονη πληθωρικότητα στην έκφραση και μια αίσθηση δύναμης και κυριαρχίας. Θέλει να τον θαυμάζουν και να είναι διαρκώς το επίκεντρο της προσοχής των άλλων.

Δίνει ζωντάνια στις παρέες του και γενικά στο περιβάλλον του και οι άλλοι επιζητούν την παρέα του. Είναι ιδιαίτερα πατρικός, πολύ χαρούμενος, με χιούμορ, του αρέσει η πολυτέλεια και η απόλαυση και την επιδιώκει διαρκώς. Έχει ταλέντο στο θέατρο, (σε ότι έχει να κάνει με έκφραση) στις επιχειρήσεις και στις δημόσιες σχέσεις. Αγαπά πολύ τα παιδιά μιας και ο ίδιος άσχετα με την ηλικία του παραμένει πάντα παιδί.

Συναισθηματικά είναι πολύ έντονος και του αρέσουν η παθιασμένες και περιπετειώδεις σχέσεις. Είναι έντονος σεξουαλικά και του αρέσει να απολαμβάνει τον έρωτα και να μένει αξέχαστος. Γενικά είναι πιστός αν και παίζει το μάτι του.

Συνήθως δίνει μια συντηρητική εμφάνιση, έξυπνα μάτια, όμορφα χέρια και εφηβικό παράστημα. Οι άνθρωποι με ωροσκόπο παρθένο έχουν μια έντονη διακριτικότητα αλλά παράλληλα είναι εξίσου περίεργοι με όλα.

Είναι πολύ εργασιομανείς και θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο βασικός άξονας του ενδιαφέροντος του είναι κατά κύριο λόγω η δουλεία τους.

Δεν έχει την ανάγκη να διακριθεί σε αυτή ούτε να αποσπάσει τίτλους και διακρίσεις, απλά τον ενδιαφέρει να είναι χρήσιμος και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Είναι ιδιαίτερα οργανωτικός και λεπτομερείς αλλά και αποτελεσματικός σε ότι αναλάβει.

Του αρέσει η τάξη και δεν μπορεί να λειτουργήσει σε ακατάστατους χώρους και με ανοργάνωτους ανθρώπους. Έχει ταλέντο στο γράψιμο, στο λόγο, στην οργάνωση επιχειρήσεων, στην Ιατρική, στη διατροφολογία.

Συναισθηματικά είναι μάλλον ντροπαλός με μια τάση να εκλογικεύει τα αισθήματα του, προσπαθώντας να προσφέρει ότι περισσότερο στο ταίρι του. Εύκολα θυσιάζει τον εγωισμό του και τις ανάγκες του για τον άλλον. Μπορεί να είναι λίγο βαρετός αλλά μαζί του σίγουρα είστε ασφαλείς.

Δίνει μια πολύ καλή εμφάνιση, έντονη λάμψη, κομψό ντύσιμο, πολύ όμορα χέρια, λαιμό και μάτια.

Επίσης μπορείτε να τον καταλάβετε από το χαμόγελο διαρκείας. Κάνει τον άνθρωπο πολύ αγαπητό και δημοφιλή στους άλλους, είναι ο ωροσκόπος που όλοι επιζητούν την παρέα του.

Η αλήθεια είναι ότι κατέχει πολύ καλά τον τομέα των σχέσεων με τους άλλους γι’ αυτό και διαπρέπει στις δημόσιες σχέσεις. Το βασικό του πρόβλημα πάντα είναι άλλωστε οι σχέσεις του και οι σχέσεις των γύρω που προσπαθεί να ισορροπήσει πάντα.

Έχει ταλέντο στην μόδα, στην νομική, στης δημόσιες σχέσεις, στο θέατρο και γενικά στις τέχνες, στην ψυχολογία στη διακόσμηση. Συναισθηματικά είναι ιδιαίτερα καλός σύντροφος, έντονα ερωτικός και δεν φημίζεται για την πίστη του. Δίνει μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση του άλλου στους «καλούς» τρόπους, στο χιούμορ αλλά και στην παρέα του. Έχει μια τάση να κάνει διαρκώς σχέσεις, δύσκολα μένει μόνος του και έχει μεγάλο κύκλο θαυμαστών που τον διεκδικούν. Και η αλήθεια είναι ότι είναι γενικά περιζήτητος!

Δίνει έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, μεγάλα ή σχιστά μάτια αλλά με πολύ έντονο βλέμμα και συνήθως σκούρα. Είναι έντονα βαθύς και συναισθηματικός.

Ανοίγετε με πολύ μεγάλη δυσκολία και αφού τσεκάρει με πολλούς τρόπους τον άλλον. Είναι συνήθως μοναχικός και πολύ ανασφαλείς, έχει ελάχιστους φίλους και μάλλον είναι δύσκολος σαν χαρακτήρας.

Επίσης είναι πολύ διαισθητικός, τρομερά κυκλοθυμικός με μια τάση να βιώνει τα πάντα απόλυτα και βασανιστικά, «πεθαίνει» μέσα από αυτά και ξαναγεννιέται.

Έχει πολλά ταλέντα, στην μουσική, στην ψυχολογία, στα οικονομικά, στην μαγειρική, στη φιλοσοφία. Δίνει έντονο μαγνητισμό στα άτομα που τον έχουν και το μυστηριώδες του ύφος ελκύει πολύ έντονα τους άλλους.

Στις σχέσεις είναι πολύ έντονος με βαθιά συναισθήματα, ζητά την προστασία και φημίζεται για την έντονη σεξουαλικότητα του αλλά και την παθολογική του ζήλια. Οι έντονες σεξουαλικές του ανάγκες, είναι ο λόγος που έχει την φήμη του άπιστου. Αν βρει αυτό που πραγματικά θέλει μένει πιστός και αφιερώνεται στον σύντροφο του.

Δίνει έντονα χρωματιστά μάτια, δεμένο και πολλές φορές γυμνασμένο σώμα με δυνατά πόδια, ανοιχτό χρώμα σε δέρμα και μαλλιά και χαρούμενη παρουσία. Είναι υπερκινητικός και πολυπράγμων του αρέσει να μαθαίνει τα πάντα, είναι πολύ ταξιδιάρης αλλά και φιλοσοφικός με μια διάθεση να αναζητά την αλήθεια παντού. Του αρέσει ο αθλητισμός και συχνά διαπρέπει σε αυτόν αλλά και το τραγούδι. Είναι γεννημένος δάσκαλος και έχει πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις και γνώσεις σε πολλούς τομείς.

Έχει έντονα θρησκευτικό πνεύμα, έστω και αν δεν είναι θρησκευόμενος. Έχει πολλά ταλέντα, στην ζωγραφική, στο τραγούδι, στην νομική. Στην φιλοσοφία, στον αθλητισμό, πολύ ιδιαίτερο χιούμορ και συχνά επιλέγει επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια κυρίως στο εξωτερικό. Συναισθηματικά είναι μάλλον πολύ ανεξάρτητος για να μπει σε μια σχέση και να χάσει την ελευθερία του. Θα μπει μόνο στην περίπτωση που θα νοιώσει ότι δεν θα του περιοριστεί ο ζωτικός του χώρος και ο άλλος θα σεβαστεί τις απόψεις του περί ανεξαρτησίας και ελευθερίας.

Δίνει άλλοτε σκούρα και άλλοτε ανοιχτά μαλλιά και μάτια. Κλασσική εμφάνιση και αρκετά σοβαρή παρουσία με βλοσυρά και έντονα μάτια (βλέμμα). Δεν του αρέσουν οι διαχύσεις και είναι αρκετά συγκρατημένος στις αντιδράσεις του. Είναι πολύ δεμένος με το σπίτι του και την οικογένεια του και δύσκολα τους αποχωρίζεται. Είναι τρομερά φιλόδοξος και θέλει να πετύχει και να διακριθεί σε ότι κάνει. Έχει μεγάλη ανάγκη να πετύχει επαγγελματικά και να κερδίσει την υψηλότερη θέση και τον σεβασμό των άλλων.

Σπανίως χαλαρώνει και έχει μια τάση να «τρώγεται με τα ρούχα του» καταντώντας συχνά κουραστικός. Είναι ακριβείς και πολύ πειθαρχημένος, συνεπής και πολύ οργανωτικός. Συναισθηματικά εκφράζεται με μεγάλη δυσκολία είναι πολύ ανασφαλείς και χρειάζεται μεγάλη οικειότητα για να ανοιχτεί. Είναι πιστός αλλά και βαρετός και κουραστικός. Το μυστικό είναι να μπορέσει να δει τα πράγματα πιο ανάλαφρα και να μην στερεί από τον εαυτό του και τους άλλους την χαρά της ζωής.

Δίνει συνήθως μεγάλο ύψος, έντονα διαπεραστικά μάτια, φημίζεται για το χαμόγελο του και την ευφυΐα του αλλά και την εκκεντρικότητα του. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και δημοφιλής. Έχει παντού φίλους και έχει ξεχωριστό τρόπο έκφρασης και χιούμορ που σοκάρει. Είναι βαθιά φιλελεύθερο πνεύμα και ανοιχτό μυαλό γι’ αυτό και οι άλλοι επιδιώκουν συζητήσεις μαζί του. Είναι μάλλον εκκεντρικός στις ιδέες του και αρκετά μπροστά από την εποχή του σε ιδέες αλλά και αντιλήψεις.

Είναι πολύ ταλαντούχος κυρίως σε πρωτοποριακά αντικείμενα που δεν τον κάνουν να βαριέται. Έχει ταλέντο στην ψυχολογία, στην αστρολογία, στην αστρονομία, στην νέα τεχνολογία, στις τέχνες, στο γράψιμο, στα ηλεκτρονικά και στις ανθρώπινες σχέσεις. Είναι βαθιά ανθρωπιστής και συλλέγει διαρκώς γνώσεις. Συναισθηματικά είναι μάλλον αποστασιοποιημένος με μια δικιά του άποψη για τις σχέσεις. Δεν του αρέσει να χάνει την ελευθερία και δεν αντέχει καιρό σε εξαρτημένες σχέσεις. Ακόμα και με τον ερωτικό του σύντροφο, θέλει να είναι πάνω απ’ όλα φίλος. Είναι πολύ μαγνητικός και τρομερά γοητευτικός, αλλά με αμφίβολη διάρκεια.

Δίνει μεγάλα και έντονα μάτια, πολύ γλυκά χαρακτηριστικά αλλά και παρουσία. Είναι πολύ αφηρημένοι και με δυσκολία συγκεντρώνονται, αλλά έχουν πολύ έντονη διαίσθηση. Συνήθως είναι πολυδιασπασμενοι χωρίς να μπορούν να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν μέχρι μεγάλη ηλικία. Είναι ίσως ο πιο ψυχικός τύπος ωροσκόπου και θυμίζει πλάσματα που «ήρθαν από αλλού». Συνήθως έχει περάσει αρκετές δυσκολίες αλλά παρόλα αυτά δεν χάνει την καλοσύνη και την αγάπη του για τους άλλους.

Έχει ταλέντο στην ιατρική, στη ζωγραφική, στο θέατρο, στο τραγούδι, στην διακόσμηση και είναι έντονα διαισθητικός. Είναι υπερβολικά συναισθηματικός αλλά φοβάται και χρειάζεται κάποιον δίπλα του. Στις σχέσεις αναζητά διαρκώς κάποιον να τον «αναλάβει», να τον φροντίζει και να είναι έτοιμος να το ανταποδώσει με κάθε θυσία. Έχει τεράστιες συναισθηματικές ανάγκες και είναι απόλυτα αφιερωμένος στις σχέσεις του. Είναι βαθιά συμπονετικός, αγαπά πολύ τα ζώα, την θάλασσα και τον ισορροπεί η επαφή με την φύση. Ίσως γίνεται λίγο κουραστικός αλλά είναι τόσο γλυκός που δύσκολα του αντιστέκεσαι.